Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#4001 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 12 November 2012 - 11:58 AM

Cerra, is toata o trepidatie! 3kile juma de crema de ciocolata, oooo, asta ar fi prea mult chiar si ptr noi.
bravo tie, esti o harnica si-o priceputa, fericiti prieteni ai!
super ti-a iesit tortul, mai ales c-ai dibuit singura gramajele.

#4002 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 12 November 2012 - 12:10 PM

Vezi postareamoatza, la 12 November 2012 - 11:58 AM, a spus:

Cerra, is toata o trepidatie! 3kile juma de crema de ciocolata, oooo, asta ar fi prea mult chiar si ptr noi.
bravo tie, esti o harnica si-o priceputa, fericiti prieteni ai!
super ti-a iesit tortul, mai ales c-ai dibuit singura gramajele.


Din tortul asta chiar daca este de 22 cm sa sti ca maninca multa lume. Eu inca impart din el. Din portia aia de aseara , au papat 6 pers si a mai ramas putin. Prietena mea a papat un joffre si tort numai ca ia ajuns. Nu este gretos dar este concentrat ciocolatos.Gramajele sunt la fix nici prea moale, nici prea tare atat cat sa stea in mana mea fara platou, exact cum am vazut in video. Cea mai mare nedumerire a sotului a fost cum am stiu sa fixez inelul la 22 , de unde ai stiut ca la atata trebe etc. Eu in general fac torturile 30cm.

Ma laud singurica acum: Chiar a zis si sotul meu Duamna, de unde ai stiut exact cata crema sa faci sa ajunga la fix? Am zis vezi, asa stiu eu tot si ai grija ce faci ca vezi ca merg la fix:)). Am tinut sa fac neaparat si joffre`urile asa separat daca nu le faceam separat le puneam in crema culcate neglazurate in crema si era cu 2 cm mai inalt tortul. Are 7cm daca puneam si alea avea 9 pina sus la inel. Am tinut neaparat si joffre`urile separat sa fie o legatura intre tort si joffre.

#4003 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 November 2012 - 12:17 PM

Bravo Cerra, foarte frumos ti-a iesit si imi imaginez ca si la gust a fost pe masura asteptarilor.

#4004 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 12 November 2012 - 12:53 PM

Vezi postareaany_annette, la 12 November 2012 - 12:17 PM, a spus:

Bravo Cerra, foarte frumos ti-a iesit si imi imaginez ca si la gust a fost pe masura asteptarilor.


Multumesc any!

Da este foarte bun.

Cand o sa imi fie iarasi pofta de cheesecake o sa il fac ala alb care l`ai facut tu sau alalalt cu oreo vedem care il facem primul dintre ele.. Dupa cum bine stiti in ultimul timp am tot facut cheesecake si trebe iara pofta.


#4005 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 November 2012 - 01:27 PM

Cerra, stiu cofetaria Ana de pe d.......i, ca doar acolo ma opream aproape zilnic, si-i luam domnului stella :P joffre si amandine :floare: de care e tare doritor; eu eram fan cremes si eventual cu frisca ceva.
Mie personal nu-mi place gustul de rom in creme...prefer natur( chestie de obisnuinta)...o sa caut de curiozitate in caiet reteta lui maresalul data de o prietena din copilarie...( sper sa o mai am pe reteta).

#4006 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 12 November 2012 - 01:36 PM

Vezi postareastella, la 12 November 2012 - 01:27 PM, a spus:

Cerra, stiu cofetaria Ana de pe d.......i, ca doar acolo ma opream aproape zilnic, si-i luam domnului stella :P joffre si amandine :floare: de care e tare doritor; eu eram fan cremes si eventual cu frisca ceva.
Mie personal nu-mi place gustul de rom in creme...prefer natur( chestie de obisnuinta)...o sa caut de curiozitate in caiet reteta lui maresalul data de o prietena din copilarie...( sper sa o mai am pe reteta).


Mie imi plac si cremele cu rom dar nu la asta. Ajunge pralinele care le am pus cine doreste, pofteste minca una si are si rom in gura(eu am papat de aia cu brandy).

Tura viitoare cand mai vii in tara, sa comanzi la Ana un tort joffre mic daca nu vinde si la felie dar pina atunci cand ai timp sa faci tu (sa poti compara). :P :P


#4007 Useril este offline   alpha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 12 November 2012 - 02:00 PM

Cerra eu abia astept sa pui reteta! arata ingrozitor de bine Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#4008 Useril este offline   EMMA -MON 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 60
  • Inregistrat: 08-November 12

Postat 12 November 2012 - 02:05 PM

Cerra, fără cuvinte :P

Astăzi ceva simplu și rapid, muffin cu cocos .

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1714-13527219040394.jpg


#4009 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 12 November 2012 - 03:56 PM

wow Cerra, felicitari pentru tortul joffre! Excelent!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#4010 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 12 November 2012 - 03:58 PM

Vezi postareaMon, la 12 November 2012 - 02:05 PM, a spus:

Cerra, fără cuvinte :toothy6:

Astăzi ceva simplu și rapid, muffin cu cocos .

Atasament 16.jpg


muffins cu cocos am si eu in plan. Si arata exact ca ai tai, frumosi adica. Tu ce reteta ai?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#4011 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 12 November 2012 - 04:00 PM

Multumesc!

Ptr voi o felie asa mai decenta

Sper sa nu mi`o iau ca pun atatea poze sperrrrrrr.

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1316-13527286897587.jpg

Vezi ce scrie pe pralina aia lunguiata care sta pe felia de tort

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1316-13527287024579.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1316-1352728711868.jpg

#4012 Useril este offline   EMMA -MON 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 60
  • Inregistrat: 08-November 12

Postat 12 November 2012 - 04:37 PM

Vezi postareaaura, la 12 November 2012 - 03:58 PM, a spus:

Vezi postareaMon, la 12 November 2012 - 02:05 PM, a spus:

Cerra, fără cuvinte :toothy6:

Astăzi ceva simplu și rapid, muffin cu cocos .

Atasament 16.jpg


muffins cu cocos am si eu in plan. Si arata exact ca ai tai, frumosi adica. Tu ce reteta ai?


Mulțumesc, sunt super buni. :wasted:

100 g ulei de măsline extra virgin
95 g făină
60 g făină integrală
2 lingurțe praf de copt
un vârf de cuțit de sare
230 g iaurt grecesc, la temperatura camerei
65 g de zahăr pudră
un ou mare, la temperatura camerei
5 ml de extract de vanilie
90 g nucă de cocos

Se incălzește cuptorul la 180 C.

Într-un bol mediu, se amestecă făinile cu praful de copt și sarea. Se adaugă 1/2 ceașcă de nucă de cocos rasă/răzuită. Într-un castron separat, se amestecă oul, zahărul, uleiul de măsline, iaurtul si extractul de vanilie. Se amestecă cele două compoziții. Se pune compoziția obținută in formele de muffin, se presară cu nucă de cocos și se coace timp de aproximativ 20-25 de minute.
Se lasă să se răcească complet înainte de servire.

#4013 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 12 November 2012 - 08:46 PM

Cerra, eu astazi am facut doar ceva sarat...wowww, ce minunatie ti-a iesit,tare m-as linge si eu pe botic dupa o feliuta!
Felicitari!

#4014 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 12 November 2012 - 10:29 PM

Vezi postareaGelutza, la 12 November 2012 - 08:46 PM, a spus:

Cerra, eu astazi am facut doar ceva sarat...wowww, ce minunatie ti-a iesit,tare m-as linge si eu pe botic dupa o feliuta!
Felicitari!


Multumesc frumos!

Am vazut ce ai facut dar nu am scris nimik. Admir tot ce faci.

#4015 Useril este offline   EMMA -MON 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 60
  • Inregistrat: 08-November 12

Postat 13 November 2012 - 05:51 PM

Cerra, WOW.

Astăzi , poftă de compot... cu gutui și mere, rapid și gustos.

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1714-13528218111308.jpg

Și apoi cornulețe cu gem de prune. :notworthy:

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1714-13528218726896.jpg


#4016 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 13 November 2012 - 10:07 PM

Vezi postareaMon, la 13 November 2012 - 05:51 PM, a spus:

[center]Cerra, WOW.




Cred ca mi`ar pica bine si m ie acum putin din compotul tau.

#4017 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 13 November 2012 - 11:27 PM

Vezi postareaMon, la 13 November 2012 - 05:51 PM, a spus:

[center]Cerra, WOW.

Astăzi , poftă de compot... cu gutui și mere, rapid și gustos.



Și apoi cornulețe cu gem de prune. :71:



Wow! Arata super, Emma! :love7:

#4018 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 14 November 2012 - 09:40 AM

Dupa atatatea minunatii,parca mi-e si rusine sa postez placinta mea cu mereImagine postata .Am facut duminica o tarta cu mere,pentru turneul de fotbal a lu' fiu-miu ,iar pt ca mi-a mai ramas si aluat si mere,am facut si pt noi o mini-portie.Nu a fost aspectuoasa,dar a fost delicioasa:

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-59-13528788373607.jpg
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#4019 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 14 November 2012 - 10:07 AM

Vezi postareapetunie, la 14 November 2012 - 09:40 AM, a spus:

Dupa atatatea minunatii,parca mi-e si rusine sa postez placinta mea cu mere




Dc rusine? Arata foarte bine placinta cu mere si eu iubesc placintele cu mere :love7:

#4020 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 14 November 2012 - 12:02 PM

Vezi postareacerra, la 14 November 2012 - 10:07 AM, a spus:

Vezi postareapetunie, la 14 November 2012 - 09:40 AM, a spus:

Dupa atatatea minunatii,parca mi-e si rusine sa postez placinta mea cu mere




Dc rusine? Arata foarte bine placinta cu mere si eu iubesc placintele cu mere Imagine postata


Mersi,si mie imi place tot ce e cu mereImagine postata

Din aceeasi compozitie de mere(am avut vreo 3 kg de curatat,ca am primit de la un vecin) am mai facut un desert rapid cu inghetata si boabe din alea ca si pufarinii de pe vremuri.Rapid si bun :love7:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi