Iar Kremshnit- ul alaaaa
Ce dulciuri ati facut azi?
#3161
Postat 04 June 2012 - 06:08 PM
Iar Kremshnit- ul alaaaa
#3162 Guest_Gelutza_*
Postat 04 June 2012 - 08:02 PM
zoazorel, la 04 June 2012 - 05:02 PM, a spus:
Ma uit pierduta-n ochisorii lor, inchid ochii-vad prajitura!Ooff, viatza mea (citat!
Sa vad cum fac sa le culeg fiindca sunt prea sus cele mai multe dintre ele si daca da DD. iti trimit si tie ca sa-ti mai prelungesc viatza.
#3163
Postat 04 June 2012 - 09:13 PM
Lapona Enigel, la 03 June 2012 - 08:19 PM, a spus:
Ioana, pui si tu reteta de sorbet? Foarte fain a iesit!
Geluta, eu am crezut ca sunt visine alea.
Lapo, te referi la cel alcoolos?
Carmen cat de bine arata Kremshnit-ul, n-am mai mancat de ani.Aveam o prietena de familie la care mergeam in vacanta la munte si facea cel mai bun Kremshnit de pe fata pamantului.Vai ce amintiri mi-am rascolit acum.
#3166
Postat 05 June 2012 - 10:31 AM
lili, la 05 June 2012 - 09:28 AM, a spus:
Arata intr-un mare fel
Multumesc!
Cel mai simplu pandispan:)
am folosit o tava mare cred ca are 42 cm si din cauza asta nu este asa de inalt.
8 oua
8 linguri zahar
8 linguri ulei
8 linguri faina pline bine
1 plic praf de copt
coaja de lamaie rasa
500-600 gr visine stoarse bine si imbinate cu amidon
Se bat albusurile spuma tare cu zaharul, se adauga galbenusurile se spumeaza bine apoi se adauga faina imbinata cu praful de copt si coaja de lamaie se amesteca incet cu lingura, se toarna in tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se aranjeaza visinele si se imping usor in blat.
Am copt vreo 35 de minute la 180 gr (proba cu scobitoarea se coace repede ptr ca este un pandispan usor si pufos. Deasupra cand este rece se pudeaza cu zahar praf cu vanilie. Nu il laud dar sa sti ca este chiar foarte pufos. Deasupra mai obisnuiesc in loc de zaharul pudra sa pun spuma de visine este bun si asa si asa.
#3167
Postat 05 June 2012 - 11:41 AM
Cu prima ocazie cand gasesc visine o sa il fac .Desi cred ca merge si cu capsuni sau rabarbura.
Stiu ca e bun ,am mai macat la o prietena si mi-a placut mult
#3168
Postat 05 June 2012 - 12:07 PM
lili, la 05 June 2012 - 11:41 AM, a spus:
Cu prima ocazie cand gasesc visine o sa il fac .Desi cred ca merge si cu capsuni sau rabarbura.
Stiu ca e bun ,am mai macat la o prietena si mi-a placut mult
Mie cu capsuni imi plac cele fresh in pandispan se decoloreaza capsunicile si asa parca...
Acum sti cum e, fiecare cu piticul lui.
#3169
Postat 06 June 2012 - 11:25 AM

Sotul vrea clatite
P.S Dispar fierbinti asa ca nu apuc sa le pozez
Umplute cu gem de caise cumparat ,bub' cu nutella..
#3170
Postat 06 June 2012 - 11:35 AM
Gelutza, la 04 June 2012 - 02:41 PM, a spus:
Un' tre' sa ma prezentesc la apel pentru cocotat in cires????
Am inghitit in sec vazand pozele postate... Sunt la munci si (ca o sadica ce sunt), in loc sa-mi vad de treburi, vizualizez topice cu dulciuri...
Poate fac si eu un chec zilele astea, ca prea imi faceti pofta cu bunataturi!
#3171
Postat 07 June 2012 - 12:28 AM
Blat -tort cafea si zmeura - Eataly, crema - tort de ciocolata - Moatza.
#3172
Postat 07 June 2012 - 06:49 AM
aura, la 07 June 2012 - 12:28 AM, a spus:
Blat -tort cafea si zmeura - Eataly, crema - tort de ciocolata - Moatza.
#3174
Postat 07 June 2012 - 12:30 PM
Eu am o scurta pauza la dulciuri.Si-asa nu va pot pune poze!
Oooffff!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#3175
Postat 07 June 2012 - 03:14 PM
Fac si eu ca Foxyy ieri, sunt la munca si in loc sa-mi vad de treburile de aici, ma gandesc ce-as mai manca. Pana acum ma gandeam la un parfait, acum vad numai ciocolata.
Eu un desert simplu la pahar, cu mango si ananas.
#3176
Postat 07 June 2012 - 06:30 PM
Ela, suntem in tandem cu mango
#3177
Postat 07 June 2012 - 08:58 PM
Ela, tare aratoase paharele alea!
Giani, m-ai atins cu fursecurile alea, clatitele omului nu ma tenteaza deloc.
#3178
Postat 08 June 2012 - 04:08 AM
moatza, la 07 June 2012 - 08:58 PM, a spus:
Crema a iesit minunat!! La fel si blatul, dar combinatia a fost prea ciocolatoasa pentru gustul meu. Cafeaua, zic eu, s-a simtit un pic, chiar daca cacaoa din crema a fost mai puternica. Tortul l-am dus la o petrecere, unde "comanda" a fost tort cu multa ciocolata
#3179
Postat 08 June 2012 - 07:42 AM
Noi am papat chifle cu nutella, reteta Oanei, foarte bune
#3180
Postat 09 June 2012 - 08:07 PM

Ajutor













