Ce dulciuri ati facut azi?
#1721
Postat 12 October 2011 - 08:22 PM
ce frumusele-s, Marina!
#1723
Postat 12 October 2011 - 09:15 PM

http://povesticulinare.blogspot.com/
#1726
Postat 13 October 2011 - 06:08 AM
Foxyy, la 12 October 2011 - 09:32 PM, a spus:
Sunt extra-rapide .
Nu necesita drojdie si nici nu trebuie dospite.
Reteta aici .
Pofta buna !
http://povesticulinare.blogspot.com/
#1727
Postat 13 October 2011 - 10:21 AM
izuk, la 11 October 2011 - 08:16 AM, a spus:
Am fost la cumparaturi, dar am uitat sa ma uit dupa ele.
Eu am facut o tarta cu mere.

#1729
Postat 13 October 2011 - 02:55 PM
ela, la 13 October 2011 - 10:23 AM, a spus:
Depinde de "ghiozdanul " fiecaruia .

La reteta mea se foloseste aproximativ jumatate de kg de faina.
Si crede-ma ca mi-as fi nimerit gura si cu lumina stinsa.
Le-am mancat "in doi" ,ca pe... popcorn.

In concluzie n-a mai ramas una .

Pacinta ta cu mere e perfecta.
Eu nici cu rigla n-as nimeri grilajul ala asa perfect .

http://povesticulinare.blogspot.com/
#1730
Postat 13 October 2011 - 03:10 PM
Eu, cheesecake cu vanilie

#1731
Postat 13 October 2011 - 07:55 PM
Maneki Neko, la 13 October 2011 - 03:10 PM, a spus:
Pai dai tu Felia si -ti dau si eu o Minciuna .

http://povesticulinare.blogspot.com/
#1732
Postat 13 October 2011 - 08:14 PM
Piscotel, la 13 October 2011 - 02:55 PM, a spus:
Pacinta ta cu mere e perfecta.
Eu nici cu rigla n-as nimeri grilajul ala asa perfect .
Mama,Piscotel,mi-ai adus aminte de copilaria mea,cred ca tot de-atunci nu le-am mancat.Erau specialitatea surorii mele si tin minte ca mancam si eu in nesimtire.Tre' sa le fac numaidecat.Cand?Cum?Unde?Nu stiu,dar stiu ca tre'!
Si trebuie si eu sa recunosc ca arata de revista tarta Elei.Nici eu nu m-as descurca la testul 'grila'.
#1733
Postat 13 October 2011 - 09:41 PM

#1734
Postat 13 October 2011 - 09:45 PM
#1735
Postat 13 October 2011 - 10:35 PM

#1736
Postat 13 October 2011 - 10:41 PM
#1737
Postat 14 October 2011 - 08:00 AM
#1738
Postat 14 October 2011 - 11:39 AM
Piscotel, la 13 October 2011 - 02:55 PM, a spus:
ela, la 13 October 2011 - 10:23 AM, a spus:
Depinde de "ghiozdanul " fiecaruia .

La reteta mea se foloseste aproximativ jumatate de kg de faina.
Si crede-ma ca mi-as fi nimerit gura si cu lumina stinsa.
Le-am mancat "in doi" ,ca pe... popcorn.

In concluzie n-a mai ramas una .

Pacinta ta cu mere e perfecta.
Eu nici cu rigla n-as nimeri grilajul ala asa perfect .

Eu nu mai stiu ce reteta am folosit, dar stiu ca au fost destule. Sotul nu prea a vrut sa se atinga de ele, iar eu singura...imi era frica sa nu ma sperii cand urcam pe cantar. Si nici nu sunt prea mancacioasa. Imi place mai mult sa fac. Oricum am colegi foarte binevoitori.
Multumesc pentru aprecieri, mie grilajul nu mi se pare greu de facut, iar perfect cu siguranta nu e.
Maneki Neko, la 13 October 2011 - 03:10 PM, a spus:
Eu, cheesecake cu vanilie
Multumesc! As face schimb la ora asta cu o felie de la tine. Am si eu in plan un fel de cheescake, poate pe saptamana viitoare.
Ellani, la 13 October 2011 - 08:14 PM, a spus:
Piscotel, la 13 October 2011 - 02:55 PM, a spus:
Pacinta ta cu mere e perfecta.
Eu nici cu rigla n-as nimeri grilajul ala asa perfect .
Mama,Piscotel,mi-ai adus aminte de copilaria mea,cred ca tot de-atunci nu le-am mancat.Erau specialitatea surorii mele si tin minte ca mancam si eu in nesimtire.Tre' sa le fac numaidecat.Cand?Cum?Unde?Nu stiu,dar stiu ca tre'!
Si trebuie si eu sa recunosc ca arata de revista tarta Elei.Nici eu nu m-as descurca la testul 'grila'.
Fotograful e de vina, a pozat-o sotul dimineata cand aveam soare pe terasa.
Adriana, la 14 October 2011 - 08:00 AM, a spus:
Multumesc!
Pentru aluat: 300 g faina, 100 g unt, 1 ou, 2 linguri zahar, 2 linguri apa rece.
Merele rase, amestecate cu zahar si scortisoara. De data aceasta nu le-am mai calit, au lasat apa imediat dupa ras si le-am stors in maini
Acest aluat il folosesc la mai multe tarte.
Ma bucur ca va place ceva facut de mine, eu de la voi am invatat sa gatesc multe. Si inca mai invat.
#1739
Postat 14 October 2011 - 11:47 AM
