De fiecare data cind l-am facut ma grabeam, n-am avut niciodata timp sa fac poze pas cu pas, doar cind era gata il pozam din toate pozitiile
O lista sumara de ingrediente contine:
4 piini feliate, modelul mare - eu iau Bongrana: doua cu seminte (fibre) care e si putin mai neagra ca aspect si doua mediteranean, care are ierburi mediteraneene prin ea si e foarte aromata.
2-3 macrouri afumate
aproximativ 1 kg de morcovi
400 de grame de mazare congelata
8 cutii de 200 grame de brinza crema Hochland
Diverse chestii pentru ornamentare, o sa vedeti cind ajungem acolo, condimente, verdeturi ...
Incep cu niste poze cu ingredintele de mai sus, cind le vezi le retii mai bine
Pestele, principalul vinovat

Si imprastiati pe masa, ca sa-i vedeti cit sint de frumosi. Am pus doar 2 dintre ei

Morcovii cruzi si mazarea

Piinea (sint necesare cite 2 din fiecare)

Asa arata feliile, in stinga e cea cu ierburi, in dreapta cea cu seminte

Cremele de brinza (cite 2 cutii pentru fiecare strat si 2 pentru acoperirea tortului, in total 8 cutii; eu am luat 2 cu verdeata pentru crema cu mazare, restul simple)

Preparam 3 creme: una cu morcovi, una cu mazare si una cu pestele afumat.
Pentru cea cu morcov se pun la fiert morcovii taiati rondele

Cind sint fierti se scurg de apa

Se paseaza ca un piure, se amesteca cu 2 cutii de crema de brinza, se adauga boia de ardei iute si dulce. Prefer aceste condimente pentru ca au aceeasi culoare portocalie si nu impieteaza asupra aspectului stratului de crema. In plus boiaua iute da si un gust placut picant. Pentru ca morcovii sint dulci prefer sa nu pun multa sare in aceasta crema, pentru ca e foarte interesanta variatia gusturilor si consistentelor / texturilor din acest tort.

Se amesteca foarte bine, dar v-as recomanda sa nu bagati blenderul ca sa nu faceti crema "praf". Mie imi place orice piure facut doar cu presa traditionala. Intr-un final trebuie sa arate cam asa:

Sa stiti ca in total am de pus 30 de poze, mi-am facut planul sa pun cite 10 / mesaj, deci primul mesaj se incheie aici, revin imediat

Ajutor