Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2181 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 31 October 2013 - 12:37 PM

Iulia, mai e un pic si vedem buburuza mica! abia astept!

Miscare: ieri plimbare+yoga, azi dimineata o plimbare rapida de nevoie ca am uitat sa cumpar eticheta pt gunoi, si ramaneam cu containerele negolite. Puteam sa ma duc cu masina, dar asa l-am scos si pe Ozzy la plimbare ca nu ploua
Ieri la cina am facut snitele cu faina monti, au fost super, a mancat toata lumea.

Azi dimineata - 2 prune, cafea
10 - prajitura cu ciocolata facuta dupa reteta stella, cu migdale pe deasupra, superba!
la pranz salata cu pui
cina....inca nu stiu... mai am doua snitele in frigider, daca nu le mananca altcineva pana atunci

Bia, multumesc de lamuriri Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#2182 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 31 October 2013 - 01:27 PM

N-ai pentru ce, sper sa-ti fie de folos. la inceput sa stii ca am slabit foarte bine cu Montignac si mancac tare bine, cate-un dulce saptamanal, a fost super. Acum merge mult mai greu, asa ca mai renunt la una-alta, cat pot.

#2183 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 31 October 2013 - 01:41 PM

Dacă mă dau cu biţa 15 + 20 minute zilnic se pune? Mă primiţi şi pe mine? Imagine postata
Am auzit Monti şi am venit să citesc şi-mi place de cine scrie pe aici.

Iulia, ce burtică frumoasă eşti!!! Vai ce trece timpul.

Vezi postareaalpha, la 31 October 2013 - 12:37 PM, a spus:

10 - prajitura cu ciocolata ...
eu am citit 10 prăjituri şi am căscat ochii cât cepele Imagine postataImagine postataImagine postata apoi am văzut mai bine.

#2184 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 31 October 2013 - 01:59 PM

Boni, daca ma tolereaza pe mine, care ma misc in reluare Imagine postata... Sigur ca esti binevenita si stiu ca toata lumea e de acord
da...10 praji ar fi cam mult Imagine postata

Nu stiu cum o sa mearga, mi se pare ca mananc mai mult cantitativ decat mancam inainte si e si papa bun, deci mananc cu placere si pofta. S-ar putea sa mearga mai incet la inceput din cauza caloriilor. Am mai facut eu un simulacru de Monti, dar n-a mers. Acum e serios. Nu ma cantaresc pana nu vad/simt ceva pe haine. nu de alta dar nu vreau sa ma descurajez.
Oricum asta e ultima incercare Imagine postata Daca nu o sa intru in bluzele rosii de Craciun care stau in dulap pentru ca pocnesc nasturii pe "boobies", inseamna ca sunt un caz pierdut

In alta ordine de idei, Happy Halloween! daca sarbatoriti. Imagine postata Mie imi place: am cioplit 4 dovleci, sotul a construit o sperietoare cu cap de dovleac in curte, am facut vreo 80 de pungulite cu dulciuri, abia astept sa vina copilasii. Am vrut sa ma vopsesc eu si sa-i sperii pe "trickortreat"-ersi, dar mi-e ca vin si copilasi mititei si nu vreau sa ii ingrozescImagine postata Sa vad la cat ajunge dl meu acasa, poate colaboram
Imagine postata

#2185 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 31 October 2013 - 03:40 PM

Happy Halloween! Stiu ca nu toata lumea o celebreaza dar noi, astia din diaspore, nu avem de ales :P

Ce fain e ca e mai multa miscare pe topic! Veniti, desfasurati-va! Cu cat suntem mai multi, cu atat o sa facem treaba mai cu tragere de inima.
Eu nu am mai zis nimic pentru ca luni si marti am fost sedentara 99%. Abia ieri am ajuns la sala. O sa merg si azi, si poate si maine ca am target de atins- tre' sa fiu diva sa pot sa ma desfasor pe plaja la iarna :P.
De vreo doua zile am luat iarasi la citit cartea de capatai pt dieta mea. Imi trebuie o noua infuzie de motivatie. Nu calc prea tare in strachini, dar nici nu pot sa ma laud cu vreun progres in ultima luna.

Boni- bine ai venit la lole!

iulia draga- bucura-te cat de tare poti de zilele care le mai ai pana vine bebelina! E fain tare ca ai zilele astea cand nu te duci la servici. Pe la mine, lumea vine la servici pana in ultima zi, iar concediul de maternitate e de 6 saptamani pt nastere normala si 8 saptamani pentru cezariana... Traim sa muncim... Well- I should not complain, pana la urma a fost alegerea mea!

moatza, tu ai patit ca mine cand m-am dus la cardio combat (si eu credeam ca e aerobic si greutati) si era clasa de kickboxing. Ei, lasa, ca rau nu a fost =))

Bia- mult spor la dieta. Intotdeauna prima saptamana e grea- de fapt primele 2 saptamani. E bine sa renunti total la dulce, la zahar. Si eu incepusem sa fac ceva dulciuri paleo (cu faina de migdale si/sau faina de cocos, indulcite cu sirop de artar sau miere de albine- bunute), dar gata, le tai- sau poate o sa le fac numai pt soata, ca el e deja slab cui asa ca isi permite sa se alinte :)

alpha, sa nu speriati copii prea tare :)

Apoi drajele mele, eu ma duc la dat cu sapa. O zi/seara cat mai dupa gustul vostru!
V-am pupat!

#2186 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 31 October 2013 - 03:57 PM

Vă mulţumesc frumos pentru primire. Fug să mă sui pe biţă până acasă. =))

#2187 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 31 October 2013 - 09:11 PM

Buna lolele mele dragi! Va mai amintiti de mine?

M-am bucurat sa va citesc, sa aflu noutatile voastre, si ma bucur ca va straduiti care mai de care sa fiti in program.

Eu am fost ocupata la servici, cu niste inspectii vreo 2 saptamani, am avut si o saptamana de concediu, si inca mai am niste probleme in Romania, care sunt de prea mult timp, si nu mai am sperante ca se vor termina vreodata.
In fine, n-are rost sa va plictisesc cu toate chestiile astea.

Sper sa fiu activa pe topic de saptamana viitoare.

Va pup pe toate, mi-a fost dor de voi.

Bine ai venit, boni!!!
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#2188 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 01 November 2013 - 08:21 AM

Neata Lole dragi! Ce fain ca s-a mai animat pe-aici!
Boni, ce bine-mi pare ca ai venit si tu pe-aici....oricum, tu cu bita ta faci mai multa miscare decat mine, asa ca...
Milena, ia-le incet, ca s-or rezolva rand pe rand toate. Mi-a fost fost de tine!
Eu azi am asa:
MD - 2 felii paine integrala si un iaurt mic
G - 2 patratele cioco neagra
P - un pastrav mic la cuptor
G - un pumn alune de padure
C - supa crema de linte
Sper sa nu ma abat de la program, ca si eu am target sa intru in pantalonii de ski pana dupa Craciun; poate reusesc si cu miscarea ceva-ceva.

#2189 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 01 November 2013 - 02:13 PM

M-au sunat fetele ca a venit glutenul! Imagine postata happy days! azi fac paine si am planificat si o inghetata de ciocolata ca sa am desert in weekend.
Meniu azi
8 - mar
10 - pancova mea de tarate cu sunca si salata
pe la 2 - spaghete integrale cu sos de rosii
diseara, nu stiu, ma gandesc la un steak. Sa vad ce carne gasesc sa-mi faca cu ochiul cand merg azi la cumparaturi

Deci mi-am speriat copiii personali + prietenul lor din vecini, iar copilul vecinilor din stanga n-o sa ma mai priveasca cu aceiasi ochi niciodata Imagine postata
Imagine postata

#2190 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 01 November 2013 - 02:41 PM

Fetele inainte de plecare

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-95-13833095900199.jpg

si mama lor anormala Imagine postata

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-95-13833096194818.jpg
Imagine postata

#2191 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 01 November 2013 - 03:04 PM

Alpha, super ati fost, si tu, si fetele. Ai mei, el rock star, iar ea printesa, bineinteles. Eu am mers cu ei si am fost vrajitoare. Din pacate, traficul a fost ingrozitor cand am iesit de la servici, am ajuns acasa dupa ora 6, n-am avut timp de machiaj pt mine. Mi-am pus peruca, palaria, pelerina, si am plecat. Ei ma asteptau cu nasucurile lipite de geam , credeau ca nu o sa mai mearga.
Ne-am intalnit pe drum cu vecinii, care au o fetita de doi ani, si o aud: Look mom, a witch!

In ciuda ploii, copiii au fost bucurosi si asta conteaza, pana la urma.

O zi frumoasa, si scuze de off.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#2192 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 01 November 2013 - 03:51 PM

hello tuturor Lolitelor, mai experimentate sau in curs de - hello, Boni!

cum v-am zis, aseara fu bokwa :D se cunoaste ca suntem in perioada de-ncercat apa cu deshtu'. Am tzopait pe cativa pasi, vreo 50 min continuu, un C, un O, un U, un L, cu niste pasi dublati, inca niste figuri...dar inca nu sunt multumita. Eu voiam actiune mai multa, ceva rupere-n figuri...geaba am tzipat (antrenorii cica degajam energie) ca nu a fost f spectaculos dupa parerea mea. Deci eu vreau excelenta.
Oricum, ptr un cardio finalizat cu ceva stretching, fu bine, dar eu voiam mai mult dans/coregrafie.
Inca ii dau credit, ma mai duc si data viitoare.
Interesant a fost ca lumea a luat in seama ideea de concurs de costume Hallo, am vazut o catwomen care s-a stresat o ora la zumba cu masca de piele pe figura, cu lentile de contact, manusi din piele pana la coate plus o coada carliontata, vazui si-o maimuta pictata pe fata - vai! va-nchipuiti cum e o clasa de bokwa cu atata vopsea pe fata? ba chiar si-un fluturas, cu antene si aripioare, pacat de piciorusele cat buturugile :D sunt rea, stiu, invidia urla-n mine, dar ma raliez ideii de sperietoare de H.
miza a fost un abonament full de-o luna...poate-o fi meritat pana la urma.

azi tot in premiera ma duc la crossfit. nu stiu ce-i, da' poate nu ne-o alerga pe loc timp de=o ora :D eh, va mai zic io!

Hai, un we glorios si spor la tzopaiala/pedalat si ce mai vreti voi!

#2193 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 November 2013 - 03:55 PM

Milena- ma bucur sa te revad!Imagine postata

Oooo alpha!! Tu si fetele ati fost scarry! Super!
Mie nu imi iese in nici un an. De fapt anul trecut am avut o tentativa oarecum ok :D

In alta ordine de idei- aseara am fost la sala unde am alergat be banda si dupa aia am prestat ceva exercitii pt brate, abdomen si coapse. Azi simt un pic de febra, dar e de bine.

Cam atat pe moment. Weekend placut!

#2194 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 November 2013 - 04:09 PM

Vezi postareamoatza, la 01 November 2013 - 03:51 PM, a spus:

azi tot in premiera ma duc la crossfit. nu stiu ce-i, da' poate nu ne-o alerga pe loc timp de=o ora :D eh, va mai zic io!

Oaaa!! Sa-mi zici cum ti-a placut!! La mine-n zona este numai o sala de CrossFit si e scuuump (25 $ pt o sedinta).
E grele CrossFit-ul :D dar e fun.
In general sunt exercitii circuit si mai tot timpul e altceva (au ceea ce se cheama WOD- work of the day). Eu tot ma uit pe net dupa din astea dar parca nu as incepe de capul meu. As prefera cu cineva care are ceva experienta si care sa tipe la mine sa ma motiveze, ca eu mi-s lenesa si cedez repede. (CrossFit e inspirat din antrenamentele practicate de baietii din academiile de politie, forte militare speciale, etc )

#2195 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 01 November 2013 - 04:17 PM

Vezi postareaWowerful, la 01 November 2013 - 04:09 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 01 November 2013 - 03:51 PM, a spus:

Oaaa!! Sa-mi zici cum ti-a placut!! La mine-n zona este numai o sala de CrossFit si e scuuump (25 $ pt o sedinta).
E grele CrossFit-ul :D dar e fun.
In general sunt exercitii circuit si mai tot timpul e altceva (au ceea ce se cheama WOD- work of the day). Eu tot ma uit pe net dupa din astea dar parca nu as incepe de capul meu. As prefera cu cineva care are ceva experienta si care sa tipe la mine sa ma motiveze, ca eu mi-s lenesa si cedez repede. (CrossFit e inspirat din antrenamentele practicate de baietii din academiile de politie, forte militare speciale, etc )

pai ce zici tu e circuit, la noi la sala sunt in fiecare zi. am mai intrat de cateva ori la circuit, ma descurc destul de bine. si fiecare post -punct de lucru - e trecut pe o schema mare, scris, ca sa stii ce tre sa faci in punctul ala in caz c-ai fost prea extenuat ca sa observi ce-a facut ala din fata ta. si pe schema aia mare, la sfarsit, zice mereu work of the day. chiar ma-ntrebam de ce simt nevoia toti sa precizeze chestia asta la sfarsitul schemei. na, ca mai aflai un lucru nou! deci asa sta treaba la America si-astia ai mei is fani.
si da! tipa la noi ca sa ne motiveze. dar nu un tipat de-ala sa te sperie sau sa te faca sa te lasi pagubas, ci de-ala incurajator.
daca ai unde, du-te! tu esti deja antrenata, sigur faci fata. si iar da! intra multi baieti la circuit.
uite programul de saptamana asta, vezi de cate ori a fost circuit?

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-100-13833154344904.jpg

#2196 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 02 November 2013 - 09:51 AM

Multumim de aprecieri
Milena mie mi-au trebuit cativa ani sa le lamuresc pe ale mele fete ca de halloween tre sa fii urat :)
Wow acu doi ani l-am vopsit pe dl alpha ca pe king diamond. A speriat cativa adulti rau de tot : D Nu l-am lasat sa se arate copiilor
Am facut paine monti, e superba. Nu pot sa cred ca ceva atat de bun nu ingrasa. N-am mai facut inghetata ca i-am facut mancare lui Ozzy si am umplut congelatorul.
Ieri am facut o tura de mers fara caine ca sa pot merge mai repede. Ziceati ca o sa fug cu Ozzy!? Hahaha...poate cu el inbrate!
Si vreo 40 min de yoga cu 20 min de respiratii si meditatie ca aveam nevoie sa-mi limpezesc mintea si sufletul.
Macar am primit o veste buna: nepoata-mea tre sa nasca, ne asteptam in fiecare clipa, bebele nu se intorcea, vorbeau de cezariana, acu s-a intors.
Moatzo, cata energie poti sa ai! Jos palaria!
Imagine postata

#2197 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 November 2013 - 05:05 PM

moatza- la voi clasele sunt de jumate de ora? Acum inteleg de ce mergi tu la cate 2 clase :) Si eu as face la fel.
Aseara am bagat kick boxig- a fost super si am transpirat la greu. Ma cam incurc in stangu, dreptu, celalalt stang, celalalt drept, jab-jab-cross-uppercut-uppercut- kick-kick :D Am sa o scot eu la capat pana la urma, dar trebe practica.

Nu stiam cine e king diamond, dar acum stiu. Pai esti plina de imaginatie si talentata alpha! Stiu sigur ca mie nu mi-ar iesi asa ceva in veci.
La anul vin la tine :P

#2198 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 02 November 2013 - 07:37 PM

Vezi postareaWowerful, la 02 November 2013 - 05:05 PM, a spus:

moatza- la voi clasele sunt de jumate de ora? Acum inteleg de ce mergi tu la cate 2 clase :D Si eu as face la fel.

nu, de-o ora! acum vad ca-i gresit trecut, nici n-am observat. sunt doua sali de clase, s1 si s2, la una incep clasele la fix, in cealalta la si jumate. e-aiurea-n orar, chiar am sa le atrag atentia. eu ma duc dupa antrenor, de fapt nici nu stiu bine care-i s1 si care s2.
aici sunt poze cu sala renovata.

si cum ziceam, aseara fusei la crossfit. vai! numai cu gantere si haltere ne-a chinuit, n-a fost chiar ceea ce mi-am dorit. oricum, mi-am propus sa ma duc in fiecare zi la altceva, dar depinde si de ora la care pot s-ajung. totusi e bine ca am de unde alege. de exemplu, mie nu-mi prea plac nici astea de kickboxing, la noi sunt doua clase de genul asta, bodycombat si total combat. parca mai e una si combat zone. am fost o data si nu m-a mai lasat omu', zicea ca-s destul de convingatoare si fara antrenamentele astea :)

Alpha, si zi asa, doar sa fugi cu Ozzy-n brate, ha?

In rest, numai bine! ce toamna superba avem!

#2199 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 November 2013 - 08:02 PM

Vezi postareamoatza, la 02 November 2013 - 07:37 PM, a spus:

In rest, numai bine! ce toamna superba avem!

Si la noi 17C azi. Tocmai ce am mancat de pranz. Mai stau oliaca sa se odihneasca mancarea si o tai in parc.

#2200 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 03 November 2013 - 07:50 PM

Salutare dragalaselor

Ce activitate pe aici.....))

Alpha ce imi place de voi <3. Eu nu am reusit sa-mi conving junioara ca trebuie sa fii urat de Halloween,intotdeauna ea a fost ceva frumos : Alice in Tara Minunilor,Mulan, Chinese Princess,fluture,albinuta etc. Anul asta a fost Persephone.
Inainte de parade clasa ei a dansat pe melodia Thriller iar teachera le-a spus ca trebuie sa se machieze sa arate ca zombies,junioara nu vroia sub nici o forma.Discutie intre ele
Teacher: You have to wear makeup, you are a zombie!
J: but I don't want to!
T: you are a zombie, you are dead, you have to.
J: I'm a goddess I cannot be dead, maybe I fade away for a while but I'm not dead!
Pana la urma sa machiat fff putin.

Vineri nu am ajuns la zumba,ca am fost la scoala voluntary dar am biciclat 7 mile. Ieri m-am trezit tarziu, era asa frumos afara...am luat o patura,carti si n-am dus cu junioara in parc sa citim. A fost tare placut.

Va pup pe toate si va doresc o seara placuta!
Enjoy the silence!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic