Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1661 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 15 May 2013 - 12:27 PM

Vezi postareaEataly, la 15 May 2013 - 12:06 PM, a spus:

Eu azi la sala am facut asa: Imagine postata

Glumeam.Eu cred ca dadeam de mult cu mucii de pamant.

Imagine postata in secunda 2 as fi fost cu gumele-n sus
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1662 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 15 May 2013 - 05:11 PM

Whaaa??!! Tipul e talentat rau! Ma intreb cate trante a luat pana a ajuns la asa performante... :tongue3:

#1663 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 15 May 2013 - 09:20 PM

Vezi postareaEataly, la 15 May 2013 - 12:06 PM, a spus:

Eu azi la sala am facut asa: :scratch:

[url="http://www.youtube.com/watch?v=dLfUgXcvq4g"]http://www.youtube.c...h?v=dLfUgXcvq4g[/url]

Glumeam.Eu cred ca dadeam de mult cu mucii de pamant.

Betoooooon! Super frumos si delicat se misca tipul, bravo lui!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1664 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 15 May 2013 - 09:57 PM

Hello fetelor,

Am venit la raport.Luni, 30 de minute exercitii (talie, abdomen, coapse). Marti am inceput sapt 2 din programul de alergat si exercitii pt brate si partea superioara a corpului.

va pup, ca-s pe fuga.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1665 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 15 May 2013 - 10:04 PM

Cat de natural e...:scratch:

Azi alergat +yoga.

MD: smoothie de affine,banana si lapte de migdale.
P: ciorba de pastai verzi, baclavale
C: vinete umplute (reteta Adrianei)

Aseara nu am mai mancat salata,mi-am facut vinete si mai am si in seara asta si am mai adaugat si ceva baclavale....bune bune.

Wow,da suntem vecine :)ce frumos ar fii fost daca eram mai aproape... Iubesc statul in care locuiesc,sunt de toate :ocean,munte,ferme, trebuie decat rabdare sa le descoperi...un million de muzee,gradini de toate felurile (trandafiri,flori,copaci)magazinase armenesti,chinezesti...dupa cum spuneam,de toate. :pupic:
Enjoy the silence!

#1666 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 May 2013 - 04:29 PM

Saliut! Aseara nu am mai reusit sa deschd compiterul. Am facut o mie de chestii si am avut si spor.

Mancarea de ieri:
- 2 oua ochi cu broccoli si 1 felie de paine toast
- fresh de portocale si o portie de capsuni
- chilli cu vita si putin orez, broccoli si ardei gras verde si rosu in amestec
- 1 mar urmat de inca un mar :headbang:
- salata de spanac cu rosie, castravete si ardei gras si cateva felii subtiri de toba americana (https://en.wikipedia...Head_cheese.jpg)
- 1 pumn de alune

Miscare: alergat pe eliptica 30 minute si clasa de butt and gut inca 30 cu foiala de rigoare de inainte si dupa.

Au mai fost diverse drumuri la cumparaturi si treburi casnice.

Si pentru ca astazi e o noua zi- am ceva motivational pentru voi:

[url="http://www.wimp.com/motivationalvideo/"]http://www.wimp.com/motivationalvideo/[/url]

Cucurucu- nu stiu cum sa pun video...

#1667 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2013 - 03:15 AM

Cam liniste pe aici...cred ca sunteti la alergat,asa-i??

Dimineata alergat + intensive cardio,baut smoothie cel de toate zilele dupa care am fugit la scoala la junioara,a avut concert la cor,luni are la vioara. Am ajuns acasa si am pregatit repede ceva de mancare (adica am incalzit ciorba de ieri :love7:). pe langa am mancat si niste"tartine" de paine cu branza de burduf,bun -bun de tot.La cina inca nu m-am hotarat poate o salata..

Wow am vazut filmuletul,motivational :lol:

Va pup
Enjoy the silence!

#1668 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2013 - 04:19 AM

Rain- eu nu am fost la alergat, dar am fost la tuns si vopsit. Am inceput "renovarile" ca sa maschez evenimentul de saptamana viitoare :love7:
Mai si m-a tuns cam scurt... De-acum nu ma mai prind ei prea curand, poate pe la toamna asa.

Azi a fost cald si la mine, si o sa cam tot fie ca nu cred ca mai da inapoi. Vine vara si eu locuiesc in mansarda. O sa fac sauna in ficere zi- ia sa vedeti ce slabesc eu de-acum...

Mancarea mea de azi a fost ok pana in seara asta:
- smoothie de spanac, dovlecel, capsuni si mar cu proteina
- 1 fresh de portocale
- pulpe de pui cu legume si capsuni
- 3 biscuiti cu fistic
- 1 sandwish de la subway- de la 1 foot long (bagheta multigrain, pui, salata, rosie, castravete, jalapino si maioneza light)
- 2 patratele cioco 75% cocoa...

Miscare- 2 ture de parcare (20 minute de mers).
Maine sper sa fiu mai vrednica.

#1669 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2013 - 04:58 AM

Sa-ti fie de bine tunsoarea si lasa,creste el.
Enjoy the silence!

#1670 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 17 May 2013 - 09:47 AM

hello, hello, dragalaselor!

is pe fuga, da' am simtit ca v-ati gandit la mine si bag un ochi sa vad ce faceti. mie mi se pare ca sunteti silitoare, nu?

va multumesc de gandurile bune, cred ca au ajutat fiindca m-am mai limpezit un pic. la birou lucrurile parc-ar intra in rutina obisnuita, sa zic c-am scapat de niste belele care ma stresau rau tare. iar cu tata e un pic, dar un pic, mai bine. in spital se destabilizase de tot, avea nevoie permanenta de ingrijitor...acasa si-a mai revenit nitel. nu-i bine, ca n-are cum sa mai fie, dar macar se vede un mic progres.

cu miscarea stau bine, nu m-am incurcat prea rau nici la dieta, dar din cauza nenumaratelor griji sufar de insomnii. si asta se reflecta in putina energie peste zi. de-asta in unele zile am tras de mine sa merg la sala, ca altfel innebuneam de tot sa fi stat doar in casa si cu ganduri negre.

en fin, va multumesc de sustinere, va urez numai bine si zile senine! mai bag cate-un ochi pe-aici si promit sa zic si-o vorba buna fiecarei Lole. va pup!

#1671 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 17 May 2013 - 03:30 PM

moatzo, ce bine-mi pare c-ai scris. ieri m-am gandit la tine aproape toata ziua. ma bucur ca tatal tau e putin mai bine. iar tu bine ca ti-ai reluat activitatile , ca nu ajuta cu nimic sa stai pe ganduri. o imbratisare mare pt tine :appl:

wow, creste parul asa de repede, si e bine sa fie mai scurt pe vara. sapt asta si eu o sa-l vopsesc. de tuns pe luna viitoare cred.

rain, branza de burduf?!?! ce faci, ma torturezi. nu-i nimic ca de Paste am mancat si eu cas dulce. cati ani are junioara ta? si eu am facut vioara cand am fost mica.

bia, cum merge fizio?

eu, am trecut de ziua 2 din sapt 2 programul de jogging, si dupa am avut progrma o ora exercitii (brate, talie, abdomene, coapse, tot tacamul) nu va spun ce febra musculara am..., dar na' asta e totul trebuie sa aiba un inceput.
patinaj n-am avut timp saptamana asta, dar sapt viitoare imi iau revansa.

pup pe toate lolele, eu topai , pt ca am long weekend, mai apar pe marti la slujba :floare:
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1672 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2013 - 04:04 PM

Multumesc Rain!

moatza si eu m-am gandit la tine si am fost sigura ca nu ne lasi tu te izbeliste. Te pup si multa putere in continuare!

milena- azi am fost si mai ofticata ca aseara. Mama lor cu inch- ii lor ca ei nu au putut sa adopte sistemul international! Mai eu nu stiu cat e doi inch- sa aproximez ma refer. Daca zici 2 cm stiu ce e aia, dar 2 inch. Azi am tras de par ca poate creste mai repede, poate se lungeste. Eh- poate in 4- 5 saptamani o sa fie asa cum l-am vrut.

Si in alta ordine de idei- eu am weekend lung saptamana viitoare :floare:

#1673 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 17 May 2013 - 04:20 PM

si uite asa, acum n-o sa mai uiti ca 2 inch e mai mult decat 2 cm :floare:

#1674 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 03:31 PM

Ahoy! Unde sunteti mai? 2ut a fost la nunta si e obosita, dar restul?

Lasa ca nici eu nu am mai dat prin zona. La mine e vreme de ghemuit in pat. A inceput de sambata sa ploua si o tine tot asa. Ieri a fost chiar frigut bine. De vineri incoace a fost o brambureala cu mine. Am cam mancat de toate pentru toti. Am facut eu si miscare dar totusi cred ca am mancat mai mult decat trebuie. Cum azi e luni, o iau de la capat. Maine o sa fie un hop dar speram ca trec glorios peste.

Spor la tot ce faceti!

#1675 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 20 May 2013 - 08:51 PM

azi executai cel mai tare episod de essentrics la spălat 16 m2 de geamuri pe ambele părţi. unde nu am ajuns cu ajutorul înălţimii proprii, m-am streciuit cît am putut de tare, cum zice miranda, pull, pull, pull. m-am şi încordat, că am spălat eco, numai cu apă şi cîrpă ecloth şi a trebuit să aplic cîrpa cu simţ de răspundere şi de mai multe ori pe aceiaşi suprafaţă. am stat şi în nenumărate plieuri, la clătit cărpa şi schimbat apa aşa că pe azi m-am scos. Imagine postata

#1676 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 May 2013 - 03:54 AM

Bravo Dex! Eu nu am mai spalat geamuri de muuult :hello:. Pe dinauntru le mai sterg eu da' pe-afara nu prea am cum. Eh da nu-mi pare rau.
Azi am fost la sala si am prestat 45 minute de calareala pe eliptica (program de tonifiat piciorele- suuper transpireala si puld dus pe culmile gloriei), 20 minte de mers pe banda si inca 25 minute diverse aparate.

Mancare:
- 2 oua si 2 felii de bacon
- 1 scoop de salata de pui cu broccoli, ardei gras verde, morcov ras si 1 supa crema de mazare
- 1 mar verde si ceva pepene rosu
- salata de rosie, castravete, ardei gras, avocado

Printre au mai fost:
-10-12 corn chips
-2 felii de paine neagra cu pateu vegetal de ciuperci
-2 felii ciocolata neagra

In ritmul asta nu o sa ma subtiez eu in veci si pururi, ca tot ce i-au pe mere, dau pe pere :drool:

#1677 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 21 May 2013 - 08:03 AM

Neata, iaca am aparut si eu. Intr-adevar am fost obosita dupa nunta, dar aseara am adormit ininte de 9, deci sunt ca noua.
Ieri a fost prima sedinta de fizio (am facut curenti, laser, ultrasunete, masaj si un pic de gimnastica, mai mult pentru zona cervicala unde ma doare mai rau). Cred ca mi-a facut bine miscarea, ca azi nu-s asa intepenita ca zilele trecute.
Cu mancarea sper ca mi-am revenit, ieri a fost asa:
MD - un iaurt cu 2 linguri tarate ovaz
G - 15 migdale
P - ficat de pui cu ceapa si salata de rosii, ceapa verde si castraveti
G - 2 morcovi cruzi
C - un dovelecel mare si o ceapa la cuptor
Azi am in plan:
MD - iaurt cu tarate
G - 15 migdale
P - musaca cu dovelecel si vanata (facute tot in cuptor pe hartie de copt)
G - cred ca tot un morcv, ca ieri
C - salata cu ceapa verde, rosii, ridichi si ou fiert

Dex, clar ti-ai facut miscarea pe ziua aia cu spalatul geamurilor, buna treaba.

Wow
, nu stiu cu mancarea, dar cu miscarea stai foarte bine, cred ca se mai compenseaza un pic una cu alta. Oricum, iti tin pumnii sa-ti iasa si la papica!

#1678 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 21 May 2013 - 11:23 AM

buna dimineata doamnelor Imagine postata

Eu nu fumez de doua zile si nu sunt tocmai intr-o dispozitie minunata. Am hotarat sa iau o pauza, dar am o stare de nervi de-a dreptul enervantaImagine postata Am mai luat eu pauze de-astea de 1-2-3 ani, dar n-am fost niciodata atat de prost dispusa. Unde mai pui ca ieri am si mancat intr-una si daca nu mancam, cucaiam pe canapea. Nu va spun ce am mancat ca nu se incadreaza in topic deloc.

Azi am mancat pana acum o pruna si 4 biscuirti de secara.
Lucrez si dupa-masa asa ca nu o sa am vreme sa cucai, dar nici cheful de miscare nu ma da afara!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1679 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 21 May 2013 - 11:29 AM

Alpha, iti tin pumnii sa-ti treaca cat mai repede starea asta si sa reusesti si cu lasatul de fumat.
Si eu, daca am mancat in ultimele saptamani aiurea, acuma mi-e intr-una foame si e tare enervant..

#1680 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 May 2013 - 03:32 PM

Merci de intelegere 2ut. Poate intr-o zi mi-a iesi, dar nu stiu cand. Cateodata asa imi vine sa ma i-au singura la suturi si palme :occasion15:

alpha- nu am fumat niciodata si nici nu am fost tentata- deci nu am experienta la cum e sa te lasi dar iti doresc sa-ti reuseasca ce ti-ai propus.

Azi eu nu ma duc la sala Imagine postata

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic