Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1841 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 28 June 2013 - 11:48 AM

Bia, distractie placuta fetelor!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1842 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 28 June 2013 - 12:02 PM

hello, sarguincioaselor!
felicitari dlui Alpha, deci acuma sunteti toti cu patalama. se schimba in bine ceva? ce drepturi aveti in plus? sa nu-mi zici de vot...altele.
Iuliam deci se-nvarte titirezul? nu mai stiam cate saptamani ai. sa fiti sanatosi! eu, dac-as fi avut o fata as fi vrut sa-i zic Daria. iar ptr baieti n-a existat alta optiune, Ovidiu am vrut fara discutie.
Bia, lasa ca recuperezi miscarea in concediu, sa nu zici nu!
Wow cred c-a plecat, bine de ea!

Aseara fusei la pilates si m-am nimerit in dreptul usii deschise: ce placere! Era o temperatura de-ti venea sa-ti dai drumul la viata1 Ceea ce-am si facut. La pilates ne-a intins meditativ :rolleyes: ne-a incordat niste muschi, autocontrol, postura...de-astea. Dar tot am transpirat pe scalp de n-am fost deloc prezentabila la zumba, cu freza maciuca-n cap. Ma rog, la tzopaiala nu mai sunt cucoana :pupic:
Ne-a bagat o coregrafie noua, o muzica ritmata dar fara vorbe si mie asta nu-mi prea place. Io vreau s-aud glas de om cantator, nu doar basul si cu toba mare. E, asta ne-a servit, asta am prestat.

Azi nu m-am hotarat la ce ma duc, sa vad si programul omului, dar sunt sigura pe niste ardei umpluti pe care urmeaza sa-i fac :hug:
Aaa, asta nu-i de Lole?

Va pup, pa-pa!

#1843 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 28 June 2013 - 12:22 PM

Vezi postareamoatza, la 28 June 2013 - 12:02 PM, a spus:

felicitari dlui Alpha, deci acuma sunteti toti cu patalama. se schimba in bine ceva? ce drepturi aveti in plus? sa nu-mi zici de vot...altele.

multumesc! Pusa, cel mai important, putem calatori fara viza. Anul trecut a cerut viza pt Canada, se mergem in vizita, dupa ce el a mai fost o data si a venit inapoi evident, si l-au refuzat.
Cand am fost in concediu in Spania, eu si fetele am trecut prin aeroport fluierand, el a stat la check-in 15 minute si la intrare, catre porti, l-au cautat si-n cap! (literalmente!)
Imagine postata

#1844 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 28 June 2013 - 12:35 PM

mda, neplacut!
bine ca s-a intamplat in final, deci e cu atat mai valoroasa cetatenia.

a' naibii canadezi! si cand ma gandesc la cateva specimene care s-au stabilit deja acolo de ani buni!
no offence, nu-i vb de persoanele absolut onorabile pe care le-am intalnit aici.

#1845 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 28 June 2013 - 12:42 PM

stiu exact ce spui.

Este acelasi om! Acum nu-i dai viza, maine are alta cetatenie si e tot ok. Asta e, m-am enervat destul, acu ma bucur ca am scapat de grija asta Imagine postata

Scuze de off
Imagine postata

#1846 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 28 June 2013 - 12:56 PM

Moatza, titrezul are 16 saptamani si 3 zile...
Alpha, felicitari pt viza sotului.
Eu de fiecare data cand racesc ma apuca de la gat. Cel mai eficient pana acum s-a dovedit a fi tinctura de propolis si o jumatate de lamaie fiarta, stoarsa bine si adaugat 1-2 lingurite de miere de albine. Emoliaza bine gatul...

#1847 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 28 June 2013 - 03:32 PM

Vezi postareamoatza, la 28 June 2013 - 12:02 PM, a spus:

Wow cred c-a plecat, bine de ea!

Nuuu, nu am plecat inca. Aseara m-am dus acasa, am bucatarit si apoi m-am bagat la somn. Am adormit pe ropot de ploaie. Azi se anunta niste furtunici si inca ploaie. Nu ma deranjeaza :rolleyes:

Sanatate tie si titirezului iulia!
Felicitari sotului alpha! Urmeaza sa sarbatoriti. Noi am luat green card anul trecut si cand am iesit din tara, cand ne-am intors, ne-au zis "Welcome home!" :pupic: E interesanta schimbarea de atitudine.

Azi inca nu stiu ce fac. Momentan ma pregatesc pt o sedinta (hihi, vorba vine).

#1848 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 03 July 2013 - 12:27 PM

Salut fetele!
Alpha, felicitari d-nului Alpha pentru cetatenie, bine c-ati scapat de-o grija! Multa sanatate, sa-ti treaca cat mai repede usturimea.
Ieri am facut o plimbare lunga, lunga, 2 ore ne-am plimbat, sunt multumita.
Pusa, ce-ai mai facut la sala?
Dar tu, Wow? Mai esti pe-acasa?

#1849 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 03 July 2013 - 12:35 PM

hello, da' nimeni pe-aici1
pai unde-mi sunteti, nu mai saltati de niciun fel?
io cred doar ca sunteti secretoase si nu vreti sa spuneti :floare:

las' ca va zic io: luni am prestat circuit, adica am facut prin rotatie vreo 8 feluri de exercitii de forta si cardio. respiro - plank, tare le mai place astora, instructorilor. f obositor a fost, am febra moderata continuu in pulpite :hug: si brate. am facut cu greutati de 4kg/brat, ceea ce ptr mine e prea mult. au fost 3 serii de circuit, cu incalzire si revenire. la a 3-a serie am abandonat una dintre gantere, si-am schimbat putin exercitiile a.i. sa le fac doar cu una.
ieri, pe principiul cui pe cui se scoate, am fost la 2 clase, yoga si zumba. v-am mai zis eu c-aveam o perceptie gresita despre yoga, cum c-ar fi ceva meditativ, relaxant, inclinat mai mult spre reverie. da, da! ne-am incordat toti muschii posibili in niste miscari incremenite imposibile, ne-am intins toate ligamentele si la sfarsit imi tremurau picioarele. la zumba n-am prestat la capacitate full ca eram zombie.
si cam asa fu la mine, mancare nu prea rau, dar cu fructele exagerez si asta se-ntampla mai mult seara cand vin de la sala, ca simt nevoia de dulce si mi-e si sete. nobody' perfect!
in plus ne-a anuntat ca sala se va inchide in august ptr 3 saptamani, abonamentele in derulare se prelungesc cu perioada si se vor tine de 3 ori pe saptamana, gratuit, cursuri de aerobis si zumba in aer liber, in parcul Crang din oras. Asa ca, daca vreti, puteti veni cu toatele, fie sa performati, fie sa ma vedeti. Intersant, abia astept sa vad daca am curajul sa ma dau in stamba de fata cu toata lumea! In general, mi-e teama de penibil.

Boooon, si-acum ia sa v-aud glasciorul!
Va pup, pa-pa!

#1850 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 July 2013 - 12:43 PM

Cred c-am postat deodata.
Io chiar as veni sa te vad, n-are de ce sa-ti fie groaza, ca doar esti profesionista deja la zumba.

#1851 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 03 July 2013 - 12:44 PM

Eu nu fac nimic pentru ca de la zugravit garajul si buda de servici, am ajuns de-am intors toata casa cu curu'n sus! Schimbam podele, montam camera noua pt Andreea, zugraveli, reparatii in baia mare...sper sa terminam pana la inceputul lui august ca-mi vin musafiri Imagine postata Si mai am de facut si 4 torturi
Imagine postata

#1852 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 July 2013 - 12:45 PM

Vezi postareaalpha, la 03 July 2013 - 12:44 PM, a spus:

Eu nu fac nimic pentru ca de la zugravit garajul si buda de servici, am ajuns de-am intors toata casa cu curu'n sus! Schimbam podele, montam camera noua pt Andreea, zugraveli, reparatii in baia mare...sper sa terminam pana la inceputul lui august ca-mi vin musafiri Imagine postata Si mai am de facut si 4 torturi

Aoleu, da stiu ca esti ocupata. DFar aveti si mesteri, nu? Nu le faceti voi pe toate, sper.

#1853 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 03 July 2013 - 12:52 PM

deci la Alpha punem saltatul mobilelor la miscare, iar la Bia nervii provocati de vecini ca fiind consumatori de calorii :floare:

#1854 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 03 July 2013 - 01:01 PM

Nu Bia, nu le facem noi toate. Avem mesteri, dar mai punem si noi mana cand e de hei-rup! e nasol ca trebuie golite dulapurile si mutat tot ca sa puna podele. Stiti cum e: golesti o camera, umpli alta! Asta e partea cea mai grea de fapt. Mobila pentru Andreea o face cineva si tot el o si monteaza.
Imagine postata

#1855 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 July 2013 - 01:09 PM

Da Pusa, cred ca am ars o gramada de calorii azi (ce de neuroni sigur).
Alpha, sa ne pui poze la final, sa ne clatim si noi ochii.

#1856 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 03 July 2013 - 04:45 PM

moatza a spus:

hello, da' nimeni pe-aici1
pai unde-mi sunteti, nu mai saltati de niciun fel?

Eu pe aici si pe dincolo. Ultimele pregatiri inainte de excursie :occasion14:
Fusei la sala toate zilele astea, mai putin duminica. Am prestat alergare in aer liber duminica.
Ieri am fost cam obosita la sala, dar de-acum am vreme sa ma hodinesc.

moatza a spus:

- plank, tare le mai place astora, instructorilor.

Asta e bun pentru "patratelele" abdomenului, si cum toata lumea e amatoare de six pack...
Sa vezi ce fain e sa faci abdomene dupa care sa faci plank- plangi si iar plangi =))

V-am pupat si ne reauzim saptamana viitoare!!

#1857 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 07:57 AM

Neata-neata! AM reusit sa ma plimb si ieri si alataieri cate 2 ore, tot e ceva. Cu mancarea-s cuminte, sper sa se vada si ceva rezultate, ca se apropie concediul si io-s ca o balena (am probat ieri un costum de baie si m-a apucat plansul, apoi m-am gandit ca poate li-s defecte oglinzile din cabina - nu era pe undeva un emoticon cu I wish?).
Deci, azi am asa:
MD - 2 felii paine integrala cu iaurt
G - un pahar cu apa si 2 linguri chia
P - file de somon la gratar cu legume
G - "ciocolata" din ulei de cocos si pudra de roscove
C - branza cu rosii (sau ceva de genul)
Pusa, ce e plank-ul? Macar sa fiu la curent cu termenii...
Wow, cum mai esti cu paleo? Ceva rezultate? Cand plecati in excursie? Hai, ca te-am bombardat cu intrebari..

#1858 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 04 July 2013 - 09:51 AM

Bia, nu te depresa, draga! oglinzile sunt sssssssigur defecte. tu sa nu crezi ce vezi! :occasion14:

plank ar fi cam asa: stai pe burta - aia care va avea patratele - si te ridici prin forta bratelor si ramai asa muuuult si bine. de exemplu pana te dor muschii de pe coaste si diafragma, asa cum sunt eu acum.

Wow, ce m-as tot duce si eu, da' m-as duce nu asa!
Vacanta placuta!

am uitat sa salut, hello, hello la Lolite!

aseara am prestat zumba, Doamne ce cald mi-a fost si cat am traspirat! nu era chiar asa de groaznic in sala, 25C, dar am gresit eu si-am luat un paracetamol inainte. ei, am tzopait si-asa, mi-am facut datoria, azi caut o scuza sa ma fofilez, ca la ora la care pot eu s-ajung e power-aerobic si-asta ma omoara incet si-n chinuri. mai vedem, functie de dispozitie!
voi sa fiti mai silitoare, va pup, pa-pa!

#1859 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 04 July 2013 - 02:36 PM

Unde dai si unde crapa! Sa vezi ce sport extrem am facut eu cu montatul canapelei si curatatul ca vine mama soacra!

Dar ca am citit mai inainte, daca aveam o fata as fi numit-o Livia. Tata ar zice ca e ardeleanca din mine( 25%) sa-i dau un nume roman care sa nu poate fi ungurizat. Dar mie imi place.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1860 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 07 July 2013 - 10:11 PM

Salutare lolitelor, am revenit din concediu. De maine incep iar cu programele mele, sper.
Sefo, aka motzulina, vad ca esti pe baricade. Faina chestia cu parcul, as veni si eu.

Alpha, spor la trebi, si-ti doresc sa termini totul la timp.

Bia, mai ai timp pana la concediu, si au dreptate fetele, oglinzile nu arata realitatea.

Wow, tr-ai intors de prin excursii?

Iulia, ce face mazarichea?
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul