Lori, ba da, de Bobita era vorba, ca stiam c-a inceput sala si ma gandeam sa mai schimbam impresii pe-aici, in ideea ca facem si altora pofta.
Dar ea are acum o perioada mai stresanta, cu mutat la parinti, cu reamenajari de apartament...poate nu-i disponibil netu' mereu
Oricum, eu tot o astept!
Wow merge si ea la sala, si-asta ma bucura, ca mai aud si io de una alta, cum e prin alte parti.Sanatate multa, sa-ti dregi spatele! Ai mai avut episoade de-astea pana acum? cred c-ar fi important sa cauti cauza declansarii necazului, ca s-o eviti pe viitor. Daca nu-i prea mult, ce varsta ai?
Asta cu dieta

poate n-am inteles io prea bine care-i ideea topicului

Eu nu tin neaparat sa mai slabesc, cum am zis, vreo 2-3 kg ar fi bonus. Deci cu dieta nu prea ma straduiesc si-n cazul asta ar fi mai bine sa n-o zic? sa nu influentez in rau ?
chestia-i ca io-mi notez de vreo 3 ani tot ce mananc, mai mult ca sa urmaresc cantitatile si sa le compar de la an la an. si de cand am inceput sa scriu aici, n-am mai notat in carnet.
btw metabolism: daca nu te-nteleg eu, nu stiu cine-ar putea-o face, zau! dar daca tu arati si-acum ca la nunta, io zic ca doar ar tb sa stai in atentie, sa n-o iei in sus. in locul tau m-as axa pe rezolvarea pb de sanatate si-asta ar trage si cantarul in jos.
la varsta mea -ehe, maica!- nu ma preocupa atat sa fiu in tipare cat sa fiu sanatoasa, sa am mobilitate, sa fiu pregatita contra osteoporozei...strict ptr mine, consider ca-i mai bine sa fiu usor supraponderala de la 50 de ani in sus, decat sa am o constitutie astenica, cu oase fragile, predispuse fracturilor. mai bine sa fiu mobila si cu ceva rezistenta la efort decat sa ma chinui sa intru-n slim sau 34-36. asta ca sa nu zic ca slabesc repede la fatza si asta nu m-ajuta
en fin, fiecare cu mobilul ei, topicul e de-alergat, parc-asa ii zice si de-aia m-am bagat.
in plus, voi sunteti toate mult mai tinere decat mine, poate de-acum incolo va doriti o familie, copii...factori care influenteaza destul de mult stilul de viata si...silueta.
trecand la scopul si durata vizitei

azi m-am miscat de la canapea la fotoliu cu pauza de somn de vreo ora, in pat, uraaa!
iar cu mancaricile, cam asa:
la 10 o tortilla cu 50gr cascaval, 2 foi de salata, o rosie si niste frunze de ceapa verde
la 12 o portocala
la 13 putina racitura, da' parca prea putina, o lg mamaliga si-o buc de praji ciocolatoasa monti
la 17 juma de scrumbie la gratar, o lg mamaliga, 2 chiftele mici.
daca m-o ajuta divinitatea, doar niste pomelo si prunele, mai pe seara.
gata, is cam nevorbita, bag seama!
edit de edit: 1.nu m-a ajutat divinitatea, adica eu

am vrut, da' n-am putut

. cand sa iau pomelo din frigider, na belea! era prajitura in fata lui. si m-am impiedicat
si 2. gata! termin prunele astea si nu mai iau. tocmai am citit cate calorii si cat zahar au! vai! le credeam mai prietenoase. sa vad cum rezolv partea ailalta, cu tranzitul