Ce dulciuri ati facut azi?
#7721
Postat 04 December 2018 - 08:11 PM
Consistenta blatului e asemanatoare unui brownie.
#7722
Postat 09 December 2018 - 10:31 AM

E blatul Mayei, cu cocos, crema de vailie cu frisca batuta si visine din compot.

#7723
Postat 09 December 2018 - 11:01 AM

#7724
Postat 16 December 2018 - 06:28 PM
Imagini atasate
#7725
Postat 16 December 2018 - 07:17 PM
Poate am sa reușesc dineu așa frumuseți la un moment dat in viața mea

#7727
Postat 16 December 2018 - 08:27 PM
Wowerful, la 16 December 2018 - 07:17 PM, a spus:
Poate am sa reușesc dineu așa frumuseți la un moment dat in viața mea

Hai mai, ca nu-i asa greu! Eu le-am ornat cu un cornet facut din hartie de copt. Adevarul e ca la serviciu unii au crezut ca le-am cumparat - o iau drept compliment.
Mersi oricum de aprecieri fetelor, meritul e a lui Any ca ea a pus reteta, am facut 3 portii in total, in poza e doar o parte!
#7729
Postat 16 December 2018 - 09:18 PM

Geany, pai asa ma? Cu abandonu' imi vii? Tu? Care ai convins omu de chinezarii, eeeeeeeeeeiiiiiii! Lasa alintaturile si valea la exersat!


#7730
Postat 16 December 2018 - 09:28 PM
Lapona Enigel, la 16 December 2018 - 09:18 PM, a spus:

Geany, pai asa ma? Cu abandonu' imi vii? Tu? Care ai convins omu de chinezarii, eeeeeeeeeeiiiiiii! Lasa alintaturile si valea la exersat!

Nuu maii nu glumesc,liniutele alea de decor din ciocolata nu-mi ies neam


#7731
Postat 16 December 2018 - 10:01 PM


Ciocolata sa fie fluida, sa nu aiba cocoloase (cu ciocolata amaruie se lucreaza mai bine decat cea cu lapte); puteti face exercitii pe hartie de copt daca credeti ca nu va iese din prima. Liniile le trageti rapid, in zig-zag, ca si cum ati scrie cursiv de mana, nu ca un scolar de clasa 1 (sau gradi sau cand or incepe acu'). Puteti pune fursecurile pe un gratar si atunci resturile de ciocolata se scurg dedesubt si raman biscuitii "curati". Am pus undeva pe la Tehnici cum se fac cornetele de hartie pentru ornat, cand am facut fluturi de ciocolata.
#7732
Postat 16 December 2018 - 10:07 PM





P.S despre scrisul de mana mereu am scris la scoala cel mai urat din clasa si neingrijit si mazgalit si nici nu m-am schimbat de acolo mi s-a fi tragand ,dar in schimb scriu cu viteza luminii,doctorita trebuia sa ma fac

Aceasta postare a fost editata de Geany: 16 December 2018 - 10:09 PM
#7733
Postat 16 December 2018 - 10:28 PM

#7734
Postat 17 December 2018 - 12:23 AM
boni, la 09 December 2018 - 10:31 AM, a spus:

E blatul Mayei, cu cocos, crema de vailie cu frisca batuta si visine din compot.

Fain Boni, cred ca a fost bun tare.
Eu aveam in plan tiramisù, dar unde mi-am facut cumparaturile vineri nu sm gasit "savoiardi" ca lumea, erau foarte subtirei. Nu am luat , dar am si uitat sa iau din alta parte.
Nu a fost problema pt ca azi la restaurant m-am refacut, ca desert am luat tiramisù. Bun, dar fara sa fiu lipsita de modestie al meu e mai bun

#7735
Postat 18 December 2018 - 09:31 AM

Geany, la 16 December 2018 - 09:28 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 16 December 2018 - 09:18 PM, a spus:

Geany, pai asa ma? Cu abandonu' imi vii? Tu? Care ai convins omu de chinezarii, eeeeeeeeeeiiiiiii! Lasa alintaturile si valea la exersat!

Nuu maii nu glumesc,liniutele alea de decor din ciocolata nu-mi ies neam


Pai io nu de alea vorbeam sa le exersezi ci de ornat! Phiiiii! Lasa fofileala si da-i bataie!
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 18 December 2018 - 09:31 AM

#7736
Postat 18 December 2018 - 09:53 AM



#7737
Postat 19 December 2018 - 02:05 AM

Cornulete umplute cu rahat:

Cartofi de ciocolata, umpluti cu visine (din compot, de data asta):

Bezele:

Prajitura Jerbo:

Prajitura Lulu:

Cozonaci:

Ce-a ramas din primul cozonac..... 😉 😁

#7740
Postat 19 December 2018 - 10:33 AM


