Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 336
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#6741 Useril este offline   mihamarky 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationconstanta

Postat 25 June 2015 - 10:53 AM

Multumesc, a fost foarte buna, gogoselele sunt dupa reteta lui Geany,
inspiratia vine de la voi de fapt.poftele vin de la piersicuta
pupicei, miha :-*

#6742 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 June 2015 - 12:27 PM

Numai bun de savurat.

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-27-14352280608057.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6743 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 June 2015 - 12:14 PM

Ce ma bucur daca te-am inspirat Miha'(te referi la choix) :)

Eu azi am facut gogosi,ca la noi ploua e intunericios si frig..

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-405-14353136139989.jpg

#6744 Useril este offline   Destiny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 26 June 2015 - 08:23 PM

o banala prajitura cu visine

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-244-14353429784778.jpg
Prietenii advarati sunt rari

#6745 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 26 June 2015 - 09:05 PM

In nici un caz banala Destiny! Eu astept sa se coaca visinele vecinei.

#6746 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 27 June 2015 - 11:55 PM

Maiculita ce-i pe aici !!!
Miha, prajitura ta cu cioco si choix-uri m-a destabilizat complet !

Stiu ca n-am mai dat de mult pe aici...de cand e cald si frumos pe afara are grija Maria sa-mi faca program. Totusi au inceput, in pofida secetei, sa se coaca cate una alta la gradina.
Saptamana trecuta cu zmeura un tortulet:
Imagine atasata: monthly_06_2015/post-115-14354419466399.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-115-14354419611019.jpg


Iar in dupa amiaza asta cu ultimele cirese o tarta cu bezea:
Imagine atasata: monthly_06_2015/post-115-14354420353582.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2015/post-115-14354420531675.jpg

Saptamana viitoare sigur combin si eu ceva cu visine....

#6747 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 June 2015 - 09:14 AM

Prea multe bunatati pe aici. bravo tuturor.

#6748 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 28 June 2015 - 02:45 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 27 June 2015 - 11:55 PM, a spus:


Iar in dupa amiaza asta cu ultimele cirese o tarta cu bezea:
Atasament tarta cirese.jpg

Atasament tarta cirese 2.jpg


Iulia, faine amandoua (ploua, ploua :) )
cum ai facut ciresele din tarta? le-ai pus cu zahar si le-ai fiert putin sau direct pe aluat (fraged, banuiesc)?
sar-mana (smotoceste dulcica din partea mea)
fiica dacilor

#6749 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 28 June 2015 - 10:09 PM

Bris, jumatate de kilogram de cirese fara samburi cu 75 gr zahar aduse la punctul de fierbere dupa care am pus doua linguri rase de amidon si lasat pana se ingroasa...

#6750 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 29 June 2015 - 05:15 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 28 June 2015 - 10:09 PM, a spus:

Bris, jumatate de kilogram de cirese fara samburi cu 75 gr zahar aduse la punctul de fierbere dupa care am pus doua linguri rase de amidon si lasat pana se ingroasa...



multumesc, Iulia, cam asa ma gandeam si eu, doar ca fara amidon, dar ideea e buna
zilele viitoare sper sa reusesc sa prestez (ca sa nu arunc bunatate de cirese)
fiica dacilor

#6751 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 01 July 2015 - 01:07 PM

Ieri Crostata gran amaretti cu umplutura de mere.(aluatul->zaharul redus la 160 g)
2 buc. + ceva resturi de cioco, ceva zahar brun si o boaba tonka. 40 min. la 170°C (fara ventilatie). Super bun!
Pina si soacra a spus ca e ceva mai deosebit. :thumleft:

Fara brizbrizuri..

Imagine atasata: monthly_07_2015/post-27-14357488045254.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6752 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 02 July 2015 - 11:48 AM

Azi dimineata, dupa pesti am trecut pe la campul de capsuni.
Am facut o rulada cu frisca si capsuni.

Imagine atasata: monthly_07_2015/post-27-14358304581329.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6753 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 July 2015 - 12:17 PM

Bravo, prinzi pesti, prinzi capsuni :occasion14:

#6754 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 02 July 2015 - 12:21 PM

Vezi postareaAdriana, la 02 July 2015 - 12:17 PM, a spus:

Bravo, prinzi pesti, prinzi capsuni :blackeye:


Pesti nu prea azi dimineata. Mi-a rupt nailonul. O fi fost unul mai marisor.
Tre sa las la frigider. Abia apoi pot sa tai sa vedem sexiunea. :occasion14:
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6755 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 02 July 2015 - 04:52 PM

Iaca sexiunea

Imagine atasata: monthly_07_2015/post-27-14358486920534.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#6756 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 July 2015 - 06:17 PM

Vezi postareaPeter, la 02 July 2015 - 12:21 PM, a spus:

Pesti nu prea azi dimineata. Mi-a rupt nailonul. O fi fost unul mai marisor.
Tre sa las la frigider. Abia apoi pot sa tai sa vedem sexiunea. :occasion14:

Vezi postareaPeter, la 02 July 2015 - 04:52 PM, a spus:

Iaca sexiunea

Te-ai consolat frumos :blackeye:

#6757 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 02 July 2015 - 06:44 PM

Vezi postareaPeter, la 02 July 2015 - 04:52 PM, a spus:

Iaca sexiunea

Peter

Belea!!!!! :occasion14: :blackeye: :tongue3: :drool:

#6758 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 July 2015 - 03:30 PM

Waauuu!!!ce bine arata totul!! =))

Eu, chec 1,2,3 .am vazut la prova del cuoco pe italieni ,1 pahar de iaurt(eu am pus de caise),1 pahar de ulei(se foloseste acelasi pahar de la iaurt ca si masura)2 pahare de zahar,3 pahare de faina,1 praf de copt 3 oua.Stelin' a pus Aici

Imagine atasata: monthly_07_2015/post-405-14361024565765.jpg

Si placinta cu aluat fraged ,aluatul cam ca Aici cu marmelada cumparata de la mine de la magazin,super ieftina la calup(taie felii),asta fu de fructe nu specifica ,dar uneori este mai galbena de piersici ceva de genul .

Imagine atasata: monthly_07_2015/post-405-14361027729622.jpg

Ar fi mers si niste miez de nuca maruntit pe acolo ,dar ma grabeam si nu m-am mai complicat cu spart nuci :thumleft:

Imagine atasata: monthly_07_2015/post-405-14361027664671.jpg

#6759 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 08 July 2015 - 06:00 PM

Cred ca merge aici:
Dulceata de zmeura si agrise.Am avut un kilogram de nectar de fructe, blenduite si date prin sita.Zero samburei deci.Am folosit zahar cu pectina .

Am inchis vara in borcan.

Imagine atasata: monthly_07_2015/post-9-14363711816364.jpg

#6760 Useril este offline   Cristinica 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 21-December 09
  • LocationTorino

Postat 12 July 2015 - 07:51 PM

Ma tot uit asa la voi... din umbra si nu mai pot sa ma abtin!!! Felicitari tuturor voua pentru minunatele si delicioasele retete !
Multumesc lui Peter ca e din nou printre noi si vreau ca el sa stie ca de ceva ani ma tot gandesc sa refac prajitura lui cu cercuri de branza alb si negru!
Sper sa reusesc intr-o zi sa-mi revin din punct de vedere culinar! Va pup!

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 336
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi