Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#1441 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 17 July 2011 - 04:27 PM

Fursecurile cu cocos facute acum cateva zile dar scoase la lumina azi pentru ca azi am sarbatori:

Imagine atasata: monthly_07_2011/post-729-13109127241149.jpg

Si torul cu straturi: Pandispan - Mousse de lamaie - Pandispan - Mousse de portocale - Jeleu de lamaie. Pe margini am folosit Baumkuchen:

Imagine atasata: monthly_07_2011/post-729-13109127922904.jpg

Si Sectiune:

Imagine atasata: monthly_07_2011/post-729-131091280693.jpg

Pozele nu sunt exceptionale, sunt facute la parter, fara lumina, in bucatarie la bunica mea nemtoaica, sus asteptau invitatii si le-am facut pe graba ca am promis sa vi le arat.

#1442 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 18 July 2011 - 02:09 PM

prajitura cu prune

Imagine atasata: monthly_07_2011/post-341-13109909429411.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1443 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 18 July 2011 - 04:52 PM

Pe langa baumkuchen-ul Andradei , o spuma de zmeura

Imagine postata

#1444 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 18 July 2011 - 05:01 PM

izuk, ce buna trebuie sa fie spuma asta...
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1445 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 18 July 2011 - 05:25 PM

Buna , buna Aura .

#1446 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 July 2011 - 07:05 PM

cremsnit ptr toata lumea. l-am montat chiar in cutia in care am cumparat foile =)) , scuze!

Imagine atasata: monthly_07_2011/post-100-13110086927428.jpg

#1447 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 19 July 2011 - 06:17 PM

Vezi postareaizuk, la 18 July 2011 - 04:52 PM, a spus:

Pe langa baumkuchen-ul Andradei , o spuma de zmeura




Vai izuk, dac-ai sti cat de tare te urasc....Imagine postata
De pe ce-am patit la Braila, cu 10 lei / casoleta de 300 g zmeura, mai vii si tu acum sa ma necajesti? Stii ca-s fan fructe de padure si daaai, asa cu spuma-n mine.... Bine-bine! Cand te-oi trezi cu mine la usa, sa ai zmeura pregatita, da?Imagine postata
Moatzo, urat din partea ta sa faci asa un cremsnit de frumos...Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1448 Useril este offline   KikenHana 

  • fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 19 July 2011 - 07:05 PM

Azi mi-am lasat imaginatia sa-si faca de lucru: tort cu piersici, zmeura si mousse de cocos.


Imagine atasata: monthly_07_2011/post-44-1311095043926.jpg


Imagine atasata: monthly_07_2011/post-44-13110950564664.jpg
Take a walk on the wild side...

artizan

#1449 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 19 July 2011 - 07:50 PM

Hana, frumos ca de obicei, dar cum ai facut entremet-ul (blatul din jurul tortului? Am incercat odata cu un model simplu, dar mi-a iesit o porcarie.

Si inca ceva...cum ai facut mousse-ul de cocos?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1450 Useril este offline   KikenHana 

  • fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 19 July 2011 - 08:41 PM

Vezi postareaaura, la 19 July 2011 - 07:50 PM, a spus:

Hana, frumos ca de obicei, dar cum ai facut entremet-ul (blatul din jurul tortului? Am incercat odata cu un model simplu, dar mi-a iesit o porcarie.

Si inca ceva...cum ai facut mousse-ul de cocos?


Decorul pentru blatul inconjurator e mai simplu de facut decat pareImagine postata. Pe maine cred ca voi reface reteta si poate apuc si sa o pozez.

Mousse-ul de cocos l-am facut cu sirop de cocos pt cocktail.
Take a walk on the wild side...

artizan

#1451 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 19 July 2011 - 08:48 PM

Vezi postareaKikenHana, la 19 July 2011 - 07:05 PM, a spus:

Azi mi-am lasat imaginatia sa-si faca de lucru: tort cu piersici, zmeura si mousse de cocos.


Andrada, pai tu faci arta! Iti dai seama ce revolutie vei face tu in randul cofetariilor?

F frumos, felicitari

#1452 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 19 July 2011 - 09:25 PM

Vezi postareaKikenHana, la 19 July 2011 - 07:05 PM, a spus:

Azi mi-am lasat imaginatia sa-si faca de lucru: tort cu piersici, zmeura si mousse de cocos.



Foarte frumos si eleganta, Andrada. Ce diametru are tortuletul?

#1453 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 21 July 2011 - 08:57 PM

Fara prea multa arta si inspiratie la decorat, facute pe intuneric aproape, 2 tarte pentru colegii mei:

Tarta cu ciocolata a Andradei in care am pus mai multa portocala iar blatul a fost neregulat, a avut un aspect rustic dar placut. A fost adorata de toti care au gustat-o sau care au mai apucat din ea :71:

Imagine atasata: monthly_07_2011/post-729-13112746201541.jpg

Tarta cu fructe a la Maya. Blatul Mayei, crema de vanilie in care am pus fasii de cocos uscat si decorata cu caise proaspete. Nu am gasit niciun bob de fructe de padure si a trebuit sa improvisez pe ultimul moment. Si asta a fost laudata. Eu nu am gustat, dar daca vreo 30 oameni au zis ca au fost excelente atunci ii cred :)

Imagine atasata: monthly_07_2011/post-729-13112746267441.jpg

Merci, Maya! Merci, Andrada! :hug:

#1454 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 23 July 2011 - 09:16 PM

Fursecuri cu stafide.La mine la cofetarie astea sunt 23 RON / kg si eu le-am facut in 1/2 ora!
Bune-bune! Nu-s fatzoase, dar is buuune!Imagine postata

Imagine atasata: monthly_07_2011/post-73-13114485848368.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1455 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 24 July 2011 - 11:03 AM

Inghetata cu ness, reteta lui Foxyy!Imagine postata
Imagine atasata: monthly_07_2011/post-73-13114981623578.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1456 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 24 July 2011 - 07:36 PM

Cobbler cu piersici si prune.

Imagine atasata: monthly_07_2011/post-341-13115289699081.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1457 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 24 July 2011 - 07:50 PM

Vezi postareaaura, la 24 July 2011 - 07:36 PM, a spus:

Cobbler cu piersici si prune.



Arata bine!Imagine postata Dai un link sau o reteta?Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1458 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 24 July 2011 - 08:00 PM

Vezi postareazoazorel, la 24 July 2011 - 07:50 PM, a spus:

Vezi postareaaura, la 24 July 2011 - 07:36 PM, a spus:

Cobbler cu piersici si prune.



Arata bine!Imagine postata Dai un link sau o reteta?Imagine postata

merci zoazorel.
am sa pun reteta in "retete de dulciuri"
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1459 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,465
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 July 2011 - 11:23 PM

Piersici umplute
Imagine atasata: monthly_07_2011/post-4-13115426257873.jpg

#1460 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 25 July 2011 - 06:14 PM

Vezi postareaAdriana, la 24 July 2011 - 11:23 PM, a spus:

Piersici umplute


Cu ce?Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi