Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 321
  • 322
  • 323
  • 324
  • 325
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#6441 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 December 2014 - 07:34 PM

Si eu da' mai vreau si profiterolu Imagine postata

#6442 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 02 January 2015 - 04:35 PM

Mama Moatza ce-i la tine acolo.

Eu pt. anul nou o pavlova cu fructe de padure si visine.Nu-i aspectoasa, am facut-o la repezeala cu cateva ore inainte de anul nou, asa ca sa nu zic ca n-am facut nimic.
Imagine atasata: monthly_01_2015/post-479-1420209315336.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#6443 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 02 January 2015 - 07:09 PM

am trimis de toate, chiar acu vreo 16 choux-uri, cu fi-miu pa-pa!

Ioana, e mult mai frumoasa decat multe pe care le-am vazut la chefi celebri (la Paprika)

#6444 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 03 January 2015 - 08:20 PM

Azi un tort cu "semnatura",(semnatura este la pisici :occasion14: ) sau Baumkuchen cum ii mai spune la noi aici. Foxyy, ptr. tine.

Imagine atasata: monthly_01_2015/post-27-14203091156222.jpg

Data viitoare voi lua o forma de 24 cm. Iese mai optic.
De bun, e super bun.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6445 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 03 January 2015 - 09:35 PM

Vezi postareaPeter, la 03 January 2015 - 08:20 PM, a spus:

Azi un tort cu "semnatura",(semnatura este la pisici :) ) sau Baumkuchen cum ii mai spune la noi aici. Foxyy, ptr. tine.
Data viitoare voi lua o forma de 24 cm. Iese mai optic.
De bun, e super bun.

Peter

Oooooooooooo, daaaaaaaaa! :occasion14: :) Arata super, imi place tare mult prajiturica voastra! Multam pentru dedicatie! :)

#6446 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 03 January 2015 - 09:51 PM

Peter. eu iubesc baumkuchen, m-ai lovit rau de tot in seara asta

#6447 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 January 2015 - 12:55 AM

Vezi postareaPeter, la 03 January 2015 - 08:20 PM, a spus:

Azi un tort cu "semnatura",(semnatura este la pisici :) ) sau Baumkuchen cum ii mai spune la noi aici. Foxyy, ptr. tine.

Adica?

#6448 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 04 January 2015 - 07:52 AM

Vezi postareaFoxyy, la 03 January 2015 - 09:35 PM, a spus:

Arata super, imi place tare mult prajiturica voastra! Multam pentru dedicatie! :)


Usor de facut si apreciat de toata familia.

Vezi postareaPhoenix, la 03 January 2015 - 09:51 PM, a spus:

Peter. eu iubesc baumkuchen, m-ai lovit rau de tot in seara asta


Ai mai facut din asta?

Vezi postareaAdriana, la 04 January 2015 - 12:55 AM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 03 January 2015 - 08:20 PM, a spus:

Azi un tort cu "semnatura

Adica?


A calcat din greseala in tort, care era la racit:

Imagine atasata: monthly_01_2015/post-27-14203507309063.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6449 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 04 January 2015 - 09:18 AM

Da Peter, am facut de vreo 2ori, tare mult imi place. Acum nu nu am cuptor cu gril, adica am dar e defect grilul, nu prea cred ca pot face fara.

#6450 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 04 January 2015 - 10:25 AM

Vezi postareaPhoenix, la 04 January 2015 - 09:18 AM, a spus:

Da Peter, am facut de vreo 2ori, tare mult imi place. Acum nu nu am cuptor cu gril, adica am dar e defect grilul, nu prea cred ca pot face fara.


Da ai dreptate. Si eu tot cu grilul l-am facut. :)
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6451 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 January 2015 - 01:47 PM

Vezi postareaPeter, la 04 January 2015 - 07:52 AM, a spus:

A calcat din greseala in tort, care era la racit:

Asta am inteles, n-am inteles ce e baumkuchen

#6452 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 04 January 2015 - 08:37 PM

Vezi postareaAdriana, la 04 January 2015 - 01:47 PM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 04 January 2015 - 07:52 AM, a spus:

A calcat din greseala in tort, care era la racit:

Asta am inteles, n-am inteles ce e baumkuchen


Adriana, avem un topic intreg cu baumkuchen deschis de Kikenhana :). Stiu de el pentru ca am cochetat si eu candva cu baumkuchen-ul pentru o alta prajitura. E buna si aromata.

#6453 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 January 2015 - 08:42 PM

Am inteles, deci sunt numai straturi coapte pe rind unul peste celalalt?

#6454 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 04 January 2015 - 08:51 PM

Vezi postareaAdriana, la 04 January 2015 - 08:42 PM, a spus:

Am inteles, deci sunt numai straturi coapte pe rind unul peste celalalt?



da,da, asa cum ai spus, eu le-am copt la grill, mi-a placut si la gust si la aspect

are si Foxxy aici http://artaculinara....rte-baumkuchen/
fiica dacilor

#6455 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 04 January 2015 - 08:53 PM

Vezi postareaAdriana, la 04 January 2015 - 08:42 PM, a spus:

Am inteles, deci sunt numai straturi coapte pe rind unul peste celalalt?


Da, se coc pe treapta de sus a cuptorului sub gril, peste foaia coapta se intinde urmatorul strat de compozitie si se coace iar, de aici si efectul vizual de crema intre foi. Poate fi consumata simpla, ca un chec sau imbracata in ciocolata pentru o prezentare mai 'sofisticata', cum a facut Peter.

#6456 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 January 2015 - 09:09 PM

Interesanta :)
mersi de explicatii

#6457 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 06 January 2015 - 05:41 PM

Schwarzwälder Kirschtorte dupa reteta postata de Peter. Ceva nu mi-a mers la blat. Am impresia ca nu a crescut suficient, mi-a fost greu sa il tai in 3. In general, prajitura e buna si are gustul care trebuie, mai am de lucrat nitel la aspect. Nu am mai imbract-o in frisca ca este pentru noi si are oricum 750ml de frisca in ea...:-*

Imagine atasata: monthly_01_2015/post-729-14205587885034.jpg

Merci, Peter.

#6458 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 07 January 2015 - 08:42 PM

La mine schw. Kirschtorte arata de obicei asa. Nu stiu, parca la cofetarii la noi in preajma am vazut in stilul asta:

Poza gasita la repezeala pe lappi
Imagine atasata: monthly_01_2015/post-27-14206559489333.jpg

Si la mine nu iasa intotdeauna perfect blatul. Dar eu de obicei iau oua fix din frigider si le separ si alea,alea...
Cind voi face data viitoare o sa am grija ca ouale sa fie la temp. camerei. Altfel nu-mi dau seama ce sa fie.

Dar cum ieri a fost sarbatoare si de mic copil stiu ca mama sau bunica faceau croafne ptr. ziua asta, tot asa fac si eu.

Imagine atasata: monthly_01_2015/post-27-1420655939175.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6459 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 08 January 2015 - 10:44 AM

Crofne chiar am pofta , dar eu nu ma pricep deloc la gogosi/crofne/langosi si derivate. Tre' sa prind pe mama bine dispusa pentru a inghiti asa bunatati :floare:

#6460 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 08 January 2015 - 02:42 PM

Croafnele mele se fac cu reteta buna si cu rabdare(sau "sper sa iasa aluatul..." )

Dar fiindca nu vreau sa ramina Kiva singura la care nu a iesit blatul cum trebuia; azi am patit-o eu(sa zicem asa).
Am cam stiut cum sa ma salvez. :floare:

Am taiat pe diagonala:

Imagine atasata: monthly_01_2015/post-27-14207206703199.jpg

o jumatate am pus-o deasupra celeilalte...cu briz-brizuri

Imagine atasata: monthly_01_2015/post-27-14207206785054.jpg

Sa vad daca sectiunea iasa cum trebuie. De bun e bun tortul. Reteta apartine Dan@-ei :-* -> Tort succes de la Ikea. Almondy ii mai spune pe net.

Peter :)
Salutari din Bavaria

Imagine postata

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 321
  • 322
  • 323
  • 324
  • 325
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi