Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2681 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 20 February 2015 - 08:16 AM

Da, da, Pusa, diva, ce mai!
Hai ca suntem tari...lauda-te gura :lol:

#2682 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 235
  • Inregistrat: 10-December 12
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 25 February 2015 - 01:52 PM

Hello, hello! N-am mai trecut de mult pe aici, dar de treabă m-am ținut conștiincioasă.
Din păcate cu mâncatul n-am fost la fel de riguroasă, se cam văd la cântar și pe haine cele două kile-n plus cu care ies din iarnă....Cred că organismul meu s-a obișnuit cu mișcarea așa că ar cam trebui să reduc din porții ca să văd ceva schimbare, sau ar trebui să mai adaug ceva exerciții, în fine , văd eu. Deocamdata e o perioadă aglomerată mai ales emoțional, pe la jumătatea lui martie va pleca copilul peste mări și țări unde și-a găsit job și avem de rezolvat acte (aproape am terminat), sortat haine, triat lucrușoare, plus că acum îi fac toate mofturile culinare și mănânc și eu, n-am ce face. :-*

Cam atât de pe la mine, îs în așteptarea primăverii!

#2683 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 25 February 2015 - 05:04 PM

Vezi postareaicecream, la 25 February 2015 - 01:52 PM, a spus:

Deocamdata e o perioadă aglomerată mai ales emoțional, pe la jumătatea lui martie va pleca copilul peste mări și țări unde și-a găsit job

slabesti sigur, nu te mai gandi la asta acum!
bafta fetei pe noul drum!

si io-s constiincioasa, saptamana trecuta am bifat in fiecare seara, saptamana asta intentionez la fel, iar ieri am plusat si cu zumba langa step aerobic ptr ca vineri ma duc la teatru. mi-am facut abonament si la teatru si, cateodata, e in cursul saptamanii.

spor in toate, forza tzopaiala!

#2684 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 25 February 2015 - 11:06 PM

icecream,mult success fetei!

La mine ca intotdeauna,alergat si cate ceva printre. Maine ma duc hiking cu gasca mea de doamne sportive.

Va pup si zile senine va doresc!
Enjoy the silence!

#2685 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 26 February 2015 - 05:53 PM

Vezi postareamoatza, la 25 February 2015 - 05:04 PM, a spus:

slabesti sigur, nu te mai gandi la asta acum!
bafta fetei pe noul drum!

spor in toate, forza tzopaiala!

Mulțumesc, asta și-a dorit așa că noi nu putem decât s-o susținem...

#2686 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 26 February 2015 - 06:02 PM

Vezi postareaRain, la 25 February 2015 - 11:06 PM, a spus:

icecream,mult success fetei!

Mulțumim, nu-i problemă că pleacă, știam că asta-și dorește, sperăm să-i fie bine și ea s-o simtă peste timp ca o alegere bună.

Ei, fug și eu să mă pregătesc de sală, azi la pilates să-mi dezmorțesc ciolanele bătrâne... :hungry:

#2687 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 13 March 2015 - 02:48 PM

Servus, Lole dragi,

Va mai amintiti de mine? In ultimul an nu am prea fost activa pe forum, din cauza unor probleme personale, si alte cele.
Continui sa merg la sala, dimineata inainte de serviciu, si alte activitati sportive de sezon, cu familionul.

Va pup pe toate, si va doresc o primavara frumoasa.

Imagine atasata: monthly_03_2015/post-409-14262508745579.jpg
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#2688 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 16 March 2015 - 12:45 PM

Hello Milena, nice to see you again!
Ce-ti mai fac frumosii?

Va urez o saptamana transpirata?
Reclama-i de la Nike desi eu folosesc Skechers, dar mesajul e important.

Imagine atasata: monthly_03_2015/post-9-14265029580933.jpg

Dar daca tot vorbim de mergatori, voi ce folositi?

#2689 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 16 March 2015 - 10:21 PM

Lili, da conteaza firma la adidasi? Serios intreb?
Eu stiam ca e important sa aiba talpa de spuma... in rest, dorinta sa fie !

#2690 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 17 March 2015 - 01:02 PM

Io-s un caz mai ciudat, la inceput se uitau mai curios colegii de topaiala. Acum s-au obisnuit.
Eu ma zbucium cu succes incaltata in niste sandale sport Geox, de-alea cu gauri de aerisire in talpa. Sunt speciale ptr sport, au talpa groasa, aderenta si f flexibila iar ideea mi-au dat-o niste suedezi care bateau muntii in niste sandale asemanatoare. Cand am fost la plimbareli in cele strainataturi am intrat intr-o reprezentanta Geox si mi-au cazut ochii pe ele. Cum eu sufar de calduri la talpi,n-am ezitat si-am scos banutul, cam mult dupa parerea mea si dupa preturile din tara. Dar n-am niciun regret, le port de cel putin 3 ani, le spal saptamanal in masina, sunt impecabile. Au captuseala de piele, nu-mi aluneca piciorul, nu transpira, nu pute. Am cautat si-n toamna in Spania, nu am mai gasit modelul si sunt stresata de perspectiva unor incaltari inchise.
Sper sa nu fie nevoie prea curand.
Sa nu ziceti de glezna fixa, ca- n bocanci nu umblu si nici vreun incident n-am avut. Sunt absolut incantata de incaltarile mele de sport.

#2691 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 17 March 2015 - 01:20 PM

Vezi postareamoatza, la 17 March 2015 - 01:02 PM, a spus:

Io-s un caz mai ciudat, la inceput se uitau mai curios colegii de topaiala. Acum s-au obisnuit.
Eu ma zbucium cu succes incaltata in niste sandale sport Geox, de-alea cu gauri de aerisire in talpa. Sunt speciale ptr sport, au talpa groasa, aderenta si f flexibila iar ideea mi-au dat-o niste suedezi care bateau muntii in niste sandale asemanatoare. Cand am fost la plimbareli in cele strainataturi am intrat intr-o reprezentanta Geox si mi-au cazut ochii pe ele. Cum eu sufar de calduri la talpi,n-am ezitat si-am scos banutul, cam mult dupa parerea mea si dupa preturile din tara. Dar n-am niciun regret, le port de cel putin 3 ani, le spal saptamanal in masina, sunt impecabile. Au captuseala de piele, nu-mi aluneca piciorul, nu transpira, nu pute. Am cautat si-n toamna in Spania, nu am mai gasit modelul si sunt stresata de perspectiva unor incaltari inchise.
Sper sa nu fie nevoie prea curand.
Sa nu ziceti de glezna fixa, ca- n bocanci nu umblu si nici vreun incident n-am avut. Sunt absolut incantata de incaltarile mele de sport.

Dai si-o poza, pliiiiiiiiiiizzz???? :hug: Suna bine descrierea si parca m-ar tenta asa ceva. :lol:

#2692 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 17 March 2015 - 01:30 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 16 March 2015 - 10:21 PM, a spus:

Lili, da conteaza firma la adidasi? Serios intreb?
Eu stiam ca e important sa aiba talpa de spuma... in rest, dorinta sa fie !

Nu, vai.Nu conteaza.Am scris: mesajul e important.
Eu am schimbat marciile in functie de cat durau adidasii sau in functie de ce oferte gaseam la papucii de calitate. :lol:
Sketchersii i-am gasit la 50% si imi plac ca au talpa "memory foam".Is usori si elastici.Iti dau aripi.
Ii prefer pentru sala, pentru tapis indoor.

Pentru outside am unii marca dechatlon, si-si fac treaba.

Conteaza cheful, vointa si cum se spune 500 de metri e mai bine decat nimic. :hug:

Dar eram curioasa, cum spune Motzulina daca aveti preferinte, sau ce va da voua aripi.

Motzulina, te referi la genul asta?

Imagine atasata: monthly_03_2015/post-9-14265917928953.jpg

#2693 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 17 March 2015 - 03:06 PM

Nici eu n-am preferinte, cat timp ma simt bine in ei, n-am treaba.

Acum pt sala alternez o pereche Puma cu o pereche Nike. si am si o pereche Skechers.

Al meu de exemplu, iubeste Nike. Cred ca nici n-are de pe la alte firme.

Si offtopic: lili, piticii mei fac bine, au inceput schiul iarna asta, asa ca mai toata iarna, am fost pe sporturi de iarna, patinaj, in primul rand, si cu schiul incet, incet. Le place de numa', asa ca-i clar ce voi avea in program iarna urmatoare. Sanatosi sa fim, ma bucur ca le place. Manu cred ca e experta deja la schi.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#2694 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 17 March 2015 - 07:54 PM

Salutare dragalaselor!

Milena bine ai revenit !

Ca tot vorbeati de mergatori,eu folosesc Champion Advanced bla bla iar curand mi-am facut cadou o pereche Fila Lightweight. Sincer nu ma intereseaza firma sa fie confortabili si in "sale" si pentru alergat. Mergatorii acuali arata in ultimul hal dar nu ma indur sa ii arunc.
Duminica am iesit la alergat,dupa pranz si era sa lesin pe coclauri,asa cald a fost la mine in sat!

Sporuri in tot ce vreti si treceti mai des pe aici!
Enjoy the silence!

#2695 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 18 March 2015 - 04:18 PM

Vezi postareaFoxyy, la 17 March 2015 - 01:20 PM, a spus:

Dai si-o poza, pliiiiiiiiiiizzz???? :rolleyes: Suna bine descrierea si parca m-ar tenta asa ceva. :D

Vezi postareaEataly, la 17 March 2015 - 01:30 PM, a spus:

Dar eram curioasa, cum spune Motzulina daca aveti preferinte, sau ce va da voua aripi.
Motzulina, te referi la genul asta?

cam asa:

Imagine atasata: monthly_03_2015/post-100-14266877772895.jpg

se cunoaste ca-s folositi mergatorii, dar la cat mi-s de potriviti, n-as renunta veci la ei.
si astea-s gaurile din talpa, isi fac f bine treaba.

Imagine atasata: monthly_03_2015/post-100-14266877950476.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2015/post-100-14266878097524.jpg

Lili, da, respira, ca uitasem. Cutia lor n-o mai am, dar am de la alta geox-respira, pantofi casual, cu talpa ortopedica. Minunat ma simt si-n aia.

Luni - toning, marti - aeromix, azi - cardio fitness. Clase dificile, cu greutati, iar azi cu exercitii care alterneaza planul de executie, adica la vertical, apoi la orizontal Cica se fac niste schimbari hormonale de bine, ca organismul nu stie de ce-l culci, de ce-l scoli :D Super explicatia, da'ntelegeti voi! :P

Bafta la tzopaiala, incaltate/descaltate!

#2696 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 18 March 2015 - 04:42 PM

In general daca mai au ramase prin magazine on line le gasesti la fel.
Altfel, poate au schimbat lejer modelul, culoarea, dar sigur gasesti ceva in stilul asta.
Unele modele difera de la o tara la alta, chiar daca sunt facute de acelasi brand.
Stiu ca tu ai numar mic la picior, acum ca apare caldura, apar si sandalele de trekking. :rolleyes:

Eu am dat un search la magazinele on line de pe aici, dar exact ca ale tale nu am vazut.
Au aparut modele noi, la fel de bune normal. :D

#2697 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 22 March 2015 - 09:16 AM

Bre, eu înot desculță... dar sunt îndrăgostită de Geox în viața de zi cu zi.
Așa că, Moatzo, te înțeleg perfect.

Sâmbătă am înotat. Ce bine a fost! În fiecare zi m-aș duce dacă aș avea posibilitatea...
Sorina

#2698 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 24 March 2015 - 02:50 PM

Sorina, si eu tot desculta ieri, adica nu, scuzati, in sosete...
Dupa ce m-am trezit cu noaptea'n cap sa fiu la sala, am constatat ca mi-am uitat papucii... sa mor nu alta. Ce sa zic, intr-o zi mi-oi uita capu'

Una peste alta, programul meu de sala e tot dimineata inainte de servici. Acum e si mai bine decat anul trecut, pentru ca aceeasi companie a deschis o sala in cladirea care lucrez. Super fain, n-am motiv de chiul. Incerc sa merg in fiecare zi, pauza in weekend.

#2699 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 24 March 2015 - 04:43 PM

Milena, consoleazăte cu gândul că nu ești singura care uită câte ceva...
Sâmbăta în vestiar aud mereu câte o mamă disperată:"am uitat prosopul", "am uitat cuffia", "am uitat costumul"...
Acum câteva săptămâni am uitat și eu prosoapele fetelor, dar ne-am descurcat intre prosopul meu și halatele lor. Am ieșit la liman.
Că mi-am adus aminte... "am uitat șamponul/gelul de duș". Să vezi la dușuri cum zboară de la un copil la altul sticluțele. Ne ajutăm între noi...
Sorina

#2700 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 24 March 2015 - 06:34 PM

da, Sorina, asa e si aici, cand merg cu copiii la inot, dar prosoape daca utiam ne dau cei de la piscina. si, recunosc, am uitat gelul de dus :appl:

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul