Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#2521 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 04 March 2012 - 04:47 PM

Ce de bunatati aici !!!!!!!!!!!!!!!!

Hmmm, eu deocamdata, vin tot cu o tapioca.

Tapioca cu vanile, ciocolata, ornata cu frisca si peltea de gutui.
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13308723895396.jpg

Si iaca ptr care nu suporta decorul avem si simpla:)

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13308724018847.jpg

#2522 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 March 2012 - 05:05 PM

Bravo Cerra, eu de-aia simpla as vrea. Nu prea bat cu frisca.

#2523 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 04 March 2012 - 05:08 PM

Vezi postareazoazorel, la 03 March 2012 - 02:11 PM, a spus:

Pai...puteam eu sa te las asa, poftoasa? Vezi ce zice Geanny!Imagine postata


Gata, am rezolvat problema! :floare:


Vezi postareakoral, la 03 March 2012 - 05:04 PM, a spus:

Pentru azi, "Orezu" lui Stella", pe mâine sigur trebuie să fac altceva, că la noi trece ca aerul... :D


Bre, da' zici ca e o prajitura fancy orezul asta al vostru... sa va fie de bine!


Vezi postareaIoana, la 03 March 2012 - 08:19 PM, a spus:

mini tortulet in cinstea surioarei mele care azi face 40 de ani.E tare departe de mine si de aceea am zis ca asa pot sa aduc putina bucurie chiar daca nu suntem alaturi



La multi ani! Frumos din partea ta!


Vezi postareaAdriana, la 03 March 2012 - 11:46 PM, a spus:


Sorina, este contoar de 3.5 kw mi se pare ca nu le am cu detaliile tehnice, alta viata :D
Merge si masina de vase si cuptorul si microundele, pe mine ce ma termina era simbata cind aveam de pregatit cine si cuptorul mergea obligatoriu si mai trebuia sa mearga si masina de vase inainte de cina ca imi trebuia apoi dupa, de cind l-am schimbat pot face tot ce vreau :D


Al meu are 3kw, maxim 3,3kw... sper sa-mi aduc bine aminte. Si nu pot folosi in acelsi timp masina de spalat, cuptorul si prajitoarea, dar pot folosi orice alt robot sau aspirator.
M-am invatat deja, dar nu cred ca strica sa le fac o intrebare. Iti multumesc mult!


Vezi postarealili, la 04 March 2012 - 12:00 AM, a spus:

In seara asta o prajitura
Poze in graba ca dispare repede si nu am avut timp de bibilit



Ooofff, si tu faci prajituri la miezul noptii... Tare fain arata!


Vezi postareaEllani, la 04 March 2012 - 01:02 PM, a spus:

Eu am facut iarasi tarta Adrianei cu branza(jumate de vaci,jumate Ricotta) si streussel.Noi o stiam deja ca-i foarte buna,dar acum au confirmat-o si amicii prezenti la degustare,de aia,nema poza cu produsul intreg.Recomand cu incredere iubitorilor de branzoase.



De care tarta vorbesti? Ai un link, ca tare bine mai arata!


Vezi postareazoazorel, la 04 March 2012 - 02:07 PM, a spus:

Gallani di Carnevale! Merg si cu sarat, dar si cu dulce!



Pe tine te bat... Cum pot arata... de milioane.


Vezi postareakoral, la 04 March 2012 - 03:27 PM, a spus:

Aşaaaa, pentru că aţi trezit scorpia din mine, am făcut şi eu desert: black bottom cupcakes , ale Cosminei . Decor cu chipsuri de ciocolată.


Ce faine sunt! Ti-au iesit perfect!


Vezi postareacerra, la 04 March 2012 - 04:47 PM, a spus:

Ce de bunatati aici !!!!!!!!!!!!!!!!

Hmmm, eu deocamdata, vin tot cu o tapioca.

Tapioca cu vanile, ciocolata, ornata cu frisca si peltea de gutui.


Si iaca ptr care nu suporta decorul avem si simpla:)




Eu suport decorul, eu, eu... arunca-l la mine.
Sorina

#2524 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 04 March 2012 - 05:49 PM

Vezi postareamoatza, la 04 March 2012 - 05:05 PM, a spus:

Bravo Cerra, eu de-aia simpla as vrea. Nu prea bat cu frisca.


Poi vezi ca am stiut eu si am servit doua feluri:))

Doamne parca m`am dilit la creier cu tapioca asta. Si de ar fi numai asta........... am inebunit tot in jurul meu, cand le aud pe prietenele mele ca fac tapioca rad si ele imi zic: taciiiiiiiii ca tu ne ai inebunit.

Eu le zic: poi va place ca daca nu, ar insemna sa numai faceti. Acum am facut alta experienta cu perlutzele sa vad daca patesc sau nu ceva. Le`am lasat in apa de seara de pe la ora 23:00 pina a doua zi pe la ora 13:00 si nu au patit nimik. Eu tre sa probez toate variantele ca asa sunt eu.


sorinadaniela


Cu multa placere !!!!!

#2525 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 March 2012 - 06:04 PM

Ioana sa-ti traisca sora, LA MULTI ANI! Vreau si eu tortulet? cum l-ai facut mai exact? care strat cu ce amestec? trebuie forma care se desface? :floare:

Koral verau si eu mufinsi branzosi :D sa mai trezim scorpia :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2526 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 March 2012 - 06:05 PM

Vezi postareamoatza, la 04 March 2012 - 05:05 PM, a spus:

Bravo Cerra, eu de-aia simpla as vrea. Nu prea bat cu frisca.

nici eu nu mananc frisca. Dar nici tapioca nu am mancat niciodata? cum/ce e ?

vresu di eu tarta branzoasa a lui Adriana, cum se face? :floare:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2527 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 04 March 2012 - 06:14 PM

Sorina si Daniella,pe site,din cate stiu nu e,dar o are Adriana pe site.

Iar asta-i link-ul care va duce direct in...pacat.
http://adriananicole.../?s=petersburg+

#2528 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 04 March 2012 - 07:35 PM

Eu am facut un chec cu visine contra-cronometru.A crescut ca nebunul si l-am taiat, i-am pus si crema, asa ca sa fie :rolleyes: nu am sectiune fiindca musafirul meu nu a mai putut manca si dulce si i l-am dat la pachet cu tot cu platou. :rolleyes:
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1400-13308824561166.jpg

#2529 Useril este offline   lili 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 04 March 2012 - 07:55 PM

Dau cum sa nu dau
Se numeste prajitura CREME A LA CREME
Pentru blat: 9 oua,9linguri de zahar,1 1/2 adica un plic jumatate desi eu am pus 2 plicuri de creme ole de ciocolata.
Se bat albusurile spuma , se freaca galbenusurile cu zahar pana se albesc si se topeste zaharul , apoi se amesteca amandoua si se pune plicurile de crem ole de ciocolata si esenta de rom.Se pune hartie de copt in tava (eu am uns-o cu un pic de unt) si e coace la 180 grade timp de 25-35 de minute depinde de cuptor.
Se lasa sa se receasca
Crema: 400 ml lapte rece, 400 ml smantana dulce de frisca la Dorna,2 plicuri de creme ole de vanilie
Se amesteca laptele cu smantana de frisca si cu cele 2 plicuri de crem ole de vanilie si se bat repede cu mixerul pana se obtine o crema pufoasa.
Daca vi se pare prea tare crema se mai adauga lapte.Iese o crema fina si super buna
Glazura: 3 linguri apa, 3 linguri zahar,3 linguri coniac ( eu cand nu am coniac pun esenta de rom) care se pun pe foc.
Cand se topeste zaharul( se amesteca incontinuu sa nu se prinda zaharul)se adauga 150 grame unt proaspat si cand se topeste untul se ia de pe foc.
Se topeste 150 grame ciocolata ( eu am folosit Milka cu lapte) si am topit-o la microunde si se amesteca cu untul pana se obtine o glazura faina lucioasa .Se lasa un pic la racit si pe urma se pune peste prajitura.
Se tine la frigider.

#2530 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,467
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 March 2012 - 08:44 PM

Vezi postareaEllani, la 04 March 2012 - 01:02 PM, a spus:

Eu am facut iarasi tarta Adrianei cu branza(jumate de vaci,jumate Ricotta) si streussel.Noi o stiam deja ca-i foarte buna,dar acum au confirmat-o si amicii prezenti la degustare,de aia,nema poza cu produsul intreg.Recomand cu incredere iubitorilor de branzoase.

Ce mult ma bucur ca v-a placut :)
E intr-adevar foarte buna.

#2531 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 05 March 2012 - 01:05 AM

Vezi postareaGelutza, la 04 March 2012 - 07:35 PM, a spus:

Eu am facut un chec cu visine


Gela,

Si eu tot cu chec cu visine dar iaca eu am facut si niste casutze cu visine si glazura de cioco.

Am facut cu telefonul poze si lumina nustiu ce dar parca`s spalacite si acasa am facut pozele cu aparatul.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13309020771055.jpg

casutele

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13309023955414.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13309024156602.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13309021113807.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1316-13309021256043.jpg

#2532 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 05 March 2012 - 08:25 AM

Daca asa arata la tine casuteleeeee :crying: ... vreau si eu o casuta ca a ta!

Ellani, iti multumesc mult! Ma duc sa vad despre ce e vorba.

Gela, fara cuvinte... Brava!
Sorina

#2533 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 05 March 2012 - 08:30 AM

Vezi postareaIoana, la 03 March 2012 - 08:19 PM, a spus:

mini tortulet in cinstea surioarei mele care azi face 40 de ani.E tare departe de mine si de aceea am zis ca asa pot sa aduc putina bucurie chiar daca nu suntem alaturi

La multi ani surioarei! :crying: "Tortuletul" arata minunat! :wacko:

#2534 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 05 March 2012 - 09:32 AM

Vin si eu cu ceva dulce, nu de azi, ci din weekend, pentru mine prajitura cu mar Monti

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-639-1330932685078.jpg

Si pentru ai mei, preferatul fetelor

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-639-13309326768973.jpg

Acuma ma duc sa vad ce-ati mai facut si voi, ca inca n-am apucat.

#2535 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 05 March 2012 - 11:59 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 05 March 2012 - 08:25 AM, a spus:

Daca asa arata la tine casuteleeeee :crying: ... vreau si eu o casuta ca a ta!




Sa va zic cum am ajuns la facutul casutzelor:Ieri la pranz sa mancat la mine (cu prietenii) eu am facut budinca de tapioca si prietena mea a zis deseara vreau sa facem la mine checul tau ieftin cu visine. Poi barbatul meu, a zis poi si eu vreau briosele alea cu ciocolata si cu visine(alea ii plac lui foarte mult desi este post a zis ca pacatuieste.

Asa: m`am apucat sa fac cele doua checuri de mai sus si cand sa ne pregatim de facut broisele barbatului am stabilit ca numai avem cacao si m am gandit cum sa o DREG. M`am uitat inspre tava ai draptunghiulara de chek si mi a venit ideea imediat (sa impac si barbatu nu? prosteala ca la copilul mic dar a tinut)

Am procedat cum se vede in imagini si gata. I`am zis uite de data asta le am facut in doua culori si uite ti `am facut casutze:)) cateodata fac compozitia de la briose in tava normala si le tai patrate si le glazurez si asa ca nu a parut deplasat ca acu sunt casutze.Nu era aceiasi reteta.

A fost toata lumea multumita (doar prietena mea mi`a zis: Doamne fereste cu tine nu se stie niciodata ce iti trece prin cap)

Deci: sunt la fel checurile dar pe casutze a fost bataie.

#2536 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 05 March 2012 - 12:47 PM

Brava! 'Bietul' sot... chiar ca l-ai pacalit, da' se vede treaba ca l-ai pacalit cu ceva bun.
Sorina

#2537 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 05 March 2012 - 03:05 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 05 March 2012 - 12:47 PM, a spus:

Brava! 'Bietul' sot... chiar ca l-ai pacalit, da' se vede treaba ca l-ai pacalit cu ceva bun.


o sa ii fac intr`o zi si briosele.Cum sa nu fie bun? visine cu multa cioco hi,hi hi.

la`s ca e bine.

#2538 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 06 March 2012 - 11:10 AM

Facut aseara, chec Marlena (Geany :occasion14: )

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-639-13310250202532.jpg

#2539 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 06 March 2012 - 07:06 PM

Vezi postareaAdriana, la 04 March 2012 - 08:44 PM, a spus:

Vezi postareaEllani, la 04 March 2012 - 01:02 PM, a spus:

Eu am facut iarasi tarta Adrianei cu branza(jumate de vaci,jumate Ricotta) si streussel.Noi o stiam deja ca-i foarte buna,dar acum au confirmat-o si amicii prezenti la degustare,de aia,nema poza cu produsul intreg.Recomand cu incredere iubitorilor de branzoase.

Ce mult ma bucur ca v-a placut :floare:
E intr-adevar foarte buna.


Fetele cucuietele, am citit eu gresit sau chiar asa este... trebuie lasata la cuptor o ora si jumatate?
Am facut aluatul, e deja la frigider. Ma duc sa fac restul.
Ajutor urgent... heeeeelllpppppp! :rolleyes:
Sorina

#2540 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 06 March 2012 - 07:49 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 06 March 2012 - 07:06 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 04 March 2012 - 08:44 PM, a spus:

Vezi postareaEllani, la 04 March 2012 - 01:02 PM, a spus:

Eu am facut iarasi tarta Adrianei cu branza(jumate de vaci,jumate Ricotta) si streussel.Noi o stiam deja ca-i foarte buna,dar acum au confirmat-o si amicii prezenti la degustare,de aia,nema poza cu produsul intreg.Recomand cu incredere iubitorilor de branzoase.

Ce mult ma bucur ca v-a placut :)
E intr-adevar foarte buna.


Fetele cucuietele, am citit eu gresit sau chiar asa este... trebuie lasata la cuptor o ora si jumatate?
Am facut aluatul, e deja la frigider. Ma duc sa fac restul.
Ajutor urgent... heeeeelllpppppp! :floare:



Sorina, cred ca depinde de cuptor, oricum cam dupa o ora fa proba cu lama unui cutit si cand aceasta iese curata, ii gata

no, acuma ce sa zic, sa vedem ce zic si fetele care au facut-o

sper sa-ti iasa bine si spor la ce faci
fiica dacilor

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

13 useri citesc topicul
0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi