Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1181 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 08 March 2013 - 04:10 PM

La multi ani, lolitelor!

Nu prea am ce raport sa dau, cu mancarea tot asa o tin: 3 mese si doua gustari(fructe, legume).
Doar ieri am calcat in strachini. Cam ajuns acasa, mama a copt paine, si am mancat 2 felii caldute cu iaurtul care era programat. N-am putut rezista mirosului.

Va doresc un weekend minunat, sa fiti toate rasfatate la maxim!
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1182 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 08 March 2013 - 05:07 PM

La multi ani dragutelor! Sa aveti o zi frumoasa!

Ziua mea a inceput cu dat la lopata si curatit masina de zapada. E frumos cand ninge dar nu-i frumos cand trebuie sa mergi la servici in dimineata cand a nins 15- 20 cm de zapada. Si e dina aia uda si grea. Eh, gata, nu ma mai plang :floare:

#1183 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 08 March 2013 - 05:12 PM

wowerful, in ce zona esti? nu mai tre'sa mergi la sala azi, dupa lopatat...

la noi, nu a mai nins si, sper sa nu mai ninga.
soarele si-a facut aparitia azi, timid, dar e prezent :floare:
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1184 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 08 March 2013 - 05:26 PM

La multi ani Lolite! Eu raportez 3 sedinte de crosstraining saptamana asta. Inca sunt la inceput, dar...sotul ma sustine si a inceput si el sa iasa la alergat. E asa de bine cand ne indemnam unul pe altul!
De mancat am mancat mult mai putin, asta cred ca s-a reglat de la sine. De regula mancat disciplinat. Azi insa, de 8 Martie, fac un cheese cake iar al meu ne face hamburgeri :floare:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1185 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 08 March 2013 - 10:00 PM

La Multi Ani la toate Lolele!
Va doresc o primavara cu energie si determinare!

Eu nu de mult am aterizat de la munca, zi lunga si destul de obositoare, n-am simtit ca ar fi vreo sarbatoare.

Pe 8 februarie am inceput sa-mi notez kilogramele. Azi s-a facut o luna si cantarul mi-a aratat cu -3,8kg. Se putea si mai bine dar decat deloc sau in plus eu sunt multumita.

Raportul pe azi e asa:

-branza de vaci si 2 rosii cherry si o felie de wasa
-o mana de migdale crude
-un mar mare
-2 rosii, ardel kapia si niste carnita de vitel la gratar cu o chifla neagra
-o ceasca de kefir cu o lingurita de seminte in.

O seara frumoasa va urez!

#1186 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 March 2013 - 10:16 PM

Vezi postareamilena, la 08 March 2013 - 05:12 PM, a spus:

la noi, nu a mai nins si, sper sa nu mai ninga.
soarele si-a facut aparitia azi, timid, dar e prezent :D

Sunt la est de NYC. Noi avem ierni blande pe aici si iarna nu prea incepe serios pana in ianuarie, februarie. A fost o furtuna (nor'eastern) pe care au botezat-o Saturn si cu asta ne delectam de miercuri seara. Inca ninge, dar au zis ca maine iese soarele si avem 8 grade.

Si eu sper sa fie ultima ninsoare pe anu' asta. Ah- si sala e inchisa azi. Au trimis email la prima ora. :D

Felicitari iulia! Unde nu as vedea si eu ceva kile pe minus maine. Dar nu prea cred...
Lapona ma bucur sa vad ca mai vii si pe-aici din cand in cand. Se pare ca incep lucrurile sa se indrepte nitel la mataluta.

Si revenind la mine - am avut o sedinta "dis de morning" si mi-a dat ziua peste cap. Unii oameni sunt de-a dreptul pur si simplu!I-as bate de la mic la mare si retur. :D

Ma duc sa-mi fac o cafea.

#1187 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 09 March 2013 - 01:09 PM

Fete, la mine merge inspre bine, incet, dar sigur! Nici nu-mi vine sa cred ca am mers la sala si am reusit sedinte de 35-40 minute de cardio. Be-ton! Cred insa ca le fac prea puternic -lipsa de exercitiu isi spune cuvantul!-si sunt in zona anaeroba. Soatza zice ca imi ia un dispozitiv cu care sa imi monitorizez activitatea cardiaca. Imbecilii aia de la sala nu au aparatele asa moderne, nu au senzori pe manere. Nu sunt deloc multumita de serviciile prestate de ei, si sunt la fel scumpi ca intr-un oras mare, gen Frankfurt, ori Essen ori Köln unde sunt centre de sport foarte moderne si foarte curate. La sauna si la dusuri miroase asa de uraaat, bleah. Insa nu am nici un alt ofertant aici, in vestul salbatic.
Acum incepe la mine cealalta belea, alergia fanului. Nu am ce sa fac, tre' sa strang din...fese si sa merg inainte. Marele meu of ramane durerea de incheieturi. Nu stie nimeni sa imi spuna ce se intampla in corpul meu. Am facut atateaw radiografii si MRT si analize la sange ca m-am suspectat de reumatism de etc. Ni-mic! Acum m-au mai lasat ceafa si umerii si s-a mutat durerea iar in glezne, talpi si in incheieturile degetelor dde la picioare, adica metatarsienele si falangele.
Dimineata cand ma dau jos din pat, am ajuns sa calc doar pe muchiile exterioare ale talpilor, lucru care evident ca duce la pozitie gresita si solicitarea anumitor muschi etc. Lantul slabiciunilor.
Durerile sunt in ambele picioare. Nu mai stiu ce sa mai fac, pe bune. De ani de zile visez la o zi fara dureri.
Imagine atasata: monthly_03_2013/post-12-13628273441595.jpg

Se mai confrunta cineva cu asa ceva?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1188 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 09 March 2013 - 01:14 PM

Iulia, bravo, bravo, bravo, ce frumos! 4 kg este un rezultat nemaipomenit!! Gandeste-te, daca la finalul lunii in curs mai punctezi 4 in minus, deja te-ai debarasat de 8 kg!

Wowerful, eu am locuit in South Plainfield, NJ. Imi e un dor cumplit de acolo :occasion15: , de NYC. Ma paleste nostalgia acum. Ma duc la munca, v-am pupat!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1189 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 09 March 2013 - 06:31 PM

Iulia felicitari! Este foarte bine. Mai bine incet si sigur
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1190 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 09 March 2013 - 08:43 PM

Vezi postareaDexter, la 07 March 2013 - 05:19 PM, a spus:

cum bre, io-s nime'?

oo, iarta-ma! dar tu esti o mare-mare exceptie, prea ambitioasa, zau!
da-i inainte, forza!

Vezi postareaiulia nicoleta, la 07 March 2013 - 09:15 PM, a spus:

Ioana, pe la noi prin sat la salata verde i se mai spune si marole.

si in Vrancea, tot marole. mama spune asa.

Vezi postareaWowerful, la 07 March 2013 - 10:40 PM, a spus:

Fete, ce ziceti voi- o fi rau tare daca sar sala azi? Ma simt obosita si m-as duce direct la somn ;)

stiu ca s-a rezolvat de la sine, dar nu tb sa te fortezi mai mult decat e nevoie.
la mine se pune altfel problema in cazuri de-astea: tre sa-mi dau seama sigur-sigur daca-i oboseala sau vreun acces acut de lene. daca reusesc sa trec peste reveria lenoasa, fac fatza f bine programului, de-aia zic!

Vezi postarea2ut, la 08 March 2013 - 11:52 AM, a spus:

Ma enerveaza foarte tare ca mi-e foame tot timpul, nu stiu ce-i cu mine si tot la mancare mi-e capul, nu stiu cum sa scap de poftele astea.

Bia, pai daca ne uitam pe meniul tau vedem carbi-carbi-carbi. Astia dau sut insulinei, se declanseaza foamea, iar mai bagi niste carbi si tot asa. Asta-i o pb recunoscuta in post si ca sa mananci doar verzituri si ciuperci, ca sa eviti carbii, e f greu. Si nu cred ca ti-ar fi mai putin foame. Succes, te sustin!

Vezi postareamilena, la 08 March 2013 - 05:12 PM, a spus:

Milena, n-o invata la rau! ;)

Vezi postareaiulia nicoleta, la 08 March 2013 - 10:00 PM, a spus:

Pe 8 februarie am inceput sa-mi notez kilogramele. Azi s-a facut o luna si cantarul mi-a aratat cu -3,8kg. Se putea si mai bine dar decat deloc sau in plus eu sunt multumita.

Iulia, pai asta-i o veste minunata, felicitari! Semn ca faci bine ce faci, bravo!

Dragele mele zbuciumate, ieri am avut liber -in sfarsit am scapat de audit, oliac' lovite, dar na!
Asa ca ieri am fost la shopping si la cascat gura, m-am odihnit, iar aseara am fost la restaurant la Focsani, cu niste prieteni. Io m-am dezlantuit, ca de-obicei, ca-s mare dansatoare, dar mai mult si mai mult am facut-o cu gandul de-a scapa de caloriile din meniu, care-au culminat c-un desert spumos de ciocolata de 3 culori...of, of, mai, mai! am mancat cam juma de menu cu tot cu desert, nu cred ca l-am ars la dans, asta e!
Azi recuperare in patushtean si-n pauze am invatat canarii sa zboare! deci relax!
Maine ma mobilizez sa ies un pic afara si sa bucataresc ptr kinder, deci miscare administrativa.

Lori, bravo, in tandem merge mai usor!

Zile bune!

#1191 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 March 2013 - 11:14 PM

Buna seara la Lole!

Eu am 20 de min de cand am intrat in casa. Si azi zi lunga la serviciu, urmata de o vizita la mama si una la soacra.

Moatza, am vazut ca n-ai scris nika ieri si nici azi toata ziua, inca un pic si de dadeam la disparuti!

Lapo, tie iti doresc din tot sufletul sa-ti gasesti leac la toate durerile!

Fetelor multumesc mult pentru incurajari. Imi fac bine si ma mobilizeaza pentru mai departe. Ca la mine e de cursa lunga!

Scriu si raporul de azi, desi cina a fost desfrau total :sad3:

-o felie de wasa cu telemea si doua rosii cherry
- o mana de migdale crude
-un mar mare
- cotlet si ciuperci la gratar cu o felie de wasa
-un sfintisor facut de mama. Noroc ca nu avea si lapte prin preajma.

Ma dor picioarele, mai bine zis ma ustura dupa doua zile state mai mult in picioare pe la munca, merg sa le pun pe pereti.
Va doresc o seara frumoasa !

#1192 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 09 March 2013 - 11:17 PM

Iulia, relax!
Io nu dispar decat cu motive temeinice, ieri preumblari :sad3:

Noapte buna!

#1193 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 March 2013 - 11:50 PM

Buna seara- trec doar putin sa va salut.

Cum sa fac eu sa-mi regasesc motivatia?! Ieri nu am scris ce am mancat dar a fost ok-ish, astazi la fel. Ma simt obosita aproape in continuu. Toata saptamana m-am trezit cu o ora mai devreme iar saptamana care vine o sa ma trezesc cu o ora si mai devreme. Pare-mi-se ca-s rea de somn :sad3:

A! Am fost azi la sala si sunt bucuroasa :lol:

#1194 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 11 March 2013 - 12:57 PM

buna dimineata, doamnelor! Imagine postata N-am timp, dar trebuia sa trec sa vad ce faceti
Sambata am fost o cuminte chiar daca am avut musafiri, am mancat cocktail de creveti cu biscuiti de secara, minunat!

Ieri am fost groaznica!

A fost Mother's Day, pe care am inceput-o cu o cafea, mi s-a alaturat o vecina care a venit cu o farfurie cu prajitura cu alune si peanut butter, ca sa impartim cadoul ei, apoi am impartit si din bomboanele mele de cioco, la cina am mancat peste, apoi a sunat telefonul .... alta vecina, cum ca trebuie sa impartim si vinul ei, asa ca ne-am dus frumos si-am baut un pahar de vin cu inca cateva bomboane de ciocolata... Imagine postata

Parca as fi la program de mentinere Imagine postata am tot 75, cred ca asta-i pragul psihologic, dar saptamana asta il voi trece! Sper! Cred! Imagine postata

Wow, eu cand sunt obosita mananc mai mult ca de obicei si numai de diete n-am chef. Atunci visez tot felul de minuni, nu termin bine de mancat o tampenie, ca deja alta mi se infiripa in imaginatie
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1195 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2013 - 10:57 PM

Buna seara la Lole!
Ce liniste pe aici!
Inainte sa intru la raport , ia ghiciti voi unde am fost eu in seara asta?

La salaaaaa!

Raportez 30 de minute de eliptica la nivel 4 si un pic de fitness. Am venit acasa, am facut o baie si ma simt ca un prunc. Sper maine sa nu am febra.

Ieri nu am trecut pe aici pentru ca am pacatuit tot cu un sfintisor la mama.
Azi a fost si nu prea de dieta. Sper sa nu am surprize la cantar Imagine postata, ca vorba lui Alpha parca-s la mentinere de vreo 4 zile. O fi mercur retrograd :drool:

Moatza, Bobocel, 2ut unde ati disparut?

#1196 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2013 - 11:15 PM

Moamä, asta da bomba! Fata draga, incoronarea si laudele urmeaza la final de luna, cand o sa mai inregistrezi ceva kile minus la cantarus. Keep up the good work!!!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1197 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 March 2013 - 03:14 AM

iulia nicoleta a spus:

Buna seara la Lole!
Ce liniste pe aici!
Inainte sa intru la raport , ia ghiciti voi unde am fost eu in seara asta?

La salaaaaa!

Super! Pai sa te mai duci :drool: Si felicitari!

alpha a spus:

Wow, eu cand sunt obosita mananc mai mult ca de obicei si numai de diete n-am chef. Atunci visez tot felul de minuni, nu termin bine de mancat o tampenie, ca deja alta mi se infiripa in imaginatie

Exact aceeasi reactie o am si eu. Si stiu ca fac rau, imi e ciuda, dar nici nu ma pot opri.

Sa zicem ca m-am odihnit peste weekend, desi la mine nu am un weekend sa stau si ca omu', linistita, acasa la mine in varful patului. Ei nu, eu trebuie sa ma duc, sa umblu sa alea, alea. De cele mai multe ori nu ma plang, dar zau ca mi-e dor de o zi de lene.

Azi am fost regina carbohidratilor si ca atare mi-a fost ceva foame:

7.00 - mar verde
8-00 - maglavaitzul clasic (cereale, peanut buuter si lapte de orez)
11.00 - 1 baton Atkins
12.30 - orez cu broccoli si carnat de pui, 1 portie buna de capsuni si... o felie matzo cu unt
3.00 - 1 portocala
5.00 - 1 mar verde,
8.00 - 2 chiftele de vita si salata orientala putin adaptata (cartof, spanac, ceapa verde, ou fiert si masline)

Miscare: 40 minute marsaluiala pe-afara (saptamana asta mi-am propus sa ies zilnic prim'prejurul cladirii) si sala: 20 minute cross-trainer si 1 ora cardio aerobic.

Si gata mai! Sper ca maine sa fie o zi mai buna.

moatza parca ziceai ca-i gata cu auditul. Sau ai fost la sala sa arzi desertul spumos de peste weekend?

#1198 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 March 2013 - 08:28 AM

Vezi postareaWowerful, la 12 March 2013 - 03:14 AM, a spus:

Sa zicem ca m-am odihnit peste weekend, desi la mine nu am un weekend sa stau si ca omu', linistita, acasa la mine in varful patului. Ei nu, eu trebuie sa ma duc, sa umblu sa alea, alea. De cele mai multe ori nu ma plang, dar zau ca mi-e dor de o zi de lene.

Ehee, draga W, mi-a spus mie doctorita o vorba tare adevarata: cica in viata sunt oameni care alerga si oameni pentru care se alerga!
Eu fac parte din prima categorie!
Nici eu nu mai stiu de cand n-am avut o zi in care sa stau cocotata in pat. Adica stiu: anul trecut cand am fost racita si-am bolit/dormit o zi si-o noapte!

La stres si eu tot asa, din pacate mananc, nu slabesc! Imagine postata
Azi vad ca sunt ok, nu am febra, parca imi tremura un pic picioarele, dar fara sa resimt durere. Maine sper sa fiu determinata si sa merg din nou la sala.

O zi frumoasa va doresc!

#1199 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 12 March 2013 - 08:56 AM

Hello, Lolisoare!
Aici-s, dar is ocupeishan iar. Acum tre sa fac lucrarile ptr auditul extern, asta care trecu fu intern. Plus ca si-acasa am alte munci, tre sa refac niste tematici ptr jobul 2, de completat niste fise...plus sala...si mai nou m-au molipsit fetele de Suleyman, na! Trag de mine sa vad si io macar juma de ora la final, mda!
Ieri am pacatuit c-o lipie calda sicrocanta, facuta pe vatra, atat de gustoasa...ca ma mai gandesc dac-o incadrez la pacat. Era mai bine sa n-o fi adus-o omu', dar asta e, mi-o asum.
Am fost ieri la zumba, am bagat o ora de tzopaiala ca lumea. N-am timp suficient, ca as vrea sa mai stau o ora si la alte clase. Cu toate ca ma simt f obosita cand plec, acolo ma remontez imediat.
Iulia, bravo, bine c-ai inceput! Fa-ti abonament ca sa fii cumva obligata sa te duci. Sunt numai aparate sau se fac si clase?
Lori, macar fu bune bomboanele si prajitura? Cam multe!
Wow, hai, forza, ti-ai revenit?
Milena,Bobocico la raport!
Va pup, o zi mai buna s-avem!

#1200 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 12 March 2013 - 01:36 PM

Hop si eu!

Dupa ce mi-am dat seama ca nu e cantarul de vina ca nu vrea sa se miste de la 55, am zis sa iau si eu masuri, mai ales ca vine primavara si mai ales ca e post (eu in post slabesc cel mai repede).

Deci am facut curatenie prin dulapuri, am halit toate bezelele si dulceata si azi am inceput programul de slabire.

Sambata o sa avem musafiri care nu postesc, deci o sa fie carneturi si prajituri, dar asta e, ne adaptam :drool: Am tot lungit-o pana acum, ca maine ca poimaine...pana am zis gata! incep AZI!

Eu nu urmez nici o dieta, nu stiu regulile, deci nu fiti prea dure cu mine. Am baut atatia ani cafea pe stomacul gol, cu tigarea aferenta si toata lumea imi zicea ca nu e bine. Nu am patit nimic! Eu nu ma imbolnavesc niciodata de la mancare, la mine intotdeauna boala e pe fond psihic.

Imediat dupa ce m-am trezit (pe la 6:30) am baut un pahar de apa cu lamaie.
Apoi am trecut la ceai verde, 2 cescute (toata ziua urmeaza sa beau cam 500 ml)
La o ora de la trezire am mancat o jumatate de banana si o jumatate de mar.

Am sa revin cu restul zilei mai tarziu ca acum s-au trezit si copiii :pupic:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul