Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#261 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 06 June 2010 - 11:04 PM

Vezi postareakira, la 06 June 2010 - 10:44 PM, a spus:

cu ciocolata te inteleg perfect...la mine singura sansa sa nu mananc e sa nu am, altfel pana nu o termint nu ma las...vodka nu imi place, dar o inlocuiesc cu succes cu vin.

n-ai vrea sa faci un pic de sport? pentru stress e cel mai bun antidot :occasion14:

Eu am impresia ca suntem surori ca si eu cu dulcele...si daca am ciocolata in casa e de rau, sau dulce, in general.

Ei fete, azi a fost pauza de la alergat, sa imi treaca muschiuloasa. Azi a fost zi de grill cu prietenii. Sincer...nu m-a dat pe spate. Nu am abuzat, nu am baut alcool ca nu mi.a fos sa beau in schimb cola si ceva ciabatta cu unt, niste chipsuri etc. In general prostii. Am venit cumintica acasa si mi.am revizuit frigiderul: totul im grünen Bereich, cum zice neamtul adica totul in zona sanatoasa si corecta.

De maine incepe disciplina fara exceptii.

Azi a fost inabusitor afara si au fost furtuni peste tot in regiune. Ma bucur ca s-a racorti afara, cred ca maine va fi o temperatura numai buna pentru jogging.

See ya girls!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#262 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 06 June 2010 - 11:24 PM

Lapo, ai mancat tot tortul!!...si eu as fi facut la fel...ti-au golit prietenii frigiderul? norocosii...la ce bunataturi aveai pe acolo...

Eataly, ce mai faci? ai mai iesit?

azi am fost la sala; dupa o pauza de doua luni am facut 45 minute de banda in mers rapid.

nu mai mult ca era un cald ingrozitor si prefer sa o iau treptat...am abonament pana in octombrie...dar va fi inchisa 2 saptamani in august, plus ultimile doua saptamani di iulie cand sunt in concediu...planul e sa mananc corect si un vacanta, multe salate, fructe si peste; pentru carbohidrati paste, cereale, orez...

De azi am inceput sa mananc bine:

dimineata: iaurt (nu degresat ca nu-mi place) cu afine si migdale
gustare: nimic ca m-am trezit tarziu
pranz: salata, paste integrale cu pesto
gustare: cirese
cina: 2 felii de paine cu masline, pepene rosu

o sa incerc sa mananc asa de luni pana vineri; seara de 3/4 ori pe saptamana peste.
sambata si duminica la alegere, dar cu atentie, adica maxim un desert, sau pizza...sa vedem cum merge.

#263 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 07 June 2010 - 10:03 AM

Vezi postareakira, la 06 June 2010 - 11:24 PM, a spus:

Lapo, ai mancat tot tortul!!...si eu as fi facut la fel...ti-au golit prietenii frigiderul? norocosii...la ce bunataturi aveai pe acolo...

:occasion14: Pshhhhhhh, nu asa de tare ca te aude tot forumu' =))
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#264 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 08 June 2010 - 05:59 PM

Asadar v-ati decis sa-l ignorati total pe Mr. Jogging frumoaselor? Pai ce treaba-i asta?

Eu am decis ca e timpul sa il introduc din nou in cotidianul meu plus meniuri sanatoase. Asta e partea cea mai dificila. Greu sa te re-re-reformezi dupa ce luni de zile ai trait din ciocolata si taitei la punga. Dar, perseverenta mama perfectiunii, cica. :snorting:

Ieri si azi am taiat considerabil din calorii si m-am hranit ca la carte. Sper sa ma tina.
Vaz ca voi va dati in barci cu cartofi noi...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#265 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 June 2010 - 08:28 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 06 June 2010 - 11:04 PM, a spus:

Vezi postareakira, la 06 June 2010 - 10:44 PM, a spus:

cu ciocolata te inteleg perfect...la mine singura sansa sa nu mananc e sa nu am, altfel pana nu o termint nu ma las...vodka nu imi place, dar o inlocuiesc cu succes cu vin.

n-ai vrea sa faci un pic de sport? pentru stress e cel mai bun antidot :blink:

Eu am impresia ca suntem surori ca si eu cu dulcele...si daca am ciocolata in casa e de rau, sau dulce, in general.

Lapo, daca suntem surori la mancat ciocolata hai sa ne facem surori si la mancat bine si sa mancam pana plecam in vacanta doar in zona sanatoasa. eu plec pe 18 iulie in concediu, tu in cat? incercam fara dulciuri? in doua poate reusim...

deci facem sport (eu de 3 ori pe saptamana), fara dulciuri si doar mancare buna...ce zici, incercam?

azi la mine e a treia zi fara dulciuri, cred ca primele 3 consecutive pe anul asta...

luni:
mid dejun: iaurt cu afine si nuci, cafea de orz cu 1/2 plic zahar
pranz: salata, paste reci cu rosii, busuioc si parmezan
cina: crema di ciuperci cu mamaliga
dupa cina: pepene rosu, 3 kiwi

azi:
la fel, doar in loc de parmezan ceva masline
acum mananc cirese si mai tarziu o portocala

fructele la mine sunt ceva de speriat in perioada asta, totul costa in jur de 4 euro la kg, ciresele si mai mult...adica 1 kg de piersici, 1 kg de caise si 1 kg de cirese cam 15 euro!!!! ingrozitor...

maine e zi de sala!! :snorting:

#266 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 08 June 2010 - 10:13 PM

I'm in baby! Cam tot atunci vine si vacanta la noi. Indiferent daca pot sau nu sa plec putin, eu vreau sa scap de niste kile la naiba ca ma enerveaza!!!

Azi nu am mancat dulce, seara insa am dat-o in bara cu minibretzeln. Nu stiu de ce am chef continuu de rontaiala. De regula sunt ok. Cred ca e si pentru faptul ca ziua nu am mancat asa mult.

Am inceput cu:
MD: 1 ou fiert si 1 felie wasa
G: niste miez de nuca, putin vreo 4 bucatele
G: 1 capuccino pe drum
C: 1 wasa cu pasta de somon, apoi piept de curcan semipreparat -la asta tre sa renunt a fost ultimul in frigider, rosii, morcovi si branza de capra plus nenorocitele alea de saratele. Apa multa.

Si eu sportul mi l-am stabilit la 3 sesiuni pe saptamana. Sper sa fie de fiecare data jogging. Vad ca soldul imi face figuri pe vremea asta uracioasa. Aveam in plan sa ies azi, insa voi iesi maine, apoi vineri si duminica. Cred ca e ok asa.

Alcool-ul e tabu si daca reusesc fara dulce...atata timp, i'm a hero baby!

Asadar, we're in?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#267 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 June 2010 - 10:55 PM

yes, we are!!! pai nu sunem noi in stare sa nu mancam niste amarate de dulciuri pentru vreo luna, asa! suntem in 2! si o sa mancam exact ce ne-am propus!

tu ai mancat cam putin azi peste zi...sigur de aia te-ai pus pe rontaiala...imi pare rau de soldul tau...

si la mine seara e mai greu, dupa o zi de stress la munca as manca toate prostiile...mi-am facut crema de ciuperci ca am vazut ca cipercile au putine calorii, cu mamaliga si a mers. n-am mai avut chef de cotrobait prin dulap dupa ceva bun...am calit in 2 stropi de ulei un pic de ceapa di o jumatate de ardei, am pus ciupercile si un pic de apa, cand au fost gata am blendarit totul.

dupa o ora am mancat niste fructe ca sa-mi fac pofta de dulce

pai sa ne vezi peste vreo luna cum suntem de trase prin inel!! :P

#268 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 08 June 2010 - 11:01 PM

'e'tz ma girl! YES WE CAN!!!! 18 iulie is our deadline!

And where exactly is the rest of our league? :P
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#269 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 June 2010 - 11:08 PM

poate in vacanta...dar noi le asteptam, sper sa se intoarca toate cat mai curand!

#270 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 09 June 2010 - 01:28 AM

Salutare,fetele.
Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Nu alerg,dar fac cardio de 3 ori pe saptamana(40-60 min) si ceva programe cu greutati, se pune?
Problema mea cea mare ciocolata/dulciurile si carbohidrantii.
Enjoy the silence!

#271 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 09 June 2010 - 02:13 AM

Ok! Fetelor deci pe zilele astea mi-am permis sa maninc tort ca vorba aia fu ziua mea si e cu crema bavareza si fructe de padure.
La sala ma duc cu consortziul meu. Trag de fiare pe un program identic cu al lui, dar fara spate si toate exercitiile de bicepsi, si folosind evident greutati mai mici.
Dar de miine am sa adaug si eliptica daca rezist juma de ora peste cele 45 de min de fiare.
De slabit pina acu' ioc...dar astept cu nerbadare.Macar nu am mai pus nimic. Ma multumesc cu asta deocamdata.
Am facut si mincare chiar: piftelute la cuptor de alea de ale Adrianei cu dovlecel!
Le-am pus mult marar si usturoi si au fost un hit!
Sapt asta ma hranesc cu restul tortului:))
Si va anunta daca mincind asa si facind sport slabesc vreun gram:))
De saptamina viitoare ma fac fata serioasa, nu ca acum nu as fi!
Imagine postata
Imagine postata

#272 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2010 - 09:10 AM

Well, well, well!! Deci strigatu meu de aseara nu a ramas chiar fara raspuns, was? Heheheheheh, vine vara, vine plaja, vin bikinii? Dap...same ol' story!

Rain (blame it on the Rain :) ) bine ai venit, eu iti deschid portile si bratele si iti urez o sedere cat mai placuta la noi! Evident ca nu conteaza ca faci un altfel de cardio. Esentialul este sa il faci! Ca este sub forma jogging-ului, elipticii, inotului, asta e absolut irelevant! Si da: dusmanul cel mai mare este alimentatia deficitara: carbo, carbo, carbo si dulciuri + ignoranta si gata celulita, gata extrakilogramele. Asadar, brace yourself! Lupta asta e grea a naibii. Datoria noastra este, in primul rand, sa vedem daca rezistam mai mult de cateva zile :) Ei, ce zici?

Lizzie welcome back, you crazy girl! Si inca o data: LA MULTI ANI PENTRU ZIUA DE LUNI!!

Acum: nici nu ma gandesc sa iti spui sa lasi tortul ala pentru ca stiu -din proprie experienta ^_^ - ca nu o sa ai pace pana nu ai vazut ca a disparut si ultima firmitura, si ultima picatura de crema :lol: Asadar: savureaza-l cu placere, insa: ai grija ca dupa aceea sa iti revizuiesti frigiderul. Acolo depozitezi numai lucrurile sanatoase !
Cat despre sala, este absolut minunat. Imi dai voie sa iti spun ceva? Chiar daca nu, eu tot iti spun: cu mancatul normal si sport -respectiv fitness nu ai sa slabesti. Iti tonifiezi muschii, creierul, starea generala de spirit si nu mai castigti in greutate. Dar...nu vrei slabi.

Cred ca ecuatia o stie toata lumea de acum: slabit = hranirea sanatoasa + taiat cateva calorii din meniul zilnic (200-400 cal) + sport + perseverenta + gandire pozitiva. Asta este ceea ce am invatat din gandirea mea de pana acum.
Cea mai mare greseala posibila e sa ganditi ca sunteti la dieta - aoleu, iar la dieta, mereu tre sa fie asa in cazlmeu etc etc etc. NU!

Ganditi-va ca ceea ce faceti va face bine fizic, sufleteste si intelectual. Ca este pentru voi, ca nu este un chin la care va supuneti ci un mod de viata sanatos si intelept!
Si nu uitati: muzica, muzica, muzica!!

OK, let the battle begin!
http://www.youtube.c...h?v=fhWaT503_l0
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#273 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2010 - 09:39 AM

So hold your beat girls, music, hardcore!!!
http://www.youtube.c...h?v=_5tvphgjAdM

Asta e muzica pe care eu alerg cel si cel mai bine. Ma impulsioneaza la maxim!!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#274 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 June 2010 - 11:41 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 08 June 2010 - 05:59 PM, a spus:

Are you talkin' with me? :lol:

N-am exagerat, jur!Am avut pe cneva la cina, am avut si lasagne dar n-am mancat.
De iesit ies maine, sper, si vineri.Am fost pe tusa 5 zile.

Am fost duminica la gratar, am exagrat cu berea, dupa o luna de abstinenta.Eu intru in costum de baie peste o saptamana, si nu mi-e rusine.Am 53 de kile, 3 kile in plus la 4 ani dupa sarcina.Sunt mandra de mine(am gatit si n-am exagerat) si va multumesc si voua pentru sustinere si incurajari.Deci eu-s cu voi.

Mai e un pic si plec in Ro, acolo sa ma vad.Acolo am numai asfalt.Ce ziceti?N-am de ales.

Meniul de azi:caffè latte
Pranz: iaurt cu paine integrala
Seara: mozarella cu rosii

Mai puneti muzica, sa mai schimb si eu!

#275 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2010 - 06:44 PM

Vezi postareaEataly, la 09 June 2010 - 11:41 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 08 June 2010 - 05:59 PM, a spus:

Are you talkin' with me? :icon_fessee:

>>>>>>>>>>>>>>>>>>Neeee, doar in general asa :angryfire:

N-am exagerat, jur!Am avut pe cneva la cina, am avut si lasagne dar n-am mancat.
De iesit ies maine, sper, si vineri.Am fost pe tusa 5 zile.

Am fost duminica la gratar, am exagrat cu berea, dupa o luna de abstinenta.Eu intru in costum de baie peste o saptamana, si nu mi-e rusine.Am 53 de kile, 3 kile in plus la 4 ani dupa sarcina.Sunt mandra de mine(am gatit si n-am exagerat) si va multumesc si voua pentru sustinere si incurajari.Deci eu-s cu voi.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Minunat! Esti un exemplu demn de urmat. 53 de kile, eeeee, ce vis!

Mai e un pic si plec in Ro, acolo sa ma vad.Acolo am numai asfalt.Ce ziceti?N-am de ales.

Meniul de azi:caffè latte
Pranz: iaurt cu paine integrala
Seara: mozarella cu rosii

>>>>>>>>>>>>>>>>>> Sumar meniu! Ai grija cum mananci, tu nu ai nevoie sa tai caloriile asa drastic.

Mai puneti muzica, sa mai schimb si eu!

Eu astazi:

MD: 1 ou fiert + 1 felie Wasa + miez de nuca
G: 1 banana + 1 capucinno
G: 1 banana
C: inca nu stiu: oscilez intre 1 grepfruit si 1 Kefir cu wasa. Ma mai gandesc.

1 sedinta de jogging.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#276 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2010 - 11:14 PM

Vezi postareaRain, la 09 June 2010 - 01:28 AM, a spus:

Salutare,fetele.
Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Nu alerg,dar fac cardio de 3 ori pe saptamana(40-60 min) si ceva programe cu greutati, se pune?
Problema mea cea mare ciocolata/dulciurile si carbohidrantii.

welcome, Rain! in clubul asta cam toate avem o mica slabiciune la dulciuri dar acum ne-am declarat total impotriva (pentru o perioada), ne-am inversaunat impotriva ciocolatii si am zis ca nici macar nu ne mai uitam la ea

ne-am facut meniuri bune si sanatoase si facem sport constant. tu faci deja sport de 3 ori pe saptamana, mai ai de lucrat un pic la mancare...

#277 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2010 - 11:19 PM

Vezi postareaLizura, la 09 June 2010 - 02:13 AM, a spus:

Ok! Fetelor deci pe zilele astea mi-am permis sa maninc tort ca vorba aia fu ziua mea si e cu crema bavareza si fructe de padure.
La sala ma duc cu consortziul meu. Trag de fiare pe un program identic cu al lui, dar fara spate si toate exercitiile de bicepsi, si folosind evident greutati mai mici.
Dar de miine am sa adaug si eliptica daca rezist juma de ora peste cele 45 de min de fiare.
De slabit pina acu' ioc...dar astept cu nerbadare.Macar nu am mai pus nimic. Ma multumesc cu asta deocamdata.
Am facut si mincare chiar: piftelute la cuptor de alea de ale Adrianei cu dovlecel!
Le-am pus mult marar si usturoi si au fost un hit!
Sapt asta ma hranesc cu restul tortului:))
Si va anunta daca mincind asa si facind sport slabesc vreun gram:))
De saptamina viitoare ma fac fata serioasa, nu ca acum nu as fi!

La multi ani, Lizura! ...ce tort bun ai avut...

spune-ne si noua ce program faci la sala...

#278 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2010 - 11:43 PM

Eataly, bravo pentru silueta de costum, si sa ai o vacanta frumoasa!

nu cred ca e bine sa mergi la alergat pe asfalt...poate sunt si alte variante, totusi.

Mai, dar ce diete faceti...iata meniul meu de azi

MD iaurt natural cu afine, cafea de orz
P salata, orez basmati cu sos de soia si fructe de mare
C 1 portocala, 1 kiwi si afine
dupa sala pepene rosu si afine

la sala 45 min mers rapid pe banda, intern/ extern coapse 100 si 100, press leg cu 20 kg 3 x 15, apoi am lucrat pentru triceps.

am uitat sa va spun ca pranzul mi-l gatesc acasa in fiecare zi, si il iau la servici.

#279 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 June 2010 - 01:47 AM

:hungry: Va multumesc de primire!Si da vreau sa vad si eu cat pot sta fara dulciuri problema mea cea mare.
Eu ma crucesc cat de putin mancati pe cuvantul meu.Deci stiti ca nu trebuie sa mancati mai putin de 1200 calori pe zi,da?Nu de alta dar altfel corpul intra in "hunger alert" si incepe sa depoziteze grasime.Am citit si eu deci nu e de la mine. :pupic:

Asadar,azi 60 min cardio.
MD: 2 waffles cu dulceata de visine + cafea
G: migdale crude
P:iaurt cu fructe de padure,preparat in casa
G:o mana de cirese
C: supa crema de linte si paine din aia cu usturoi :pupic:
Enjoy the silence!

#280 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 June 2010 - 01:51 AM

Dupa melodia asta biciclesc cu cea mai mare viteza posibila.
http://www.youtube.c...h?v=zZeRwuN68VQ
Enjoy the silence!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou