
Ce dulciuri ati facut azi?
#6442
Postat 02 January 2015 - 04:35 PM
Eu pt. anul nou o pavlova cu fructe de padure si visine.Nu-i aspectoasa, am facut-o la repezeala cu cateva ore inainte de anul nou, asa ca sa nu zic ca n-am facut nimic.

#6443
Postat 02 January 2015 - 07:09 PM
Ioana, e mult mai frumoasa decat multe pe care le-am vazut la chefi celebri (la Paprika)
#6444
Postat 03 January 2015 - 08:20 PM


Data viitoare voi lua o forma de 24 cm. Iese mai optic.
De bun, e super bun.
Peter

#6445
Postat 03 January 2015 - 09:35 PM
Peter, la 03 January 2015 - 08:20 PM, a spus:

Data viitoare voi lua o forma de 24 cm. Iese mai optic.
De bun, e super bun.
Peter
Oooooooooooo, daaaaaaaaa!



#6446
Postat 03 January 2015 - 09:51 PM
#6447
Postat 04 January 2015 - 12:55 AM
#6448
Postat 04 January 2015 - 07:52 AM
Foxyy, la 03 January 2015 - 09:35 PM, a spus:

Usor de facut si apreciat de toata familia.
Phoenix, la 03 January 2015 - 09:51 PM, a spus:
Ai mai facut din asta?
Adriana, la 04 January 2015 - 12:55 AM, a spus:
A calcat din greseala in tort, care era la racit:

Peter

#6449
Postat 04 January 2015 - 09:18 AM
#6450
Postat 04 January 2015 - 10:25 AM
Phoenix, la 04 January 2015 - 09:18 AM, a spus:
Da ai dreptate. Si eu tot cu grilul l-am facut.


#6451
Postat 04 January 2015 - 01:47 PM
#6452
Postat 04 January 2015 - 08:37 PM
Adriana, la 04 January 2015 - 01:47 PM, a spus:
Adriana, avem un topic intreg cu baumkuchen deschis de Kikenhana

#6453
Postat 04 January 2015 - 08:42 PM
#6454
Postat 04 January 2015 - 08:51 PM
Adriana, la 04 January 2015 - 08:42 PM, a spus:
da,da, asa cum ai spus, eu le-am copt la grill, mi-a placut si la gust si la aspect
are si Foxxy aici http://artaculinara....rte-baumkuchen/
#6455
Postat 04 January 2015 - 08:53 PM
Adriana, la 04 January 2015 - 08:42 PM, a spus:
Da, se coc pe treapta de sus a cuptorului sub gril, peste foaia coapta se intinde urmatorul strat de compozitie si se coace iar, de aici si efectul vizual de crema intre foi. Poate fi consumata simpla, ca un chec sau imbracata in ciocolata pentru o prezentare mai 'sofisticata', cum a facut Peter.
#6457
Postat 06 January 2015 - 05:41 PM


Merci, Peter.
#6458
Postat 07 January 2015 - 08:42 PM
Poza gasita la repezeala pe lappi

Si la mine nu iasa intotdeauna perfect blatul. Dar eu de obicei iau oua fix din frigider si le separ si alea,alea...
Cind voi face data viitoare o sa am grija ca ouale sa fie la temp. camerei. Altfel nu-mi dau seama ce sa fie.
Dar cum ieri a fost sarbatoare si de mic copil stiu ca mama sau bunica faceau croafne ptr. ziua asta, tot asa fac si eu.

Peter

#6459
Postat 08 January 2015 - 10:44 AM

#6460
Postat 08 January 2015 - 02:42 PM
Dar fiindca nu vreau sa ramina Kiva singura la care nu a iesit blatul cum trebuia; azi am patit-o eu(sa zicem asa).
Am cam stiut cum sa ma salvez.

Am taiat pe diagonala:

o jumatate am pus-o deasupra celeilalte...cu briz-brizuri

Sa vad daca sectiunea iasa cum trebuie. De bun e bun tortul. Reteta apartine Dan@-ei

Peter

