
ingrediente dupa preferinta (niciodata nu am facut dupa o cantitate anume)
cartofi
morcov
telina
pastarnac
pulpe pui
mazare (eu am avut-o la congelator)
castraveti murati
gogosari murati
mustar
ou
ulei
otet
sare
masline

dupa ce am oparit pulpele le-am pus la fiert impreuna cu zarzavatul si 2 cepe (din supa rezultata am facut o supica de galusti)
am pus si cartofi la fiert in coaja lor

dupa ce au fiert zarzavatul si pulpepe le-am scos si le-am lasat sa se raceasca
cartofi i-am curatat de coaja

am facut o maioneza dintr-un ou, 1 lingurita de mustar, 1 lingurita de otet si ulei 200-300 ml

apoi m-am apucat de tocat
am tocat totul mai putin mazarea, le-am pus pe toate intr-un lighean
am pus maioneza, sare si mustar peste legume si am amestecat bine
am pus pe platouri, am intins putina maioneza peste si am ornat(unul l-am lasat fetelor sa-l orneze deci e doar manopera lor nu mi-am adus contributia cu nimic)
