Well, well, well!! Deci strigatu meu de aseara nu a ramas chiar fara raspuns, was? Heheheheheh, vine vara, vine plaja, vin bikinii? Dap...same ol' story!
Rain (blame it on the Rain

) bine ai venit, eu iti deschid portile si bratele si iti urez o sedere cat mai placuta la noi! Evident ca nu conteaza ca faci un altfel de cardio. Esentialul este sa il faci! Ca este sub forma jogging-ului, elipticii, inotului, asta e absolut irelevant! Si da: dusmanul cel mai mare este alimentatia deficitara: carbo, carbo, carbo si dulciuri + ignoranta si gata celulita, gata extrakilogramele. Asadar, brace yourself! Lupta asta e grea a naibii. Datoria noastra este, in primul rand, sa vedem daca rezistam mai mult de cateva zile

Ei, ce zici?
Lizzie welcome back, you crazy girl! Si inca o data: LA MULTI ANI PENTRU ZIUA DE LUNI!!
Acum: nici nu ma gandesc sa iti spui sa lasi tortul ala pentru ca stiu -din proprie experienta

- ca nu o sa ai pace pana nu ai vazut ca a disparut si ultima firmitura, si ultima picatura de crema

Asadar: savureaza-l cu placere, insa: ai grija ca dupa aceea sa iti revizuiesti frigiderul. Acolo depozitezi
numai lucrurile sanatoase !
Cat despre sala, este absolut minunat. Imi dai voie sa iti spun ceva? Chiar daca nu, eu tot iti spun: cu mancatul normal si sport -respectiv fitness nu ai sa slabesti. Iti tonifiezi muschii, creierul, starea generala de spirit si nu mai castigti in greutate. Dar...nu vrei slabi.
Cred ca ecuatia o stie toata lumea de acum: slabit = hranirea sanatoasa + taiat cateva calorii din meniul zilnic (200-400 cal) + sport + perseverenta + gandire pozitiva. Asta este ceea ce am invatat din gandirea mea de pana acum.
Cea mai mare greseala posibila e sa ganditi ca sunteti la dieta - aoleu, iar la dieta, mereu tre sa fie asa in cazlmeu etc etc etc. NU!
Ganditi-va ca ceea ce faceti va face bine fizic, sufleteste si intelectual. Ca este pentru voi, ca nu este un chin la care va supuneti ci un mod de viata sanatos si intelept!
Si nu uitati: muzica, muzica, muzica!!
OK, let the battle begin!
http://www.youtube.c...h?v=fhWaT503_l0