Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#981 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 13 February 2013 - 11:58 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 13 February 2013 - 08:18 PM, a spus:

revin cu raportul:
-o felie de paine prajita cu branza de vaci si 4 masline kalamata cu o linguritza EV
-o mana de migdale crude
-un fresh dintr-o portocala si o grefa
-salata cu piept de pui la gratar, rosii cherry, ardel kapia si salata verde cu o linguritza de EV
- o ceasca de lapte

Iulia, ce este EV? Scuze pentru ignoranta.

#982 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 14 February 2013 - 12:00 AM

ulei de masline Extravirgin la voi se abreviaza EVOO -Extra Virgin Olive Oil.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#983 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 14 February 2013 - 01:52 AM

Azi:

4 biscuiti de secara
1 mar
1 bol de supa
2 bucati merluciu proaspat, a fost delicios. L-am facut pane, n-am mai facut de mult, si fetele au mancat ca lumea chiar daca nu se omoara cu pestele

1 pahar de lapte acru

M-am gandit astazi. Nu, in nici un caz nu le scot carnea fetelor, ii fac lui fara carne daca asa vrea. Eu am zis ca nu mananc carne miercuri si vineri si asa o sa fac. Nu pot renunta la carne si sa slabesc, pentru ca mai devreme sau mai tarziu o sa dau iama in paine. Eu am a avevarata pasiune pt paine de cand eram mica si nu mi-a trecut. Cand facea mama paine la brutarie, luam coltul cald, scobeam miezul, il strangeam in mana, stateam pe treptele din fata casei si mancam coaja cu miezul framantat. Daca ma intreba cineva ziceamca mananc paine cu branza=))

Bobocel, te inteleg perfect: si eu sunt in aceeasi perioada si as manca si lemne. Chiar dupa peste asa as fi infulecat ceva dulce, ciocolata de preferinta. Pana la urma am baut lapte acru. Sanatate copilasilor
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#984 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2013 - 03:57 AM

Multumesc de lamuriri zerda. Ma gandeam eu ca e o abreviere dar nu reuseam sa o deslusesc singura :floare:

alpha fa cum stii tu mai bine. Pe aici vad ca postul se interpreteaza altfel. In principiu, cei care tin post renunta la ceva pe toata perioada postului. Acel ceva poate fi carnea rosie, tigara, FaceBook-ul :D chestii din astea. Mie imi place mai mult asa.

Meniul de astazi in detaliu:
8.00 - 2 oua ochi cu broccoli si ardei rosu (legumele facute la microunde)
10.30 - o felie subtire de bagel (colac) facuta la toaster cu salata de ton
12.30 - supa de pui cu noodles si 1 scoop de salata de ou (la care am adaugat mustar) cu ardei gras verde si 1 felie de paine alba
4.30 - 1 mar verde si o cutiuta mica de branza cottage
8.30 - supa de linte facuta de casa cu piept de pui fiert si taiat marunt

Sala: antrenament fitness cu instructor- jumate de ora, 30 minute eliptica si clasa de cardio si greutati - 1 ora

Azi am mancat cam mult- mai mult decat de obicei si nu-s multumita. La sala m-am simtit din nou un pic pe langa. Cred ca se apropie perioada comunista, cand imi este un pic mai dificil sa ma controlez.
Maine o sa-mi dau silinta mai mult.

#985 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 14 February 2013 - 09:16 AM

Neata, si io-s racita, imi haraie pieptul, dar ma rasfat acum cu un ceai (verde +negru)cald si sper sa fiu ok.
Zerda, ai mare dreptate cu postul, exact ca si Alpha si eu am tendinta sa dau iama in paine, dar sper sa fiu mai cuminte si mai organizata de data asta. Anul trecut nu m-am ingrasat, dar si slabit ioc.
Azi inca nu stiu exact ce pap, asa ca revin mai tarziu.
Multa sanatate bolnaviorilor mari si mici si....echilibru pentru noi!

#986 Useril este offline   Bobocel 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 10-December 09

Postat 14 February 2013 - 07:44 PM

Wowerful, tare asta cu renunţarea la feisbuc în post! :)
Ai un meniu foarte fain, te invidiez. Spor la slăbit!

alpha, 2ut, mulţam de urări! Aflai de la doctoriţă că feciorul are rotavirus, un virus digestiv cu implicare în sistemul respirator. Acum e mai bine, are doar tratament simptomatic dar mă îngrozeşte lipsa totală de apetit. In afară de câte o banană, pâine prajită şi câte un covrig, nu mănâncă nimic de aproape patru zile. Doctoriţa zice că va fi bine.

Azi, pseudo-meniu:

D. Pâine integrală cu unt, 10g, telemea slabă, 40g, ardei roşu
G1.O jumătate de gref
P.Un corn cu cremă de vanilie. :P
G2.O banană
C. Carne de curcan la cuptor cu ciuperci sote şi salată colorată.

Zilnic, înregistrez tot mai multe abateri...Nici slăbesc, nici mă îngraş. Damn! :(
You are not alone! I'm here with you...

#987 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 14 February 2013 - 09:29 PM

Buna seara la fete! Eu abia am aterizat de la munca...
Bobocel e epidemie de rotavirus in randul copiilor. Multa sanatate celui mic!
2ut si tu racita? Am racit toate? Azi m-a sacait mai putin gatul dar imi curge nasu'....
Asa, raportul de azi e cam la fel de ieri cu mici modificari, adica:
-o tablita de wasa cu branza de vaci ardel kapia si o lingurita EV
- o mana de migdale crude
- un fresh din portocala si grefa
-salata cu piept de pui la gratar, ardel kapia, salata verde, o felie de wasa si o lingurita de EV
- o ceasca de kefir

Vinerea trecuta m-am cantarit... sa vaz ce-o arata maine dimineata cantarul...

#988 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2013 - 04:41 AM

Aveti grija de voi fetelor. Supa de pui, ceaiuri cu lamaie, citrice, somn mult si multa sanatate!
Sanatate si celor mici ca noi ca noi dar cand vezi un copilas cum se chinuie ti se rupe sufletul.

iulia mult succes cu domnul cantar. Eu cu al meu nu prea sunt prietena. Cateodata ma gandesc ca e stricat :pupic:

Ehe, bobocel- e mare dependenta de facebook, tweeter, redit, jocuri pe computer, iphone&co,(arta culinara =))) si e mare chestie sa rezisti 40 de zile fara. Faza cu nemancatul produselor de origine animala e mic copil. S-au schimbat vremurile =))

Si meniul meu de azi (cam prin strachini):
8.00 - 1 ou ochi cu ardei gras rosu crud si o felie de paine integrala cu peanut butter
11.00 - 1 mar verde
12.30 - 1 supa miso, salata mica si 2 sushi rolls (6 bucati cu somon crud, 6 cu shrimp tempura)
5.30 - 1 pumn de bomboane M&Ms si 10 bucati chips-uri de porumb :pupic:
8.30 - salata cu frunze, rosie,castravete, avocado si piept de pui fiert si maruntit, jumatate de portocala si un mar.

Sala: 45 minute bicicleta eliptica, 1 ora clasa de cardio boxing

Dupa cum se poate vedea, taare mi-am mai dat silinta sa mai fiu cuminte... Maine va fi o noua zi.

#989 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 15 February 2013 - 08:53 AM

Neata, eu sunt mult mai bine azi, nici n-am crezut ca scap asa usor dupa cum eram ieri dimineata.
Bobocel, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji (prea mari), important e sa se hidrateze ca apoi recupereaza el cand ii trece faza asta mai urata.
Iulia, tu cum esti?
Si cantarul meu e stationar si ma cam enerveaza, musai trebuie sa incep si cu miscare ca altfel...degeaba.
Ieri am mancat asa
MD - 2 chifle integrale cu iaurt
P - paste cu rosii si usturoi
C - carne cu mazare si morcovi
Azi am paine cu vinete la micul dejun
G - 4-5 smochine
P - naut fiert cu castravete murat
C - legume la gratar
Zi faina!

#990 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2013 - 09:00 AM

Buna dimineata!
2ut, multumesc de grija! Imagine postata
Azi m-am trezit cu nasu' infundat. Bine oricum stiu ca raceala in 7 zile nu-mi trece!
Vestea buna: 1,1 kg jos saptamana asta! Bine sunt constienta ca acuma cand is mai multe de dat jos e mai usor, dar nu vreau sa ma stresez foarte tare... important e sa incerc sa fiu cat mai constanta in alimentatie si fara prea multe abuzuri.
Moatzo, ne-ai parasit? macar spune-ne ce ai in balconul ala... sa visam frumos ! :pupic:
Milena, tu ce mai faci? sunt ok sotul si copii?
O zi frumoasa va doresc ! Imagine postata

#991 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 15 February 2013 - 09:21 AM

Felicitari Iulia!!

#992 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2013 - 09:54 AM

Multumesc Zerda! Imagine postata
Da tu chibitezi cam mult pe aici?
Te batuie vreun gand? :pupic:

#993 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 15 February 2013 - 10:10 AM

Ei, chiar credeati ca v-am parasit? Nu scapati asa usor!
Poze din balcon inca nu va pun, ca vad ca va descurcati destul de bine cu abaterile. Toate ar fi fost pe placul meu, iar pranzul ala dintr-un corn cu vanilie imi da vise aproape obscene. In continuare, la sectiunea asta puteti conta pe mine :pupic:
Asa, sa trecem si la fapte bune! La mine-i vorba de miscare.
Nici azi n-am avut masina de dus la sala, da' am descoperit nr de tel la taxi si m-am dus.
Azi la sala toate clasele au avut program in ton cu VDay. La receptie erau insirate lumanarele colorate si paiete in fortma de inimioare, paiete pe care le puteai lipi pe fata sau pe corp, ca sa fii in ton cu sarbatoarea. Iar salile erau decorate cu ghirlande rosii cu I love you si baloane in forma de inimioare, pe langa pereti erau insirate lumanarele colorate si petale rosii de trandafiri. Iar ora de cycling s-a desfasurat la lumina lumanarilor si s-a numit roamntic trip in two.
Oricum fusesem rugati sa purtam ceva rosu, io mi-am pus niste cercei. Apoi toate clasele au fost concepute a.i. exercitiile sa se desfasoare in perechi. Iar la cursurile de dans_tango!!_intrarea a fost gratuita ptr oricine, membru sau nu al clubului. Bineinteles ca partener mascul n-am avut-preocupari importante zilele astea!_ dar m-am descurcat la fata locului. La aerodance m-am invartit si topait alaturi de dna M, iar la tango a fost si mai trist, ca m-am exersat c-o dra cam stangace (¡¡ acord circumstante atenuante ca ea facea pe baiatul, saraca!). Acuma io ma plang degeaba, ca treaba a stat asemanator si la celelalte perechi. Barbatii astia testosteronici au preferat sa traga in continuare de fiare decat sa-nvete niste pasi de tango, pe motiv ca si-asa nu se mai poarta, iar la hiphop poti sari si de unul singur. Totusi eu m-am distrat, m-au trecut toate apele la aerodance si m-am relaxat la tango.
Iar la sfarsit am fost chiar multumita c-au venit ai mei sa ma recupereze. Cu masina cea noua :-)
Ceea ce va doresc si voua!

PS Bobocico, sanatate bobocelului suferind!

#994 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 15 February 2013 - 10:21 AM

Ieri:
2 mere si o felie de pepene galben
Peste
Cotlet cu ciuperci

Bobocel , o sa-si revina dragul de el. Antonia a avut numitul tummy bug inaintr de Craciun. In ajun n-a mancat nimic pana la 8 seara cand a reusit sa guste din supa cu taietei cateva linguri. E groaznic cand ii vezi ca nu mananca nimic.

Eu am planuit sa ma cantaresc dupa perioada neplacuta a lunii, ca sa nu ma dezamagesc. Stiu ca nu am reusit nimic spectaculos, dar s-au mai largit un pic hainele :D
Imagine postata

#995 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 15 February 2013 - 10:29 AM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 15 February 2013 - 09:54 AM, a spus:

Multumesc Zerda! Imagine postata
Da tu chibitezi cam mult pe aici?
Te batuie vreun gand? :)

Uneori ma bate cate un gand. :D

#996 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 15 February 2013 - 12:35 PM

Am inceput ziua rau. M-am trezit cu o durere surda-n cap din cauza ciclului, am luat un nurofen, am baut cafeaua si v-am scris ce-am mancat ieri si, in masina, in drum spre munca am simtit ca nu mi-i bine. Toata glicemia mi-a cazut pe jos Imagine postata Am oprit si mi-am luat un Cola, am mancat patru biscuiti cand am ajuns, am luat vitaminele, acum sunt ok. Am inceput sa misc iar Imagine postata

Ieri de pranz am facut o foaie de puff pastry cu cheddar ras, felii de mozzarela si rosii. Fetele au mancat cate-un sfert, sotul ceva din jumatate, a ramas o bucatica mai mica decat palma mea. Daca nu scriam ce mananc as fi infulecat-o din voleu. Asa, m-am uitat la ea si-am lasat-o acolo. A mancat-o una dintre fete mai tarziu. Ce ti-e si cu mintea omului!
Imagine postata

#997 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2013 - 09:30 PM

Buna seara la fete!
Am juma de ora de cand am aterizat de la munci....
Azi, am calcat stranb un pic Imagine postata :
-o felie de wasa cu branza de vaci si ardel kapia
-o mana de migdale
-un fresh dintr-o portocala si o grefa
- am "furat" ideea Danei de la o salata pe zi si am executat un soi de salata din ficat la gratar, 4 ciuperci si o lingurita de seminte de pin tot pe gratar facute si salata verde
-o feliuta de pizza, mica cat podul palmei...nu stiu, imi era foame, mi-a fost pofta...
- cana de kefir

Zerda,asteptam sa te hotarasti!

#998 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 15 February 2013 - 09:37 PM

Azi:

biscuiti de secara (aia mancati dupa Coca-Cola)
ciorba de legume
mancare de fasole
Imagine postata

#999 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 February 2013 - 08:40 AM

Buna dimineata fetelor!
Alpha, nu te balonezi de la fasole?
Restul de fete, unde ati disparut?
O zi frumoasa va doresc!

#1000 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 16 February 2013 - 11:42 AM

io n-am disparut, da' aseara eram prea praf si pulbere ca sa mai dau raportul.
cu mancarea, manc ce-mi place da' putin.
cu miscarea, fac ce tb, suficient.
ieri aerobic, nu stiu ce-are baiatul asta cu noi, am fost doar 8, deh! s-a resimtit lumea dupa Vday. 50min am tzopait incontinuu, mie nu-mi mai trece febra din booci. Ca v-am spus, se tzopaie cu genunchii flexati, incercati numa'!
Azi si maine pauze luuuuungi si dese, ceva administrativ, iar pe seara sper sa bag o sexiune mica de shopping. Cam atat de la mine, predau legatura!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul