Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#3321 Useril este offline   Cristina 

  • Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 12 July 2012 - 07:28 AM

Koral, Cerra, Izuk, Geluta, Zoazorel din cauza voastra nu intru eu pe topicul asta :D

Sa pun si eu o poza amarata cu ce am facut in timp ce Annabelle era agatata de fusta mea
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-86-13420709887949.jpg

#3322 Useril este offline   Carmen 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationItalia

Postat 12 July 2012 - 07:57 AM

Vezi postareaCristina, la 12 July 2012 - 07:28 AM, a spus:

Annabelle era agatata de fusta mea


Ce nume frumos!!!!!!!!!!!! :D :D :D
ex Aninita

#3323 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 12 July 2012 - 10:28 AM

Din cauza mea? Pacatele mele, ca nu mai facui ceva dulce, de-aseara.Gem de caise albe.Nu mai pozai.Lene, cald...
Da' io nu bibilesc! N-am nici talent, nici rabdare! Izuka, Gianny, Gellutza, Koral...ele sunt di vine.Imagine postata
Ba mie chiar imi plac anabellele tale!Imagine postata Zici si tu ce si cum? Ca daca le-ai facut cu mitza agatata de tine, inseamna ca nu-s asa greu de facut!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#3324 Useril este offline   Cristina 

  • Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 12 July 2012 - 10:44 AM

Vezi postareazoazorel, la 12 July 2012 - 10:28 AM, a spus:

Din cauza mea? Pacatele mele, ca nu mai facui ceva dulce, de-aseara.Gem de caise albe.Nu mai pozai.Lene, cald...
Da' io nu bibilesc! N-am nici talent, nici rabdare! Izuka, Gianny, Gellutza, Koral...ele sunt di vine.Imagine postata
Ba mie chiar imi plac anabellele tale!Imagine postata Zici si tu ce si cum? Ca daca le-ai facut cu mitza agatata de tine, inseamna ca nu-s asa greu de facut!


Uite de aici am luat reteta

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-86-1342082668809.jpg

Deci se vede diferenta da :mellow:?

#3325 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 12 July 2012 - 01:28 PM

Cristina , faina reteta . Mi-ai dat niste idei :mellow:

#3326 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 12 July 2012 - 09:23 PM

caldura, caldura, da pofta o fost mai mare :scratch:

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-142-13421209553366.jpg
fiica dacilor

#3327 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 13 July 2012 - 09:09 PM

Si tarta lui any vazuta la Bris si rotocolalele Cristinei mi-au zapacit papilele si m-au trimis la facut ceva dulce.Nu ma joc de-a cuptorul ca e de belea, dar un desert la pahar cu sorbet de caise, crema de iaurt, migdale si capsune tot am facut si maine in zori fac si ceva copt ca nu se mai poate!

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-1400-13422065620865.jpg


#3328 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 14 July 2012 - 09:05 PM

Wowww, e cald si dupa mine nu a mai postat nimeni...la naiba, ce sa fac, sa postez tot eu?
No, bine, va indulcesc si pe voi, daca v-o place, bineinteles, ce am facut eu pentru astazi fiindca ne-am intalnit cu niste prieteni care au plecat in Franta de 14 ani si s-au frantuzit! :appl:
Prajitura cu mere si afine

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-1400-13422917844645.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-1400-13422918093402.jpg
Si-am mai facut ceva dar vi-l arat mult mai bine maine( ca acum e la cuptor)gem de caise, mult, mult ca sa le dau si prietenilor cand pleaca in Franta.

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-1400-13422922250749.jpg
Si-am mai facut ceva, ;) dar v-arat maine ca nu se papa acum.
Si-am mai facut ceva... am cules caisul! :D

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-1400-13422926985077.jpg

#3329 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 15 July 2012 - 04:39 PM

Cu dedicatie pentru finutza mea, Cerrulina inversata!

Doar am montat-o! Sectiune mai tarziu!
Deci: blat cu praf de capsune si crema de cacao.Cu glazura de capsune!

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-73-13423631843857.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-73-13423711389718.jpg



Poate nu vi se pare la fel de spectaculoasa ca originalul, dar va asigur ca-i la fel de buna!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#3330 Useril este offline   lili 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 15 July 2012 - 07:09 PM

Am facut aseara o prajitura: crema de mascarpone si crema de ciocolata
Am mai facut si niste cornuri umplute cu nutella, nepozate ,bune dar Cristi mi-a zis ca mai bune sunt cu mere, :thumleft:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-1233-13423720727609.jpg


#3331 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 15 July 2012 - 08:33 PM

Vezi postareazoazorel, la 15 July 2012 - 04:39 PM, a spus:

Cu dedicatie pentru finutza mea, Cerrulina inversata!




Multumesc frumos nasico!

Arata delicios cerulina cu noua fata :) :thumleft:

#3332 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 15 July 2012 - 11:48 PM

Inghetata de banane si caise, mai mult caise, :-*) facuta aseara,v-am spus ca am mai facut ceva si va arat azi!
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-1400-13423887200226.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-1400-13423888886925.jpg

#3333 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 16 July 2012 - 02:34 PM

Cristina, banutii tai spiralati sunt mai complicati decat ce fac eu, asa ca meriti aplauze!!!! :appl: :appl: :appl:

Azi , gombotzi cu prune, zahar brun si scortisoara. Maine fac varianta cu caise, daca e la fel ca azi vremea, daca e cald, fac inghetata ca Gelutza :appl: :appl: :appl:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-508-13424420516907.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-508-13424420638213.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#3334 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 17 July 2012 - 08:46 AM

Vezi postareakoral, la 16 July 2012 - 02:34 PM, a spus:


Azi , gombotzi cu prune, zahar brun si scortisoara. Maine fac varianta cu caise, daca e la fel ca azi vremea, daca e cald, fac inghetata ca Gelutza :( :( :(


IHI, plang langa monitor, asa de mult imi plac galustile cu prune!!!! :(
"Doamna profesoara"! :(
GEORGIA

#3335 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 17 July 2012 - 10:02 AM

Kora , prastie ai? Arunca si mie o galusca !

#3336 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 17 July 2012 - 11:53 AM

Fix 3 bucati mai am: una pentru Izabella, una pentru Alex ( cu felicitarile aferente pentru intrarea la liceu ) si una se imparte intre Dorina si Giorgiana. :( :(

Azi aveam de gand sa fac varianta cu umplutura de caise, la 8 cand am mers in piata nu era nici un anunt pe usa de la bloc, cand ne-am intors, era anunt ca azi nu avem apa toata ziua! :( Evident ca nu mai era apa, ca le era greu sa anunte de ieri...


Asa ca fierb porumb cu apa din fantana arteziana din fata blocului, daca tot l-am cumparat- sper sa nu patim nica' :( Caisele pe maine.
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#3337 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 17 July 2012 - 01:20 PM

Merci Koral , e suficient si jumatate :tongue3:

Cheesecake cu afine , nu e de azi , e de duminica seara , dar am mai salvat o felie si pentru azi

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-780-13425239921927.jpg

#3338 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 17 July 2012 - 01:28 PM

Vezi postareaizuk, la 17 July 2012 - 01:20 PM, a spus:

Merci Koral , e suficient si jumatate :tongue3:

Cheesecake cu afine , nu e de azi , e de duminica seara , dar am mai salvat o felie si pentru azi



Iuuuui, cat de bine poate sa arate! Ce branza folosesti de iese asa fina si cremoasa? (si o reteta, daca ai timp, te rog, ca m-ai lovit rau de tot cu cheesecake-ul asta).

#3339 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 17 July 2012 - 01:46 PM

Folosesc quark .

Blatul il fac de obicei din 200 g biscuiti macinati , 100 g unt topit , zahar pudra daca nu-s prea dulci biscuitii, extract de vanilie , amestecate bine si presat pe fundul formei cu peretii detasabili .

Crema : 500 g quark mixat cu zahar pudra dupa gust si 1 lingura extract de vanilie
250 ml frisca lichida batuta tare
15 g gelatina hidratata si topita
Gelatina se adauga la branza , apoi se incorporeaza frisca , se omogenizeaza si se toarna peste blat . Se da la rece 3-4 ore .

Deasupra am facut un sos de afine , prin fierberea afinelor cu o cantitate egala de zahar si putina apa , cca. 15 minute . Apoi am adaugat o lingurita de amidon de porumb dizovat in putina apa rece si am mai dat un clocot .Am lasat la racit si am turnat deasupra tartei .

Sper ca-s coerenta , zilele astea sunt cam cu capu-n nori :tongue3:

#3340 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 17 July 2012 - 01:48 PM

Vezi postareaizuk, la 17 July 2012 - 01:46 PM, a spus:

Folosesc quark .

Blatul il fac de obicei din 200 g biscuiti macinati , 100 g unt topit , zahar pudra daca nu-s prea dulci biscuitii, extract de vanilie , amestecate bine si presat pe fundul formei cu peretii detasabili .

Crema : 500 g quark mixat cu zahar pudra dupa gust si 1 lingura extract de vanilie
250 ml frisca lichida batuta tare
15 g gelatina hidratata si topita
Gelatina se adauga la branza , apoi se incorporeaza frisca , se omogenizeaza si se toarna peste blat . Se da la rece 3-4 ore .

Deasupra am facut un sos de afine , prin fierberea afinelor cu o cantitate egala de zahar si putina apa , cca. 15 minute . Apoi am adaugat o lingurita de amidon de porumb dizovat in putina apa rece si am mai dat un clocot .Am lasat la racit si am turnat deasupra tartei .

Sper ca-s coerenta , zilele astea sunt cam cu capu-n nori :tongue3:


Esi foarte coerenta, multumesc mult de tot, cat de curand il fac.

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi