iulia nicoleta, la 04 February 2015 - 10:18 PM, a spus:
Wowe, e adevarat cu laptele materm. Oricum bine ca ai de unde sa-i dai. Eu si acum o mai alaptez pe Maria si se trezeste noaptea.

De pe la 4 luni dejadevin foarte simpatici si receptivi.
Dar asa repede incepi serviciu??? Nu ai o bunica cu viza pe 10 ani pe post de bona? sau sa cautati chiar o bona? Asa de mititel la cresa, parca mi se rupe sufletul. Plus ca ei in comunitate racesc repede...
Da Sorina, la noi nu exista concediu de maternitate. Am avut 6 saptamana concediu medical (disability ii zic ei) si mi-am mai luat 6 saptamani concediu fara plata ( ca numai 6 saptamani am dreptul). Partea buna e ca am daycare la compania unde lyucrez si o sa merg la el la ora mesei.
Vorbind de bunica, are o bunica cu viza, dar treaba e cam complicata. Personal sunt foarte dezamagita, pentru ca a sustinut sus si tare ca vrea sa vina inca dinainte de a naste eu, iar cand a venit vremea sa vina a facut tot posibilul si a gasit motiv sa nu vina (ma rog- a dat vina pe noi ca am fi zis nu stiu ce cand de fapt ea a auzit numai o jumatate de propozitie).
Acum nah- fiecare le stie pe ale lui, dar eu aveam asteptari mai mari.
Ne descurcam noi cumva. Deja am impresia ca ce a fost mai greu a inceput sa treaca. De exemplu, ieri am facut 3 feluri de mancare- haha!
Hai ca deja sun off topic rau de tot.
Am fost la sala sambata si am incercat niste abdomene- sunt vaaarzzaaa, varza, varza. Dar nu o sa ma las.
Bravo
Sorina! cand o face al meu baiat 6 luni, o sa merg cu el la curs de innot pt bebei. Abia astept!
2ut, eu nu am fost in viata mea la ski. Cred ca as stamai mult in fund decat pe skiuri
Spor la treaba fetele si o saptamana asa cum v-o doriti. Pup!