Eu sunt multumita ca am incheiat toate cele planificate pt ziua de azi ... In rest si eu pe fuga ... doar suntem la capitolul miscare.
Alearga, Lola, alearga!
Postat 12 October 2010 - 10:40 PM
Eu sunt multumita ca am incheiat toate cele planificate pt ziua de azi ... In rest si eu pe fuga ... doar suntem la capitolul miscare.
Postat 13 October 2010 - 02:16 AM
Lapo ai inceput ziua cum ti-ai propus?
Salmida ce bine de tine ca mergi in concediu,eu am si uitat ca am avut.
Postat 13 October 2010 - 11:11 AM
Postat 13 October 2010 - 11:12 AM
Miscare fac doar sus - jos cu cutii(deh anul asta vad ca suntem multe care ne mutam)
Dupa ce ma pun la pc cu casa imi voi amenaja o mica sala(banca de abdomene, crosstrainerul, coarda jos in beci), iar cnad bucataria va fi instalata voi putea manca mai sanatos.
Postat 13 October 2010 - 02:32 PM
1.Gasit hatzurili!
2.Fost facut sesiune de jogging. Ma rog...5 minte alergat doua mers se numeste joggin'?
3.Grea remorca neneeee, greaaaaa! O sa dureze pana imi reintru in ritm, dar asta e, stiam ca o sa doara. Las' bine ca mi-am trezit creieru' din inertie, presupunand ca a fost vreodata complet inert, hehehehehehh. Mda...never mind. Revenim.
4. Descoperit zona inconjuratoare: frate, stau la tara total! Numai campuri de floarea soarelui, de sfecla rosie, de varza si porumb. Muuulte tractoare si seceratori, betonat peste tot frate
5. A ajuns pana intr-un satuc cu ferme vechi, vechi si cu multi caluti. E asa de faaaaain. Si am dat peste un ponei piticot cu care am vorbit si l-am mangaiat. Ce haiosenie de ponei, hihihiih. Cand o sa am timp de o plimbare o sa iau camera sa vi-l prezint si voua.
6. Este o toamna incredibila in Germania!! Si este incredibil cat de bine poate face aerul acesta auriu si proaspat. In sfarsit ma trezesc la viata! So garlz an' beibiz, i'm back to my roots!
Gladiators, i salute you!
Postat 13 October 2010 - 02:35 PM
Ioana, la 13 October 2010 - 11:12 AM, a spus:
Miscare fac doar sus - jos cu cutii(deh anul asta vad ca suntem multe care ne mutam)
Dupa ce ma pun la pc cu casa imi voi amenaja o mica sala(banca de abdomene, crosstrainerul, coarda jos in beci), iar cnad bucataria va fi instalata voi putea manca mai sanatos.
Pi ci faceti dom'ni iar va mutati? Offf....cu bucataria te inteleg, ce cosmar traiesc eu de doua luni de zile...Da'sa zici mersi ca o ai si ca nu a trebuit sa o comanzi...sper? Bagat tare cu cutiile. Imi aduc aminte cum eram eu pe la 1 august, anchilozata de spate si de maini. Eu si cu o tipa, atat. Asta ajutor ama vut la mutat. Halal! So, eu iti fac galerie! Hai Ioana, sus-jos!
Postat 13 October 2010 - 02:38 PM
Salmida, la 12 October 2010 - 10:40 PM, a spus:
Pai daca pune fata asta numai muzica noua?
Postat 13 October 2010 - 10:22 PM
Lapona Enigel, la 13 October 2010 - 02:32 PM, a spus:
1.Gasit hatzurili!
2.Fost facut sesiune de jogging. Ma rog...5 minte alergat doua mers se numeste joggin'?
3.Grea remorca neneeee, greaaaaa! O sa dureze pana imi reintru in ritm, dar asta e, stiam ca o sa doara. Las' bine ca mi-am trezit creieru' din inertie, presupunand ca a fost vreodata complet inert, hehehehehehh. Mda...never mind. Revenim.
4. Descoperit zona inconjuratoare: frate, stau la tara total! Numai campuri de floarea soarelui, de sfecla rosie, de varza si porumb. Muuulte tractoare si seceratori, betonat peste tot frate
5. A ajuns pana intr-un satuc cu ferme vechi, vechi si cu multi caluti. E asa de faaaaain. Si am dat peste un ponei piticot cu care am vorbit si l-am mangaiat. Ce haiosenie de ponei, hihihiih. Cand o sa am timp de o plimbare o sa iau camera sa vi-l prezint si voua.
6. Este o toamna incredibila in Germania!! Si este incredibil cat de bine poate face aerul acesta auriu si proaspat. In sfarsit ma trezesc la viata! So garlz an' beibiz, i'm back to my roots!
Ce superb!!!! Nu pot sa cred! Gata deci stai in paradis cum s-ar zice! E de aia vreau eu sa ma mut acasa la Zahorna asa ii zice unde te uiti peste dealuri inverzite si livezi in mijlocul toamnei si nu iti vine a crede cit de senin e cerul si cit de bine miroase aerul a mere si struguri proaspeti!
Postat 13 October 2010 - 11:14 PM
Lizura, la 13 October 2010 - 10:22 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 13 October 2010 - 02:32 PM, a spus:
1.Gasit hatzurili!
Ce superb!!!! Nu pot sa cred! Gata deci stai in paradis cum s-ar zice! E de aia vreau eu sa ma mut acasa la Zahorna asa ii zice unde te uiti peste dealuri inverzite si livezi in mijlocul toamnei si nu iti vine a crede cit de senin e cerul si cit de bine miroase aerul a mere si struguri proaspeti!
Offff, te cred mamica. Si mie imi e dor de asta dar nu m.as intoarce acasa sa ma bati cu urzici. Este bine in DE, nu veniti aici? O sa va fac poze, cand am ocazia. Sa va fac la poneiul ala haios, E asa de pitiiiic, zici ca e un catel mai mare.
Ati revenit in US?
Postat 17 October 2010 - 02:32 PM
Eu-s KO.Saptamana trecuta cu Manu acasa ca era racita, acu-s eu.
Poate reusesc saptaman aceasta. maine nu, ca am o zi incarcata, poate....mai bine tac, si fac.
Ioana spor la trebaluit.
Salmida, concediu placut si relax total.
Postat 17 October 2010 - 03:54 PM
Postat 22 October 2010 - 09:35 PM
iata-ma si pe mine dupa o perioada destul de dificila...inca incerc sa ma obisnuiesc cu noutatea.
Salmida, exact cum ai spus tu: miscarea a ajuns pe ultimile locuri pe lista...si nu as fi vrut sa fie asa...sa ai un concediu relaxant si sa te distrezi!
Eataly, multumesc pentru urari...sunt tot in Italia dar m-am mutat de la nord la sud.
sa-ti treaca raceala repede!
Rain tine stafeta si merge inainte!
Lapona, ce faina e povestea de la tara! ma bucur ca te-ai instalat bine si ca ai inceput miscarea. la mine doar oras cat vezi cu ochi...si pe urma marea. daca nu merg la sala n-am nici o sansa sa ma misc.
Ioana, spor la treaba, ca tare multa munca e cu mutatul...
asa..acum sa va zic cu genunchiul...dupa multe sedinte la doctor am avut si concluzia: nu mai am cartilaj la genunchiul stang...nu stiu cum sa-i zic mai stiintific
de mers nu sunt probleme, doar ca daca vreau sa alerg nu se mai poate..oricum se poate face un mic intervent chirurgic unde se injecteaza un fel de gel care favorizeaza producera cartilajului nou (daca totul merge bine). nu o sa fac interventul chiar acum, mai astept...dar o sa-l fac sigur
pot oricum sa fac sport dar sa nu solicit genunchiul...
Postat 23 October 2010 - 10:12 AM
kira, la 22 October 2010 - 09:35 PM, a spus:
iata-ma si pe mine dupa o perioada destul de dificila...inca incerc sa ma obisnuiesc cu noutatea.
Salmida, exact cum ai spus tu: miscarea a ajuns pe ultimile locuri pe lista...si nu as fi vrut sa fie asa...sa ai un concediu relaxant si sa te distrezi!
Eataly, multumesc pentru urari...sunt tot in Italia dar m-am mutat de la nord la sud.
sa-ti treaca raceala repede!
Rain tine stafeta si merge inainte!
Lapona, ce faina e povestea de la tara! ma bucur ca te-ai instalat bine si ca ai inceput miscarea. la mine doar oras cat vezi cu ochi...si pe urma marea. daca nu merg la sala n-am nici o sansa sa ma misc.
Ioana, spor la treaba, ca tare multa munca e cu mutatul...
asa..acum sa va zic cu genunchiul...dupa multe sedinte la doctor am avut si concluzia: nu mai am cartilaj la genunchiul stang...nu stiu cum sa-i zic mai stiintific
de mers nu sunt probleme, doar ca daca vreau sa alerg nu se mai poate..oricum se poate face un mic intervent chirurgic unde se injecteaza un fel de gel care favorizeaza producera cartilajului nou (daca totul merge bine). nu o sa fac interventul chiar acum, mai astept...dar o sa-l fac sigur
pot oricum sa fac sport dar sa nu solicit genunchiul...
Hey Kira!
Pun o poza ca sa vedem daca ne referim la aceeasi problema:

La mine este vorba despre acel tampon cartilaginos, marcat cu sageata neagra. Mie medicul de aici mi-a spus ca m-am nascut cu aceste cartilagii mici si ca ele in perioada de crestere nu s-au dezvoltat suficient. Din acest motiv, capa aceea cartiloaginoasa nu acopera toata zona de tampon a oaselor si la efort sustinut - si mai ales pe asfalt!!- frictionarea si socul sunt atata de puternice incat zona se inflameaza imediat. Eu am avut niste dureri oribile si m-au tinut luni bune , cam 8, pana sa se vindece complet. La asta se adauga o scolioza din nascare -respectiv centrul de greutate al corpului este deviat - si mai pun si problema kilelor si iata! Medicul meu a spus atunci ca sa renunt la alergat - ceea ce practic am facut- si sa ma axez pe alte tipuri de cardio: inot, crosstrainer sau masinaria de vaslit...ceea ce n-am facut:( Cum insa nu mai am nici un abonament la sala si nici crosstrainer, am ramas cu alergatul sporadic. Dar...sporadic.
In orice caz acest cartilagiu se poate suplini cu ajutorul unei operatii. Daca la tine lipseste complet, lasa alergatul.
Postat 23 October 2010 - 10:24 AM
Imi pare rau, problemele voastre nu sunt de neglijat, adica ascultati de nenea doctor!
Daca alergatu' nu va face bine, mai bine indrepatati-va spre alte sporturi.
Postat 23 October 2010 - 11:06 AM
Dar daca se poate rezolva, ia un ragaz dupa mutat si schimbarea care ai facut-o si repune-ti genunchiul stang in forma. Mult succes!
(In sudul It o sa fim si noi de maine ... in Sicilia.)
Lori, ce neascultatoare esti.
Eataly, e bun si mersul. Cica s-ar arde calorii mai multe, dar depinde si de timpul avut la dispozitie. Eu nu am timpul necesar ca sa ma plimb zilnic cel putin cate o ora asa ca ... sala e baza, mai ales ca acum s-a facut si frig.
Ieri a nins aici si mai sunt ceva urme de zapada si azi.
Va pup si sa aveti spor!
Postat 24 October 2010 - 12:55 PM
Salmida, la 23 October 2010 - 11:06 AM, a spus:
Dar daca se poate rezolva, ia un ragaz dupa mutat si schimbarea care ai facut-o si repune-ti genunchiul stang in forma. Mult succes!
(In sudul It o sa fim si noi de maine ... in Sicilia.)
Lori, ce neascultatoare esti.
Eataly, e bun si mersul. Cica s-ar arde calorii mai multe, dar depinde si de timpul avut la dispozitie. Eu nu am timpul necesar ca sa ma plimb zilnic cel putin cate o ora asa ca ... sala e baza, mai ales ca acum s-a facut si frig.
Ieri a nins aici si mai sunt ceva urme de zapada si azi.
Va pup si sa aveti spor!
Bad Lapona, bad, bad
Postat 24 October 2010 - 02:15 PM

So am facut frumujäl stînga-mprejur si ma-nturnai spre casa:

Si cand colo vazui doi curajosi. I-am tras repede in poza.

Si nici nu apucai sa ajung bine la cazarma ca incepu sa toarne frate:

Asa ca...ati vizionat primii 100 m din traseul meu de jogging. Va urma, da' we viitor
Postat 26 October 2010 - 02:22 AM
Lapo te invidiez pentru traseul tau de alergat,cel putin prima poza zici ca este o vedere.
Salmida,concediu placut!
Eataly ti-a trecut raceala?
Eu raportez 30-40 de minute alergat tot la a doua zi,merg o gramada pe jos si de saptamana trecuta am inceput sa fac yoga pentru relaxare. De mancat mananc sanatos dar daca n-ar exista dulciurile,ce bine ar fi...
Postat 26 October 2010 - 10:09 PM
Noi suntem de cateva zile in Sicilia si pana acum mai mult de jumatate din oferta de la micul dejun de la cele doua hoteluri o constituie dulciurile ... Si sunt si bune! Sper ca mersul pe jos si gandul la voi sa pastreze acul cantarului pe loc.
Keep going, girls!
Postat 27 October 2010 - 02:10 AM
Lapo,ai pierdut haturile?

Ajutor