Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#6001 Useril este offline   Olguta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 May 2014 - 02:09 PM

Peter, arata de milioane. Daca poti sa postezi reteta, te rog. Aluatul pare a fi mai dens decat un pandispan, asa e?
Imagine postata

#6002 Useril este offline   Olguta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 May 2014 - 02:12 PM

Eu mi-am facut damblaua cu Dobos - reteta lui Kiken - foarte bun.

Imagine atasata: monthly_05_2014/post-90-13996375044382.jpg

Si un Kinder Pingui usor modificat.

Imagine atasata: monthly_05_2014/post-90-13996375131644.jpg
Imagine postata

#6003 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 09 May 2014 - 02:13 PM

Vezi postareaOlguta, la 09 May 2014 - 02:09 PM, a spus:

Peter, arata de milioane. Daca poti sa postezi reteta, te rog. Aluatul pare a fi mai dens decat un pandispan, asa e?


Servus Olguta,

nu este pandispan,cum ii zice? Rührkuchen, bata-l norocu, ca nu stiu sa traduc.... :)

Editez ca tre sa zic ce bine arata ce ai facut tu acolo. Ca tare faine le faci(am vazut deja de mult...) :)
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6004 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 09 May 2014 - 02:31 PM

Vezi postareaPeter, la 09 May 2014 - 02:03 PM, a spus:

Ce v-am mai admirat ptr. toate ce le faceti pe aici...(mai ales in perioada cind nu am avut voie) :D
Intre Miercurea Cenusii(la nemti->Aschermittwoch) si duminica Pastelui. M-am prostit si eu. Tin un fel de dieta.
Rîdeti, ca nu-i mare lucru, dar ptr. mine da. Refuz pe perioda aceea tot ce este dulce. :) De bere nu mai zic, ca este normal.
Nici un strop de alcool. Asa ca in restul zilelor ramase.. :)
Fac si eu ce pot. Nu ceva deosebit, dar cit de cit bun(zic eu...)
Azi:

la cerere:
Peter

:D Daca-ti cer si eu, capat ceva? :D Arata intr-un mare fel..... :D

#6005 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 09 May 2014 - 02:32 PM

Vezi postareaOlguta, la 09 May 2014 - 02:12 PM, a spus:

Eu mi-am facut damblaua cu Dobos - reteta lui Kiken - foarte bun.

Si un Kinder Pingui usor modificat.

Na belea, alta dambla. La mine.... Tre' sa fac Dobosul, altfel nu dorm noaptea! :) Si Kinderu' ar trebui sa-l incerc, mereu zic si mereu uit sa-l fac. :)

#6006 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 09 May 2014 - 02:33 PM

Vezi postareaPeter, la 09 May 2014 - 02:13 PM, a spus:

Vezi postareaOlguta, la 09 May 2014 - 02:09 PM, a spus:

Peter, arata de milioane. Daca poti sa postezi reteta, te rog. Aluatul pare a fi mai dens decat un pandispan, asa e?


Servus Olguta,

nu este pandispan,cum ii zice? Rührkuchen, bata-l norocu, ca nu stiu sa traduc.... :)

Editez ca tre sa zic ce bine arata ce ai facut tu acolo. Ca tare faine le faci(am vazut deja de mult...) :D

Gogu' zice ca-i cozonac....... :)

#6007 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 May 2014 - 04:16 PM

A revenit Peter in forta.Foarte apetisanta pufosenia, musai trebuie facuta :thumleft:
Imagine postata

#6008 Useril este offline   Olguta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 May 2014 - 05:00 PM

Vezi postareaPeter, la 09 May 2014 - 02:13 PM, a spus:

Vezi postareaOlguta, la 09 May 2014 - 02:09 PM, a spus:

Peter, arata de milioane. Daca poti sa postezi reteta, te rog. Aluatul pare a fi mai dens decat un pandispan, asa e?


Servus Olguta,

nu este pandispan,cum ii zice? Rührkuchen, bata-l norocu, ca nu stiu sa traduc.... :thumleft:

Editez ca tre sa zic ce bine arata ce ai facut tu acolo. Ca tare faine le faci(am vazut deja de mult...) :floare:


Multumesc :thumleft:
Neaparat sa impartasesti reteta cu noi ca arata tare bine si deja au inceput sa apara caisele. :thumleft:
Imagine postata

#6009 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 May 2014 - 10:33 PM

Peter,arata super prajitura cu caie,Olguta ca de obicei :thumleft:

Cine ar mai avea curaj sa mai posteze dupa asa minunatii?! :thumleft: ,nerusinata de je' normal :thumleft: :floare:

Deci vazui pe italieni (prova del cuoco rai uno) o reteta rapida (a facut si Cerulina in genul http://artaculinara....ika-de-nigella/,si urmeaza sa prestez si eu)sigur mai vazusem reteta ca mai fusese difuzata de multe ori in trecut ,dar o uitasem,asta e doar cu un paharut de iaurtel de fructe din comert ,de caise am avut eu,cred ca avea gramajul de 125 de gr.,acelasi paharut folosit ca masura mai apoi,deci 1 paharut de iaurtel,1 de ulei ,2 de zahar(dar mama spune ca se mai poate reduce din zahar ca ei i se pare prea dulce pt. tata),3 de faina(Cerulina spune ca 1 masura se poate inlocui cu amidon alimentar)care se amesteca cu 1 plic de praf de copt,si 3 oua,toate ingredientele se mixeaza cu ce mirodenii plac(eu coaja de portocale si esenta de migdale)doar albusele se bat spuma cu un praf de sare si se incorporeaza la sf. usor cu miscari de sus in jos ca sa nu stricam spuma.
Am facut din doar astea super rapid un chec

Imagine atasata: monthly_05_2014/post-405-1399667287366.jpg

Si prajitura rapida alla je' ii spun eu ,am copt in tava de negresa,am taiat in 2 am umplut cu crema de unt(unt moale la temp. camerei ca o crema,zahar ,cacao,esenta de rom)deasupra glazura de ciocolata si o ninsoare de cocos.
Nimic spectaculos dar super rapid ,ieftin si bun =))

Imagine atasata: monthly_05_2014/post-405-13996676012396.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2014/post-405-13996673774773.jpg

#6010 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 May 2014 - 07:01 PM

Vezi postareaOlguta, la 09 May 2014 - 02:12 PM, a spus:

Si un Kinder Pingui usor modificat.

Un king pingui la cit e de elegant si frumos :thumleft:

#6011 Useril este offline   Radu Cristina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationBacau

Postat 10 May 2014 - 07:14 PM

Peter ,bine ai revenit ! :thumleft:

Prajitura ta arata yamii ...exact genul de prajitura care imi place mie ..:thumleft: ( cred ca e un blat destul de dens cu unt,asa-i ? )


Eu am facut o tarta cu mere ,am sa o refac curand ..sa pot posta si reteta pas cu pas ..

Imagine atasata: monthly_05_2014/post-151-13997420504291.jpg

#6012 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 11 May 2014 - 11:38 AM

Hallo Cristina,

eehh mi-ar place prajitura ta de mere(sunt fan :P )

Eu azi "Tort de branza cu fundu-n sus!. Este ceva simplu si plin de savoare...mamma mia ce-mi place.
Am primit reteta(pe neasteptate) de la Miha M. :P

aici se vede cum "josul" vine in sus....
Imagine atasata: monthly_05_2014/post-27-13998009798588.jpg

nu-i rea.
Imagine atasata: monthly_05_2014/post-27-13998009915375.jpg

Peter :floare:
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6013 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 12 May 2014 - 07:40 AM

Mai iau o gura de apa. Si de ceai. Poate ma calmez. :notworthy:
Cin' ma pune sa intru pe topicul asta, n-am idee..... Intotdeauna raman masca, mereu zic: nu mai intru pe aici si de fiecare data uit ce mi-am promis..... :iamwithstupid:
Doamnelor, domnule, jos palaria! :scratch: Idei grozave, executie fantastica! :hug:
Nu ma bagati in seama, continuati sa postati! :71:

#6014 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 12 May 2014 - 08:08 AM

Peter , poate-mi spui si mie reteta sau daca e pe forum imi spui unde o gasesc. Eu sunt fan prajituri cu branza si sigur o sa-mi placa.

#6015 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 12 May 2014 - 05:12 PM

Vezi postareaPhoenix, la 12 May 2014 - 08:08 AM, a spus:

Peter , poate-mi spui si mie reteta sau daca e pe forum imi spui unde o gasesc. Eu sunt fan prajituri cu branza si sigur o sa-mi placa.


Poftim:

Dreh-dich -um -Kuchen:

150 g Mehl,150g Zucker,150g Margarine,3 Eier, 2 P Vanillezucker, 1 Päckchen Backpulver...alles verrühren und den Teig in eine Springform geben........

Belag:

500g Quark, 3 Eier,150g Zucker,150g weiche Margarine, Saft von 1 Zitrone, ein Päckchen Vanillepudding -das Pulver mit in die Quarkmasse einrühren-...alles verrühren und auf den Teig geben.

bei 150° / 55 Minuten/Umluft backen. Kuchen dreht sich dann von alleine um.....also wenn man ihn aus dem Ofen holt ist die Quarkmasse unten und der Teig obendrauf.


Prajitura "Intoarcete"

150 g faina
150 g zahar
150 g margarina/unt
3 oua
2 pachetele de zahar vanilat
1 pachet praf de copt

se amesteca totul si se pune intr-o forma de tort cu diametrul de
26

Ptr. amestecul de branza/Quark avem nevoie de

500 branza/Quark
3 oua
150 g zahar
150 g margarina/unt moale/temp. camerei
sucul de la o lamiie
1 pachet de praf de budinca(vanilie)

si astea vin toate amestecate si turnate peste aluatul deja in forma de tort.

la 150°C am lasat 55 minute pe ventilatie. (la mine a fost la fix)

Sa vedeti ca la un moment dat aluatul urca sus si amestecul de branza este jos pe fund. Trebuie lasata sa raceasca bine!

*** La compozitia de Quark, eu am amestecat prima data untul cu zaharul si atunci am adaugat treptat cele trei oua , abia la sfarsit am adaugat brinza/Quark-ul.

Defapt nu se poate face nimic gresit la prajitura asta.

Peter :iamwithstupid:
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6016 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 12 May 2014 - 08:30 PM

Multumesc

#6017 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 May 2014 - 08:45 PM

Vezi postareaPeter, la 12 May 2014 - 05:12 PM, a spus:

Prajitura "Intoarcete"

150 g faina
150 g zahar
150 g margarina/unt
3 oua
2 pachetele de zahar vanilat
1 pachet praf de copt

se amesteca totul si se pune intr-o forma de tort cu diametrul de
26

Cind zici ca se amesteca se amesteca pur si simplu totul ca la muffin sau se bat ouale cu zaharul sau untul si apoi restul ca la prajiturile gen pandispan?

#6018 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 13 May 2014 - 05:51 AM

Vezi postareaAdriana, la 12 May 2014 - 08:45 PM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 12 May 2014 - 05:12 PM, a spus:

Prajitura "Intoarcete"

150 g faina
150 g zahar
150 g margarina/unt
3 oua
2 pachetele de zahar vanilat
1 pachet praf de copt

se amesteca totul si se pune intr-o forma de tort cu diametrul de
26

Cind zici ca se amesteca se amesteca pur si simplu totul ca la muffin sau se bat ouale cu zaharul sau untul si apoi restul ca la prajiturile gen pandispan?


Amesteca tu si ne spui cum a iesit. :-* Reteta scrie asa. Pe mine m-a uimit simplitatea retetei.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6019 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 13 May 2014 - 10:52 AM

Ce de bunatati vad aici ! :-*

Eu nu am prea facut multe dar tot va pup cu niste papanasi :-*

Imagine atasata: monthly_05_2014/post-1316-13999711177422.jpg

sectiunea calda

Imagine atasata: monthly_05_2014/post-1316-13999711308478.jpg

#6020 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 13 May 2014 - 01:01 PM

Mama, ce de bunatati pe aici, ca intotdeauna!!!!

Eu am facut zilele trecute un chec "Atena", luat din cartea de bucate, parca al Sandei Marin, parca...

Imagine atasata: monthly_05_2014/post-88-13999788417392.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2014/post-88-13999788680365.jpg
GEORGIA

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi