Am venit sa va prezint Prajitura cu cocos si crema de vanilie de la nana Lenuta
Dupa cum am scris ieri, am scapat cana cu glazura in chiuveta , asa ca peste prajitura este ce`a ramas in cana si iaca am grilat`o putin sa arate cat de cat cumva si sa fie minjita peste tot(se intampla si la case mari darami`te la mine in bucataria mea mica)
Acum am facut foile cu unt dar altadata am facut foile cu untura la jumatate cantitatea margarinei din reteta si parca foile au fost si mai bune (sunt si asa bune doar ca asta am constatat eu)
Am portionat capatul si sa stiti ca eu singura le`am mincat:)
Trebuia normal sa o portionez cu un cutit tinut in apa fierbinte cum fac si cu alte prajituri glazurate asta fac sa ramana frumoasa taietura cu atat mai mult ca este glazurata cu cioco si nu am facut o glazura moale. Asta asa un tips pe care multe il stiti deja. Eu am papat`o si asa putin sifonata la taietura si mi`a picat bine:)