Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1621 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 30 April 2013 - 08:48 PM

Vezi postarea2ut, la 23 April 2013 - 08:01 AM, a spus:

Neata!
Ellani, si eu am incercat din greu sa nu-ti vad tortul, tare fain ti-a iesit!

Cam tarziu o fac,dar oricum ,multumesc frumos :sad1:

#1622 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 30 April 2013 - 08:53 PM

Vezi postareamoatza, la 23 April 2013 - 02:57 PM, a spus:

Vezi postareaEllani, la 22 April 2013 - 07:58 PM, a spus:

Sa-ti fac unul si trimit cu dedicatie?

sa stii ca azi ar fi cazut la fix, si la pofta, si la zi de sarbatoare in familia mea
azi se-mplinesc 25 de ani de cand io si omu' am decis sa ne-ngaduim unu' pe altu' asa ca ma duce intr-un scurt sejur romantic la Stambul (poate ma lasa pe-acolo :sad1: )

Tot cu-ntirziere,va urez si voua La multi ani impreuna si toti plini de fericire si bucurii! =)) Pacat ca stam departe,ca m-as fi apucat,sa stii ! Dar din cate-am mai 'pescuit' pe ici pe colo,am inteles c-ati avut o vacanta reusita,chiar daca scurta.Las' bun si-asa si sa mai dea peste Dl, Motz asemenea idei!(de dus,nu de lasat ;) )

#1623 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 30 April 2013 - 10:42 PM

Vezi postareamilena, la 30 April 2013 - 07:25 PM, a spus:

dexter, ce misto, ca poti sa faci atatea chestii

milena, deocamadată mă mulţumesc cu ce am disponibil dar dacă aş locui unde locuieşti matale sigur aş încerca o clasă la studioul "central" de essentrics unde şi miranda şi sahra sunt instructoare

#1624 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 01 May 2013 - 02:26 PM

dexter, mama, mi-ai starnit curiozitatea, si am mers sa le vizitez website-ul.
locatia e buna, aproape de serviciul meu, in 10 minute as fi acolo.
fain de tot, singura problema a mea e timpul, ca au un orar care nu-mi prea convine. in timpul amiezii (12H-13H) sau de la 17:30 la 19:30.
printre instructori am vazut ca este si o romanca, nu ca ar fi vreo diferenta, dar am fost placut surprinsa.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1625 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 01 May 2013 - 08:26 PM

Hello, dragalaselor!
Tocmai revenii din padurile care-au mai ramas ale patriei care este.
Azi am sarbatorit muncitoreste 1Mai, asa ca am sfarait gratare care mai de care mai colesteroloase (TM :tongue3: )
In compensare, am haladuit vreo ora jumate, cand pe coasta, cand pe poteca, asa ca sunt multumita si bronzata ca tractoristii.
Ieri am prestat aerodance si-a fost mai bine, semn ca-mi revin.

Ellani, merci de urari, iti doresc sa fim pe-aici cand veti face voi 25 de ani.
Wow, bine-ai revenit! Hai, nu mai fi depresata, bucura-te cu amintirea celor dragi pe care i-ai vazut. Ia-ti timp ca sa-ti revii, incet-incet!
Dex, cred ca mi-ar placea exercitiile ptr degete, mai ales la picioare. E-o placere cand imi face omul masaj la talpi si la degetele aferente. Totusi cred ca masajul permanent mi-ar placea cel mai mult.
Milena, i-auzi ce oportunitate! Poate mergi la essentrics acolo unde zice Dex, macar de control la-nceput.

V-astept cu vesti bune, semnat sefa! He, he, Milena, io si sefia intr-ale sportului!!! :toothy9;

#1626 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 May 2013 - 02:33 AM

Vezi postareamilena, la 01 May 2013 - 02:26 PM, a spus:

printre instructori am vazut ca este si o romanca ... dar am fost placut surprinsa.

românca aia, Ileana, este pe dvd-ul pentru graviduţe. aşa ceva i-a fi bun iuliei, să se streciuie gingaş în aşteptarea lui bebe :tongue3:

btw, vezi că mai sunt şi alte studiouri în afară de ăla, numai că fără miranda ... uită-te la pagina de instructori.

#1627 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 02 May 2013 - 06:19 PM

Buna, eu imi revin incet incet.

Am fost la sala ieri si alaltaieri si drept urmare am o febra musculara de zile mari. M-am bagat la body sculpt si boot camp din prima, asa ca nu e nimic surprinzator. La mancare m-am potolit bine de tot. Inca nu am inceput a scrie dar o sa incep de luni... cred.
Azi e mai caldut afara- cam 21C asa ca am in plan sa merg in parc dupa servici.

moatza felicitari pentru recenta aniversare si la multe inainte. Eu anul asta fac 10 ani... deja :floare: Nu stiu cand au trecut!

milena multumesc de ganduri bune! De data asta a fost foarte greu. Nu m-am mai intalnit cu mama de 4 ani si am stat numai 2 saptamani. Amandoua suferim... Aproape ca ma gandesc la o reintoarcere definitiva acasa... Uof!

Iulia ce face burticu? Sper ca totul e normal si se desfasoara in parametrii normali.

Si pentru Lapona, ca m-a intrebat ceva pagini in urma - nu e ceas ce am eu. E pedometru si se pune la brau- e basic si nu are super functii. Masoara numarul total de pasi, nr de pasi aerobici (adica executati mai intens- marsaluiala), distanta si numarul de calorii. Marca e OMRON Pedometer Model HJ-105. La inceput trebuie calibrat si dupa aia nu mai am treaba cu el. Calibrare inseamna ca bag datele personale: inaltime, greutate, sex, varsta si lungimea pasului. Lungimea pasului se masoara prin masurarea distantei parcurse mergand 10 pasi, care distanta mai apoi este impartita la 10. Cam asta e!

Stiu ca sunt chestii cu GPS, care masoara pulsul, chestii- trestii, dar nu prea ma intereseaza asa sofisticarii. Daca as trai din sport poate as investi mai mult in echipament profi, dar asa... eu sa fiu sanatoasa.

Eh- cam atat de la mine. Sa stiti ca inca sunt in zona si citesc.
Spor la tot ce faceti!

PS. Eu am cozonaci si oua rosii aduse de acasa. Maica-mea era in stare sa-mi de-a si o oala de sarmale, dar i-am zis sa stea calma ca mi le confisca cand trec vama :floare:

#1628 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 02 May 2013 - 09:07 PM

Buna seara la Lole!
Fetelor, imi cer scuze ca n-am mai scris pe aici de cateva zile, am tot alergat stanga/dreapta, iar cand ajung acasa parca ma loveste cineva dupa cap si ma pocneste o oboseala/somn de zile mari.

Wowerful, bine ai revenit ! Incet incet o sa-ti reintri in ritm!Imagine postata

Despre mine, ce sa spun, in sfarsit azi am rasuflat si eu usurata. Am fost la d-na doctor, si mazarichea e bine...am 8 saptamani, activitate cardiaca 174 batai pe minut, fixata bine.
Tare ma bucur ca am scapat de iminenta de avort , trebuie in continuare sa fiu precauta, dar e ok deocamdata.
Maine dupa amiaza plecam spre Moldovita, daca prin un fir de net promit sa transmit de la fata locului, abia astept sa respir aer curat si sa ma plimb agale prin padurea de brazi din spatele casei.

Dex si eu is dorita de miscare, dar inca tre sa fiu cuminte...sper ca din luna 4-5 sa pot sa fac cate putin. Exista dvd cu exercitiile romancei pt gravide?

O seara frumoasa va urez !

#1629 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 May 2013 - 09:16 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 02 May 2013 - 09:07 PM, a spus:

Exista dvd cu exercitiile romancei pt gravide?

există, miranda explică exerciţiile iar Ileana, graviduţă la vremea respectivă, le demonstrează

uite aici

ESSENTRICS PREGNANCY WORKOUT

#1630 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 04:06 AM

Hristos a inviat!
Dupa cum imi miroase mie lumea se cozonaceste si friptureste si mai sunt unii care se plimba.
Sa va fie de bine fetelor!

Eu astept sa reveniti. Intre timp: sala (40 minute eliptica, 20 minute banda si ceva aparate fitness) si 40 minute de marsaluiala.
La mancare inca lucrez:
- 1 ou rosu cu mustar si o bucatica mica de piept de pui (fluturas din ala sau cum se chiama- de la piept)
- 1 bucata piept de pui la gratar cu orez cu legume
- 1 patratel ciucalata, 1 punguta mica de corn chips
- 1 grapefruit
- salata de frunze, avocado, rosie, castravete, ardei portocaliu si... tananana: leurda. E prima data in viata mea cand gasesc leurda aici. Nici nu stiau cum se chiama la supermarket- au pus-o la miscellaneous :D. La Iasi era plina padurea :)

Mai da' greu e sa revii la vechea rutina. Pfoai!

Si ca sa nu zic ca nu a fost a doua zi de Paste- 1 pahar de bere.

#1631 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 07 May 2013 - 11:46 AM

Vezi postareaWowerful, la 07 May 2013 - 04:06 AM, a spus:

Hristos a inviat!

Adevarat a-nviat!

Sper ca ati avut sarbatori minunate!

Eu nu am pregatit nimic pentru ca am sarbatorit Pastele catolic si sambata si duminica am fost invitati la prieteni care sarbatoresc Pastele ortodox. Am vrut sa gatesc ceva, dar apoi am stat si m-am gandit ca si asa mancam in deplasare si decat sa arunc mai bine nu fac.
Ieri am facut o varza calita cu muschi de porc umplut cu carnati si cam atat. Nimic dulce, nimic special Imagine postata

Tot ieri a fost prima iesire pe plaja. A fost o vreme superba, 15-16 grade, un pic de vant, superb
Mers alert 45 minute cu fetele, apoi inca 30 min yoga cu domnul meu. Yoga va fi obligatorie zilnic de-acum, macar 20 minute. Pana isi face el exercitiile pentru spate, le fac si eu pe-ale mele. Asa ne stimulam unul pe celalalt. O sa il tarasc eu si la mers, numai sa se faca bine.
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1632 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 06:50 PM

Hristos a Inviat!

Dex, merci de link. In vara vine cineva de peste balta.. daca totul va fi conform cred ca-mi comand dvd-ul...

Wowe mama, tu esti din Iasi? Ca daca da, regret ca n-am iesit si noi ca fetele la o limonada semi-dietetica :D
Si bravo pt repliere, tie si lui Alpha !

Hai Alpha, fa si tu un efort pt inca -5 kg si sa vezi ce bine o sa fie la vara in rochita :)

Despre mine, raportez ca am fost plecata trei zile la aer curat, liniste si oameni frumosi. Daca am timp pun vreo 2 poze cu niste copii minunati...
De mancat n-am sarit calul ca daca-l sar mi-e greata... chiar m-am suit pe cantar si jonglez cu 500 gr plus- minus de cand m-am lasat de Lole...

#1633 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 07 May 2013 - 07:20 PM

Adevarat a-nviat!

La mine Pastele a fost asa..un pic aiurea. Consoarta a lucrat iar ca atare n-am iesit nicaieri. Mancarea a iesit super delicioasa si a fost relativ dietetica. Doar cozonac am mancat ceva mai mult,in rest am fost fata cuminte. Ies la alergat in fiecare zi + cardio or yoga. Ieri insa nu am alegat,ploua cu bulbuci asa ca mi-am luat umbrella si am decis sa merg distanta respective.A fost superb:).

alpha la 16-17 grade umblu cu pulovarul pe mine.
Wow lasa ca iti revii tu ,iar cu mancarea esti ok exceptie fiind chips-urile.
iulia ce fata cumintica esti..

Fetele eu de mult nu mai fac sport ca sa slabesc ci pentru sanatate.E foarte usor sa te lasi si sa spui "lasa maine" dar nu a bine pentru sanatate,parerea mea...
Enjoy the silence!

#1634 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 May 2013 - 11:23 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 07 May 2013 - 06:50 PM, a spus:

Hristos a Inviat!
Wowe mama, tu esti din Iasi? Ca daca da, regret ca n-am iesit si noi ca fetele la o limonada semi-dietetica :appl:

Adevarat a inviat!

Da iulia- nascuta si crescuta in Iasi. :cheers:
Sa stii ca am cutreierat Iasul la picior de numai astea 2 saptamani cat am fost acasa: Copou, Palas (ovcors), Gradinari (ca am prieteni si rude pe- acolo), si in ultima zi am fost la manastire la Horpaz. Mai da' urat e pe Stefan cel Mare! Pavajul ca pavajul dar e tare trist fara tei :appl:

Si inca o chestie- e asa muult prafff!

Ma car la sala!

#1635 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 08 May 2013 - 09:01 PM

Hristos a Inviat, Lole saltaretze!
Io-s cam suparata, tata e f bolnav si n-am stare ptr nimic. Sarbatorile au fost triste si pline de griji, am fost la Focsani.
Iar cand am revenit acasa, alte vesti rele! S-a prapadit o fosta colega, pensionata recent.

In fine, nu va mai zic si de altele.

Mi-am reluat programul obisnuit, sala zilnic, cu dieta - dupa posibilitati. Oricum nu prea pot inghiti de griji.
Daca n-oi fi prezenta pe-aici zilnic, sa ma-ntelegeti, dar cu gandul tot va urmaresc.

Numai bine va urez, mai vorbim!

#1636 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 May 2013 - 09:59 PM

Moatza, te imbratisez cu drag si-ti sunt alaturi ! Imagine postata

#1637 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 08 May 2013 - 10:54 PM

Moatza draga mea, te imbratisez si eu. Daca ai nevoie de ceva, striga tare .

Edit, ca uitai sa urez sanatate tatalui tau! Te pup.
Enjoy the silence!

#1638 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 08 May 2013 - 11:22 PM

Moatza eu sunt mereu alaturi de tine tu stii sau simti ca ma gandesc sa fie toate bune! :hungry:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1639 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 09 May 2013 - 07:23 AM

Vezi postareamoatza, la 08 May 2013 - 09:01 PM, a spus:

Hristos a Inviat, Lole saltaretze!
Io-s cam suparata, tata e f bolnav si n-am stare ptr nimic. Sarbatorile au fost triste si pline de griji, am fost la Focsani.
Iar cand am revenit acasa, alte vesti rele! S-a prapadit o fosta colega, pensionata recent.

In fine, nu va mai zic si de altele.

Mi-am reluat programul obisnuit, sala zilnic, cu dieta - dupa posibilitati. Oricum nu prea pot inghiti de griji.
Daca n-oi fi prezenta pe-aici zilnic, sa ma-ntelegeti, dar cu gandul tot va urmaresc.

Numai bine va urez, mai vorbim!

Multa sanatate si capul sus! :pupic:

#1640 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 09 May 2013 - 07:54 AM

Pusa, tare rau imi pare ca nu sunteti bine, multa sanatate tatalui tau si multa putere voua, sa treceti peste toate.
Eu incerc incet-incet sa-mi revin, ca in vacanta asta lunga am mancat cam "di tate" (noroc ca in Austria, pe partie era scumpa de numa mancarea si nu ma induram sa-mi iau cine-stie cate).
Inca n-am ajuns la sala, ca saptamana asta am un program tare incarcat, dar ma duc cat de curand.
Meniul de azi:
MD - 2 chifle negre cu un iaurt mic
P - ciorba de perisoare
C - aripioare de pui la cuptor cu sos de iaurt si usturoi si ridichi langa
Sper ca nu ma lasati singura pe-aici, ca-mi pierd avantul muncitoresc :pupic: .

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul