Ce dulciuri ati facut azi?
#6361
Postat 18 November 2014 - 09:46 PM
cubuletele de deasupra ce sunt? motzul blatului pudrat?
bravo, esti o harnica, mereu faci cate-un dulce si pe tine nu se vede nimic.
#6362
Postat 19 November 2014 - 03:39 PM
moatza, la 18 November 2014 - 09:46 PM, a spus:
cubuletele de deasupra ce sunt? motzul blatului pudrat?
bravo, esti o harnica, mereu faci cate-un dulce si pe tine nu se vede nimic.
Se presteaza, zic eu, Motzulina!
Exact, cubuletele sunt calota aia nesuferita, care dsi am pus cu lingura blatul de jur in prejur si in ciuda altor masuri anti-calota se formeaza mereu.Le-am taiat cuburele si am pudrat cu cacao.
Se vad si pe mine kilele in plus, de cand nu m-ai mai vazut?!

Inevitabil, iarna acumulez si eu cate ceva si cu varsta le dai din ce in ce mai greu jos.
#6363
Postat 20 November 2014 - 08:29 AM
Eataly, la 19 November 2014 - 03:39 PM, a spus:
Inevitabil, iarna acumulez si eu cate ceva si cu varsta le dai din ce in ce mai greu jos.
Pe asta dau o bere.


#6364
Postat 20 November 2014 - 10:25 AM
acum la o cafea merg f bine:)

#6365
Postat 22 November 2014 - 06:42 PM
Taiate si glazurate dar inca in tava:

#6366
Postat 22 November 2014 - 06:58 PM
Eu azi tort Latte macchiato.

Peter

#6367
Postat 22 November 2014 - 07:16 PM
Peter, la 22 November 2014 - 06:58 PM, a spus:
Peter
Peter, exact Nußecken sunt. Reteta de pe chefkoch.
Si tortul tau arata bine. In parenteza adaug, am facut cateva din prajiturile postate de tine dar nu am pozat: Prajitura cu mere si budinca, Sahne-Käse Torte, Pina Colada, Tortul cu mousse de piersici si cocos. Toate bune bune. Acum ma gandeam sa fac tortul cu nugat si de craciun Schwarzwälder Kirschtorte (prajitura mea preferata din cofetaria nemteasca) dar nu imi amintesc sa fi vazut reteta postata de tine. Ai vreun link de la ea?
#6368
Postat 22 November 2014 - 07:22 PM
Kiva, la 22 November 2014 - 07:16 PM, a spus:
Peter, la 22 November 2014 - 06:58 PM, a spus:
Peter
Peter, exact Nußecken sunt. Reteta de pe chefkoch.
Si tortul tau arata bine. In parenteza adaug, am facut cateva din prajiturile postate de tine dar nu am pozat: Prajitura cu mere si budinca, Sahne-Käse Torte, Pina Colada, Tortul cu mousse de piersici si cocos. Toate bune bune. Acum ma gandeam sa fac tortul cu nugat si de craciun Schwarzwälder Kirschtorte (prajitura mea preferata din cofetaria nemteasca) dar nu imi amintesc sa fi vazut reteta postata de tine. Ai vreun link de la ea?
Cum ar spune Adriana; "Mai Kiva, mai". Te bat. Pai tu faci torturi si nu ne arati si noua?
Se poate?
Eu Schwarzwälder Kirsch il fac numai dupa cartea mea desteapta. Vezi poza de profil.



Peter

#6369
Postat 23 November 2014 - 09:40 AM
Peter, la 22 November 2014 - 07:22 PM, a spus:
Kiva, la 22 November 2014 - 07:16 PM, a spus:
Peter, la 22 November 2014 - 06:58 PM, a spus:
Peter
Peter, exact Nußecken sunt. Reteta de pe chefkoch.
Si tortul tau arata bine. In parenteza adaug, am facut cateva din prajiturile postate de tine dar nu am pozat: Prajitura cu mere si budinca, Sahne-Käse Torte, Pina Colada, Tortul cu mousse de piersici si cocos. Toate bune bune. Acum ma gandeam sa fac tortul cu nugat si de craciun Schwarzwälder Kirschtorte (prajitura mea preferata din cofetaria nemteasca) dar nu imi amintesc sa fi vazut reteta postata de tine. Ai vreun link de la ea?
Cum ar spune Adriana; "Mai Kiva, mai". Te bat. Pai tu faci torturi si nu ne arati si noua?
Se poate?
Eu Schwarzwälder Kirsch il fac numai dupa cartea mea desteapta. Vezi poza de profil.

Peter
Merci frumos, Peter, O voi incerca de Craciun.
#6370
Postat 24 November 2014 - 12:34 PM
Si-ti multumesc si pentru Padurea Neagra

Kiva, arata demential triunghiurile tale.

#6371
Postat 25 November 2014 - 06:58 AM
Am pus poza(continuarea) mai sus.

Peter

#6372
Postat 25 November 2014 - 07:04 AM
Eataly, la 24 November 2014 - 12:34 PM, a spus:

Peter

#6374
Postat 28 November 2014 - 11:18 PM
http://pastry-worksh...ort-cu-morcovi/
e de o suta de ori mai urit dar e bun si neobisnuit pentru noi

#6375
Postat 01 December 2014 - 04:05 PM


#6376
Postat 01 December 2014 - 07:28 PM
Cornulete cu vanilie (Vanillekipferl), Islere (cu mai putina ciocolata) si sarutari de zane (Feenküsse) - un piscot format dintr-o baza de biscuite peste care se aseaza o bomboana toffifee si se sigileaza bine cu bezea.

#6377
Postat 02 December 2014 - 10:43 AM

Aici am "buctat" blatul , trebuia sa folosesc o tava mai mare pentru ca blatul sa iasa mai subtire ...asta este...data viitoare.
#6378
Postat 02 December 2014 - 03:12 PM
Kiva, la 01 December 2014 - 07:28 PM, a spus:
Cornulete cu vanilie (Vanillekipferl), Islere (cu mai putina ciocolata) si sarutari de zane (Feenküsse) - un piscot format dintr-o baza de biscuite peste care se aseaza o bomboana toffifee si se sigileaza bine cu bezea.

Sant dragute sarutarile zanelor...