Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 321
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#6361 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 November 2014 - 09:46 PM

Lili, blatul asta se preteaza ptr insiropat din belsug, ce zici?

cubuletele de deasupra ce sunt? motzul blatului pudrat?

bravo, esti o harnica, mereu faci cate-un dulce si pe tine nu se vede nimic.

#6362 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 19 November 2014 - 03:39 PM

Vezi postareamoatza, la 18 November 2014 - 09:46 PM, a spus:

Lili, blatul asta se preteaza ptr insiropat din belsug, ce zici?

cubuletele de deasupra ce sunt? motzul blatului pudrat?

bravo, esti o harnica, mereu faci cate-un dulce si pe tine nu se vede nimic.


Se presteaza, zic eu, Motzulina!

Exact, cubuletele sunt calota aia nesuferita, care dsi am pus cu lingura blatul de jur in prejur si in ciuda altor masuri anti-calota se formeaza mereu.Le-am taiat cuburele si am pudrat cu cacao.

Se vad si pe mine kilele in plus, de cand nu m-ai mai vazut?! :scratch:
Inevitabil, iarna acumulez si eu cate ceva si cu varsta le dai din ce in ce mai greu jos.

#6363 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 November 2014 - 08:29 AM

Vezi postareaEataly, la 19 November 2014 - 03:39 PM, a spus:


Inevitabil, iarna acumulez si eu cate ceva si cu varsta le dai din ce in ce mai greu jos.


Pe asta dau o bere. :scratch:
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6364 Useril este offline   verber 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 20 November 2014 - 10:25 AM

La 12 noaptea omu meu facea gauffres la termomix

acum la o cafea merg f bine:)

Imagine atasata: monthly_11_2014/post-413-14164719314252.jpg

#6365 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 22 November 2014 - 06:42 PM

Testat pentru lista fursecurilor de craciun - Triunghiuri cu alune de padure. Bune, poate cam dulci pentru gustul meu insa cand le voi face de craciun, voi reduce din cantitatea de zahar.

Taiate si glazurate dar inca in tava:

Imagine atasata: monthly_11_2014/post-729-14166745118497.jpg

#6366 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 22 November 2014 - 06:58 PM

Fursecuri de craciun. Tre sa fac si eu acusi, acusi. Kiva, arata tare lecker! Un fel de "Nussecken".

Eu azi tort Latte macchiato.

Imagine atasata: monthly_11_2014/post-27-14167244150956.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6367 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 22 November 2014 - 07:16 PM

Vezi postareaPeter, la 22 November 2014 - 06:58 PM, a spus:

Fursecuri de craciun. Tre sa fac si eu acusi, acusi. Kiva, arata tare lecker! Un fel de "Nussecken".

Peter


Peter, exact Nußecken sunt. Reteta de pe chefkoch.

Si tortul tau arata bine. In parenteza adaug, am facut cateva din prajiturile postate de tine dar nu am pozat: Prajitura cu mere si budinca, Sahne-Käse Torte, Pina Colada, Tortul cu mousse de piersici si cocos. Toate bune bune. Acum ma gandeam sa fac tortul cu nugat si de craciun Schwarzwälder Kirschtorte (prajitura mea preferata din cofetaria nemteasca) dar nu imi amintesc sa fi vazut reteta postata de tine. Ai vreun link de la ea?

#6368 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 22 November 2014 - 07:22 PM

Vezi postareaKiva, la 22 November 2014 - 07:16 PM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 22 November 2014 - 06:58 PM, a spus:

Fursecuri de craciun. Tre sa fac si eu acusi, acusi. Kiva, arata tare lecker! Un fel de "Nussecken".

Peter


Peter, exact Nußecken sunt. Reteta de pe chefkoch.

Si tortul tau arata bine. In parenteza adaug, am facut cateva din prajiturile postate de tine dar nu am pozat: Prajitura cu mere si budinca, Sahne-Käse Torte, Pina Colada, Tortul cu mousse de piersici si cocos. Toate bune bune. Acum ma gandeam sa fac tortul cu nugat si de craciun Schwarzwälder Kirschtorte (prajitura mea preferata din cofetaria nemteasca) dar nu imi amintesc sa fi vazut reteta postata de tine. Ai vreun link de la ea?


Cum ar spune Adriana; "Mai Kiva, mai". Te bat. Pai tu faci torturi si nu ne arati si noua?
Se poate?

Eu Schwarzwälder Kirsch il fac numai dupa cartea mea desteapta. Vezi poza de profil. :wacko:
Imagine atasata: monthly_11_2014/post-27-14167246550824.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2014/post-27-14168914315173.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6369 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 23 November 2014 - 09:40 AM

Vezi postareaPeter, la 22 November 2014 - 07:22 PM, a spus:

Vezi postareaKiva, la 22 November 2014 - 07:16 PM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 22 November 2014 - 06:58 PM, a spus:

Fursecuri de craciun. Tre sa fac si eu acusi, acusi. Kiva, arata tare lecker! Un fel de "Nussecken".

Peter


Peter, exact Nußecken sunt. Reteta de pe chefkoch.

Si tortul tau arata bine. In parenteza adaug, am facut cateva din prajiturile postate de tine dar nu am pozat: Prajitura cu mere si budinca, Sahne-Käse Torte, Pina Colada, Tortul cu mousse de piersici si cocos. Toate bune bune. Acum ma gandeam sa fac tortul cu nugat si de craciun Schwarzwälder Kirschtorte (prajitura mea preferata din cofetaria nemteasca) dar nu imi amintesc sa fi vazut reteta postata de tine. Ai vreun link de la ea?


Cum ar spune Adriana; "Mai Kiva, mai". Te bat. Pai tu faci torturi si nu ne arati si noua?
Se poate?

Eu Schwarzwälder Kirsch il fac numai dupa cartea mea desteapta. Vezi poza de profil. :occasion14:

Peter


Merci frumos, Peter, O voi incerca de Craciun.

#6370 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 24 November 2014 - 12:34 PM

Peter, ma opresc din plans daca-mi dai reteta.
Si-ti multumesc si pentru Padurea Neagra :)

Kiva, arata demential triunghiurile tale. :)

#6371 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 November 2014 - 06:58 AM

Fetelor, imi cer scuze. Uita-i ca reteta continua pe pagina cealalta...
Am pus poza(continuarea) mai sus. :icon_fessee:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6372 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 November 2014 - 07:04 AM

Vezi postareaEataly, la 24 November 2014 - 12:34 PM, a spus:

Peter, ma opresc din plans daca-mi dai reteta.


Imagine atasata: monthly_11_2014/post-27-14168918623903.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6373 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 25 November 2014 - 01:41 PM

Multumesc Peter! :icon_fessee:

#6374 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 November 2014 - 11:18 PM

Mi-am facut pentru ziua mea tortul Olgutei
http://pastry-worksh...ort-cu-morcovi/
e de o suta de ori mai urit dar e bun si neobisnuit pentru noi
Imagine atasata: monthly_11_2014/post-4-14172095045884.jpg

#6375 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 December 2014 - 04:05 PM

Langosi! sunt fierbinti (din pacate e o intunericeala unica in bucataria mea :-* )

Imagine atasata: monthly_12_2014/post-405-14174427155426.jpg

#6376 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 01 December 2014 - 07:28 PM

Facute ieri, 3 feluri de fursecuri de mancat in decembrie. Prima tura, inainte de Craciun o sa repet, sper sa am timp...

Cornulete cu vanilie (Vanillekipferl), Islere (cu mai putina ciocolata) si sarutari de zane (Feenküsse) - un piscot format dintr-o baza de biscuite peste care se aseaza o bomboana toffifee si se sigileaza bine cu bezea.

Imagine atasata: monthly_12_2014/post-729-14174548969681.jpg

#6377 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 02 December 2014 - 10:43 AM

Prajitura cu nuci , stafide si whisky

Imagine atasata: monthly_12_2014/post-780-14175094650833.jpg

Aici am "buctat" blatul , trebuia sa folosesc o tava mai mare pentru ca blatul sa iasa mai subtire ...asta este...data viitoare.

#6378 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 02 December 2014 - 03:12 PM

Vezi postareaKiva, la 01 December 2014 - 07:28 PM, a spus:

Facute ieri, 3 feluri de fursecuri de mancat in decembrie. Prima tura, inainte de Craciun o sa repet, sper sa am timp...

Cornulete cu vanilie (Vanillekipferl), Islere (cu mai putina ciocolata) si sarutari de zane (Feenküsse) - un piscot format dintr-o baza de biscuite peste care se aseaza o bomboana toffifee si se sigileaza bine cu bezea.

Atasament plätzchen.jpg

Sant dragute sarutarile zanelor...
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#6379 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 03 December 2014 - 02:49 AM

flognarde cu ricotta, pere și ginger, rețeta aici

Imagine atasata: monthly_12_2014/post-1215-14175674808369.jpg

#6380 Useril este offline   Destiny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 05 December 2014 - 01:48 PM

Prajitura cu mere

Imagine atasata: monthly_12_2014/post-244-1417780097207.jpg
Prietenii advarati sunt rari

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 321
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

24 useri citesc topicul
0 membri, 24 vizitatori, 0 utilizatori anonimi