Ce dulciuri ati facut azi?
#1201
Postat 16 February 2011 - 08:57 AM
Eu vreau reteta de la budinca cu fulgi de porumb, te roooog!!!!
#1202
Postat 16 February 2011 - 11:31 AM
#1204
Postat 18 February 2011 - 10:26 PM
#1205
Postat 18 February 2011 - 10:28 PM
#1207
Postat 19 February 2011 - 10:26 PM
Adriana, la 19 February 2011 - 12:08 AM, a spus:
Wow,sunt tare curioasa cum e marmelada de soc.Ai cumparat-o sau ai facut-o tu?
#1208
Postat 19 February 2011 - 10:57 PM

e placuta doar ca eu nu am stiut sa-i scot semintele si iti ramin printre dinti
#1209
Postat 20 February 2011 - 01:10 PM
Adriana, la 19 February 2011 - 10:57 PM, a spus:

e placuta doar ca eu nu am stiut sa-i scot semintele si iti ramin printre dinti
Mmm,daca nu uit,cand e perioada socului,o sa fac si eu,sau macar o sa incerc.Ne place mult si sucul de soc,si banuiesc ca o sa ne placa si marmelada.Mersi,Adriana!

#1210
Postat 20 February 2011 - 04:23 PM


Desi nu se observa, sunt facute cu faina dinkel, 1/2 alba, 1/2 integrala. Capsunile sunt de la congelator, dulci si aromate.
#1211
Postat 20 February 2011 - 06:37 PM
Giorgiana, la 16 February 2011 - 08:57 AM, a spus:
Eu vreau reteta de la budinca cu fulgi de porumb, te roooog!!!!
Georgiana am reusit sa scriu reteta .Eu am luat-o din Carticica Practic nr.2/2011.Am scris-o aici:
http://artaculinara....ulgi-de-porumb/
#1213
Postat 20 February 2011 - 10:40 PM

#1214
Postat 20 February 2011 - 11:24 PM
9Ramy9, la 20 February 2011 - 10:40 PM, a spus:
Imi zici te rog cum faci rulourile?Crema,mai bine zis.Multumesc!
#1215
Postat 21 February 2011 - 09:59 PM
De sarbatori am mancat in ro mere coapte si merele Stellei au trezit amintirile unor momente placute - stat la povesti cu prietene vechi in aroma de mere coapte. Trebuie sa le fac!
Sorry pt. off-topic
#1216
Postat 21 February 2011 - 11:53 PM

servita cu "bile" de inghetata

#1217
Postat 22 February 2011 - 01:44 AM
bristena, la 21 February 2011 - 11:53 PM, a spus:
servita cu "bile" de inghetata

Foarte interesant!
Nu ma prind cum ai facut-o,da` daca e cu,cocos e buna tare!
Abia astept sa vina primavara!uoooof!
Am facut si eu macarons,eram tare curioasa cum sunt,intr-adevar deosebiti ,da cam dulci pentru gustul meu,
Am citit cu atentie reteta Irinei,si m-am uitat si pe net,sunt foarte asemanatoare toate intre ele,cantitatea de zahar mai difera pe ici pe colo,ce mai tura- vura le-am facut pt prima data ,si o sa mai fac.
Am gasit pe blogul unei englezoaice o reteta care mi-a convenit din cauza albusului,ca nu trebe scos afara cu o zi-doua inainte,tipa zice ca nu e nici o diferenta si merita-ncercat.Am eu o chestie cu albusul,desi am o gramada la congi,nu prea sunt de acord cu albusul scos afara cu zilele,asa stiam eu ca albusul ori e congelat imediat,ori folosit,altfel e toxic,ma rog nu stiu cat o fi de adevarat,m-am condus dupa lozinca asta.
Fine si bune!
Irina iti multumesc si tie ca m-ai intrigat,foarte faine de facut cadou,am sa incerc si eu sa le colorez ha,ha!






#1218
Postat 22 February 2011 - 04:24 AM

P.S. Am eu o banuiala ca ti-a fost cam greu sa decizi care poza e mai frumoasa si mai expresiva.
#1219
Postat 22 February 2011 - 04:33 AM
MIMI, la 14 January 2011 - 06:08 PM, a spus:

Vreau si eu reteta la paleuri? cele cu cioco. Arata minunat!
#1220
Postat 22 February 2011 - 04:36 AM