Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#581 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 May 2010 - 10:30 PM

Vezi postareaManeki Neko, la 18 May 2010 - 10:17 PM, a spus:

Si eu tot cu capsuni, o rulada:

Atasament DSC00511.JPG

Deci:''sa ne capshunim,la greu!!'' :)

#582 Useril este offline   Olguta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 18 May 2010 - 10:47 PM

In trend: Prajitura cu iaurt si capsuni (ar fi mers mai bine niste visine, da' n-a fost sa fie :) :P )

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-90-127421559252.jpg

Revin cu reteta cum imi fac timp :P :P
Imagine postata

#583 Useril este offline   verber 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 19 May 2010 - 06:29 PM

Vezi postareaCristinica, la 16 May 2010 - 07:03 AM, a spus:

Vezi postareacarmaw, la 15 May 2010 - 10:24 PM, a spus:

Deci capsunile sunt 'la moda'


Da... sunt in oferta la supermarket! :)

la mine cresc in curte nu in supermarket :toothy9;

#584 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 19 May 2010 - 09:52 PM

Prajitura cu crema de ciocolata si unt si nuci cu crema de rahat cu lamaie.

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-63-127429875402.jpg

#585 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 May 2010 - 12:10 PM

Vezi postareamoatza, la 16 May 2010 - 04:46 PM, a spus:

aoleu, lasasi ramnicu ptr torino? ce faci, de cand esti acolo? chiar ma-ntrebam de ce nu mai apari. te pup tare!

A venit aproape de mine :floare:

#586 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 21 May 2010 - 03:33 PM

Vezi postareaAdriana, la 21 May 2010 - 12:10 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 16 May 2010 - 04:46 PM, a spus:

aoleu, lasasi ramnicu ptr torino? ce faci, de cand esti acolo? chiar ma-ntrebam de ce nu mai apari. te pup tare!

A venit aproape de mine :floare:


te rog eu sa ai grija de ea. :floare:

#587 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 22 May 2010 - 09:19 PM

un tort inmiresmat, usor si racoritor

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-100-127455558682.jpg

3 grapefruits date la blender 700ml, amestecate cu 2 linguri mari cu miere, o fiola de vanilie si 50gr zahar cu scortisoara. am adaugat 400ml frisca si 35gr gelatina. cateva capsune din compot si-o baza de biscuiti.
sunt deosebit de incantata de combinatia grapefruits+aroma de scortisoara, gustul usor amarui de fruct in combinatie cu frisca... incercati ca nu regretati!

#588 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 22 May 2010 - 09:36 PM

Am facut o portie de nuci cu crema de rahat cu lamaie, dar le-am dat, iar pentru casa placinte cu urda si marar.

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-63-127455699647.jpg

#589 Useril este offline   nane 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 24 May 2010 - 08:25 AM

Moatza felicitari , arata ca un tort de sarbatoare, mi-ai dat idei, de fapt e a doua idee buna pt cina ce trebuie sa o pregatesc pt sambata. As face cu capsuni insa mereu am emotii la gelatina, daca ai timp, imi poti spune daca a ramas cremos? nu-i cam milta gelatina ? eu am gelatina foi, dar nu cred ca e mare diferentza.

#590 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 24 May 2010 - 09:38 AM

Muffin cu cranberries
Imagine atasata: monthly_05_2010/post-479-127468656986.jpg

eclere cu crema de vanilie
Imagine atasata: monthly_05_2010/post-479-127468664686.jpg

si crema de ness

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-479-127468671969.jpg

"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#591 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 24 May 2010 - 07:41 PM

Vezi postareanane, la 24 May 2010 - 08:25 AM, a spus:

Moatza felicitari , arata ca un tort de sarbatoare, mi-ai dat idei, de fapt e a doua idee buna pt cina ce trebuie sa o pregatesc pt sambata. As face cu capsuni insa mereu am emotii la gelatina, daca ai timp, imi poti spune daca a ramas cremos? nu-i cam milta gelatina ? eu am gelatina foi, dar nu cred ca e mare diferentza.


Nane, n-as fi prezentat putin si reteta daca nu mi-ar fi placut in mod deosebit. La cantitatea de gelatina m-am orientat dupa reteta de diplomat, dar acolo crema e facuta si cu oua care mai incheaga si ele. Aici grapfruitul dat la blender are consistenta unui nectar, deci trebuia sa plusez putin la gelatina. A iesit perfect, chiar nu ma asteptam sa iasa crema pufoasa, buretoasa. Daca vrei sa folosesti capsuni -care sunt si mai apoase decat grapefruitul- cred ca nu va iesi crema atat de pufoasa, poate ceva mai spre jeleu. Mi-amintesc ca am facut mai demult si-asa.

#592 Useril este offline   nane 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 26 May 2010 - 04:00 PM

[quote name='moatza' date='24 May 2010 - 08:41 PM' timestamp='1274722903' post='38707']
[quote name='nane' date='24 May 2010 - 09:25 AM' timestamp='1274682321' post='38627']


Nane, n-as fi prezentat putin si reteta daca nu mi-ar fi placut in mod deosebit. La cantitatea de gelatina m-am orientat dupa reteta de diplomat, dar acolo crema e facuta si cu oua care mai incheaga si ele. Aici grapfruitul dat la blender are consistenta unui nectar, deci trebuia sa plusez putin la gelatina. A iesit perfect, chiar nu ma asteptam sa iasa crema pufoasa, buretoasa. Daca vrei sa folosesti capsuni -care sunt si mai apoase decat grapefruitul- cred ca nu va iesi crema atat de pufoasa, poate ceva mai spre jeleu. Mi-amintesc ca am facut mai demult si-asa.
[/quote]

Multumesc tare mult,voi face cu putina frisca in compozitie pt textura buretoasa si in mijloc voi pune un strat fara frisca , un pic de contrast cromatic cade bine. Imi pare rau ca nu apreciaza invitatii mei agrumele, as fi facut reteta originala fara a sta pe ganduri.

#593 Useril este offline   raluca elena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 27 May 2010 - 02:57 AM

Tarta cu rubarba:

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-10-127492184585.jpg
raluca elena

#594 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 28 May 2010 - 11:54 AM

oai Raluca ce culoare faina!!! doar de la rabarbar sau ai mai pus si alte fructe?

#595 Useril este offline   raluca elena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 28 May 2010 - 12:58 PM

Doar rubarba, dar era extrem de rosie, as zice chiar visinie.
raluca elena

#596 Useril este offline   Cristina 

  • Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 29 May 2010 - 01:32 PM

Kunefe - desert specific arabesc/ turcesc/ Middle East. Eu am mancat asa ceva in Israel :floare:

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-86-127513273709.jpg

#597 Useril este offline   Cristina 

  • Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 29 May 2010 - 01:33 PM

Raluca tarta ta si si eclerele Ioanei m-au dat gata.......

#598 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 29 May 2010 - 03:07 PM

Vezi postareaCristina, la 29 May 2010 - 01:32 PM, a spus:

Kunefe - desert specific arabesc/ turcesc/ Middle East. Eu am mancat asa ceva in Israel :drool:



Bun desert!!! Am facut si eu Künefe (cataif) acu' juma' de an. Tare bun a iesit! :hungry:

#599 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 29 May 2010 - 03:54 PM

Ralu, tarta aia e mortala! Pui si aici te rog reteta?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#600 Useril este offline   9Ramy9 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 30 May 2010 - 05:47 PM

Am facut o tarta cu grau fiert si nutella,de fapt am personalizat pastiera napoletana.

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-162-127523429833.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-162-127523436879.jpg

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi