Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#2901 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 29 April 2012 - 09:54 AM

M-a pus naiba sa intru aici, Koral, lili, any, GIorgi, voi stiti ca io nu am facut nimic dulce??? si nici n-am timp sa fac, vai de soarta mea dupa ce parasesc topicul! :notworthy:

#2902 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 29 April 2012 - 12:28 PM

Chiar daca au trecut demult sarbatorile de iarna,mie mi-a venit dorul de fursecuri.Mai ales ca le face si mama,adevarat, destul de rar acum,din cauza ca nu-i e dor deloc de migala :love7: .

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1267-13356951895326.jpg

In caz ca va e dor si voua,reteta o gasiti aici :notworthy:

http://artaculinara....rsecuri-scoici/

#2903 Useril este offline   Carmen T 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 29-April 12

Postat 30 April 2012 - 12:00 AM

diplomat inspiratie aissa
Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1532-1335736569624.jpg
un tort la inspiratie libera
Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1532-13357366269117.jpg
Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1532-13357366583778.jpg
privesc cu admiratie realizarile voastre si sper sa mai invat cate ceva si eu

#2904 Useril este offline   lili 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 30 April 2012 - 10:10 AM

CarmenT arata super apetisant torturile tale :snorting:

#2905 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 30 April 2012 - 10:29 AM

Vezi postareaCarmen T, la 30 April 2012 - 12:00 AM, a spus:

diplomat inspiratie aissa
un tort la inspiratie libera
privesc cu admiratie realizarile voastre si sper sa mai invat cate ceva si eu

Superb!!! =))
Dai si ceva mai multe informatii? Retete? :snorting:

#2906 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 30 April 2012 - 12:10 PM

CarmenT, frumoase torturile, banuiesc ca si la fel de gustoase.

Eu am facut pentru prima data crema de zahar ars. Am avut emotii, dar a iesit bine.

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1290-13357804676829.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1290-13357804973618.jpg

#2907 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 30 April 2012 - 12:22 PM

Prajitura Negresa cu nuci ( reteta preluata de la Edith) :

Imagine postata

#2908 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 30 April 2012 - 01:00 PM

Ela , mor de pofta :snorting: Arata tare bine.

Sorella , yummi , nu am mai facut de mult negresa , vin la o portie mica .

#2909 Useril este offline   Carmen T 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 29-April 12

Postat 30 April 2012 - 01:25 PM

Vezi postareaela, la 30 April 2012 - 12:10 PM, a spus:

CarmenT, frumoase torturile, banuiesc ca si la fel de gustoase.

Eu am facut pentru prima data crema de zahar ars. Am avut emotii, dar a iesit bine.

dupa parerea mea,crema ta caramel nu are cusur.mi-a facut placere sa privesc pozele
tortul meu diplomat este dupa aceasta reteta pe care o folosesc de pe vremea cand eram la stadiul de soim al patriei in ale gatitului si ma chema daveco.
celalalt tort,blat cu cacao neagra dr oetker si 2 ganache alb si negru,tapiserie cu nuci rumenite,decor cu cioco alba ratat si ascuns precum gunoiul sub pres cu acele cioco curls la fel de nereusite.una peste alta a dus la ce ati vazut.
multumesc de aprecieri.

#2910 Useril este offline   Carmen T 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 29-April 12

Postat 30 April 2012 - 01:39 PM

nu fac toata ziua torturi dar we acesta asa mi-a fost soarta.l-am facut pe primul iar cestelalte sunt consecintele.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1532-13357859222665.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1532-13357859406377.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1532-13357859652428.jpg


#2911 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 30 April 2012 - 02:14 PM

Vezi postareaCarmen T, la 30 April 2012 - 01:25 PM, a spus:

Vezi postareaela, la 30 April 2012 - 12:10 PM, a spus:

CarmenT, frumoase torturile, banuiesc ca si la fel de gustoase.

Eu am facut pentru prima data crema de zahar ars. Am avut emotii, dar a iesit bine.

dupa parerea mea,crema ta caramel nu are cusur.mi-a facut placere sa privesc pozele
tortul meu diplomat este dupa aceasta reteta pe care o folosesc de pe vremea cand eram la stadiul de soim al patriei in ale gatitului si ma chema daveco.
celalalt tort,blat cu cacao neagra dr oetker si 2 ganache alb si negru,tapiserie cu nuci rumenite,decor cu cioco alba ratat si ascuns precum gunoiul sub pres cu acele cioco curls la fel de nereusite.una peste alta a dus la ce ati vazut.
multumesc de aprecieri.

Ti-am editat mesajul si am scos link-ul. Nu sunt permise redirectionarile catre alte site-uri de profil. Mai bine ar fi sa scrii si aici reteta.
Multumesc pentru intelegere.

#2912 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 30 April 2012 - 02:15 PM

Vezi postareaizuk, la 30 April 2012 - 01:00 PM, a spus:

Ela , mor de pofta :snorting: Arata tare bine.


Multumesc!

Vezi postareaCarmen T, la 30 April 2012 - 01:25 PM, a spus:

Vezi postareaela, la 30 April 2012 - 12:10 PM, a spus:

CarmenT, frumoase torturile, banuiesc ca si la fel de gustoase.

Eu am facut pentru prima data crema de zahar ars. Am avut emotii, dar a iesit bine.




dupa parerea mea,crema ta caramel nu are cusur.mi-a facut placere sa privesc pozele
tortul meu diplomat este dupa aceasta reteta pe care o folosesc de pe vremea cand eram la stadiul de soim al patriei in ale gatitului si ma chema daveco.
celalalt tort,blat cu cacao neagra dr oetker si 2 ganache alb si negru,tapiserie cu nuci rumenite,decor cu cioco alba ratat si ascuns precum gunoiul sub pres cu acele cioco curls la fel de nereusite.una peste alta a dus la ce ati vazut.
multumesc de aprecieri.


Multumesc! Dupa ce am salivat la primele doua torturi, acum vii cu cel de-al treilea care m-a dat gata. Imi vine sa iau lingurita si sa ma servesc.

#2913 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 April 2012 - 02:17 PM

Vezi postareaCarmen T, la 30 April 2012 - 01:25 PM, a spus:

tortul meu diplomat este dupa aceasta reteta pe care o folosesc de pe vremea cand eram la stadiul de soim al patriei in ale gatitului si ma chema daveco.


Apai asa zi domle' ca sa te recunoastem :snorting: !
Bine ai venit!

#2914 Useril este offline   Carmen 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationItalia

Postat 30 April 2012 - 02:51 PM

O tarta cu pasta frolla, gem+cacao+migdale, amaretti.

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-199-13357902558646.jpg


Imagine atasata: monthly_04_2012/post-199-13357902773607.jpg
ex Aninita

#2915 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,470
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 April 2012 - 05:55 PM

Grasshopper pie a lui Nigella
Imagine atasata: monthly_04_2012/post-4-13358013262855.jpg

#2916 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 April 2012 - 06:05 PM

Vezi postareaAdriana, la 30 April 2012 - 05:55 PM, a spus:

Grasshopper pie a lui Nigella



Cu branza, asa-i? Arata fain!

#2917 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,470
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 April 2012 - 06:58 PM

nu, e cu marshmallow topiti in lapte si frisca, o sa o dezvolt cind am un pic de timp ca e buna

#2918 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 April 2012 - 08:04 PM

Vezi postareaAdriana, la 30 April 2012 - 06:58 PM, a spus:

nu, e cu marshmallow topiti in lapte si frisca, o sa o dezvolt cind am un pic de timp ca e buna


ok, dezvolta dezvolta, abia astept :angryfire: !

#2919 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 01 May 2012 - 11:59 AM

Vezi postareaAdriana, la 30 April 2012 - 05:55 PM, a spus:

Grasshopper pie a lui Nigella



Ai cartea ei de bucate???
Sau ai reusit sa memorezi reteta de la Tv? Are retete fainute.

#2920 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 03 May 2012 - 04:16 PM

Prajitura cu rhubarba si piure de capsuni
Imagine atasata: monthly_05_2012/post-479-13360545569236.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi