zoazorel, la 03 March 2012 - 09:40 AM, a spus:
Pai nici nu se recomanda sa umpli aluat care se prajeste! La copt e altceva, desi si-acolo se intampla cam acelasi lucru.
Dar le umpli dup-aia, abia ai mai multe optiuni!
Vorbeste si cu Petu, poate are ea alte idei!
Mai are Geanny, aici:
http://artaculinara....lla-cremageany/
Nuuuuu, nici nu vreau sa aud altfel. Asta a fost placerea copilariei mele. Doamneee, eram capabila sa mi le prajesc singura numai sa le mananc.
Deci, gogosi umplute cu branza si prajite... las orice pt asa ceva.
Asa imi fac gogosi si apoi musc din branza. Am incercat, nu are acelasi haz.
Umplutura e cu ou, branza sarata si un pic de zahar... stai ca ma ia plansu', incep sa-mi aduc aminte.
Editez, ca ma dusei pe ultimul link, la reteta lui Geany. S-ar putea sa mearga de data asta, ca vad ca ea a prajit cu crema inauntru. Ma duc sa o intreb, sa vad ce zice.
Multam fain!