Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#761 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 28 January 2013 - 01:58 PM

Multumesc mult, Pusa, sper sa fie mai bine (deja mi-e foame, numa la mancare mi-e capul, care a inceput sa ma si doara...)

#762 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 28 January 2013 - 02:17 PM

Bia, vin si eu sa te sustin

Am inceput de azi, am de slabit vreo 10 kile
In clipa asta am 1.65 si 79 kile. Am avut mai mult ca m-am lasat de fumat si m-am apucat de dulciuri, "as you do", si-am ajuns la 85. Am dat jos cu detoxul lui Dexter, am mai pus ceva la loc, nesemnificativ, dar acum vreau sa ma duc sub 70, ca e cazul si momentul Imagine postata

Nu merg la sali ca sunt o lenesa. Fac yoga la mine acasa
Sper sa ma primiti si pe mine pe-aici chiar daca nu-s sportiva, ca-n alta parte nu ma potrivesc deloc. Daca mai e cineva care scrie pe tema asta parca ma stimuleaza si pe mine

Dimineata n-am apucat sa mananc pt ca m-am trezit tarziu. Promit sa nu se mai repete
La pranz am supa crema de dovleac facuta de ieri. Am pus ardei iute in ea, prea mult, asa ca o sa ma lupt numai eu cu ea
Pt cina cred ca o sa-mi fac creveti si salata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#763 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2013 - 02:38 PM

Deocamdata nici eu n-am reusit nimic cu miscarea, asa ca putem sa ne luam de mana...Nu-i bai, ca poate ne mobilizam si cu asta.
Mie mi-a placut tare mult la aerobic si foarte mult la zumba, am mers o vreme si la kangoo jumps, dar problemele cu coloana nu ma mai lasa sa fac asta si la sala nu-mi place, plus ca la noi nici nu este ceva cat de cat.
Mi-am propus sa ma plimb macar, dar mi-ar trebui un pic de timp pentru asta, ca dupa ce vin de la servici am de dus-adus fetele de la diverse activitai, plus pregatit mancarea...poate imi gasesc si scuze.

#764 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 28 January 2013 - 03:18 PM

Vad ca suntem mai multe care avem undeva la 1,63-1.65 intaltime,80-85kg si dependente de dulce. :thumleft:

Cam la fel si eu. Si scopul e tot 70 de kile macar! Din cauza de metabolism lenes (si ceva mostenire de familie, si mama e plinuta) eu am stat mult timp in adolescenta la 57 de kilograme. Dupa aia intr-o vacanta de vara m-am pus eu pe slabit de-am ajuns la 49-50 de kile...ehe mama, ce vremuri! Daca gasesc o poza pe la mama de cand aveam 18 ani vin cu ea pe aici, drept motivatie :floare:. Doar ca incet kilogramele s-au adunat, am mai tinut si vreo 2 cure in care am slabit dar ce folos, ca tot la loc am pus.
Azi mi-au venit si rezultatele la analize. Probleme sunt la colosterol (236) si magneziu am 1,81, valori pe care de altfel le banuiam.

Mi-am facut si pt tiroida TSH, care a iesit bine (1,45) mai trebuie sa-mi vina si FT4. Ma bucur ca glicemia e buna(81,95).

Moatza, painea aia de la Savoria cica e scumpa, pt ca in procesul de facere nu intervine deloc munca umana. Adica toata painea e facuta de masinarii:) Eu am cumparat de vreo 2 ori cand am facut fondue.

Maine ma duc sa vad o sala de fitness, aerobic & co. M-ar tenta pt inceput un pic de cardio. Nu stiu de ce, dar la aerobic m-am simtit tot timpul ca a gaina lesinata care incerca sa alerge dupa altii :floare:

#765 Useril este offline   Bobocel 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 10-December 09

Postat 28 January 2013 - 05:46 PM

In afara de putin mers pe jos, cam o jumatate de ora, n-am facut azi miscare. :floare:

Maniul de azi, haotic si lipsit de orice fel de entuziasm:

D. Sana, 220 ml cu seminte de in, 20 g
G1. jumatate de gref
P.un meniu inspirat de fundamentaliste:60g somon, 20g smantana, 10g unt, un ardei capia, zeama de lamaie. Putin cantitativ dar foarte satios.
G2. mix de oleaginoase
Cina. Cred ca ceva carnuri cu salata verde

Nu fac abateri, n-am dat iama in nimic interzis, iau ulei de catina si din cand in cand cate un redigest dar cantarul nu se mai misca de niciun fel, de nicio culoare... :floare:
Metabolism ingreunat de varsta, de hormoni, de draci, de laci... :thumleft:
You are not alone! I'm here with you...

#766 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 28 January 2013 - 06:19 PM

Bobocelule- te inteleg asa bine. Multa perseverenta si sa nu te dai batuta!
Fa-ti o lista cu lucruri pozitive, lucruri care iti plac la tine si poate asta o sa te ajute sa treci mai usor peste ce arata cantarul si alte frustrari legate de greutate. Schimbarile se vor vedea in timp.

Iulia iti tin pumnii sa gasesti o sala asa cum vrei tu! Si sa nu te lasi intimidata de ceilalti. Fiecare are limitele lui. Si daca in prima zi o sa te simti ca alergi ca o "gaina lesinata", gandeste-te ca a doua oara o sa fie mai bine, iar a 3a oara si mai bine si tot asa. Corpul nostru adora sa fie provocat si ne va ajuta sa induram efortul mai usor daca ii dam ocazia.

2ut- este foarte important sa gasesti o activitate care sa o faci cu placere. Dupa- totul merge mai usor. Iar cu mancarea, ca sa nu fie frustrant, poti sa iti lasi o zi pe saptamana in care sa te recompensezi cu un dulce sau cu ce vrea sufletelul tau. Si, am auzit eu undeva- copii te tin in forma (alergatul dupa ei) :)

alpha- unde-s multi puterea creste asa ca- welcome to the club! :)

moatza pe tine te pup si te astept sa ne zici cum a fost la sala azi.

#767 Useril este offline   Bobocel 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 10-December 09

Postat 28 January 2013 - 07:00 PM

Woweful, merci de incurajari! :)

Dar...citeam azi pe un forum de nutritie low carb ca una dintre fete, mult mai tanara ca mine, s-a chinuit doi ani sa dea jos...2 kile!!! :)

Eu n-am pretentia sa devin Ally McBeal in doi timpi si trei miscari, pana la urma m-am luptat vreme buna sa achizitionez niste sunci pe mine...Totusi, sa dau 20 de kile jos pana ajung la 80 de ani mi se pare exagerat!

Sunt mai fundamentalista ca um musulman fervent, azi am intors suveran spatele unei prajituri cu nuca si ciocolata la ziua unui coleg, dar de-o sapatamana nu vad nimic pe cantar. Macar o scadere dramatica de 100 gramae acolo... :)
You are not alone! I'm here with you...

#768 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 28 January 2013 - 09:14 PM

Vezi postareaalpha, la 28 January 2013 - 02:17 PM, a spus:

Nu merg la sali ca sunt o lenesa.

:)

Fac yoga la mine acasa

:)
Sper sa ma primiti si pe mine pe-aici chiar daca nu-s sportiva,

cum nu esti sportiva? esti chiar motorizata, las' c-am vazut io!

Vezi postareaiulia nicoleta, la 28 January 2013 - 03:18 PM, a spus:

Azi mi-au venit si rezultatele la analize. Probleme sunt la colosterol (236)

maine-poimaine, or sa duca producatorii de medicamente limita superioara la 150. da-i naibii, pana acum cativa ani era 300, dar e-o industrie prea mare, afaceri grele, bani multi...tre sa se cumpere din ce in ce mai multe medicamente si ptr asta trebuie declarati cat mai multi bolnavi. nu m-as ingrijora in locul tau!

Maine ma duc sa vad o sala de fitness, aerobic & co. M-ar tenta pt inceput un pic de cardio. Nu stiu de ce, dar la aerobic m-am simtit tot timpul ca a gaina lesinata care incerca sa alerge dupa altii :)

asa-i, e f solicitant aerobicul. iti tin pumnii sa gasesti ceva care sa ti se potriveasca, incepe cu banda, cu eliptica si-apoi o sa intri si la aerobic.

Vezi postareaBobocel, la 28 January 2013 - 05:46 PM, a spus:

In afara de putin mers pe jos, cam o jumatate de ora, n-am facut azi miscare. :)

tot e bun! incearca sa mergi rapid, sa simti ca transpiri putin. hai sa zicem ca e-un inceput :)

Metabolism ingreunat de varsta, de hormoni, de draci, de laci... :)

uite, Bobocico, ptr tine, ca sa te inveselesc nitel!

http://www.youtube.c...h?v=eobwfqwBkeo

Vezi postareaBobocel, la 28 January 2013 - 07:00 PM, a spus:

Dar...citeam azi pe un forum de nutritie low carb ca una dintre fete, mult mai tanara ca mine, s-a chinuit doi ani sa dea jos...2 kile!!! :)

auch! asta parca m-a durut pe mine!

Sunt mai fundamentalista ca um musulman fervent, azi am intors suveran spatele unei prajituri cu nuca si ciocolata la ziua unui coleg, dar de-o sapatamana nu vad nimic pe cantar. Macar o scadere dramatica de 100 gramae acolo... :)

mda, chiar ca-i dramatic :)

Vezi postareaWowerful, la 28 January 2013 - 06:19 PM, a spus:

moatza pe tine te pup si te astept sa ne zici cum a fost la sala azi.

si cum va ziceam, am fost iar. azi ceva mai devreme si-am intrat la clasa de aerodance. a tinut-o un barbat.
miscari combinate pe pasi de dans, executate f rapid, oarecum topait si majoritatea cu genunchii flexati usor. drept ptr care ma resimt direct in booci. trag nadejde sa fie de bine toata stradania mea.
cu dieta :)
dimineata pomelo cu o banana
la 12.30 juma de scrumbie la gratar, 2lg mamaliga, un cub de prajitura monti
la 17.30 niste toba home-made, fu si afumata, o bunatate, cre'ca ceva peste 100gr cu niste paine prajita- 40gr
la 20 usor-usor, un mango
adio prune, pa, pa, pa!

cam atat, zile mai bune!

#769 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 28 January 2013 - 09:40 PM

Buna seara la fete!

Moatza, nu sunt impacientata.. cam tot asa mi-a iesit si anul trecut. Am sa fac o cura cu omega 3 si 6, am vazut ca e la Hofigal.
Bobocel, da apa bei? In cura de slabit stiu ca e foarte important sa te hidratezi. Minim 2 litri de lichid zilnic.
Azi am mancat cam dezorganizat dar ca si numar de calorii cred ca am fost bine :)
-2 banane mici

- o jumatate de pahar de fresh din doua mandarine

- trei sferturi de cocota cu bors de perisoare

-fix doua linguri de orez(risotto) cu mazare

#770 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 28 January 2013 - 10:05 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 26 January 2013 - 08:18 AM, a spus:

Milena, bun venit!

Multumesc iulia de primire.

[quote name='moatza' date='27 January 2013 - 05:40 PM' timestamp='1359301227' post='182393']
Asta cu dieta :) poate n-am inteles io prea bine care-i ideea topicului :) Eu nu tin neaparat sa mai slabesc, cum am zis, vreo 2-3 kg ar fi bonus. Deci cu dieta nu prea ma straduiesc si-n cazul asta ar fi mai bine sa n-o zic? sa nu influentez in rau ?
chestia-i ca io-mi notez de vreo 3 ani tot ce mananc, mai mult ca sa urmaresc cantitatile si sa le compar de la an la an. si de cand am inceput sa scriu aici, n-am mai notat in carnet.

moatzo, te apreciez pt modul tau de viata. Sincer, am inceput sa-mi notez ce mananc, pt ca simt ca pierd controlul, iarna asta mi-am facut de cap cu mancatul(mult si mese nenumarate).
Eu nu am rabdare nici sa tin o dieta, de aceea incerc sa reduc portiile, si sa " inventez" dieta mea ca sa zic asa. Da, m-as bucura sa slabesc cateva kg, dar primul pas pt mine este sa ma rediciplinez in ceea ce priveste mesele zilnice si portiile de mancare pentru o masa.
Cu sportul, ce sa zic, am incercat cu sala, dar nu-mi place. Mie imi place miscarea in aer liber. Acum, mersul pe jos,si din cand in cand la piscina, la inot. Ar fi bine sa pot merge in fiecare saptamana, dar lipsa timpului... Sper pana la sfarsitul iernii sa am energie sa scot patinele din cutie, si sa merg la patinoar. Daca nu, vine primavara,si scot bicicleta.

Bia si alpha, ma alatur voua la capitolul sport.

Scriu meniurile mele de sambata, duminica si azi:

Sambata:

MD: 1felie de paine integrala + 1 ou fiert + 1 cafea
G: 3 felii ananas
P: 1 bol supa de pui cu taitei + mamaliguta cu branza de vaci si smantana
G: 3 biscuiti cu migdale si miere + cafea
C: ficat de vitel la gratar cu rosii.

Duminica

MD: 2 felii paine integrala + 1lg ulei de argan+ rosii cherry
G: 2 kiwi
P: carnaciori + cartofi piure + castraveti murati
G: 1 mar
C: somon la gratar
compot de prune fara zahar

Azi (luni)

MD: 2 biscuiti secara + cafea
G: 1 grapefruit
P: 3 chiftele + salata de varza rosie
G: legume (ardei + morcov+telina)
C: piept de pui la gratar+ brocoli
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#771 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 28 January 2013 - 10:28 PM

Milena, lume noua! hai la noi, ma bucur!
stiu cum e cu lipsa timpului, cu copii inca mici, fel de fel de obligatii...dar sa vezi ce multumita vei fi daca faci ceva doar ptr tine!

where is a will there's a way! :)

#772 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 28 January 2013 - 10:40 PM

moatzo, asa am zis si eu, ca daca ma bag printre voi, o sa ma mobilizez, ca nu se mai poate. ma simt ca si cum am 100 de ani dupa iarna asta.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#773 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 29 January 2013 - 05:36 AM

Bine ai venit melena!

Vin si eu cu raportul:

8.00- fructe(2 kiwi, 1/2 gref, 1 felie pepene galben)
9.30- cereale cu peanut butter si lapte de orez
12.30- pui cu orez (cam neconform), ardei gras verde, 2 felii cantalup
16.30- 1 baton atkins (http://caloriecount....e-peanut-i82594)
20.30- 1 mar verde, salata si cam 80 grame pulpa de porc facuta la cuptor, 4 bucati caise uscate.

Am fost si la sala 1.20h: 20 minute de eliptica si apoi clasa de "body sculpting" (ii zice). Ne-a muncit instructorul si pe banda cam 15 minute- bonus (unde, cu mandrie ma laud ca am alergat la viteza de ~7 mi/h cam 7 minute in 2 serii)
Si la sfarsit, cand sa plec, iar am stors tricoul- ah, ce-mi place senzatia!!

Si.. da, am facut infectie urinara- am de luat antibiotic pentru 3 zile. Dixtracte maxima :)

Predau legatura.

#774 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 29 January 2013 - 09:08 AM

Sa stii ca deshidratarea prin transpiratie poate conduce la infectii urinare, tb sa suplimentam serios apa consumata. Eu ma lupt cu asta. Sanatate! Oare-i suficient tratament doar 3zile?

#775 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 29 January 2013 - 09:17 AM

Vezi postareamoatza, la 29 January 2013 - 09:08 AM, a spus:

Sa stii ca deshidratarea prin transpiratie poate conduce la infectii urinare, tb sa suplimentam serios apa consumata. Eu ma lupt cu asta. Sanatate! Oare-i suficient tratament doar 3zile?

Eu stiu ca minimul e 5. De obicei, tratamentul cu antibiotice e cam 7-10 zile, depinde de fiecare caz in parte. Dar 3 zile mi se pare putin si mie.

#776 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 29 January 2013 - 09:25 AM

Vezi postareaFoxyy, la 29 January 2013 - 09:17 AM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 29 January 2013 - 09:08 AM, a spus:

Eu stiu ca minimul e 5. De obicei, tratamentul cu antibiotice e cam 7-10 zile, depinde de fiecare caz in parte. Dar 3 zile mi se pare putin si mie.

Da, dupa parerea mea reusesti sa capeti rezistenta la antibioticul folosit.

#777 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 January 2013 - 10:22 AM

N-am prea apucat sa citesc din urma, dar ma bucur ca ne-am adunat atatea pe aici.
Milena, iti zic si eu bine-ai venit, hai ca poate ne mobilizam si noi cu ceva miscare (asa mi-am propus si eu, ca tine, plimbare si inot).
Iulia, cu colesterolul are dreptate Pusa, chiar nu-i de speriat, oricum mai importante decat colesterolul total sunt trigliceridele si LDL si HDL.
Eu ieri am mai plusat cu un pumn de caise deshidratate si niste cap presat, ca tare foame mi-a fost.
Azi am asa:
MD - omleta cu castravete murat
G - iaurt mic cu migdale maruntite
P - pulpa de curcan la cuptor cu sfecla cruda si avocado
G - ceva fruct
C - supa crema de legume

#778 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 29 January 2013 - 10:24 AM

Vezi postarea2ut, la 29 January 2013 - 10:22 AM, a spus:

Eu ieri am mai plusat cu un pumn de caise deshidratate si niste cap presat, ca tare foame mi-a fost.

Ce e aia? :biggrin:

#779 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 29 January 2013 - 10:45 AM

Vezi postareaFoxyy, la 29 January 2013 - 10:24 AM, a spus:

Vezi postarea2ut, la 29 January 2013 - 10:22 AM, a spus:

Ce e aia? :biggrin:

Un fel de sunca presata, da' sa zica Bia :)

#780 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 29 January 2013 - 10:47 AM

Hi,hi, dubla

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima