any_annette, la 03 April 2012 - 01:14 PM, a spus:
Ioana, la 03 April 2012 - 12:59 PM, a spus:
Nupot sa te ajut ca nu mai am. Au iesit 2 cescute ca aia din poza, plus o olicica.
Ma gandeam sa fac un tortulet ceva sa-l umplu cu crema ramasa, dar am renuntat la idee, am halit tot cu lingurita

.
las ca ma fac eu mare si imi fac singurica
cerra, la 03 April 2012 - 01:35 PM, a spus:
Ioana,
Cred ca am scris destul de clar in mesajul anterior ce nu am scris destul de clar?
Am spus clar ca am inteles, o sa postez aici cand am timp de bibilit la poze de doua ori ptr ca nu vreau sa am poze dubluri ptr ca nu vreau.Eu micsorez tot folderul odata si gata.
Sa sti ca am nenumarate foldere pregatite si tot din cauza timpului nu am ajuns sa le pun nici macar pe blog.
Asta numesti rea vointa? Ai parul alb ca nu am micsorat eu pozele? Imi pare rau atunci ca eu si pozele mele iti creaza starea asta de a intra rar pe forum.
Incerc sa nu va mai supar prea tare.
am spus eu ca am parul alb datorita pozelor puse de cerra?NUU
era vb doar de modul in care se incarca pozele.Acum ai fost tu prinsa la mijloc ca pe tine te-a atentionat Boni, nu faceam trimitere la tine in mod special.
Adriana si cu Maya eu zic ca au fost destul de clare si la subiectul cu rugamintea mea.
Iar cu rea vointa, iara percepi cum vrei.Eu spun doar ca nu toti beneficiem de un trafic fulger si daca ne sta in putinta sa nu ingreunam,de ce sa nu o facem?In primul rand ca respect pt ceilalti utilizatori si apoi ca respect pt moderatori ca sa nu nu stea in urma noastra sa ne modifice postarile
Scuzati de off topic.