Ce dulciuri ati facut azi?
#7161
Postat 26 January 2016 - 10:07 PM

#7162
Postat 26 January 2016 - 11:37 PM
Eataly, la 26 January 2016 - 09:45 PM, a spus:
Adauga o lingura doua de miere daca vrei.
Preseaza bine 3/4 din compozitie intr-o tava de chec tapetata cu hartie.
Adauga fructe uscate si restul de compozitie deasupra.
Coace la 180 grade 15-20 de minute.
Lasa la racit, taie barette si le servesti cand vrei.

Saru' mana!

#7163
Postat 27 January 2016 - 08:30 AM
Lapona Enigel, la 26 January 2016 - 10:07 PM, a spus:
125 g Mascarpone, 200 g Sahne,50g Puderzucker, etwas Rumessenz.
Masca + Zucker mischen, Sahne steif schlagen mit etwas Sahnesteif, zum Schluß Essenz dazugeben oder gleich beim Sahneschlagen. Für die gesamte Creme vielleicht auch etwas Gelatinefix dazu-Augenmaß)
-> Das reicht für rundherum einschmieren + Deko obendrauf. (copy/paste)
Peter

#7164
Postat 27 January 2016 - 05:37 PM


#7165
Postat 27 January 2016 - 06:03 PM
Lapona Enigel, la 27 January 2016 - 05:37 PM, a spus:

So sicher? Es tut mir leid, aber ich habe viele vergessen!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#7167
Postat 27 January 2016 - 10:41 PM
zoazorel, la 27 January 2016 - 06:03 PM, a spus:
Keine Sorge, liebe Nico, ich verstehe auch noch rumänisch



#7168
Postat 28 January 2016 - 06:34 AM

#7169
#7171
Postat 28 January 2016 - 02:40 PM
Peter, la 27 January 2016 - 08:30 AM, a spus:
Lapona Enigel, la 26 January 2016 - 10:07 PM, a spus:
125 g Mascarpone, 200 g Sahne,50g Puderzucker, etwas Rumessenz.
Masca + Zucker mischen, Sahne steif schlagen mit etwas Sahnesteif, zum Schluß Essenz dazugeben oder gleich beim Sahneschlagen. Für die gesamte Creme vielleicht auch etwas Gelatinefix dazu-Augenmaß)
-> Das reicht für rundherum einschmieren + Deko obendrauf. (copy/paste)
Peter
Lapona Enigel, la 27 January 2016 - 05:37 PM, a spus:

zoazorel, la 27 January 2016 - 06:03 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 27 January 2016 - 10:41 PM, a spus:
行方不明か不正確なアクセスプロトコル
#7172
Postat 28 January 2016 - 03:32 PM
Lapona Enigel, la 27 January 2016 - 10:41 PM, a spus:
Poi daca voi va conversati in nemteasca, mi-am mai amintit si eu cate ceva! Doch, suntem OFF!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#7173
Postat 29 January 2016 - 02:34 PM

#7175
Postat 29 January 2016 - 10:35 PM


M-am inspirat de la tine si de la Kiken Hana si de la Foxyy, sar'na!


#7177
Postat 30 January 2016 - 09:39 AM
Eu azi ultimul tort ptr. o vreme. Cu aluat framintat, aluat yufka, brinza, nuci, mere, frisca. Asamblarea e mai migaloasa, in rest cred ca
va fi bun.



Peter

#7178
Postat 30 January 2016 - 01:19 PM
"la racoare"

ceva cu mult mai diferit de un tort normal cu frisca/unt si alea,alea...dar bun.


Peter

#7179
Postat 30 January 2016 - 03:45 PM


Peter , ca de obicei

#7180
Postat 31 January 2016 - 01:04 AM
Peter, la 30 January 2016 - 09:39 AM, a spus:
Peter
Pitt, l-am facut din fuga calului lovit de streche. Iata-l si taiat. Cica ar fi foarte bun. Eu nu pot manca Haselnuss...In schimb m-as infige instantaneu in al tau cu mere!

