
Ce dulciuri ati facut azi?
#2901 Guest_Gelutza_*
Postat 29 April 2012 - 09:54 AM

#2902
Postat 29 April 2012 - 12:28 PM


In caz ca va e dor si voua,reteta o gasiti aici

http://artaculinara....rsecuri-scoici/
#2903
Postat 30 April 2012 - 12:00 AM

un tort la inspiratie libera


privesc cu admiratie realizarile voastre si sper sa mai invat cate ceva si eu
#2905
Postat 30 April 2012 - 10:29 AM
#2906
Postat 30 April 2012 - 12:10 PM
Eu am facut pentru prima data crema de zahar ars. Am avut emotii, dar a iesit bine.


#2908
Postat 30 April 2012 - 01:00 PM

Sorella , yummi , nu am mai facut de mult negresa , vin la o portie mica .
#2909
Postat 30 April 2012 - 01:25 PM
ela, la 30 April 2012 - 12:10 PM, a spus:
Eu am facut pentru prima data crema de zahar ars. Am avut emotii, dar a iesit bine.
dupa parerea mea,crema ta caramel nu are cusur.mi-a facut placere sa privesc pozele
tortul meu diplomat este dupa aceasta reteta pe care o folosesc de pe vremea cand eram la stadiul de soim al patriei in ale gatitului si ma chema daveco.
celalalt tort,blat cu cacao neagra dr oetker si 2 ganache alb si negru,tapiserie cu nuci rumenite,decor cu cioco alba ratat si ascuns precum gunoiul sub pres cu acele cioco curls la fel de nereusite.una peste alta a dus la ce ati vazut.
multumesc de aprecieri.
#2910
Postat 30 April 2012 - 01:39 PM
Imagini atasate
#2911
Postat 30 April 2012 - 02:14 PM
Carmen T, la 30 April 2012 - 01:25 PM, a spus:
ela, la 30 April 2012 - 12:10 PM, a spus:
Eu am facut pentru prima data crema de zahar ars. Am avut emotii, dar a iesit bine.
dupa parerea mea,crema ta caramel nu are cusur.mi-a facut placere sa privesc pozele
tortul meu diplomat este dupa aceasta reteta pe care o folosesc de pe vremea cand eram la stadiul de soim al patriei in ale gatitului si ma chema daveco.
celalalt tort,blat cu cacao neagra dr oetker si 2 ganache alb si negru,tapiserie cu nuci rumenite,decor cu cioco alba ratat si ascuns precum gunoiul sub pres cu acele cioco curls la fel de nereusite.una peste alta a dus la ce ati vazut.
multumesc de aprecieri.
Ti-am editat mesajul si am scos link-ul. Nu sunt permise redirectionarile catre alte site-uri de profil. Mai bine ar fi sa scrii si aici reteta.
Multumesc pentru intelegere.
#2912
Postat 30 April 2012 - 02:15 PM
izuk, la 30 April 2012 - 01:00 PM, a spus:

Multumesc!
Carmen T, la 30 April 2012 - 01:25 PM, a spus:
ela, la 30 April 2012 - 12:10 PM, a spus:
Eu am facut pentru prima data crema de zahar ars. Am avut emotii, dar a iesit bine.
dupa parerea mea,crema ta caramel nu are cusur.mi-a facut placere sa privesc pozele
tortul meu diplomat este dupa aceasta reteta pe care o folosesc de pe vremea cand eram la stadiul de soim al patriei in ale gatitului si ma chema daveco.
celalalt tort,blat cu cacao neagra dr oetker si 2 ganache alb si negru,tapiserie cu nuci rumenite,decor cu cioco alba ratat si ascuns precum gunoiul sub pres cu acele cioco curls la fel de nereusite.una peste alta a dus la ce ati vazut.
multumesc de aprecieri.
Multumesc! Dupa ce am salivat la primele doua torturi, acum vii cu cel de-al treilea care m-a dat gata. Imi vine sa iau lingurita si sa ma servesc.
#2914
Postat 30 April 2012 - 02:51 PM


#2917
Postat 30 April 2012 - 06:58 PM