Alearga, Lola, alearga!
Postat 20 February 2013 - 05:15 AM
Postat 20 February 2013 - 05:18 AM
8.00 - 34g cereale, 20g peanut butter, 1 lingurita seminte de in macinate totul in lapte de orez
12.00 - 1 mar verde
12.30 - piept de pui cu 1 lingura de orez si supa de fasole negre
7.00 - salata de spanac, rosie, castravete, avocado, ceapa si 1 conserva sardine si un mar verde cand faceam salata
Sala: 45 minute eliptica si 1 ora exercitii cu greutati: brate, abdomen si picioare
Maine o i-au la picior asa ca tocmai am terminat de facut bagaje chestii, trestii. O sa fiu la o conferinta de maine pana sambata, ceea ce inseamna stat pe scaun la greu. O sa trebuiasca sa fiu atenta la ce mananc pentru ca or sa fie multe pauze de cafea la care or sa fie prezente tot felul de prajituri iar seara se lasa cu multa socializare si alcoale... Oh well.
O sa imi dau silinta si de asemenea o sa incerc sa intru la raport. De sambata o sa fie ceva vacanta pana miercuri. Daca supravietuiesc eroic o sa revin pe baricade joia care vine.
Alpha- felicitari! Esti aproape de jumatatea drumului.
Multumesc iulia.Am fost bine ieri si azi- de maine... cum o vrea programul. Poate ies macar 1 ora la plimbare pe plaja. (o sa fie in tarile calde conferinta mea)
Lapona, zau ca nu mananc putin- nu imi iese mai putin de 1500- 1700 calorii. Uneori si mai mult...
Pup pe toata lumea si poate ne auzim maine. Spor!
Postat 20 February 2013 - 07:52 AM
Milena, cum fu la patinoar? Cam putina mancare mi se pare!
Dex, relaxarea gatului cred c-ar ajuta-o pe Lori cel mai mult. Da'i buna ptr toata lumea,asteptam.
Wow, drum bun, sa treci cu bine peste tentatii! Sigur ai sa supravietuiesti, vezi cum vii, pe scut sau sub scut

Alpha, am egoism maxim, deja 4kg? Bravo!
Numai bine pe toate planurile!
Postat 20 February 2013 - 08:23 AM
Alpha, bravo doamna! inca un zvac si ti-ai atins scopu'! Da sa stii ca te asteptm si la mentinere!

Wowerful, calatorie placuta! cand te plimbi pe plaja sa te gandesti pt o secunda si la noi! Si daca-ti place ceva gusta! ca in viata tre' sa avem si bucurii nu numai sacrificii !
Dex, astept exercitiu cu interes!
Moata, esti un exemplu de determinare! Deocamdata imi fac curaj! si astept sa -mi treaca raceala si sa nu ma mai sfarcai.
Ma'c sa intind niste rufe si o tai la munca.
O zi frumoasa si cu spor sa doresc!
Postat 20 February 2013 - 08:29 AM
Wowerful, moderatia e mama reusitei, asa ca mananca echilibrat si va fi ok (mie nu mi-a iesit chestia asta pana acum, dar poate tu esti mai determinata); bucura-te de iesire si te asteptam pe-aici, pe baricade.
Dex, si pe mine ma intereseaza exercitiul pentru gat, asa ca astept cu nerabdare detalii.
Pusa, un exercitiu din ala ar fi ideal si pentru mine, ca acolo mi-s problemele mari (uf, ce ciuda mi-i ca nu mai pot merge la aerobic si altceva nu m-a atras...inca).
Postat 20 February 2013 - 11:08 AM

D'apoi sunt 4 saptamani de cand da-i si lupta. Daca nu se vedea ceva ma necajeam tare
Bia o sa ajung si eu la vremea aia cand nu se duce nimic

Postat 20 February 2013 - 11:12 AM
Postat 20 February 2013 - 11:18 AM
sper sa-mi ating target-ul primar (70) pana pe 17 aprilie, cand are Andreea confirmarea. Mai sunt aproape 2 luni, n-ar fi imposibil

Postat 20 February 2013 - 11:27 AM

Dupa ce-mi trece sper sa vad si eu o schimbare!
Postat 20 February 2013 - 07:05 PM
pe principiul ăsta, exerciţiul pentru gît care foloseşte tehnica PNF
indreptaţi coloana ca şi cum v-ar trage cineva cu o aţă de creştetul capului, abdomenul este angajat, umerii sunt relaxaţi total, nu îi ridicaţi în sus, pieptul e deschis.
lungiţi gîtul in sus, fără să ridicaţi bărbia sau să daţi capul pe spate, inchipuiţi că vă trage cineva din tavan. o să auziţi ceva troznituri, nu exageraţi, nu trebuie să doară.
lăsaţi capul pe o parte in lateral, în acelaşi plan, nu spre faţă, nu spre spate, ca şi cînd vreţi să lipiţi urechea de umăr. nu lăsaţi capul mai mult decît vă permite flexibilitatea naturală, nu forţaţi, aplecaţi doar cît vă lasă gîtul. ia că găsii o poză care arată cum.
veţi simţi cum se întind muşchii pe partea opusă a gîtului, eu casc la chestii din astea, stare de bine între omoplaţi. nu ridicaţi umerii.

staţi aşa cam 2-3 secumde după care încordaţi gîtul uşor (eu încleştez dinţii şi simt cum se intăreşte gîtul). ţineţi incordarea 1-2 secunde.
RELAXAŢI încordarea, descleştaţi dinţii, dar fără să mişcaţi capul
lăsaţi capul un pic mai jos, cît vă permite natural fără să forţaţi. staţi aşa cîteva secunde, veţi simţi din nou elongarea pe partea opusă. indreptaţi capul şi repetaţi in partea cealaltă.
uimitor nu, cum după încordare putem să elongăm un pic mai mult.
ăsta este principiul de PNF. la prima aplecare, reflexul ne-a oprit la un anumită poziţie pentru că o aplecarea mai mare ar avut potenţialul să fie periculoasă. după încordare şi relaxare, putem apleca încă un pic, e ca şi cum am "păcălit" reflexul muscular să ne lase să elongăm mai tare. aşa, uşor uşor lucrăm la relaxare, mobilitate şi la rezolvarea problemelor din zonă,.
acelaşi pricipiu se poate aplica peste tot. de exemplu, mîinile sus deasupra capului, elongaţi spre tavan cît puteţi. incordaţi pumnii, relaxaţi şi intindeţi mai mult, o să vedeţi cum vă lasă şi mai sus.
picioare, întinşi pe spate aduceţi un genunchi la piept, întindeţi piciorul, puneţi mîinile sub genunchi şi trageţi de el spre piept, cît vă lasă flexibilitatea naturală. o să simţi elongare pe hamstring, încordaţi piciorul, relaxaţi, trageţi iar spre piept, veţi vedea că puteţi apropia mai mult.
moaţa, exerciţiile astea sunt aşa de uşor de făcut că motivarea vine de la sine, nu e boring, nu e cu ţopăială, gâfâială, dureri chestii care pe mine mă demotivează la alte forme de exerciţii.
tanti miranda aduce tehnici avansate practicate în clinici de specialitate la nivel de fitness, accesibile tuturor. bravo ei şi bravo mie că găsii programul ăsta

bicepsul meu cu urma de tendinită face mult mai bine, ceea ce este foarte încurajator, sper să recuperez mobilitatea 100% cît de curând.
a raportat pentru dumneavoastră, dex, the essentric

PS care faceţi exerciţiul, vă aştept la raport cu păreri şi experienţe directe
Postat 20 February 2013 - 09:15 PM
Acu' am aterizat si eu de pe campu' muncii si ma simt usor obosita.
Dex, promit sa incerc .. acu parca nici de asta nu ma simt in stare.
Zerda, pai nu te mi sui pe cantar in conditiile date ca mai tare te amarasti.
Si eu am momente cand dimineata nu pot sa-mi scot verigheta de pe dejt' fie datorita perioadei din luna, fie daca am avut o zi in care am stat mult in picioare, in soare...
Azi :
- un cilindru branza cu ardel kapia si o felie wasa
-o mana de alune padure crude
-un fresh dintr-o portocala+grefa
- o salata cu piept de pui la gratar, salata verde, ardel kapia, germeni de brocoli, o lingurita EV si o felie de wasa
-o ceasca de lapte batut cu o lingurita seminte de in.
Ma bucur ca mi-a mai disparut pofta/ nevoia de dulce...parca incep sa pot trai si fara...

Moatza, oare unde e?

Postat 20 February 2013 - 09:34 PM
Succes si te-astept cu rapoarte interesante!
Azi aveam nevoie de relaxare, asa c-am ales clasa de zumba. M-am distrat maxim si recomand ca miscarea intr-o forma organizata sa inceapa c-un curs de zumba.Asta va va face placere dupa ceinvatati o minima coregrafie si va va face sa xdoriti sa mergeti. Recunosc ca aparatele sunt plictisitoare maxim, poate doar sa ai un antrenor personal care sa traga de tine si sa nu simti timpul! Iar celelalte cursuri, chiar si cele asa-zis relaxing sunt deosebit de solicitante, mai ales ptr un incepator. Io tot fac lobby, poate-poate!
In rest, raportez si 4km mers alert, totusi nu mars.
Ceea ce va doresc si voua!
Postat 20 February 2013 - 09:42 PM
Dexter, la 20 February 2013 - 07:05 PM, a spus:
pe principiul ăsta, exerciţiul pentru gît care foloseşte tehnica PNF
indreptaţi coloana ca şi cum v-ar trage cineva cu o aţă de creştetul capului, abdomenul este angajat, umerii sunt relaxaţi total, nu îi ridicaţi în sus, pieptul e deschis.
lungiţi gîtul in sus, fără să ridicaţi bărbia sau să daţi capul pe spate, inchipuiţi că vă trage cineva din tavan. o să auziţi ceva troznituri, nu exageraţi, nu trebuie să doară.
lăsaţi capul pe o parte in lateral, în acelaşi plan, nu spre faţă, nu spre spate, ca şi cînd vreţi să lipiţi urechea de umăr. nu lăsaţi capul mai mult decît vă permite flexibilitatea naturală, nu forţaţi, aplecaţi doar cît vă lasă gîtul. ia că găsii o poză care arată cum.
veţi simţi cum se întind muşchii pe partea opusă a gîtului, eu casc la chestii din astea, stare de bine între omoplaţi. nu ridicaţi umerii.

staţi aşa cam 2-3 secumde după care încordaţi gîtul uşor (eu încleştez dinţii şi simt cum se intăreşte gîtul). ţineţi incordarea 1-2 secunde.
RELAXAŢI încordarea, descleştaţi dinţii, dar fără să mişcaţi capul
lăsaţi capul un pic mai jos, cît vă permite natural fără să forţaţi. staţi aşa cîteva secunde, veţi simţi din nou elongarea pe partea opusă. indreptaţi capul şi repetaţi in partea cealaltă.
uimitor nu, cum după încordare putem să elongăm un pic mai mult.
ăsta este principiul de PNF. la prima aplecare, reflexul ne-a oprit la un anumită poziţie pentru că o aplecarea mai mare ar avut potenţialul să fie periculoasă. după încordare şi relaxare, putem apleca încă un pic, e ca şi cum am "păcălit" reflexul muscular să ne lase să elongăm mai tare. aşa, uşor uşor lucrăm la relaxare, mobilitate şi la rezolvarea problemelor din zonă,.
acelaşi pricipiu se poate aplica peste tot. de exemplu, mîinile sus deasupra capului, elongaţi spre tavan cît puteţi. incordaţi pumnii, relaxaţi şi intindeţi mai mult, o să vedeţi cum vă lasă şi mai sus.
picioare, întinşi pe spate aduceţi un genunchi la piept, întindeţi piciorul, puneţi mîinile sub genunchi şi trageţi de el spre piept, cît vă lasă flexibilitatea naturală. o să simţi elongare pe hamstring, încordaţi piciorul, relaxaţi, trageţi iar spre piept, veţi vedea că puteţi apropia mai mult.
moaţa, exerciţiile astea sunt aşa de uşor de făcut că motivarea vine de la sine, nu e boring, nu e cu ţopăială, gâfâială, dureri chestii care pe mine mă demotivează la alte forme de exerciţii.
tanti miranda aduce tehnici avansate practicate în clinici de specialitate la nivel de fitness, accesibile tuturor. bravo ei şi bravo mie că găsii programul ăsta

bicepsul meu cu urma de tendinită face mult mai bine, ceea ce este foarte încurajator, sper să recuperez mobilitatea 100% cît de curând.
a raportat pentru dumneavoastră, dex, the essentric

PS care faceţi exerciţiul, vă aştept la raport cu păreri şi experienţe directe
Roger, Mr. Essentric! And done! Bravo tie, bravo tie, bravo tie pentru transmisiune! Si multumesc!

Postat 21 February 2013 - 01:27 PM

Ieri am postit
Mere
Zacusca cu biscuiti de secara
Risotto cu ciuperci

Postat 21 February 2013 - 02:29 PM
Nu mai are nimeni nimic de marturisit?
Alpha, deci da, la voi a inceput postul.
Postat 21 February 2013 - 03:10 PM

Postat 21 February 2013 - 03:52 PM
alpha, la 21 February 2013 - 01:27 PM, a spus:
exact, de aia se şi cheamă classical stretch. pe lîngă stretch şi yoga, are şi exerciţii din tai-chi, ballet şi PNF, toată combinaţia chemîndu-se metoda esmonde.
ieri am făcut episodul despre flexibilitate maximă
Postat 21 February 2013 - 05:46 PM
ieri,
1 mar + 1 cafea
mamaliguta cu branza + 1 iaurt
2 carnaciori+legume
1 croissant cu branza sarata
azi
fructe uscate (aceleasi ca si data trecuta, 2 caise, 2 prune, 2 smochine)+cafea
1portocala+1 grapefruit
budinca de paste cu branza, smantana si ou
supa de pui
alpha, felicitari pt kg pierdute, la mai multe
wowerful, drum bun la conferinta, enjoy the beach.
moatzo, luni , pe 25 e prima zi de patinoar.
pana atunci, am tras la zapada, ca aici a nins de numa' si omu' e indisponibil deocamdata. asa ca da-i si lupta...
Postat 21 February 2013 - 08:06 PM
Eu nu stiu ce am dar si ieri si azi m-am confruntat cu o stare de oboseala asa....de lasa-ma sa te las. Nu e bine vacii mele !
Azi am mancat asa:
-o felie de wasa cu ardel kapia si branza
- o mana de alune de padure crude
- un fresh din portocala+grefa
- si cam tarziu, adica acu o ora, 2 bucati mici de cotlet de porc la grill cu pastai facute intr-o lingura de EV si o felie de wasa. NU cred ca mai halesc lapte azi, ca ma simt satula.
Oare Bobocel ce face?
Milena, inca n-ati scapat de zapada?

Postat 22 February 2013 - 07:56 AM
Aseara aerobic, naduseli la greu. Nush ce-oi fi avand, dar io transpir cel mai tare. Cand ies din sala, parca ies de la dus. Nu-s nici cea mai grasa, nici cea mai slaba, nici nu-s aia care executa cel mai bine miscarile, sunt de pluton. Nu cred ca e ceva neaparat rau sau bine, dar o fi avand vreo insemnatate?
Va astept la raport, forza Steaua!