Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#1081 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 January 2011 - 09:30 PM

Cara, chiar nepermis de mult!
Te pup tare!

#1082 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 January 2011 - 09:44 PM

Cara, te pup si eu, cat despre opera de arta, asa era modelu' , e clar ?? :love7:
cred ca le-ai facut pentru Mihnea cel frumos. :tongue3:

#1083 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 18 January 2011 - 10:16 PM

Vezi postareaarcadia, la 18 January 2011 - 09:23 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 18 January 2011 - 08:59 PM, a spus:

Stiu ca ma repet(si,da,stiu ce se spune despre oamenii care o fac...da iaca fîs,de aia nu mai pot eu :pupic: ),dar cum spuneam,în ochii mei arata ca o cunoscuta opera de arta a lui Edvard Munch!(The scream) :tongue3:


Draga mea, despre cuscre numai de bine, ca sa zic asa, deci te cred! :love7:
Dar ia zi tu sincer, daca ai tine in casa o astfel de opera de arta, huh? :floare:

Ma refer la opera mea de arta, nu la cea a lui Munch, bun inteles! :tongue7:

Nu as tine-o,as hali-o! :tongue3:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1084 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 January 2011 - 01:07 AM

Da, stiu ca a trecut Craciunul, da' vroiam si eu sa ma laud cu priml meu cozonac :D , framantat cu manutele mele (se stie cat de mult iubesc sa framant :love7: ), nu la masina de paine si nici la termomix.
Facut inainte de Craciun.

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-13-12953920155717.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-13-12953920317433.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-13-1295392062314.jpg

#1085 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 January 2011 - 12:35 PM

Un pandispan, facut dupa reteta de pe acest blog. mi-au placut mereu retetele ei de pe un site italian, si acum
ca am gasit blogul ei ( merci Lili :hug: ) am urmat reteta cu exceptia zaharului , pe care l-am diminuat la 180 gr.
intradevar, nu se lasa deloc, e foarte aerian si usor. si din cele 6 oua mi-au iesit 2. probabil ca unul il congelez pentru un tort ceva cu ganache.
mai gasisem si o reteta a lui luca montersino , dar am preferat s-o fac pe asta :hug:

http://arabafelicein...a.blogspot.com/

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-16-12954333181974.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-16-12954333355019.jpg


#1086 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,463
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 January 2011 - 12:48 PM

Vezi postareaarcadia, la 18 January 2011 - 08:53 PM, a spus:

Bonsoar!
Am lipsit mult de pe forum, nepermis de mult, dar am fost foarte ocupata cu pregatitul dulciurilor.

Atunci te iertam :hug:

#1087 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 January 2011 - 02:24 PM

Vezi postareastella, la 19 January 2011 - 12:35 PM, a spus:

Un pandispan, facut dupa reteta de pe acest blog. mi-au placut mereu retetele ei de pe un site italian, si acum
ca am gasit blogul ei ( merci Lili :lol: ) am urmat reteta cu exceptia zaharului , pe care l-am diminuat la 180 gr.
intradevar, nu se lasa deloc, e foarte aerian si usor. si din cele 6 oua mi-au iesit 2. probabil ca unul il congelez pentru un tort ceva cu ganache.
mai gasisem si o reteta a lui luca montersino , dar am preferat s-o fac pe asta :)

http://arabafelicein...a.blogspot.com/



Mi-e drag si mie blogul asta!
Pufos pandispan!

#1088 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 January 2011 - 02:50 PM

Vezi postareaany_annette, la 19 January 2011 - 02:24 PM, a spus:

Mi-e drag si mie blogul asta!
Pufos pandispan!


Are retete superbe. eu o urmaream pe cook mereu. am facut mai multe din retetele ei.

#1089 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 January 2011 - 04:43 PM

Cara zapacita si inspirata inclusiv inspiranta!! :lol: :) Ma bucur tare mult sa te revad!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1090 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 19 January 2011 - 07:07 PM

Stella,pandispanul asta e doar cu amidon de porumb,fara pic de faina,nu?
Arata super!!!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1091 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 January 2011 - 07:39 PM

Vezi postareaMaya, la 19 January 2011 - 07:07 PM, a spus:

Stella,pandispanul asta e doar cu amidon de porumb,fara pic de faina,nu?
Arata super!!!


da , exact. si eu am redus zaharul de la 240 gr la 180, fiind asta si cantitatea de amidon.
trebuie intai batut albusul spuma, ( eu la ken) apoi adaugat "din mers" galbenusurile ( erau 6 oua mari)
apoi zaharul tos tot 2din mers" incet incet, ca la bezele. apoi am pus zeama de lamaie, am micsorat viteza si am adaugat amidonul/maizena.
se toarna in forme, Nu se niveleaza cu spatula, Nu se bat de masa ca sa se niveleze, Nu se pune praf de copt.
se dau formele ( mi-au iesit 2 ) la cuptorul incalzit la 180° pentru cca 20 min, apoi se scade temp la 170° alte 15 min, ( cca 1-2 min mai mult sau mai putin cum credet si va stiti cuptorul) . dupa ce e gata, se stinge cuptorul si se lasa tavile inca 5 min cu usa intredeschisa.
apoi se lasa sa se raceasca , si in final se scot pe gril.
sunt extrem de lejere ( si consistenta si greutatea) si "nu cad"
am uitat , usa la cuptor NU se deschide deloc in timpul coacerii. et voilà
cred ca ar fi ideal la tortul acela cu pandispan si crema de zahar ars :drool:

#1092 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 19 January 2011 - 08:30 PM

Tare îmi place cum arata!Merci,Stelluta :drool:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1093 Useril este offline   arcadia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationNew York

Postat 19 January 2011 - 09:10 PM

Vezi postareamoatza, la 18 January 2011 - 09:30 PM, a spus:

Cara, chiar nepermis de mult!
Te pup tare!


Vezi postareastella, la 18 January 2011 - 09:44 PM, a spus:

Cara, te pup si eu, cat despre opera de arta, asa era modelu' , e clar ?? :drool:
cred ca le-ai facut pentru Mihnea cel frumos. =))


Vezi postareaMaya, la 18 January 2011 - 10:16 PM, a spus:

Nu as tine-o,as hali-o! :P


Vezi postareaAdriana, la 19 January 2011 - 12:48 PM, a spus:


Atunci te iertam :)


Vezi postareaLapona Enigel, la 19 January 2011 - 04:43 PM, a spus:

Cara zapacita si inspirata inclusiv inspiranta!! :P :P Ma bucur tare mult sa te revad!


Dragele mele, mă bucur să vorbim iar. Nu zic ma bucur ca ne revedem pentru ca eu am fost pe-aici tot timpul numai n-am glasuit, ca eram ragusita ;P

Si ca sa nu fiu de tot off topic, sa stiti ca anul trecut retetele imi reuseau, am facut un tort de branza dulce combinand o reteta de-a KikenHanei cu una de-a lui Peter şi am mai facut si niste rulouri cu unt. :P

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-31-12954641840999.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-31-12954642010407.jpg


#1094 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 19 January 2011 - 09:15 PM

Ce bunatati ai ascuns tu acolo de ochii nostri!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1095 Useril este offline   arcadia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationNew York

Postat 19 January 2011 - 09:20 PM

Vezi postareaMaya, la 19 January 2011 - 09:15 PM, a spus:

Ce bunatati ai ascuns tu acolo de ochii nostri!



Pot să mă laud un pic cu tortul ala? Deci ma laud: a iesit de o finete rarisima, piesa de rezistenta la o masa ifosita unde eu trebuia sa vin cu desertul.=))
Marturisesc sa nici eu n-am crezut ca-mi va reusi, fiind o combinatie la prima vedere :drool:

#1096 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 January 2011 - 09:21 PM

Chiar asa Arcadia!!! Ia un sirop de raguseala... :drool: =))

#1097 Useril este offline   arcadia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationNew York

Postat 19 January 2011 - 09:24 PM

Vezi postareaGeany, la 19 January 2011 - 09:21 PM, a spus:

Chiar asa Arcadia!!! Ia un sirop de raguseala... =)) :)



:drool:

Ma tratez, ma tratez! :P

#1098 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 January 2011 - 09:28 PM

Vezi postareaarcadia, la 19 January 2011 - 09:24 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 19 January 2011 - 09:21 PM, a spus:

Chiar asa Arcadia!!! Ia un sirop de raguseala... :) :P



=))

Ma tratez, ma tratez! :P

Inseamna ca tre' sa evit sa mai intru pe la dulciuri...Eii nu-i nimik,intru ma semnez anonim si ma servesc virtual :drool:

:P :P :P

#1099 Useril este offline   arcadia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationNew York

Postat 19 January 2011 - 09:36 PM

Vezi postareaGeany, la 19 January 2011 - 09:28 PM, a spus:

Inseamna ca tre' sa evit sa mai intru pe la dulciuri...Eii nu-i nimik,intru ma semnez anonim si ma servesc virtual :icon_fessee:
=)) :biggrin: =))


Draga mea, n-ai a te teme daca tot anul o sa am reusite ca aceea cu moristile!
O sa fugi rupand pamantul de topicul asta! :pupic:

#1100 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 January 2011 - 09:40 PM

Vezi postareaarcadia, la 19 January 2011 - 09:36 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 19 January 2011 - 09:28 PM, a spus:

Inseamna ca tre' sa evit sa mai intru pe la dulciuri...Eii nu-i nimik,intru ma semnez anonim si ma servesc virtual :biggrin:
=)) :pupic: :-*


Draga mea, n-ai a te teme daca tot anul o sa am reusite ca aceea cu moristile!
O sa fugi rupand pamantul de topicul asta! =))

Uff!! M-am linistit atunci.Ca totul suna super asa la prima vedere(ma fac eu ca n-am vazut ,n-am auzit...nush' tiuuuu dom-ne despre ce e vb. in propozitie),dar adevarul e ca am apoi mustrari de cunostinta de cauza'',ma bantuie intelegi?! Aia e nashpa'... :icon_fessee:

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

18 useri citesc topicul
0 membri, 18 vizitatori, 0 utilizatori anonimi