Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1641 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 10 May 2013 - 05:21 PM

moatza- multa sanatate tatalui tau! Si voua multa putere sa treceti de hopul asta.

De la mine nu prea multe noutati- sala merge si eu merg la ea :D si saptamana asta am facut febra musculara, ca nah asa se cade.
Cu dieta inca schiopatez- mai o eugenie, mai o felie de cozonac de la mama de-acasa- chestii din astea.

In weekend am in plan sala, parc, si alte chestii ce tin de managementul casei (si asta include si un munte de haine de calcat).

Numai bine la lole si weekend placut!

#1642 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 10 May 2013 - 11:27 PM

Salutare la Lole =))

Nici de la mine cine stie ce noutati.Sport dupa cum stiti,dimineata diferite combinatii de shake si....astept sa se termine cozonacul ca tare bun a mai iesit si cam des vizitez bucataria :D

Moatza sper ca totul e bine <3 si astept sa treci pe aici ca mie mi-e dor de postarile tale vesele.
2nut nu-ti pierde avantul si mai povesteste despre meniurile tale minunate.
Wow suntem surori de schiopatare...ofof

Va doresc un weekend minunat!
Enjoy the silence!

#1643 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 11 May 2013 - 08:24 PM

Buna seara la Lole !
Wowe, hai lasa week-endul sa treaca si repliaza-te!
Rain, bravo pentru miscare!

Moatza, sper din tot sufletul sa vii cu vesti bune. Iti ducem dorul pe aici....

#1644 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 12 May 2013 - 11:03 AM

hello, dragele mele!
vesti prea bune nu sunt, dar tb sa luam lucrurile ca atare si sa trecem de toate.

am avut o saptamana plina=plina de munca, griji si sarcini, si-acasa si la birou. am ajuns la sala in fiecare zi, iar joi, cu toate ca aveam o invitatie la un restaurant seara, ne-am facut timp si-am mers si la sala de la 5. m-am mirat de initiativa omului, ca el tot cauta motiv sa mai sara cate-o seara de sala. in fine, mi-a prins bine, ca fusesem la zumba si tocmai ce facusem incalzirea ptr tzopaiala de la restaurant.
iar vineri am fost singura la aerodance, ca barbatii au fost la meci la Bucuresti - de unde venira cu coada-ntre picioare, btw.
ma astept la o saptamana la fel de precipitata pe toate planurile, sper doar sa nu fie mai rau decat este.
nu promit vizite zilnice, dar ma gandesc la voi si va multumesc ptr vorbele bune si incurajarile pe care mi le-ati adresat. mi-au prins bine :)
spor s-aveti, in toate, si sanatate multa!

#1645 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 12 May 2013 - 07:21 PM

Moatza, iti tin pumnii si ma rog sa fie totul bine! Doamne-ajuta!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1646 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 12 May 2013 - 08:19 PM

moatzo, numai ganduri bune si de la mine, si te asteptam cu vesti bune.

iulia, ma bucur ca mazarichea e bine, si tu te simti bine. sarcina usoara in continuare.

wow, sper ca reusesti incet, incet sa reintri in normal.

alpha, sanatate sotului, si bravo tie pt yoga si plimbari.

bia, nu ne-ai povestit de la austrieci (las'c-am aflat de la alte topice :) )

rain, ce bine zici, sa facem sport pt sanatate, f important sa avem vointa si sa ne tinem de-un program.

eu, am avut o saptamana cam ocupata, a trebuit sa sar patinajul. dar, nu-i nimic ca merg saptamana asta. am mers sa vizitez alta sala, care-mi convine pt program, insa nu mi-a placut deloc cum era organizarea si nici personalul. era un tip plin de el, care mi-a explicat cum e cu inscrierea, aveau o promotie pt preturi, si pe un ton f de sus, mi-a zis cam asa: asta-i pretul te-nscrii sau nu?. si eu i-am raspuns nu, i-am intors spatele si am plecat.
am gasit intr-un ziar, un articol despre o antrenoare fitness, care propunea un program pt incepatorii in ale jogging-ului. ei, si mai incepatoare ca mine, nu cred ca o sa gasiti, pt ca n-am facut asa ceva in viata mea. mi s-a pus pata, si-am zis trebuie sa incerc. am inceput saptamana trecuta, cu programul ei, plus exercitii pt brate, piept si spate. vreau sa va zic ca de-abia azi mi-a trecut febra musculara. maine incep a 2-a saptamana.
daca mai sunt incepatoare in ale jogging-ului, si vor sa inceapa, scriu programul, poate ajuta pe cineva. programul e de 8 sapt, 3 sedinte pe sapt (luni, miercuri si vineri).

sapt 1
L: 15 minute mars (mers rapid)
M: 3min mars-1 min alergat-3 min mars-1 min alergat-3 min mars - 1 min alergat -3 min mars
V: 3 min mars -1 min alergat-3min mars-1 min alergat-3 min mars-1 min alergat-3 min mars - 1 min alergat -3 min mars

de- acum o sa scriu 3 min mars = 3m, 1 min alergat=1a

sapt 2

L:3m-1,5a-3m-1,5a-3m-1,5a-3m-1,5a-3m
M:4m-2a-4m-2a-4m-2a-4m
V:L:3m-1,5a-3m-1,5a-3m-1,5a-3m-1,5a-3m-1,5a-3m

sapt 3

L:3m-2a-2m-1a-3m-2a-2m-1a-3m-2a-2m-1a-3m
M:3m-2a-3m-2a-3m-2a-3m-2a-3m-2a-3m
V:3m-2a-2m-1a-3m-2a-2m-1a-3m-2a-2m-1a-3m

Sapt 4

L:4m-3a-4m-3a-4m-3a-4m-3a-4m
M:3m-2a-2m-1a-3m-2a-2m-1a-3m-2a-2m-1a-3m
V:4m-3a-4m-3a-4m-3a-4m-3a-4m

Sapt 5

L: 4m-3a-4m-3a-4m-3a-4m-3a-4m
M:3m-4a-4m-3a-3m-4a-4m-3a
V:3m-4a-4m-3a-3m-4a-4m-3a

Sapt 6

L: 4m-4a-4m-4a-4m-4a-4m-4a
M:3m-4a-3m-4a-3m-4a-3m-4a-3m
V:3m-5a-4m-4a-3m-5a-4m-4a

Sapt 7

L: 3m-5a-4m-6a-3m-5a-4m-4a
M:3m-6a-3m-7a-3m-6a-3m
V:2m-6a-2m-7a-2m-6a-2m-8a-2m

Sapt 8

L: 1m-9a-2m-10a-2m-8a-2m
M:2m-10a-2m-12a-2m-8a
V:2m-15a-2m-12a-3m

Va pup dragelor si va urez o saptamana super pe toate planurile.

si pt ca este ziua mamei azi (in Canada si in late tari) va trimit niste flori.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-409-13683827745754.jpg
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1647 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 12 May 2013 - 09:50 PM

Puso,un gand bun si de la mine!Sa dea Domnul sa fie bine! :)

#1648 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 13 May 2013 - 09:09 AM

Neata Lole! De azi ma intorc in forta (oare a cata oara am zis asta....). Scriu aici, ca sa-mi fie rusine sa nu ma tin de cuvant, deci, mi-am propus ca pana la concediu (adica la sfarsitul lui august) sa nu mai fac nici un fel de abateri, cumintenia intruchipata. Sa vedem ce-mi va iesi.
Prin urmare, azi am asa:
MD - un iaurt mic cu tarate de ovaz
G - 15 migdale
P - 2 felii mici de cotlet de porc la gratar cu salata de rosii si castraveti
G - 2 morcovi cruzi
C - legume la cuptor (ceapa, dovlecel, sparanghel).
Cu miscarea nu m-am mobilizat inca pentru ca trebuie sa fac 10 sedinte de fizioterapie, dar dupa ce le gat pe alea ma-ntorc la sala. Azi mi-am facut si analizele (mi le-a cerut doctorul cu recuperarea), parca vad ca o sa-mi iasa aiurea dupa cate prostii am mancat.
Milena, foarte fain ca incerci chestii noi, eu sunt de parere ca fiecare isi gaseste pana la urma ceva miscare care sa i se potriveasca si sa-i placa. multumim de flori, foarte frumoase.
Wow, cum mai esti, ti-ai revenit? Daca tu si Rain schiopatati cu dieta, pai eu is oloaga de-a dreptul...
Pusa, :) , ce mai e pe la sala?

#1649 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 13 May 2013 - 10:45 AM

Buna dimineata!

Moatzo, iti trimit numai ganduri bune si sper sa se rezolve toate problemele

Am facut exercitii zilnic saptamana trecuta si am mai fost si la doua plimbari alerte pe plaja. Din pacate vremea nu se imbunatateste deloc. Sambata am fost la Fenit (un port aproape de mine) si m-a zapacit vantul

Cu greutatea stau la fel de stationar, din vina mea bineinteles, m-am oprit la 75 + - . Acum am si un musafir pentru cateva saptamani, la servici este de lucru cat incape, copiii au inceput iar scoala... sper sa gasesc cateva minute sa mai intru si pe-aici sa vad ce faceti.

Va multumesc de urari si ganduri bune, din pacate domnul meu tot nu e bine. Face fizio si exercitii in continuare, dar imbunatatirile sunt minore. Am vorbit sa i se faca un RMN, acum asteptam programarea

Milena, multumim pentru flori frumoase Imagine postata sper ca ai avut o zi a mamei minunata!

Bia, si eu mai calc in strachini cateodata. Ma iau cu treburile, nu mananc si cand simt ca mi se face rau pun mana pe ce gasesc in graba. Dup-aia imi pare rau

Iulia, cum te simti?

Spor la sport doamnelor Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1650 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 13 May 2013 - 12:41 PM

Sanatate multa tuturor. Pusa B)

Iulia ai grija de tine!

Felicitari pentru sala tuturor celor care persevereaza!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1651 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 13 May 2013 - 06:32 PM

Fete, eu multe nu am de zis, sala merge sontac-sontac: am zile cand ma duc una dupa alta la sala, apoi vineo pauza mare de o saptamana...din cauza de sarcini acasa. Dar cu mancarea stau prost rau...dar prost nu asa! Sunt vai de mama mea.Dimineatea apuc un espresso, vin acasa, bag o masa mare cu multe calorii...

Pusa, ma rog sa fie bine!

Iulia, sunt incantata la maxim! cume cu greturile, cu somnolenta, se rotunjeste ceva acolo? Faceti deja lista de nume? =))
Wow bine ai revenit pe meleaguri americane...imi pare tare rau de tine si te inteleg perfect cu dorul de casa. Urat mai este, greu si apasator! Eu am zis mereu: cele/cei care sunt plecati si partenerul e de aceeasi natie, sa fie multumiti, ca o casatorie multi-culti este o provocare. Lucruri care pentru noi sunt de la sine intelese, gen Paste, miel, oua rosii, trebuiesc intai explicate, deslusite. :-* Aventuri!
Daca te consoleaza cu ceva: sa stii ca mie imi e dor de albastrul cerului din Liberty State Parc ori de cerul rosiatic cu muuuulte dare de la avioane care asteapta sa aterizeze :D Am un dor de duca de nu mai stau bine, dar nici in avion nu ma mai urc...nush pana cand :P
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1652 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 13 May 2013 - 08:52 PM

Buna seara la Lole si mai putin Lole!
Moatza, tin pumnii ca totul sa fie bine si sa se termine perioada asta grea cu bine !
Wowe, cum e? Ti-ai intrat in mana cu miscarea si mancarea?

Alpha, multa sanatate sotului !

Milena iti tin pumnii si-ti fac galerie pt miscare !

2ut, ia sa vad cum te faci fotomodela pana la concediu ! Asta era si planul meu, doar se pare ca Doamne-Doamne a avut altul pt mine.Nu conteaza, n-a intrat timpul in sac, o a fie timp si dupa...
Ieri am iesit in oras si mi-am cumparat o rochita de vara marinareasca si mi-am adus aminte de Moatza, cum ii plac ei rochitele, fustele si toate flu-flu-urile astea varatice.

Fetelor, va multumesc din suflet pt grija fata de mine.
Deocamdata suntem bine, si eu si mazarichea..am fost astazi la medicul de familie pt detalii si analize legate de sarcina.
Ma apropii de saptamana 10, am ceva greturi dar nicidecum matinale ci mai degraba de seara, nu am vomat pana acum, e doar asa o senzatie ca am mancat mult si gras... In rest, mai o durere de sani, mai cate o crampa...dar nimic de nesuportat.
Astept saptamana 12 cand trebuie sa merg la control si sa fac si dublu test. Speram sa fie bine.
Cu mancarea sunt ok, nu prea intra in perioada asta carnea Imagine postata (mai mult de nevoie) si nici dupa prajituri si dulciuri nu ma omor inca. Am in schimb o afinitate fatza de pufuleti =))

Dimineata mi-o incep cu
- o felie de paine prajita cu ceva branza si o rosie/ardel
- la munca de regula una-doua banane, un covrig uscat si aproape obligatoriu o limonada cu o lingurita de miere
-acasa un castronel de ciorba acra si o salata mare cu de toate si eventual o bucata de carne la gratar
-spre seara cand ma apuca greata bag repede un fresh din doua portocale si un grapfruit, poate si vreo doua prune uscate
-apa cat cuprinde

In linii mari cu ceteva modificari cam asta e haleul meu momentan de burticoasa....
O seara frumoasa a doresc !

#1653 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 May 2013 - 09:31 PM

Buna seara la Lole dragalase:)

Moatza tare mult m-am gandit la tine zilele astea, ne rugam sa se termine totul cu bine.
2ut meniul tau pere ok de ce zici ca esti "oloaga"?
Wow cred ca toti avem monente de "dor de casa" dar slava Domnului ca sunt trecatoare...
Milena multumesc si eu pentru copacul inflorit:) cand am vazut poza mi-a zburat gandul la melodia lui Seicaru "Un copac cu flori"
Alpha sanatate sotului.
Lapo eu sper sa ne vizitezi mai des.
Iulia sa porti rachita cu placere.

Happy Mother's Day! pentru cele care ati sarbatorit ieri si nu numai. Ieri dimineata mi-a pregatit junioara micul dejun si l-a adus la pat asa cum face de cativa ani. Am fost placut impresionata ,in special ca a tinut cont de ce mananc eu :iautr si fructe =)) dupa care ma anuntat "Mom I want to join de circus!" (sambata seara am fost la circ).am inspirat adanc si am zambit dragastos si am raspuns "Ok,if you really want..."

Anyway azi nu am alergat decat 1 1/2 ca e o caldura la noi de lesini + 2 ore yoga asa de ciuda ca nu am putut alega.
MD: suc de grefe proaspat ,biscuit digestive
P: supa de galuste
C:salata cu de toate

Va pup si va doresc o seara minunata!
Enjoy the silence!

#1654 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 May 2013 - 04:25 AM

Multumesc tuturor de gandurile bune! Ma bucur mult ca v-am intalnit!!

Iulia- da mi-am revenit... aproape de tot. Tocmai am bobinat ultima felie de cozonac (care a fost un colt). Azi am fost cuminte cuminte, pana la cozonac, dar am facut-o cu buna stiinta si fara regrete. Gata! S-a dus.
Si sa stii ca imi place meniul tau. Ma bucur sa aud ca nu ai pofte si nici greturile nu-ti fac zile grele.
Sper ca totul e in regula si bobita creste sanatoasa si voinica.

Rain esti o mamica rasfatata! Sa o pupi pe cea mica si din partea mea! Si cu circul... o sa treaca =))
Tu unde esti de la tine e cald? La mine azi au fost 14 grade si cam a batut briza iar noaptea asta- 4C. Mai pe joi, vineri o sa fie 20C. Dar e bine si asa- o primavara mai luuunga :-*

milena- antrenamentele pe intervale cu diferite intensitati sunt cele mai eficiente. Spor la treaba si sa ne zici cum merge.
BTW- imi plac de mor ciresii infloriti! Acum au cam inceput sa se scuture, dar mi-am bucurat ochii si sufletul cat de mult am putut in ultimele 2 saptamani.

2ut - de cate ori am avut si eu mustrari de constiinta... E foarte bine ca ti-ai propus ca pana la concediu sa te tii de treaba. La mine functioneaza planificarile de genul asta. Multa bafta si spor la treaba!

alpha multa sanatate sotului tau si tie rabdare si putere! O sa iasa soarele si la tine, ai sa vezi. Eu tin pumnii.

Lapona tu ar trebui sa iti faci loc pentru ceva "me time". Sa te rasfeti putin, sa te organizezi ca asa cu un expreso dimineata si mancarea pe cand apuci... Este greseala multora dintre noi ca punem cariera mai presus decat pe noi insine. Asa se ajunge la atacuri de inima si atacuri cerebrale la persoane tinere. Este o carte buna de citit/ascutat- "Why zebras don't get ulcers". Explica frumos cum functioneaza organismul sub stres si te cam face sa te gandesti la ce e mai important- sanatatea ta sau seful care zbiara, prezentarea de saptamana viitoare etc, etc.
Personal incerc sa ma tin sub control, sa ma observ. Uneori imi iese, alteori, nu- dar sunt mult mai bine fata de vara trecuta :D

moatza multe ganduri bune si tie! Sanatate celor dragi si te asteptam sa ne mai vizitezi.

Asa- si acum sa zic si e mine. La mancare azi a fost:
- 1 pahar mare cu smoothie (spanac, capsuni, banana si mar)
- piept de pui cu broccoli, 2 oua fierte, 1 mar
- cartofi dulci la cuptor, facuti in zeama de pui :P
- salata (rosie, castravete, avocado si frunze de salata), 1 copan de pui la cuptor si coltul de cozonac.
Si la miscare: 50 minute de alergat intens pe eliptica, exercitii: abdomen, brate, fund si picioare si la sfarsit 10 minute de mers pe banda. Azi a mers sala ca unsa. Pare-se ca am fost odihnita sau in stare de spirit buna sau de-amandoua :P.

V-am pupat si o sa incerc sa fiu mai activa pe-aici pe la lole.

#1655 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 May 2013 - 07:35 AM

Neata!
Iulia, ma bucur ca-ti merge bine si mi se pare echilibrat meniul tau (tin minte cum ma rasfata sotul cu fresh-uri cand eram insarcinata).
Rain, meniul de ieri era ok, dar zilele dinainte au fost....mi-e rusine si sa scriu ce-am mancat.
Wow, deci esti din nou pe baricade, foarte fain. Eu dupa-masa ajung la fizioterapeut sa-mi zica ce program am si in functie de asta o sa vad si cu sala cum fac.
Pana una alta, va pup pe toate si fug la treaba!

#1656 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 14 May 2013 - 12:12 PM

Vezi postareaRain, la 13 May 2013 - 09:31 PM, a spus:

"Mom I want to join de circus!" (sambata seara am fost la circ).am inspirat adanc si am zambit dragastos si am raspuns "Ok,if you really want..."

Imagine postata ce dulce e!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1657 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 May 2013 - 08:46 PM

Mersi Alpha, as putea vorbi de junioara ore/pagini in sir :rolleyes:

Wow sunt in cealalta parte a tarii unde locuiesti si tu, mai in sud asa.Ieri a fost cumplit de cald, azi e mai ok iar de maine cica revine vremea la normal.

2ut ce fete mari si frumoase ai <3

Dimineata am iesit la alergat apoi 50 min.cardio

MD: smoothie de afine,banana si lapte migdale +vreo 2 bisc.cu tarate
P: broccoli cu shrimpy
C: salata cu ce s-o gasi prin frigider.

Iesiti la sport fetelor ca acusi vine vara (si la voi) si scoateti rochitele de la naftalina!
Va pup si va doresc o zi/seara minunata!

PS:moatza sper ca totul e bine la tine.
Enjoy the silence!

#1658 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 May 2013 - 03:23 AM

2ut ce a zis terapeutul? Sa stii ca si fizioterapia intra la capitolul miscare. E un "preludiu" pentru ce urmeaza sa vina :rolleyes:
Acum cativa ani am facut si eu ceva pentru spate, dar vad ca de cand cu sla/miscare constanta, nu prea ma mai deranjeaza, ceea ce e grozav de bine.

Rain, care va sa zica asa- suntem... "vecine" ( i wish!). Faina coasta de vest, dar un picut cam departe :scratch: Cand mergi acasa ai drum lung, nu gluma!
Ei, dar lasa, sanatosi sa fim cu totii, ca restul sunt detalii :unsure:

Eu astazi:
- broccoli cu 2 carnati de pui
- piept de pui (o bucata cat palma) cu broccoli la abur, 1 supa de linte si desert- capsuni
- 1 baton (190 cal- proteic pentru femei
- 1 pahar de smoothie (fructe si spanac)
- cateva bucatele de porc facut la tigaie cu orez indian (asta nu prea e de dieta si stiu ca am dat-o-n strachini)
- 3 biscuiti (rau din nou)

Miscare:- 20 minute mers alert pe banda si 1 ora de body sculpting.

Azi am fost ceva mai obosita si banuiesc ca a fost efectul salii prelungite de ieri, urmata de culcatul tarziu. Azi mi-am luat revansa- am stat numai 1 ora jumate la sala si sper sa ma culc in jumate de ora.

Numai bine va doresc!

#1659 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 May 2013 - 10:33 AM

Rain, multumim frumos, sunt mari deja printesele noastre...
Wow, de zis nu mi-a zis mare lucru, dar de luni incep o tura de 10 sedinte fizioterapie (masaj, gimnastica, nu stiu ce ionizari, curenti, habar n-am, dar va zic eu ce si cum).
Azi, in sfarsit sunt cuminte (pana acum), sper sa ma tina

MD - un iaurt mic cu tarate de ovaz
G - 15 migdale
P - cotlet de porc la wok cu o salata mare
G - 2 morcovi cruzi
C - legume la cuptor
Azi n-am timp prea mult, maine va mai povestesc eu.

#1660 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 15 May 2013 - 12:06 PM

Eu azi la sala am facut asa: :tongue3:

http://www.youtube.c...h?v=dLfUgXcvq4g

Glumeam.Eu cred ca dadeam de mult cu mucii de pamant.

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul