
Ce dulciuri ati facut azi?
#7661
Postat 18 January 2018 - 07:52 PM

#7664
Postat 08 March 2018 - 02:37 PM

Asa ca facui totusi niste sfintisori,nu sunt toti in poza ca am mai si impartit calzi asa...(Cativa i-am si cam parlit ashea' ca sa fie treaba buna.....



Mo'!! da tare rau e fara apa!!!

#7666
Postat 12 April 2018 - 07:20 AM
clau_ash, la 11 April 2018 - 09:34 PM, a spus:
Tare-i frumos!

Mie de ce nu-mi ies? Ca tare mult imi plac! Dar nu-mi ies asa umflatei!

Zici si mie reteta ta?

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#7667
Postat 12 April 2018 - 01:24 PM
Papanasi
- 1 pachet de branza de vaca 500gr
- 2 oua
- 2 pliculete zahar vanilat
- un varf cutit de bicarbonat stins cu lamaie
- un praf de sare
- optional un pic de coaja de lamaie rasa.
- 10-12 linguri faina.
Se amesteca totul pana devine un aluat care nu se lipeste si este elastic( daca bagam degetul, isi revine)
Se prajesc in ulei la foc mic. Gataí ¾í´—. Succes
#7668
Postat 12 April 2018 - 01:37 PM
clau_ash, la 12 April 2018 - 01:24 PM, a spus:
Papanasi
- 1 pachet de branza de vaca 500gr
- 2 oua
- 2 pliculete zahar vanilat
- un varf cutit de bicarbonat stins cu lamaie
- un praf de sare
- optional un pic de coaja de lamaie rasa.
Se amesteca totul pana devine un aluat care nu se lipeste si este elastic( daca bagam degetul, isi revine)
Se prajesc in ulei la foc mic. Gata????. Succes
Faina cata intra? Multumesc mult!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#7670
Postat 12 April 2018 - 07:12 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#7672
Postat 05 October 2018 - 10:05 PM


#7674
Postat 06 October 2018 - 08:20 AM

Eu am facut poale-n brau cu branza iute de oi si stafide ,si le-am servit cu iaurt !
Mesajul meu urma sa se termine aici ,dar am zis sa trag repede si o poza doveditoare,nu e asa grozava




#7675
Postat 10 October 2018 - 04:42 PM
Imbunatatiri voi face data viitoare, vreau sa pun stafide in compozitie ca imi plac foarte mult, s-ar putea pune si alte fructe uscate, sau se poate taia si pune inauntru ori un strat de gem, dulceata ori o crema.
Dar pentru micul dejun al nostru e perfect asa simplut
Ingrediente:
200 gr faina
60 gr cacao
160 gr di zahar
2 oua
100 ml ulei din simburi de struguri
200 ml lapte
1 plic de praf de copt, eu il folosesc pe cel care se gaseste la Lidl
un pic de esenta de rom
Am amestecat mai intii putin ouale cu un tel, adaugat laptele si uleiul, apoi zahar si cacao si in sfirsit faina si praful de copt.
Eu l-am copt cu programul de muffin al microundelui dar se poate coace evident in cuptorul normal

#7676
Postat 11 October 2018 - 07:39 PM
Adriana, la 10 October 2018 - 04:42 PM, a spus:
Imbunatatiri voi face data viitoare, vreau sa pun stafide in compozitie ca imi plac foarte mult, s-ar putea pune si alte fructe uscate, sau se poate taia si pune inauntru ori un strat de gem, dulceata ori o crema.
Dar pentru micul dejun al nostru e perfect asa simplut
Ingrediente:
200 gr faina
60 gr cacao
160 gr di zahar
2 oua
100 ml ulei din simburi de struguri
200 ml lapte
1 plic de praf de copt, eu il folosesc pe cel care se gaseste la Lidl
un pic de esenta de rom
Am amestecat mai intii putin ouale cu un tel, adaugat laptele si uleiul, apoi zahar si cacao si in sfirsit faina si praful de copt.
Eu l-am copt cu programul de muffin al microundelui dar se poate coace evident in cuptorul normal

ce fain a crescut!
... mi-i pofta de un dulce ciocolatos, astept frigul... sau macar putina ploaie

#7677
Postat 12 October 2018 - 01:30 PM

Eu azi un checulet rapid 1-2-3 din 3 oua mici,1 paharut mic de iaurt,si cu aceeasi masura de paharut de la iaurt, 1 de ulei,2 de zahar 3 de faina,esenta de vanilie ,un praf de sare,3/4 pus in forma tapetata cu hartie de copt si 1/4 amestecat cu cacao si esenta de rom facut forme de jos in sus cu furculita,mai mult de spus decat de facut...rapid-rapidulescu dar sexiune' calda din criza de timp si hunii care bat din picior nerabdatori



#7679
Postat 12 October 2018 - 05:25 PM
bellamama, la 12 October 2018 - 04:35 PM, a spus:
Aaa ba da,eu am pus f. putin,mai putin de 1/2 de lingurita de praf de copt nestins,o data cu faina,desi reteta originala nu prevede,deasemeni reteta originala zice ca se mixeaza intai ingredientele lichide(oua,iaurt,ulei) si apoi pulberile,zaharul si faina,dar eu nu am facut asa niciodata,eu dupa vechea metoda de chec,mixez albusele spuma cu un praf de sare,adaug zaharul in ploaie tot mixand,apoi galbenusele pe rand cate unul ,apoi uleiul si iaurtul,in acest punct eu nu mai mixez si adaug faina in ploaie amestecand cu spatula de lemn de sus in jos ca sa zic usor pana incorporez toata faina....dar asa sunt eu nu am respectat cam niciodata vreo reteta,eu o fac tot dupa capul meu
