
Ce dulciuri ati facut azi?
#2302
Postat 05 February 2012 - 08:31 PM
Gelutza, la 05 February 2012 - 08:10 PM, a spus:
Sa traiti, vine sectiunea



http://clipedelicioase.blogspot.com/
#2303
Postat 05 February 2012 - 08:32 PM
http://clipedelicioase.blogspot.com/
#2304
Postat 05 February 2012 - 08:36 PM
#2305 Guest_Gelutza_*
Postat 06 February 2012 - 08:39 PM
Cosmina N, la 05 February 2012 - 08:31 PM, a spus:
Dupa imagine, seamana cu tarta mea la umplutura, saru'mana!
#2306 Guest_Gelutza_*
Postat 06 February 2012 - 08:47 PM
Am cam ciufulit-o cand am scos-o din tava, am vrut blat moale, nu crocancios...
Iata-o, aranjata cu strugurii dulci si aromati.

Apoi, mi-a venit ideea sa-i dau o nota festiva in cinstea aniversarii unei prietene de pe forum si am coafat-o putin, asa...

O feliuta pentru voi toti, cu prlejul aniversarii zoazei!

#2309
Postat 06 February 2012 - 09:00 PM
Gelutza, la 06 February 2012 - 08:47 PM, a spus:
wow, altceva? bravo!
Am cam ciufulit-o cand am scos-o din tava, am vrut blat moale, nu crocancios...
ultima data am pus un cerc de hartie uda doar pe fund, fara sa imbrac si santul ala pe care-l are tava. si eu o cam ciufuleam, da' a prins bine metoda.
edit: cat romantism pe marginea farfuriei!

#2310
Postat 06 February 2012 - 09:06 PM

Imagini atasate
#2311 Guest_Gelutza_*
Postat 06 February 2012 - 09:36 PM
moatza, la 06 February 2012 - 09:00 PM, a spus:
Gelutza, la 06 February 2012 - 08:47 PM, a spus:
Am cam ciufulit-o cand am scos-o din tava, am vrut blat moale, nu crocancios...
ultima data am pus un cerc de hartie uda doar pe fund, fara sa imbrac si santul ala pe care-l are tava. si eu o cam ciufuleam, da' a prins bine metoda.
edit: cat romantism pe marginea farfuriei!

saru'mana de informatie, asa o sa fac si eu de acum incolo.
Pai, daca am decretat ziua romantismului azi, am vazut numai inimi prin tot locul!

#2313
Postat 06 February 2012 - 09:52 PM
#2314
Postat 07 February 2012 - 01:16 AM


#2315
Postat 07 February 2012 - 11:23 AM
#2316
Postat 07 February 2012 - 04:39 PM

Al meu se apropie tot mai mult.




#2317
Postat 07 February 2012 - 08:43 PM
#2318
Postat 07 February 2012 - 08:46 PM
Ellani, la 07 February 2012 - 04:39 PM, a spus:

Al meu se apropie tot mai mult.




Cred ca-i cam mult 2 blaturi. Tine cont ca stratul crocantos e tot un fel de blat...... Acu' depinde si ce marime are tava ta. Daca e mai mica, or sa fie mai inalte straturile. A mea are diametrul de 28 si as putea sa zic ca e chiar scund tortul. Ti-as propune sa-l incerci asa cum e si daca vrei musai sa-i faci 2 blaturi, a doua oara asa faci.

#2319
Postat 07 February 2012 - 09:01 PM

Multumesc de info



#2320
Postat 07 February 2012 - 09:18 PM
Ellani, la 07 February 2012 - 09:01 PM, a spus:

Multumesc de info



Ooooooooo......... boierie!!!!!!!! De faci 2 torturi, cheama si ceva ajutoare. Altfel nu te vad prea bine.... O sa-mi ceri compensatii, pentru schimbatul garderobei.
