La Multi Ani inainte impreuna si toti fericiti,Ioana!Vad ca te pricepi la toate-si la floricele pe unghii si la floricele comestibile!Eu, asa si nu ma-ncumet la pasta de zahar,desi ma uimesc cele vazute pe aici pe site si prin alte parti.Dar inca am reticenta fata de ea si-mi pare ca nu-mi va reusi veci s-o intind frumos si fara valuri.
Iulia,zici ca-i exceptionala la gust tarta,nu ma-ndoiesc,dar mi-e-mi place si modelul pe care l-au lasat perele.Oare cu mere ar iesi la fel?
Geany,pai nu ziceai ca n-o mai comiti?

Dar cred ca daca-ti pui ceva in plan,poate sa-nceapa si rascoala mondiala si tu tot o scoti la capat!
Gela,chec cu banane am facut,dar cu mere,si mai ales si umplute,nu mi-a trecut prin gand!Si-l vad asa de pufos!Tot cu tehnica de batut ouale la abur l-ai facut?
Eu nu cred ca mai ai nevoie de 'repetitii' caci esti mereu gata de-a face bunataturi si-nca la hectar!
Eu vin, insa, cu ceva complet
'ne-la-tema',avand in vedere c-ati intrat deja in sezonul de tarte si prajituri.Eu am ramas,sau mai bine zis,prins din urma sezonul de inghetata dupa reteta lui Cami
http://artaculinara....26