Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#3061 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 21 May 2012 - 09:27 AM

Vezi postareaizuk, la 21 May 2012 - 08:12 AM, a spus:

.


Arata foarteeeeeeeeee bine tortul tau! dragutz, elegant dc sa nu il postezi la torturi?

#3062 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 21 May 2012 - 09:39 AM

Izuk, arata excelent tortul. :wacko:

#3063 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 21 May 2012 - 09:45 AM

Cerra , Lily , multumesc . Are ceva defecte , mi-a crapat putin pasta cand am asezat-o pe tort .Dar fiind pentru casa , nu mi-am batut capul prea mult .

#3064 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 21 May 2012 - 09:57 AM

Vezi postareaizuk, la 21 May 2012 - 09:45 AM, a spus:

Cerra , Lily , multumesc . Are ceva defecte , mi-a crapat putin pasta cand am asezat-o pe tort .Dar fiind pentru casa , nu mi-am batut capul prea mult .


Foarte mic defectul:) cu o bucata de hartie si cu spaclu se rezolva problema. Atata rau sa fie ca tortul ala.

Inca odata iti zic ca arata super bine. :o



Si binenteles ptr toate fetele gospodine :o :o :wacko: :wacko: imi plac toate dulciurile care le vad dar sa nu scriu la fiecare in parte scriu aici in mesajul tau. :o

#3065 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 21 May 2012 - 10:01 AM

Vezi postareaizuk, la 21 May 2012 - 08:12 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 20 May 2012 - 07:06 PM, a spus:

A crescut nu? Asa mi se pare!
Dar nu ne-arati si tortul intreg? Cred ca e tare fain.


Nu stiu daca e ok sa-l postez aici , dar o fac ( la torturi nu e de nasul meu , acolo sunt prea mic copil)



Blatul a crescut super , am folosit doar 2 parti ,desi il taiasem in 3 . Nu a avut loc sa-l ansamblez in forma , asa ca am renuntat la o parte de blat .


Arata super, ce pasta ai folosit ca sa-l imbraci?Degeaba spui tu ca nu ai ce cauta la toruturi , am mai vazut creatiila tale, imi plac tare mult.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3066 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 21 May 2012 - 10:04 AM

Multumesc pentru sfat Cerra , puteam sa-l dreg , puteam sa ascund crapaturile pentru ca erau mici , dar cum am zis , nu am avut chef sa-mi bat capul .

Ioana , eu folosesc in ultimul timp doar pasta din marshmallows , nu am dat gres niciodata cu ea .

#3067 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 21 May 2012 - 10:11 AM

Vezi postareaizuk, la 21 May 2012 - 10:04 AM, a spus:

Multumesc pentru sfat Cerra , puteam sa-l dreg , puteam sa ascund crapaturile pentru ca erau mici , dar cum am zis , nu am avut chef sa-mi bat capul .

Ioana , eu folosesc in ultimul timp doar pasta din marshmallows , nu am dat gres niciodata cu ea .



aha, merci, pe asta o folosesc si eu, mai citisem de pasta de zahar ,dar n-am incercat-o.Tu ai ceva instrumeste pt ornat , nu?sau cum faci personajele si florile?
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3068 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 21 May 2012 - 10:21 AM

Pentru flori am un set de decupat , iar personajele le modelez manual

#3069 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 May 2012 - 10:43 AM

Izuk, superb tortul! Cu a treia parte de blat poti face pachetele de foietaj :wacko: .
Bia, merci, shrikhandul lui Eataly e foarte bun :wacko:!

#3070 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 21 May 2012 - 11:21 AM

Multumesc pentru idee Any :wacko: Tot ma gandeam ce sa fac din el

#3071 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 21 May 2012 - 12:59 PM

Azi este sarbatoare si nu se poate coace prajituri da?

Eu sa nu coc m`am gandit la un desert usor si bun.

Spuma de capsuni

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1316-13375979103706.jpg

am vrut o poza mai frumusica, dar sa ascuns soarele :occasion15:

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1316-13375979456203.jpg

#3072 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 May 2012 - 01:02 PM

Izuk, arat minunat tortul tau. eu nici intr-o vesnicie nu pot face asa ceva,
Cerra, faina spuma de capsuni, nu-i bai ca s-a ascuns soarele, ca se vede cat e de buna oricum, chiar si din avion :occasion15:

#3073 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 21 May 2012 - 01:09 PM

Vezi postareastella, la 21 May 2012 - 01:02 PM, a spus:

Izuk, arat minunat tortul tau. eu nici intr-o vesnicie nu pot face asa ceva,
Cerra, faina spuma de capsuni, nu-i bai ca s-a ascuns soarele, ca se vede cat e de buna oricum, chiar si din avion :occasion15:


Multumesc!

Acu m`am gandit ca totusi a iesit prea multa si astept sa vina d-nul acasa sa vedem daca doreste sa insiropam niste piscoturi si sa o varam colo (mie imi venea sa fac tot asa cum papam la mamuca mea dar azi nu se poate (adik facuta o rulada si umpluta cu spuma). Mai umpleam altadata rulouri din foietaj dar nu avem si lene sa mergem sa cumparam cateva:))

#3074 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 21 May 2012 - 01:18 PM

Spuma cerrei arata de numa, dar intrucat doar am terminat-o si eu, ma infig la tortul Dorinei intrebandu-ma de ce se subestimeaza atat.E simplu si foarte frumos, nu ma indoiesc de gradul de deliciozitate.

#3075 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 21 May 2012 - 01:40 PM

Vezi postareaGelutza, la 21 May 2012 - 01:18 PM, a spus:

Spuma cerrei arata de numa, dar intrucat doar am terminat-o si eu, ma infig la tortul Dorinei intrebandu-ma de ce se subestimeaza atat.E simplu si foarte frumos, nu ma indoiesc de gradul de deliciozitate.


Gela draga , nu ma subestimez , doar ca nu cred ca ma pot compara cu fetele care fac torturi pe banda rulanta . Stiu ca daca as avea si eu ritmul lor , as merge catre perfectiune :occasion15: pentru ca-mi place . Dar asa , un tort din an in Pasti , imi pierd indemanarea .

#3076 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 May 2012 - 02:01 PM

Vezi postareaizuk, la 21 May 2012 - 11:21 AM, a spus:

Multumesc pentru idee Any :occasion15: Tot ma gandeam ce sa fac din el


http://artaculinara...._1
Asa am facut si eu la mimoza, am folosit 2 blaturi, iar cu-al treilea am facut pachetele.
Eu blatul l-am invelit in folie transparenta si am facut pachetelele dupa vreo 5 zile. S-a pastrat perfect.

#3077 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 21 May 2012 - 04:56 PM

Cerra, poti detalia un pic reteta de la spuma de capsuni?
Cum se sta asa bat?:floare:

#3078 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 21 May 2012 - 06:35 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 21 May 2012 - 04:56 PM, a spus:

Cerra, poti detalia un pic reteta de la spuma de capsuni?
Cum se sta asa bat?:floare:

Pana vine cerra iti spun si cum fac eu, poate te grabeste pofta...
Am preparat si eu in week.astfel:
Un albus de la un ou mare
o cana de 200 ml plina cu capsune( eu o fac si cu visine si cu zmeura)
O cana( aceeasi) cu zahar.
Le mixez bine pe toate pana se face o spuma consistenta dupa care asez in cupe, cstroane, pahare, dupa pofta si ornezi tot la fel. Mie imi place dupa ce am tinut-o la rece o ora. Nu are nevoie de arome fiindca parfumul capsunelor este delicios.
Sper sa fie de folos, reteta asta o fac din copilarie, am invatat-o la scoala.

#3079 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 21 May 2012 - 07:07 PM

Vezi postareaany_annette, la 21 May 2012 - 02:01 PM, a spus:

Vezi postareaizuk, la 21 May 2012 - 11:21 AM, a spus:

Multumesc pentru idee Any :floare: Tot ma gandeam ce sa fac din el


http://artaculinara...._1
Asa am facut si eu la mimoza, am folosit 2 blaturi, iar cu-al treilea am facut pachetele.
Eu blatul l-am invelit in folie transparenta si am facut pachetelele dupa vreo 5 zile. S-a pastrat perfect.



Chiar ma intrebam despre ce pachetzele vorbesti prima oara iar cand am vazut c-ai pus reteta am facut ochii mari de bucurie.
Si mai mare mi-a fost incantarea cand am vazut ca e genul de reteta ce-mi place mie.Adica nu arunci nimic, sau cat se poate de putin, incercam sa (re)folosim ce-a ramas.
Mai ca-mi vine sa ma duc sa fac un amarat de pandispan acum numai pt. pachetzelele astea. Dar neeee...e 21 Mai si si-asa am dat-o bara c-am uitat pt. un moment ce zi e astazi si-am bagat la spalat niste prosoape de bucatarie :-* :pupic: :-* De parca nu mai puteau astepta o zi :-* :sad1:


Cerra, capsuniiiii....spuuuumaaa de capsuuuuni... :o :drool: :drool: :drool:

#3080 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 21 May 2012 - 08:14 PM

Vezi postareaNataly, la 21 May 2012 - 07:07 PM, a spus:

21 Mai si si-asa am dat-o bara c-am uitat pt. un moment ce zi e astazi si-am bagat la spalat niste prosoape de bucatarie :pupic: :-* :-* De parca nu mai puteau astepta o zi :floare: :drool:


Cerra, capsuniiiii....spuuuumaaa de capsuuuuni... :sad1: :-* :drool: :drool:


Nici eu nu am copt rulada azi din acelasi motiv. Ma enerveaza ca si eu am de spalat si pe maine se anunta ploaie.

Imi placea sa pun intr`o rulada spuma de capsuni dar............. nu pateste nika pina maine si se prea poate sa trag maine una si o umplu cu spuma ramasa.

Sa vedem cata ramane.

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi