Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 373
  • 374
  • 375
  • 376
  • 377
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#7481 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 August 2016 - 01:00 PM

Concluzie(pt. mine personel' :huh: )tort asa glazurat tot cu ciocolata,ma depaseste,imi cunosc limitele intr-ale cofetarelilor :huh: asa doar cu capac de ciocolata si tencuit'' pe margine cu crema,frisca,gardut de piscoturi e mai ok. pt. talentele mele :huh: aici niste creatii de ale mele mai vechi...http://artaculinara....torturile-mele/ sa mai adaug si un tort de biscuiti cu trandafirasi din sugus si visine.aici o bucata(asta l-am invatat la scoala la ora de atelier :violent6: )


Imagine atasata: monthly_08_2016/post-405-14713450922187.jpg

Asa cu capac de ciocolata si scurs asa pe laturi

Imagine atasata: monthly_08_2016/post-405-14713450760656.jpg

Diplomat cu gardut de piscoturi si fructe deasupra glazurate cu jeleu de la pliculet tort gelle

Imagine atasata: monthly_08_2016/post-405-14713450820251.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2016/post-405-14713450871876.jpg

Mai simple de casa asa,ma definesc mai bine... ;) sa vad ce oi face de ziua lui domnu' Geany' pe 19 ...

#7482 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 16 August 2016 - 02:15 PM

Geany, arata fenomenal tortul! L-am admirat pe FB! Sa traiasca cavalerul! :violent6:
GEORGIA

#7483 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 August 2016 - 09:45 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 16 August 2016 - 02:15 PM, a spus:

Geany, arata fenomenal tortul! L-am admirat pe FB! Sa traiasca cavalerul! :huh:

Merci draga Giorgi' ;) :huh: (pe facebook te-ai conversat cu domnu' Geany,el a postat,eu cu facebookul sunt numa cu uitatu' :violent6: rar ma mai bag si eu intr-o conversatie )scuze ca ti-am raspuns cu intarzaiere,dar acum am picat ca mi-a venit gasca din Italia,e o dulcica aia mica m-a smotocit toata de par :huh: m-am jucat cu ea de numa,acum suntem obosite varza amandoua ;)

#7484 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,481
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 August 2016 - 08:50 PM

Prajitura cu visine
aduse de mama congelate
Imagine atasata: monthly_08_2016/post-4-1471805435625.jpg

#7485 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 22 August 2016 - 08:36 AM

Un tort de mere cu glazura de migdale

Imagine atasata: monthly_08_2016/post-27-14718476242901.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2016/post-27-14718476320861.jpg

Cu mere culese de mine. :)
Mai trebuia sa sacrific si o lamiie de trei(!) ani de la mine din pom, ca nu aveam alta cumparata...

Imagine atasata: monthly_08_2016/post-27-14718477510888.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7486 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,481
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 August 2016 - 11:43 AM

Asa o felie mi-ar place si mie :)

#7487 Useril este offline   cristinaD 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 22 August 2016 - 07:11 PM

O poza deloc artistica a tortului de ieri. Tosca fara stratul de biscuiti de deasupra.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_08_2016/post-174-14718858444814.jpg


#7488 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 22 August 2016 - 07:44 PM

Mmm, de cand nu am mai facut Tosca , ne place tare mult. Super felie!

#7489 Useril este offline   cristinaD 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 22 August 2016 - 08:07 PM

Vezi postareaPhoenix, la 22 August 2016 - 07:44 PM, a spus:

Mmm, de cand nu am mai facut Tosca , ne place tare mult. Super felie!


Phoenix, multumesc! Reteta postata de tine m-a inspirat :)

#7490 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 23 August 2016 - 09:58 AM

Vezi postareaPeter, la 22 August 2016 - 08:36 AM, a spus:

Un tort de mere cu glazura de migdale


cum e glazura asta? doar migdale si zahar?

in rest,nu vad nimic in jur, nu vad, nu exista... :)

#7491 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 August 2016 - 10:08 AM

Vezi postareamoatza, la 23 August 2016 - 09:58 AM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 22 August 2016 - 08:36 AM, a spus:

Un tort de mere cu glazura de migdale


cum e glazura asta? doar migdale si zahar?

in rest,nu vad nimic in jur, nu vad, nu exista... :)


Moatzo, unde umbli iarasi? :)


Florentinerguss

50g unt
75g zahar
1 lg miere
3 lg lapte
100g migdale feliate

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7492 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 23 August 2016 - 02:11 PM

Vezi postareaPeter, la 23 August 2016 - 10:08 AM, a spus:

Moatzo, unde umbli iarasi? :)

ma ghicisi, ha?


Florentinerguss

50g unt
75g zahar
1 lg miere
3 lg lapte
100g migdale feliate

danke! se amesteca si se toarna pe aluat inca de la inceput ,da?

Peter


#7493 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 24 August 2016 - 07:06 AM

Vezi postareamoatza, la 23 August 2016 - 02:11 PM, a spus:

Florentinerguss

50g unt
75g zahar
1 lg miere
3 lg lapte
100g migdale feliate

danke! se amesteca si se toarna pe aluat inca de la inceput ,da?

Peter



Untul, zaharul, mierea si laptele se fierb vreo 5 minute. Se iau de pe foc si se adauga migdalele.
Cu vreo 10-15 minute inainte de a fi gata tortul/prajitura se pune amestecul de migdale. Se mai lasa
vreo 10-15 minute. Sau dupa ochi...

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7494 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 24 August 2016 - 09:00 AM

Vezi postareaPeter, la 24 August 2016 - 07:06 AM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 23 August 2016 - 02:11 PM, a spus:

Florentinerguss

50g unt
75g zahar
1 lg miere
3 lg lapte
100g migdale feliate

danke! se amesteca si se toarna pe aluat inca de la inceput ,da?

Peter



Untul, zaharul, mierea si laptele se fierb vreo 5 minute. Se iau de pe foc si se adauga migdalele.
Cu vreo 10-15 minute inainte de a fi gata tortul/prajitura se pune amestecul de migdale. Se mai lasa
vreo 10-15 minute. Sau dupa ochi...

Peter


am inteles :)
am niste aschii de migdale si ma gandeam sa le folosesc. acuma sa vedem cand, ca nu prea mai suntem in parametrii permisivi la asa dezmat :)

#7495 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 08 September 2016 - 12:48 PM

Acusi trece luna.. si nimeni nu s-a mai aratat. :sleepy1:
Azi un tort cu mac macinat, branza(Quark), oua, faina, cacao,cirese, lichior de cirese...si alea,alea

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-27-1473331669855.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7496 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 September 2016 - 01:45 PM

Vezi postareaPeter, la 08 September 2016 - 12:48 PM, a spus:

Acusi trece luna.. si nimeni nu s-a mai aratat. :lol:
Azi un tort cu mac macinat, branza(Quark), oua, faina, cacao,cirese, lichior de cirese...si alea,alea



Peter


Arata super Pet'! :hug:

Eu nu am dat pe aici cand am facut placinte poale'n brau si gogosi ca le-am pus la han ,iar tortul cu blat cumparat de tata la oferta,insiropat cu sirop de zahar ars cu capucino de la plic,crema ganaj si capac de ciocolata facut pt. ziua noastra de casatorie,nu am indraznit sa-l mai pun(din cauza de blat cumparat din comert si neornat,chel ashea :sleepy1: )

#7497 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 08 September 2016 - 03:00 PM

Gamboti cu prune:

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-9-14733395617017.jpg

Si ca uitai, un tort cu terrina Liei de aici, dar de piersici cu un strat de blat cu ciocolata de aici.

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-9-14733399708874.jpg

Pentru mousse cu cioccolata:

150 gr ciocolata amaruie
150 ml lapte
300 ml frisca lichida
1 plic gelatina granulata

Am incalzit laptele in care am adaugat gelatina hidratata, am adaugat la laptele cald ciocolata topita pe baie de aburi.Am lasat usor la racit dupa care am adaugat frisca batuta rece.

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-9-14733399898671.jpg

#7498 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,481
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 September 2016 - 11:01 PM

Vezi postareaEataly, la 08 September 2016 - 03:00 PM, a spus:

Gamboti cu prune:

tre' sa mobilitez si sa ii fac cit sunt inca prune bune pentru ca am facut un amestec de pesmet cu zahar si musai sa il folosesc asa ca altfel nu stiu cum

#7499 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 September 2016 - 10:53 AM

Eu vreau sa fac si sa congelez, acum cat sunt prune bune cum zici si tu. :sleepy1:

#7500 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 16 September 2016 - 12:35 PM

Tort cu mere baza de aici:

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-9-14740219903411.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-9-14740219995354.jpg

Si bunet:

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-9-14740221032093.jpg

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 373
  • 374
  • 375
  • 376
  • 377
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi