Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2341 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 14 January 2014 - 09:55 PM

io dupa mine!
fusei la sala, circuit, 4 fimei si 6 masculi, dintre care 4 ofiteri de politie.
cine credeti ca avea limba scoasa?

Traiasca Politia Romana!

#2342 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 15 January 2014 - 08:17 AM

Vezi postareamoatza, la 14 January 2014 - 09:55 PM, a spus:

io dupa mine!
fusei la sala, circuit, 4 fimei si 6 masculi, dintre care 4 ofiteri de politie.
cine credeti ca avea limba scoasa?

Traiasca Politia Romana!

Oare de ce nu ma mir???? :rolleyes:
Da, stiu.... sunt rea....

#2343 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 235
  • Inregistrat: 10-December 12
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 15 January 2014 - 12:47 PM

Vezi postareamoatza, la 14 January 2014 - 05:06 PM, a spus:

hello, hello!
Ice, te vrem si-n poza, ca sa stim ci cine vorbim.
Glumesc, daca vrei si cum vrei tu.
Dupa parerea mea, cam slabut cu mancarea si-ai sa fii tentata de toate cele cand ti-o fi foamea naravasa. Ceva proteina ajuta, zic si io!

Gudbai, Lolite, ma duc la sport!

Ei, vor veni și poze cât de curând.
Cât despre mâncare, noi nu suntem mari amatori de carne în casă, copilul din dotare e ovo-lacto-vegetarian de mai bine de 12 ani și nici noi părinții ei nu suntem mari amatori de carne. Așa că în timpul săptămânii gătesc cam același fel pentru toți, iar în weekend fac chestii separate, pentru noi cu carne sau pește și pentru Ana tot fără. Nu-i bătut nimic în cuie, doar că în timpul verii parcă nu prea merge carnea nici în weekend iar acu iarna, merge și mai des. Oricum, dacă am avea de ales între conopidă pane și friptură de pui, puiul s-ar putea să piardă.
Azi- MD- cafea, fresh de portocale și gref și clătite cu magiun făcut astă toamnă de mine, fără zahăr.
G1- sana și un covrig
G2- migdale și stafide
C- salată de cartofi și chifteluțe din piept de pui cu gogonele
Ceaiuri de toate pentru toți și mișcare tot ca zilele trecute, ar fi trebuit să avem și antrenament de taijiquan dupamiază, dar instructorul e răcit și cum exersarea de miercuri o facem în aer liber, n-avem încotro și sărim peste săptămâna asta....

#2344 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 15 January 2014 - 01:51 PM

Vezi postareaicecream, la 15 January 2014 - 12:47 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 14 January 2014 - 05:06 PM, a spus:

Dupa parerea mea, cam slabut cu mancarea si-ai sa fii tentata de toate cele cand ti-o fi foamea naravasa.

MD- cafea, fresh de portocale și gref și clătite cu magiun făcut astă toamnă de mine, fără zahăr.
G1- sana și un covrig
G2- migdale și stafide
C- salată de cartofi și chifteluțe din piept de pui cu gogonele

Nu prea ma pricep la diete si alte chestii, dar tu nu mananci de pranz? Si eu am zis ca e cam putina mancare, citind meniurile de zilele trecute. Dar am crezut ca ai uitat sa scrii, sau ca ai fost pe fuga.... :rolleyes: Dar, din cate stiu, trebuiesc 3 mese principale si 2 gustari....

#2345 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 15 January 2014 - 02:39 PM

Pai nu-i dieta, încerc să fac puțină ordine în viața noastră deoarece până acum săream și peste micul dejun, adică beam o cafea fără zahăr acasă - fără zahăr că așa ne place, nu pentru slăbit- apoi încă o cafea la birou, un corn cu sana pe la 13- 14 dupamiaza și apoi când ajungeam acasă eram ruptă de foame și până să pregătesc prânzo-cina înfulecam repede unul- două sandvișuri cu ce găseam prin frigider, în picioare în bucătărie, aproape pe nedezbrăcate...
Și singura masă adevărată a zilei era cam pe la 19, cănd terminam de gătit ceva repede, iar pentru consort chiar mai tîrziu, el vine de la lucru pe la 8, 9 seara, câteodată chiar și mai târziu...Știu că nu-i corect și nu-i bine, nu-i sănătos și contrazice toate principiile nutriționiștilor, nu mă laud cu asta, dar așa am funcționat aproape 20 de ani și acum încerc să schimb asta. Am introdus micul dejun în programul amândurora - ceva cald de preferință- să văd ce pot face cu prânzul, nu mă atrage ideea de a merge cu caserolele după mine, cel mult cu un sandviș, într-o vreme am încercat să mâncăm prânzul în apropiere la un restaurant dar soțul zice că dacă mănâncă de prânz îl apucă somnul și nu mai poate lucra așa că am renunțat destul de repede.

#2346 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 15 January 2014 - 09:13 PM

Ice, ai sa faci cum crezi ca e mai bine ptr voi si cum vi se potriveste, E bine totusi ca-ti dai seama ca nu-i tocmai ortodox sa sari peste mese.
hello, hello!
azi - distractie la zumba, s-a nimerit f bine ca eram cam blue.
si-apoi timp de meditatie ar fi trebuit, c-am fost la clasa de power yoga. dar sigur n-am aceeasi perceptie ca Andrei in ceea ce priveste conceptul yoga. asa ca a urmat o ora de torsionari, intinderi, echilibristica in maini si picioare, chiar si cap...maine sigur am febra, dar in schimb sunt zen.
mancare in regula, as fi putut renunta la ciocolata aia amaruie, totusi :biggrin:
maine va fi mai bine!

ceea ce va doresc si voua :-*

#2347 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 16 January 2014 - 09:40 PM

hello, dragalaselor, da' pe unde-mi sunteti?
hai sa palavragim, chiar dac-ati fentat tzopaiala.

cum prevedeam, azi am avut o febra-n incheieturi, olelei, dar deja stiu la ce sa m-astept macar.
cui pe cui se scoate, sper, asa c-am fost la stepaerobic. au asa un succes clasele de step, incat ne pune sa ne facem programari. drept e ca era suprapopulata sala azi.
sunt o corupta, ma autodenunt, i-am facut cu ochiul lui Claudiu si mi-a oprit un stepper, iar fetele de la receptie m-au trecut pe lista abia cand am ajuns la sala. c-am uitat de programare. de=acuma o sa fiu mai atenta, n-as vrea sa ies din sala cu coada-ntre picioare ca nu mai am loc. asa s-a intamplat azi cu cateva persoane.

maine - mai vedem, inca nu m-am hotarat.
voi?
va pup, pa-pa!

#2348 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 17 January 2014 - 12:36 AM

Hello si de la mine.
Tot am vrut sa mai scriu, dar nu stiu cum se face ca nu-mi mai ajunge timpul. Abia ma mentin la zi cu cititul.

Am fost la sala in fiecare zi pana azi. Inca stau in dubii daca sa merg sau nu- parca as vrea o pauza.
Frumoasa treaba cu politia romana. Macar au bunavointa sa vina la sala, dar sa vedem cat ii tine :tongue3:

motzulino sper ca toate-s bune si ca se vindeca bubutzele tale.

icecream, icecream... pana la urma e bine mai tarziu decat niciodata. E bine ca vrei sa faci ordine si sa treci incet incet pe un program normal cu 3 mese principale pe zi.

Mda- eu mi-s bute de carte in ce priveste ce e bine si ce nu in ale nutritiei. Am citit recent atatea chestii ca as putea scrie eu o carte daca m-as ambitiona.

Gata ca aberez. Ma duc sa-mi hodinesc "creierele" :cheers:

#2349 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 17 January 2014 - 11:10 AM

Hello, hello!
Adică salut și pentru ieri și pentru azi. N-am dezertat și nici nu m-am ascuns în frigider sau cămară, pur și simplu n-am prea avut ce scrie. La teorie îs și eu tare dar practica...mereu am zis că merge și așa dar după o anumită vârstă am văzut că nu prea mai ține, mai ales la consort, nimic grav dar am pus piciorul în parg și din toamnă l-am convins să vină și el la qigong și taiji cu mine, să mai meargă și pe jos la lucru și din ianuarie am hotărât ca încetul cu încetul să ajungem să avem un program de masă cât de cât normal.
Perseverăm în a mânca micul dejun dimineața deși nu prea merge, înghițim cu noduri- consortul a declarat că dacă-i fac ceva cald mănâncă, dacă nu...nu prea, așa că ieri am făcut cașcaval pane iar azi friganele pe lângă cafeaua noastră cea de toate zilele cu care începem de fapt ziua- colegul de apartament o asezonează musai și cu o țigară- și cu cana de fresh de portocale cu gref pe care eu o beam și până acum dar de luni a devenit obligatorie pentru toți trei.
Imediat intru în pană de idei la micul dejun cald, ce-aș mai putea face pe lângă oua în chip și fel- omletă, ochiuri, fierte?
Am avut sandviș cu cașcaval la gustarea de la servici, azi cu șuncă iar aseară am făcut chifteluțe marinate cu sos de roșii și orez, azi am în plan mămăliguță cu ciuperci cu smântână și brânză de capră frământată cu sare de cu toamnă.
Cu mișcarea- ieri și azi ca de obicei gimnastica de dimineață, ieri și mersul la lucru pe jos dar azi am mers cu mașina deoarece am trecut și pe la Lidl de unde am vânat doua carcase de iepure refrigerat pe care am în plan să le dezosez și pe una s-o congelez iar pe cealaltă s-o execut pentru masa de duminică după una din rețetele în imagini puse de Anny.
Azi de la ora 20 până la 22 avem antrenament de taiji la sala, abea aștept- din păcate toamna aceasta n-am reușit să găsim o sală de două ori pe săptămână la un preț care să ni-l permitem- suntem mult mai puțini decât practicanții de alte sporturi. Cum va veni primăvara vom exersa și-n aer liber mai mult, acum suntem legați de sală.
Cam asta de pe la mine, vă țin la curent cu programul de weekend, sper să reușesc să nu deraiem de la mese și mișcare.

#2350 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 17 January 2014 - 01:43 PM

Hello şi de la mine! Nici nu ştiu de câte ori ar trebui să scriu hello, de câte zile n-am mai scris. <_<

Săptămâna asta începusem să mă sui iar pe bici, dar azi dimineaţă iar erau maşinile îngheţate aşa că am zis pas. Prea mă încălzesc dacă mă încotoşmănez prea tare, nu-mi funcţionează bine nici dispozitivul de respirat (îmi leg fularul în jurul gurii şi îmi ingheaţă respiraţia pe el. se face beton şi nu mai pot respira. nu ştiu cum să explic, sper să înţelegeţi. e neplăcut), deci nu-i de bici pe vreme prea rece.

În rest, nu-i chiar o noutate dar nu ştiu dacă v-am spus. Nu mai pot mânca deloc carne. Deja de multişor. De prin aprilie, anul trecut. Nu m-am omorât niciodată cu cărnurile dar acum e serioasă treaba. Peşte pot mânca, parcă ar fi altceva. Am crezut că e doar problemă psihică (sunt imagini care mă cam bântuie) dar nu-i. În perioada vacanţei de iarnă am băgat în gură, fără să-mi dau seama, o firmitură pe piept de raţă uscat şi afumat, crezând că e o coajă de pâine (îi făcusem Maiei un sandwich). Mi s-a făcut aşa de rău!!! Mi-a venit să vărs.
Nu v-am povestit cele de mai sus să mă plâng, că mie mi-e foarte bine asa. Doar v-am spus să ştiţi şi voi. <_<

Tare aş mai sta de poveşti cu voi dar mă tot sună telefonul. Cred că am început să scriu postul asta de-o oră.
Aşa că vă pup şi fug la treabă. Imagine postata

#2351 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 17 January 2014 - 09:23 PM

Vezi postareaboni, la 17 January 2014 - 01:43 PM, a spus:

Hello şi de la mine! Nici nu ştiu de câte ori ar trebui să scriu hello, de câte zile n-am mai scris. :D

(hello)! poate-asa? :D
cum era cu factorialul la mate?

Boni, cred ca mai bine la pas decat pe bicicleta iarna.
Scari mai urci? <_<

Despre carne, sau lipsa ei, nush ce sa zic in cazul tau.
Dupa operatie mie mi-a zis dr ca proteina din carne sa consum in primul rand, abia apoi ce mai incape. Iar obligatoriu era sa-mi fac niste analize care masurau nivelul B-urilor, D si sideremia - si toate au legatura cu nivelul proteinelor.

Azi am avut intalniri importante :D si nu putui sala. Pacat de zumba <_<
Maine la 10 voi avea parte de step toning, iar dupa-amiaza avem iar masterclass, o ora de fitness demonstrativ la mall.

Ice, sa inteleg ca antrenamentele pe care le preferati voi sunt mai scumpe decat celelalte clase? Dar dintre antrenamentele obisnuite nu te-ar tenta nimic? Ce se face la sala ta?

Wow, sunt sigura ca n-ai facut pauza :P
Si mie mi se pare ca stau bine cu teoria cand e vorba de nutritie...da' ce greu e sa aplici chiar tot! Eh, ne descurcam, ne descurcam :(

WE glorios s-aveti, mai vorbim!

#2352 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 18 January 2014 - 11:34 AM

Vezi postareamoatza, la 17 January 2014 - 09:23 PM, a spus:

(hello)! poate-asa? <_<
cum era cu factorialul la mate?

Ice, sa inteleg ca antrenamentele pe care le preferati voi sunt mai scumpe decat celelalte clase? Dar dintre antrenamentele obisnuite nu te-ar tenta nimic? Ce se face la sala ta?

WE glorios s-aveti, mai vorbim!

Un "Hello" nematinal și nefactorial de la mine!

Moațo, sportul ce-l practic eu nu-i mai scump ci are mai puțini adepți.
E o artă marțială (mai cunoscută în grafia Tai- Chi deși maestrul nostru ne-a recomandat să scriem Taiji), cam ce se vede prin filme că fac grupuri de chinezi prin parcuri, ceva ce seamănă cu baletul sau dansul dar e mult mai mult.
E a șaselea an de când practic și nu am de gând că renunț, e potrivită pentru mine deoarece nu uzează deloc articulațiile, ba din contra le menține suple și mai sunt si multe alte beneficii, dar nu-s aici ca să fac apologia taijiului sau a qigongului. Primăvara, vara și toamna practicăm mai mult în aer liber, chiar zilnic, iarna ne închiriem și sală. Dar cum nu suntem mulți, câteodată doar unul sau doi plus instructorul,costruile se împart la cei ce se antrenează atunci și de asta am zis că-i destul de scump. În toamnă am avut noroc să găsim liberă o sală vineri de la ora 20 la 22 cu 35 RON ora, ne-au dat-o ieftin pentrucă nu aveau alți amatori și decât să rămână goală..., dar în timpul săptămânii e ocupată de alții( pilates, Yoga, tae-bo) care-s mai mulți și plătesc mai mult per total dar per capita mai puțin. Cam așa-i cu toate sălile cât decât decente. Nu-i cine știe ce sală, nici măcat tatami n-are, dar e mai OK decât deloc și e și aproape de mine, nu că asta ar conta prea mult.

Să ne întoarcem la regimul nostru.
Azi
MD- cafea, sandviș cald cu ciuperci, roșii și cașcaval, fresh de grep cu portocale
G1- cafea nr.2
P- borș de sfeclă roșie cu smântână, păstrăv la cuptor cu cartofi natur și mujdei antisocial pentru noi și chifteluțe de linte cu ciuperci pentru copil și dacă am timp fac și o tartă cu vișine pentru noi toți
C- guacamole sau o salată de crudități de iarnă ( ridiche neagră, morcov, gulie, țelină cu zeamă de lămâie și ulei de măsline EV).
In weekend mâncăm toți trei împreună si de aceea meniul n-are treabă cu nici o dietă. Oricum, consortul e slab tare așa că ar avea nevoie de regim de îngrășare, copila e OK dar normal că i se pare că "a mai pus" și ar vrea să mai slăbească dar intră în sesiune așa că nu se pune problema acum, eu am reușit până iarna trecută să mă mențin mereu sub 70 kg, mai puneam 1-2 kg iarna pe care le dădeam jos ușor și fără efort vara, dar astă vară nu s-a mai întâmplat asta și tare mi-i teamă că dacă nu-s atentă și ce adun iarna asta se va permanentiza. E și vârsta, știu.
Așa că ar fi nevoie de trei regimuri diferite în casa noastră, eu încerc să împac pe toată lumea.
Dar deja am scris un roman fluviu, dacă vă plictisesc săriți peste, oricum vă las și plec la aspirator, mop și apoi la bucătărie.
Weekend plăcut tuturor artistelor, la dietă sau nu!

Aceasta postare a fost editata de icecream: 18 January 2014 - 12:34 PM

#2353 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 18 January 2014 - 10:51 PM

Vezi postareaicecream, la 18 January 2014 - 11:34 AM, a spus:

dar nu-s aici ca să fac apologia taijiului sau a qigongului.

am mai citit cate ceva despre ele in Formula As, oho! cu mult timp in urma.

am inteles cum e cu sala.

hello de we la Lole!

fusei precum am zis, step, ape-ape, regrete ca nu m-am dus si dupa-amiaza, dar o singura zi am ptr somn de-amiaz' asa ca l-am preferat tzopaielii.
oricum, am declarat 2014 anul fara excese de-orice fel.

relax va doresc, kipintaci!

#2354 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 20 January 2014 - 09:02 AM

Hai ca mai scriu si eu pe aici. De citit v-am citit zilnic, doar ca n-am prea apucat sa si raspund (de obicei cand nu scriu inseamna ca mananc prostii, de data asta doar n-am avut timp).
Boni, daca ti-e bine asa...foarte bine, ma gandesc ca ai tu grija sa compensezi cu proteine vegetale. Interesant cum nu mai poti manca carne, eu ar trebui sa ma chinui un pic ca sa renunt la ea.
Pusa, asa zic si eu ca tine, un 2014 fara excese (poate de data asta imi si iese...)
Icecream, greutatea ta mi se pare foarte ok, asa ca daca reusesti sa mananci la ore regulate, plus miscarea pe care o faci, mi se pare foarte ok.
Eu azi am asa:
MD - lapte prins cu 50 g covrigi cu tarate
G - un kiwi
P - piept de pui la wok cu salata
G - un baton de cereale home-made (a iesit cam tare)
C - o felie paine integrala cu ciuperci si patrunjel
Sa aveti o zi faina!

#2355 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 20 January 2014 - 10:39 AM

Neaţa Lole!!!
Bia, mă bucur că ai scris că deja mă agitam că nu te-am mai văzut de ceva vreme.

La noi azi e bine şi relativ frumos. Nu-i soare dar nu plouă, şi e un vânticel căldicel. Aşa că.... aţi ghicit? Sunt călare. Imagine postata
Puşa, scările la mine sunt implicite. Nu le mai raportez. Voi raporta doar dacă schimbăm locaţia şi ne mutăm la parter, ceea ce nu-mi doresc defel. Imagine postata

Vă pup şi fug la treabă.

#2356 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 January 2014 - 10:47 AM

Vezi postareaboni, la 20 January 2014 - 10:39 AM, a spus:

Neaţa Lole!!!
Bia, mă bucur că ai scris că deja mă agitam că nu te-am mai văzut de ceva vreme.

La noi azi e bine şi relativ frumos. Nu-i soare dar nu plouă, şi e un vânticel căldicel. Aşa că.... aţi ghicit? Sunt călare. Imagine postata
Puşa, scările la mine sunt implicite. Nu le mai raportez. Voi raporta doar dacă schimbăm locaţia şi ne mutăm la parter, ceea ce nu-mi doresc defel. Imagine postata

Vă pup şi fug la treabă.

Aici sunt si sunt si cuminte, de citit v-am citit, dar la scris am fost mai lenesa...
Mi-am luat sambata din Cluj o pereche de pantaloni de ski mai ficsi, (am ales marimea mai mica), asa ca acuma si sa nu vreau tot e musai sa mai dau jos un pic, ca in 2 saptamani plecam la schi.

#2357 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 20 January 2014 - 01:44 PM

Hello, hello!

Ieri am cam derapat puțin de la regim, la amiază la rulada de iepure ne-am sacrificat cu consortul și am terminat butelia de vin alb sec pe care am deschis-o sâmbătă ca să marinez cotoșmanul înainte de-al găti și cu care l-am tot stropit în timpul coacerii la cuptor. Ca să nu se oțetească vinul rămas, doamne ferește..
A fost buna rulada, a mers la fix cu dulceață de ardei iuți, ba a mai și rămas puțin mai mult de jumătate din ea. Sper s-o biruim azi- în consort mi-i nădejdea- nu cred că se poate congela ce va rămâne.
AziMD- kefir cu fulgi de ovăz și miere, cafea, fresh de grep
G1- o banana
G2- miez de nucă și stafide, cam un pumn
C- ruladă de iepure cu salată de crudități
Mișcare- cam puțintel azi, doar exercițiile de dimineață, la job am mers cu mașina că ploua, dar voi merge pe jos acasă.

#2358 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 January 2014 - 09:10 AM

neata! Vin cu mmeniul de ieri si de azi, inca 2 zile in care am fost cumintica. Deci
ieri
MD - 150g lapte prins cu o felie paine integrala
G - 2 kiwi
P - piept de pui la wok cu rosii
G - baton de cereale
C - aripioare de pui la cuptor cu iaurt si usturoi
azi
MD - 50g covrigi cu tarate cu 150g lapte prins
G - 2 kiwi
P - hering din conserva cu salata
G - un baton de cereale
C - ciuperci la tigaie cu patrunjel
Mi-e cam foame, mi-e cam lene, ma simt obosita, habar n-am de ce, sper sa-mi revin.
Icecream, cum a fost iepurele de la Lidl, ca noi n-am mai prins?

#2359 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 22 January 2014 - 01:41 PM

Vezi postarea2ut, la 22 January 2014 - 09:10 AM, a spus:

Icecream, cum a fost iepurele de la Lidl, ca noi n-am mai prins?

Hello!
Iepurele a fost foarte bun, l-am dezosat după tutorialul pus de Anny și mi-a ieșit cumva, mai zdrențuiți mușchii de la picioare, l-am și găurit în vreo două locuri când i-am scos șira spinării, mă rog, n-ar fi putut concura la "Miss Rulada" dar s-a putut umple și rula grație și șuncii presate care a acoperit găurile ( eu am făcut varianta cu pere și stafide- că n-am mai avut în casă smochine) și a fost foarte gustos.
În rest, azi de dimineață m-am cântărit și am cu cca 100g mai mult :scratch:
De fapt n-ar trebui să mă mir, eventual să încerc să reduc cantitativ masa de seară.
Azi MD- -fulgi cu kefir și miere, cafea, fresh de grep cu portocale
G-o pară și un sandviș cu unt și somon fume
C- lazania vegetariana( cu ceapă, morcov ras, ciuperci și linte)
Cu mișcarea stau slab de tot, în afară de exercițiile de dimineață, nic.
Plouă, e urât afară, am mers la lucru cu mașina și tot așa ne vom întoarce, că azi mergem la teatru. Oricum n-ar fi fost vremea de antrenament de taiji în aer liber.
Cam atât de pe la mine.

#2360 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 22 January 2014 - 03:15 PM

hello, hello pe fuga !

cumintenia pamantului ma cheama, ca-s intr-o activitate continua si n-am prea mult timp de mancare, bashca barbatii mei vor sa tina un pic de dieta. deci e bine si ptr mine.
sala zilnic, cand step, cand zumba, deci ape-ape.
aici-s f multumita.

numa' bine, tre sa plec mai devreme de la birou.

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul