Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1161 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 05 March 2013 - 11:08 AM

Vezi postareamoatza, la 05 March 2013 - 08:19 AM, a spus:

Alpha, a fost multumit fata de cosmetica? Saracuta, toata viata va avea de tras! Eh, numai asta sa fie!

In rest, Loleeeee, hai la raport!

Asa e, numai asta sa fie problema. A fost mulrumita. Prima data la salonul unde-am fost n-au vrut s-o epileze cu ceara ca nu e inca la liceu si asta-i politica firmei, asa ca au facut-o cu ata - threading. Acum am fost la alt salon, i-au facut testul pt alergie vineri, a fost ok si sambata au epilat-o. A durat si mai putin si a zis ca n-a durut-o deloc. A fost un pic roz pielea, intr-o ora nu se mai vedea nimic.
Si eu sunt bruneta si am o umbra de mustata, dar cand am fost gravida cu ea am luat cateva luni alilestrenol. Unul din efectele secundare e asta. Ma bucur ca nu are alte probleme mai serioase

Ieri

mere
o painica panini
o jumatate de dovlecel umplut cu chorizo, ceapa, ardei, branza si un ou, dat la cuptor si mancat cu o lingura de iaurt
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1162 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 05 March 2013 - 12:59 PM

Bia, va inteleg f bine pe voi astea care aveti copiii inca mici. Ptr miscare iti tb in primul rand timp. Eu am scapat de griji de genul asta si tot simt ca nu mai am timp ptr atatea altele pe care as vrea sa le fac. Dupa operatie am inceput f serios miscarea ptr ca mi-am dat seama ca numai asta-i calea. Nu slabesc de la asta, dar iti dai seama ce m-as ingrasa daca n-as face-o? Macar de-as putea sa ma tin de ea! Iar cadrul organizat e obligatoriu, nu cunosc pe nimeni care sa transpire zilnic la el in sufragerie.
Io te incurajez sa-ti faci un abonament, macar pe-o luna, c-apoi te mobilizezi, ai sa vezi. Eventual poti lua si fetele, n-are ce sa le dauneze. La sala mea, de doua ori pe saptamana sunt clase de aerokids. Vin mamici si bunici cu pitici de toate varstele.

#1163 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 05 March 2013 - 01:10 PM

Vezi postareamoatza, la 05 March 2013 - 12:59 PM, a spus:

Bia, va inteleg f bine pe voi astea care aveti copiii inca mici. Ptr miscare iti tb in primul rand timp. Eu am scapat de griji de genul asta si tot simt ca nu mai am timp ptr atatea altele pe care as vrea sa le fac. Dupa operatie am inceput f serios miscarea ptr ca mi-am dat seama ca numai asta-i calea. Nu slabesc de la asta, dar iti dai seama ce m-as ingrasa daca n-as face-o? Macar de-as putea sa ma tin de ea! Iar cadrul organizat e obligatoriu, nu cunosc pe nimeni care sa transpire zilnic la el in sufragerie.
Io te incurajez sa-ti faci un abonament, macar pe-o luna, c-apoi te mobilizezi, ai sa vezi. Eventual poti lua si fetele, n-are ce sa le dauneze. La sala mea, de doua ori pe saptamana sunt clase de aerokids. Vin mamici si bunici cu pitici de toate varstele.

Chiar as incerca, dar la noi in oras io nu stiu nici o sala in care sa fie si aparate si aerobic sau alte feluri de miscare, plus ca mi-ar trebui un instructor bunicel care sa stie ce miscari nu-s bune pentru coloana mea...dar o sa ma mai interesez, poate este ceva nou.

#1164 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 07 March 2013 - 08:49 AM

Un pic de repaus fortat! De forum, nu de miscare.
Asaaaa,deci sa raportez: marti a fost o zi plina, si la munca -a venit auditu'-si la sala. Am fost la aerobic, tzopaiala si transpiratie, nimic nou.
Ieri am cam scrantit-o cu gustarelile- tratatii la controlori care tb verificate :) dar am compensat la sala cu o ora de aerodance si una de poweryoga. La yoga parca n-am mai fost, mi s-a parut destul de greu. Au fost niste miscari de stretching combinate cu unele de control al echilibrului, toate coordonate cu respiratia abdominala. Ce sa zic, m-am descurcat bine si-am constatat ca sunt destul de elastica, mai bine decat media. Mi-a fost mai greu la un exercitiu de echilibru, un fel de cumpana cu mainile in prelungirea corpului...perseveram!
Voi cum o duceti, hai la raport

#1165 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2013 - 08:52 AM

Neata la lume! Vin cu meniul de ieri (de post):
MD - paste cu usturoi, busuioc, chili si rosii
G - 8 nuci
P - linte cu ceapa si ardei si baby spanac
G - 2 patratele cioco neagra (70% cacao) si cateva smochine
C - 2 chifle integrale cu ulei de masline, busuioc si rosii cherry
si de azi:
MD - iaurt cu fructe uscate si tarate de ovaz
P - ardei umpluti cu quinoa si carne tocata
G - salata de cruditati cu avocado, ou fiert
C - supa fasole verde
In weekend aveam programata o tura de ski, ultima de anul asta cred, dar a racit pitica, asa ca probabil noi doua o sa ramanem acasa....
Va pup si va astept cu meniurile!

#1166 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 07 March 2013 - 04:29 PM

Sanatate piticei 2ut!

Uof! Nu am putut intra pe forum vreo doua zile. Cam dese problemele tehnice pe-aici. Cred ca in fiecare luna sunt 1- 2 zile cu defectiuni/pauza de forum.

moatza- nu cred ca se schimba ora si in Romania. Numai pe aici prin nord america ca sunt ei mai cu mot in frunte. Iar la cereale sunt constanta numai cand le mananc :lol:. Citeam eu mai demult pe undeva ca nu sunt alimentul ideal asa ca incerc sa le limitez. Faza e ca nu am inspiratie cu masa de dimineata (ma rog- nu am inspiratie in general) si mananc oua si cateodata imi face impresia ca le cam uit numarul si mananc prea multe pe saptamana.

In astea 2 zile cat nu am putut intra am fost cumintica. Nu am scris meniurile, dar acum 2 zile am avut mozzarela proaspata cu rosii la micul dejun si am crezut ca explodez peste zi. Nu ma stiam cu probleme la lactate... Deci no more lactate pentru mine. Ieri subtirel- aseara eram cam rupta de oboseala si nu am avut chef sa mananc. Am rontait numai un mar verde si cateva alune crude.

La miscare- am avut sala zilnic. Astazi avem ninsoare si ne amenintau astia la tv ca o sa fie naspa. Visam eu ca poate ne da liber de la servici, ca poate se inchide sala... vise, taica, vise.

Asadar- prezenta pe baricade, Lola atat cat ma tin puterile.

#1167 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 07 March 2013 - 04:43 PM

Ieri:

biscuiti de secara cu gem de zmeura
steak de vita rece cu varza calita
omleta cu salata

Alaltaieri

mere
2 carnati cu mustar
striploin steak cu salata

pt azi

dimineata am mancat o felie de paine prajita cu gem de zmeura
pranz - supa crema de dovleac
pentru cina mi-am luat ficat de porc si-mi fac salata

pt familion am ordin de pizza, pt fete ci chorizo pt dl sot cu ciuperci si ardei

Azi am fost cu Andreea la ortodont, apoi am batut orasul in lung si-n lat vreo doua ceasuri....ma dor picioarele, am luat cele mai anti-mers botine in picioare. In rest yoga meu la relanti :lol:
Imagine postata

#1168 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 07 March 2013 - 05:19 PM

Vezi postareamoatza, la 05 March 2013 - 12:59 PM, a spus:

nu cunosc pe nimeni care sa transpire zilnic la el in sufragerie

cum bre, io-s nime'? :lol: nu mai dau raportul, da' de exerciţii nu m-am lăsat şi tare bine îmi mai prind ... vă povestesc despre rezulatate intr-o săptămână cînd termin boot-camp-ul

#1169 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 07 March 2013 - 05:43 PM

Vezi postareaWowerful, la 07 March 2013 - 04:29 PM, a spus:

Sanatate piticei 2ut!

In astea 2 zile cat nu am putut intra am fost cumintica. Nu am scris meniurile, dar acum 2 zile am avut mozzarela proaspata cu rosii la micul dejun si am crezut ca explodez peste zi. Nu ma stiam cu probleme la lactate... Deci no more lactate pentru mine.

Asadar- prezenta pe baricade, Lola atat cat ma tin puterile.

Wow s-a mai vorbit pe forum despre asta, Any a spus ca un doctor in Italia a spus ca nu recomanda combinatia, iar moatza si cu mine am confirmat ca si noi avem probleme de balonare de la rosii crude cu branza. Daca mananci doar salata de rosii sau doar mozzarella nu cred ca mai ai probleme, incearca si tu, ca inca o zi n-o fi foc!

Spor la treaba fetelor!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1170 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2013 - 06:52 PM

Vezi postareazerda, la 07 March 2013 - 05:43 PM, a spus:

Wow s-a mai vorbit pe forum despre asta, Any a spus ca un doctor in Italia a spus ca nu recomanda combinatia, iar moatza si cu mine am confirmat ca si noi avem probleme de balonare de la rosii crude cu branza. Daca mananci doar salata de rosii sau doar mozzarella nu cred ca mai ai probleme, incearca si tu, ca inca o zi n-o fi foc!

Spor la treaba fetelor!

Se vede ca am memoria scurta. Imi amintesc discutia! Nu stiu de ce dar la vremea aia am fost sceptica, acum inteleg :lol: Multumesc zerda :lol:

#1171 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 07 March 2013 - 08:52 PM

Buna seara la Lole !
Fetelor, noroc ca n-a mers forumul, ca fix in perioada asta mi s-a stricat si pc-ul.... adica am luat un virus de-a trebuit reinstalat windows-ul.
Si colac peste pupaza luni m-a pocnit si raceala.Azi ceva mai bine, am nasul infundat.
Cu haleul is binisor, zic eu.

Azi am mancat asa:

- 2 rosii cherry cu branza de vaci si o lingurita de EV ( ca sa nu se simta Wwerful singura la branza cu rosii ). Eu nu m-am balonat :rolleyes:
- o mana de alune caju crude
- un mar mare
-o salata cu ciuperci la gratar, rosii, marole si carnita de vitel la gratar.

Heleul de ieri a fost cam la fel.

Astept ziua de maine!

O seara frumoasa la Lole!

#1172 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 07 March 2013 - 08:54 PM

Ce sunt alea marole??

#1173 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 07 March 2013 - 09:15 PM

Ioana, pe la noi prin sat la salata verde i se mai spune si marole. Aia care seamana usor cu varza, nu cea creata. Cel putin asa stiu eu.:rolleyes:

#1174 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 07 March 2013 - 09:34 PM

Pai atatea cate invata omul cu voi, m-am zapacit de tot!

Edit in dictionarul enciclopedic dupa marochiner urmeaza Maroni fluviu la granita dintre Surinam si Guyana Franceza.

#1175 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2013 - 10:40 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 07 March 2013 - 08:52 PM, a spus:

- 2 rosii cherry cu branza de vaci si o lingurita de EV ( ca sa nu se simta Wwerful singura la branza cu rosii ). Eu nu m-am balonat :rolleyes:

Norocoas-o care esti! Cand eram mai tanara mancam sandwich-uri cu paine, cas si rosii si nu aveam nimic, sau nu tin minte sa fi avut ceva. Dar era demuuult. Acum is baba batrana cu dintii de lana. Nica nu-mi mai prieste.

Fete, ce ziceti voi- o fi rau tare daca sar sala azi? Ma simt obosita si m-as duce direct la somn :hug:

#1176 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 07 March 2013 - 10:58 PM

Pai cum simti tu ca e mai bine. Si mama si eu ne-am plans de o lipsa de energie... asa ca nu pot sa-ti spun mai bine, poate daca dormi maine o sa fii mai in forma!

#1177 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2013 - 11:21 PM

Tocmai mi-am verificat mailul si din cauza de zapada si vreme rea, sala se inchide la 4. (S-a inchis deja.)
Gata- nu ma mai simt vinovata. Vai ce sforaiala trag cand ajung acasa!

#1178 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 March 2013 - 03:51 AM

Tot eu- meniul de azi:

7.00- maglavaitz de cereale, peanut butter si lapte de orez si la jumate de ora o mana de capsuni
10.30 - jumatate de doughnut (colac) facut la toaster cu putin unt (eram obosita/adormita si simteam nevoia de ceva...)
12.30- pulpa de pui cu broccoli si supa de linte; 1 scandurica tip wasa cu unt
4.00- 2 patratele de ciocolata
6.00- 1 mar verde, 4 felii toba (cam 100g) si salata de spanac, rosie, castravete si avocado
leneveala
8.00- cateva chipsuri de porumb (corn chips)si un pic de bere sa le umezeasca (gustat de la domnul sot)

Oboseala nu merge cu dieta. Azi a fost un dezastru aproape total, dar maine e o noua zi.
V-am pupat si spor la treaba!

#1179 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 08 March 2013 - 11:42 AM

La multi ani, Lole ! Imagine postata

Cum va spuneam pentru ieri seara aveam in program ficat. L-am cumparat cu pofta in gand. Numai ca aseara am avut o stare de rahat, nu stiu din ce pricina, ca n-am nimic de fapt, incat nu mi-a trebuit NIMIC. Asa ca a ramas pe azi
Imagine postata

#1180 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 March 2013 - 11:52 AM

Salut si de la mine si multa energie, ca vad ca se cam duce lipsa pe-aici (nu ca io as fi mai breaza).
Pitica mea e mai bine acum, multumesc de urari. Meniul meu, de post, de azi:
MD - 2 felii paine integrala cu magiun de prune (de casa, fara zahar) si 1.5l de ceai verde
G - cateva caise uscate si smochine
P - salata dintr-o portocala si un fenicul (Dex, te pomenesc de fiecare data cand o pap, tare mult imi place)
C - fasole frecata cu ceapa si boia si castraveti murati (de ziua femeii....)
Daca mi se face tare foame intre pranz si cina, poate mai pap ceva gustare, dar sper sa nu.
Ma enerveaza foarte tare ca mi-e foame tot timpul, nu stiu ce-i cu mine si tot la mancare mi-e capul, nu stiu cum sa scap de poftele astea.
In legatura cu balonatul, nici eu n-aveam probleme pana nu demult, acum am constatat ca merele ma umfla tare, cu lactatele n-am avut treaba (inca).
Va pup si eu si sa aveti o zi frumoasa, sa va sarbatoriti!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul