Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1861 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 07 July 2013 - 10:15 PM

Si pt voi o poza cu castelul cenusaresei, unde toate dorintele se-mplinesc

Imagine atasata: monthly_07_2013/post-409-13732280474897.jpg
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1862 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 07 July 2013 - 10:18 PM

Si inca una cu rasaritul soarelui la Daytona beach

Imagine atasata: monthly_07_2013/post-409-13732282253143.jpg
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1863 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 08 July 2013 - 09:10 AM

Neata Lole!
Oau, Milena, ce faine-s pozele, amandoua te duc cu gandul la distractii diferite dar faine (dupa o tura de agitatie una pe malul marii e tot ce-ti trebuie). Ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa, copiii cred ca au fost super incantati.
Ioana, a venit soacra ta sau inca nu? Deci ai fost si tu in ton cu topicul si ai alergat...
Pusa, azi ce mai prestezi?
Nu pun meniu ca habar n-am ce mananc azi ca n-am nimic pe-acasa (ar trebui sa ma hranesc din rezerve, ca in deplasare am mancat "di tate" - Boni e de vina ca a facut numai bunatati!).

#1864 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 08 July 2013 - 02:19 PM

hello, hello!
dupa un we merituos, o saptamana glorioasa sper sa vina!
sunt multumita ca-n ultimul timp am avut oliac' de grija la dieta si-am scapat de 2kg. sunt f bine si important e ca ma simt bine. poate-un pretentios ar vrea mai mult, dar mie mi-e bine asa, ma simt bine-n pielea mea.
soooo...azi bag un functional training de la 19.30. asta inseamna si cardio si forta, presimt valuri de transpiratii.

Milena, vreau si io cu voi la voi! nu la Disney, ca nu mi-a placut nici acu cativa ani, vreau la Daytona, soarele ala ma inspira la relax (sa nu zici ca s-au facut 40C :pupic: ) Sa va fie de bine, le-a placut copiilor?

Wow, pe unde-mi umbli, Lolitza? treci la raport de vacanta!

Lori, si zi si tu pe unde-ai cutreirat :pupic:

Iulia, ce unghii frumoase ai! ce face fasolica?

Bia, Alpha - fortza!

#1865 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 08 July 2013 - 03:41 PM

bia, pt copii a fost surpriza, nu le-am spus nimic. doar cand am ajuns la aeroport in Orlando au realizat, pt ca e plin de Mickey Mouse. au fost super incantati, ca au facut poze cu Mickey, cu printesele, si au vazut atatea lucruri.

moatzo, la Disney am vazut doar un parc, cel mai mare. copiii au avut partea lor de distractie, si dupa aia, ne-am mutat la plaja. nu sunt eu chiar "fiica plajei", dar de data asta am fost extenuata (prea mult stress si oboseala). nici n-a fost vorba de 40 de grade, si oricum, dupa-mesele ieseam sa ne plimbam si sa mai vizitam cate ceva pe ici-colo. am avut doar 2 zile intregi de plaja si piscina, restul doar jumate de zi plaja+piscina, si jumate de zi hai-hui.

#1866 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 08 July 2013 - 08:04 PM

Vezi postareamoatza, la 08 July 2013 - 02:19 PM, a spus:

Wow, pe unde-mi umbli, Lolitza? treci la raport de vacanta!

Am ajuns aseara, de fapt azi noapte pe la 11.30 acasa. Bai au scapat toti la weekend si americanii s-au dus in Canada iar canadienii au venit sa sarbatoreasca 4 iulie. Puhoaie ne-am intors aseara. Am facut 12 ore pe drum (drum care de fapt se face in 7 hai maxim 8 ore). Partea buna in toata afacerea e ca aproape am terminat de asculat "The hunger games". Misto tare cartea!

Nu va zic ce am mancat pe-acolo, ca au fost toate de ne-dieta, dar pot sa zic ca am umblat de dimineata pana seara. Am fost la centrul olimpic, gradina botanica, basilica "Notre Dame" de Montreal, old port, etc si ca bonus am fost si la concerte in aer liber la festivalul de jazz unde am avut parte de un eveniment inedit si anume "Fanfara Ciocarlia"- super meseriasi dumnealor!! Mi-a crescut inima si am dansat pe doata durata recitalului dumnealor.

O sa revin si cu cateva pozici.

V-am pupat!!!

#1867 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 08 July 2013 - 09:15 PM

wow, ai fost la mine-n urbe, care ca sa zica. ma bucur ca ti-a placut, si ai vizitat destul de mult. festivalul de jazz, e fain de tot, merita sa vii in perioada asta aici. pacat ca n-am fost aici, daca dadeai un semn de viata ne puteam vedea, serviciul meu e la un pas de Place des Artes.

mai fetelor, eu tot in vacanta-s , ca vad ca numai offtopic sunt pe-aici.

hai ca azi incerc sa-mi fac un program scurt de-ncalzire. maine vin la raport.

#1868 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 July 2013 - 10:24 PM

Vezi postareamilena, la 08 July 2013 - 09:15 PM, a spus:

wow, ai fost la mine-n urbe, care ca sa zica. ma bucur ca ti-a placut, si ai vizitat destul de mult. festivalul de jazz, e fain de tot, merita sa vii in perioada asta aici. pacat ca n-am fost aici, daca dadeai un semn de viata ne puteam vedea, serviciul meu e la un pas de Place des Artes.

mai fetelor, eu tot in vacanta-s , ca vad ca numai offtopic sunt pe-aici.

hai ca azi incerc sa-mi fac un program scurt de-ncalzire. maine vin la raport.

:D M-am perindat pe langa Place des Artes. Sa stii ca la concertul fanfarei Ciocarlia erau multi romani. Unii aveau si steagul dupa ei :floare:
Chiar ma gandeam ca: o fii careva de pa arta la concert :P ?

E prima data cand venim in Montreal si ne-a placut la nebunie. E un oras cu oameni calzi, cu totul diferit de ce e pe la NY. E o armonie inter- rasiala pe care eu nu am mai vazut-o nicaieri pana acum. Am promis ca o sa revenim.

Si pentru ca suntem la Lole- de cate ori ai urcat pe Mont Royal? Daca faci zilnic o urcare si o coborare la pas alergator esti super tare :)

#1869 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 July 2013 - 08:09 AM

Neata!
Wow, deci ai avut o iesire faina, ma bucur pentru voi.
Pusa, vad ca tu prestezi la greu in continuare, te admir. Mie mi se pare ca esti foarte bine asa cum esti acum, cred ca nici nu ti-ar sta bine si mai slaba (zic si io asa din ce poze am vazut).
Azi vreau sa fac iar o plimbare lunga, numai sa-mi termin mancarea pe maine, iar la meniu azi e asa:
MD - 2 felii paine integrala, iaurt
P - vintete cu rosii, usturio si feta
G - 3-4 caise
C - ochiuri cu ardei, ceapa si rosii (reteta Adrianei, nu reuses sa tin minte cum se numeste)
In plus, juma de litru de ceai negru, unul de ceai verde si multa apa.
Zi faina tuturor!

#1870 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 09 July 2013 - 12:51 PM

Vezi postareaWowerful, la 08 July 2013 - 08:04 PM, a spus:

bonus am fost si la concerte in aer liber la festivalul de jazz unde am avut parte de un eveniment inedit si anume "Fanfara Ciocarlia"- super meseriasi dumnealor!!

au prezentat evenimentulsi la noi, cred ca la stiri am vazut. parea f entuziasmata lumea, romani/canadezi/americani deopotriva.
ma bucur ca v-a priit, asta cu durata drumului la intors se intampla oriunde. si noi am patit-o.
s-aveti cat mai multe iesiri deconectante!

Vezi postarea2ut, la 09 July 2013 - 08:09 AM, a spus:

nici nu ti-ar sta bine si mai slaba

dac-as avea 20 de anisori, as putea suferi ajustari pe ici pe colo. dar as fi penibila din spate liceu, din fatza muzeu. sunt multumita asa cum sunt si ma bucur c-am ajuns sa fiu in sfarsit impacata cu mine din punctul asta de vedere.
aseara fusei la functionalu' ala de va spusei. e-un antrenament la care se foloseste exclusiv greutatea corpului: fandari de tot felul, fatza/spate, laterale, cu avant, din saritura, cu sarituri intercalate, abdomene cu schimbari de ritm, alternate cu ridicari si sarituri, plank - mon amour - ca relaxare, si asta cand normal, cand pe cate-o mana, cu ridicare si torsionare, cu fandari aducand picioarele in dreptul umerilor...va zic sincer, io cred ca nu mai stiu astia ce sa inventeze intru izbavirea noastra. la sfarsit, eram un mort transpirat siroaie.
azi tre sa ma intalnesc neaparat c-un potential client si-o las naibii de sala, poate iese ceva pan' la urma.

asa ca va astept pe voi la raport dar alea care sunteti in vacanta, nu va-ngramaditi! sunteti iertate cat vreti voi.
va pup, pa-pa!

#1871 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 July 2013 - 04:26 AM

Eu inca nu am de facut declaratii :blackeye:
Cu mancarea stau bine de cand am revenit dar la sala inca nu am ajuns dar o sa ajung in curand.

Am tras o privire la pozele din vacanta- numai 800 am facut :D Promit solemn ca micsorez si o sa postez vreo 2.
Poate nu alterez topicul prea tare...

#1872 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 July 2013 - 07:51 AM

Pai sa pui neaparat, Wow, sa ne mai clatim si noi ochii cu ceva frumos.
Si io stau bine cu mancarea (sa vedem cat ma tine), cu miscarea e mai rau. Chiar m-am gandit ieri ca nu m-am mdus la plimbare ca am stat sa fac mancare, am pierdut vreo 2 ore ca sa fac pui cu legume si o tarta cu visine si intr-o ora s-a mancat tot :blackeye: ( sa se consemneze ca eu nici n-am gustat tarta, mi-am salvat doar 2 linguri de pui ca sa-mi ramana pe azi).
Deci azi am asa:
MD - o felie paine integrala cu iaurt si una cu magiun (fara zahar) cu ceai negru
G - un pumn de goji
P - vinete cu feta si rosii
G - ceva, nu stiu ce
C - pui cu legume, facut la wok
In weekend ducem fetele si bunicii la Felix, deja visez la gulas in paine (dar promis sa fiu cuminte, in afara de ala si o inghetata-doua nu vreau sa sar calul).
Deci, eu am venit cu raportul, va astept si pe voi, care mai sunteti prin zona.

#1873 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 10 July 2013 - 02:06 PM

wow, da' stiu ca ai pozat , nu gluma. ma intrebai de Mont Royal. Pana acum 3 ani stateam aproape, distanta de mers pe jos, si mergeam destul de des, nu conta anotimpul. iarna mergeam la sanius si patinaj. acum ne-am mutat, dar tot dam cate o tura de vreo 2-3 ori pe an.

si ca sa vin la raport, spre rusinea mea, in afara de mers pe jos n-am facut nimic in astea 2 zile. inca ma organizez dupa concediu. luni a trebuit sa gatesc pt toata sapt, ieri am fost la fotbal cu fii-meu, azi trebuie sa merg tot cu el la tenis, iar joi, iar fotbal. cred ca voi avea zile doar de alergat dupa chestiuni din astea.
plus, caldura care ma omoara, ieri la 17:30 cand am ajuns acasa erau 36 de grade, iar apa in piscina indica 29 de grade. da, e adevarat, am inotat putin aseara, dar cat sa ma racoresc, ca eram rupta de oboseala.

#1874 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 10 July 2013 - 07:53 PM

Buna seara la Lole !
De doua zile ma chinui sa scriu un mesaj si tot nu apuc.
Milena sa-ti fie de bine concediu, poze asa cum m-am asteptat frumoase !

Moatza multumesc frumos de compliment. Fetele de la topicul cu oje is contagioase rau. :D
Titirezul cred ca e bine, inca cuminte in burtica :)

Wowe si tie sa-ti fie de bine concediu, astetam si de la tine poze !
Si eu ma pregatesc de concediu, de duminica o saptamana pe la Vatra Dornei. Abia astept, ca mie imi place tare vara la munte la racoare.

#1875 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 11 July 2013 - 09:05 AM

hello, dragalaselor!
numai discutii de vacanta pe-aici, asa ne-apuca-un dor de duca!
poate s-o lua si la altii :D

pan-atunci ne tinem de program, ca n-am incotro.
intalnirea ptr care mi-am amanat sala n-a decurs chiar cum speram, inca n-am finalizat nimic, dar ma consolez spunandu-mi ca-i vremea de vacante acum, nu de munci. en fin! chestia-i c-am mancat cam mult si-aiurea cu ocazia asta :)
ieri a fost lejereanu, zumba, nici nu stiu cand a trecut ora. dar ma termina caldura...nu-i chiar groaznic in sala, erau 25C, dar transpir f tare si simt cum imi ies flacari din fata, mai ales. in plus, am o oboseala cronica, as dormi continuu si-as vegeta. atata doar.

ei, zile mai bune speram c-or sa vina!

Milena. 36C? groaznic, te compatimesc! si voi aveti si umiditate mare. noroc de piscina, cat de cat.

#1876 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 July 2013 - 10:02 AM

Neata! La noi au fost temperaturi foarte rezonabile zilele astea, 26 -27grade, numa bine.
Milena, cald tare la tine, dar io te invidiez pentru piscina, ce m-as mai balaci si eu un pic.
Noi mergem sambata la Felix, dar va fi aglomeratie mare, sigur, plus apa aia calda...dar na, tot mai bine decat acasa si fetele se bucura. Va dati seama ce tare i-a placut la Ale in tabara ca i-a zis la mami ca daca ar avea de ales intre tabara si Felix ar alege tabara.
Iulia, ma bucur ca urmeaza o vacanta care n-are cum sa nu fie faina, sigur o sa-i priasca si titirezului.
Pusa, azi ce ai in plan?
Cu miscarea - ioc, cu mancarea - cam asa:
MD - omleta cu rosii
G - goji
P - pulpe de pui cu fasole verde (reteta ta, Pusa, de-abia astept sa vad cum e)
G - caise
C - zucchini cu ulei, lamaie si parmezan
Cam asta e, sa aveti o zi frumoasa!

#1877 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 11 July 2013 - 02:24 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 10 July 2013 - 07:53 PM, a spus:

Si eu ma pregatesc de concediu, de duminica o saptamana pe la Vatra Dornei. Abia astept, ca mie imi place tare vara la munte la racoare.

iulia, la vatra e jumate din viata mea. iti doresc sa ai o saptamana frumoasa.

Vezi postareamoatza, la 11 July 2013 - 09:05 AM, a spus:

Milena. 36C? groaznic, te compatimesc! si voi aveti si umiditate mare. noroc de piscina, cat de cat.

moatzo, la tine ma gandesc zilele astea. nici eu nu suport caldura, si mai ales caldura umida. am fost in Grecia, erau 40 de grade si n-aveam nimic, aici mor, cand sunt 35 de grade, se adauga umiditatea si devin 43.

[quote name='2ut' date='11 July 2013 - 11:02 AM' timestamp='1373529751' post='202542']
Milena, cald tare la tine, dar io te invidiez pentru piscina, ce m-as mai balaci si eu un pic.
Noi mergem sambata la Felix, dar va fi aglomeratie mare, sigur, plus apa aia calda...dar na, tot mai bine decat acasa si fetele se bucura. Va dati seama ce tare i-a placut la Ale in tabara ca i-a zis la mami ca daca ar avea de ales intre tabara si Felix ar alege tabara.
[

bia, weekend fain s-aveti cu vreme buna, si balaceala placuta.

ieri, alergatura cum am prevazut, ajuns acasa, pregatit cina rapidulescu, mers la tenis cu dumnealui. seara tarziu, am facut cateva ture de piscina, pe ascuns, ca daca prind de veste cei mici, acolo dorm, nu-i mai pot scoate din piscina. i-am lasat in grija omului, si "am intrat la apa".

#1878 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 11 July 2013 - 03:19 PM

Buna fetelor! Noi inca n-am terminat treaba, pana la urma am schimbat si pe hol, mai au de batut sipci si e o calduraaa.... da, caldura Imagine postata Nu ma plang, Doamne fereste, dar recuperam acum pentru toate verile trecute cu ploi si friguri. Toata saptamana au fost 27-30 grade, cu umiditatea aferenta. Fetele sunt negre de parc-am fost in tarile calde.
Mobila Andreei vine doar maine, sper sa termin luni, marti de pus tot la loc. Cea mai mare problema, nu stiu unde o sa-mi pun cutiile cu incaltari
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1879 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 11 July 2013 - 03:50 PM

alpha, spor la munci! iar pt pantofi, nu-mi fac griji, sunt convinsa ca o sa gasesti un loc, unde o sa mai ai spatiu sa adaugi si ceva perechi noi :rolleyes:

#1880 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 July 2013 - 03:53 PM

Am ajuns ieri la sala- 40 min eliptica, 30 banda si gata. Greu taica, greu- mai usor era in vacanta :rolleyes:

Milena- sa ma fi vazut pe mine cand faceam bagajul. Imi pregatisem eu bluze cu maneca lunga, ca deh, ma duceam in Canada si in Canada e friiig. Noroc cu soatza care m-a avertizat ca nu e iarna ;). A fost super cald si umezela si nici o diferenta de cum e pe la mine pe-aici. Sau de fapt a fost una- muuult mai putin AC, muulte terase in aer liber si beeereee ( pe care eu se pare ca nu o mai pot bea ca in tinerete, am tras mai mult cu apa tonica).

Am facut cateva colaje cu ceva poze. Sper sa se inteleaga ceva:

Imagine atasata: monthly_07_2013/post-1728-13735497027412.jpg

Stadionul Olimpic, Biodome (care a dragut- un fel de zoo sa zicem- e compartimentat pe zone climatice- cu plante, animale si temperatura/umiditatea corespunzatoare), scena unde au cantat fanfarele :lol:, vedere de pe Mont Royal, Biosfera (pe care nu am vizitat-o ca am ajuns cand se inchidea), si o statuie comica- se numeste "barfitoarele"

Imagine atasata: monthly_07_2013/post-1728-13735497205697.jpg

Cateva imagini din cartierul "Plateau the Mont Royal) cu un shop care vindea diverse ierburi

Imagine atasata: monthly_07_2013/post-1728-13735497447006.jpg

Cateva imagini cu catedrala Notre Dame de Montreal.

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul