petunie, la 22 November 2012 - 04:33 PM, a spus:
Nu stiu de ce,dar pancake-ul tau,portia ta,m-a dus cu gandul la gris-ul cu lapte si cu glazura de cioco deasupra cum ne facea mama cand eram acasa.Fara glazura nu il manca nimeni

Wow ce pofta mi s-a facut...
Poi te`a dus gandul ptr ca ti `ai amintit ca il faceai asa talmes balmes ca si mine cu cioco (si numai zi de gris ca si mie imi place)

.
Azi repede, repejoe m am hotarat sa fac ceva din 10 albusuri pastrate in congelator ptr ca maine imi trebuie orice locsor liber din el, ptr ca taiem porcul.
Deci: 10 albusuri aveam le`am decongelat, ceva glazura maia veam in frigi in care am mai pus unt cand am incalzit`o, apoi sus in dulap aveam o punga de cocos care ma intreba de cate ori deschideam dulapul daca mai tre sa stea mult acolo si gata zis si facut.
Un blat din 10 albusuri +10 linguri zahar+ 10 linguri faina+ 1 praf de copt, pus la copt, taiat asa cald iaca asa
Apoi fiecare bucatica am dat`o prin cioco calda si invartita prin cocos pe care l`am aurit putin in cuptor cat am pregatit si batut blatul.
Am copt in tava mare de 42cm si normal ca nu mi`a ajuns ptr toate bucatile cocosul au ramas 8 buc dezbracate vreo 3 le am mincat eu asa si celelalte le am muiat in cioco si le am lasat asa.
Si sectiunea