Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#4361 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 23 December 2012 - 02:30 PM

Cerra merci de ponturi incerc la kaufland.
De framantat sa sti ca am dat coca si la KA, dar tot nu a iesit elastica se rupea usor.De asta am facut rulourile mai mari, da sunt excelente se topesc in gura.

Ai insirat o gramada harnicut-o spor la treaba.
Imagine postata

#4362 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 23 December 2012 - 04:07 PM

Si tura a doua de turta dulce.Cu cacao de data asta.Superba la gust.
Imagine postata Gellutza!

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-73-13562716127264.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#4363 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 23 December 2012 - 07:08 PM

Turta dulce reteta Gelutzei, careia-i multumesc, este de departe cea mai buna reteta pe care am incercat-o pana acum :*
Si fursecurile fine cu nuci ale Laurei Laurentiu, eu de data asta le-am facut cu migdale si cirese confiate.
Am mai facut praji cu crema de lamaie, praji cu crema caramel si Bounty reteta Giorgianei. Poze inca n-am de la ele, abia le-am asamblat.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_12_2012/post-508-13562824399343.jpg
  • Imagine atasata: monthly_12_2012/post-508-13562824607282.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#4364 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 23 December 2012 - 09:28 PM

Harnicutele mamii sunteti voi.

Sa va arat si eu ce am mosmondit azi.

biscuitii cu fistic any

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13562903239892.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13562903510748.jpg


saratelele mele facute biscuiti

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13562903710713.jpg




palete de dames umplute cu o crema de nuca, lapte condensat si cafea (au in compozitia de aluat si nuca macinata

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13562903843221.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-1356290402818.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13562904162274.jpg


polosi si alte casute de vietati umplute cu crema joffre si glazurate

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13562904467781.jpg
Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-135629046089.jpg
Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13562904744107.jpg
Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13562904844057.jpg


salam de biscuiti umplut cu crema de vanilie 2 batoane

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-1356290506063.jpg
Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13562905196537.jpg




bilute din biscuiti tavalite prin cocos

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13562905758909.jpg


foi de napolitana rol umplute cu crema din lapte condensat, cafea nuca rom

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13562906010285.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13562906166361.jpg

sa zicem niste trufe (ce mi`a ramas crema de joffre am facut truffele si le am dat prin cacao

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13562906312338.jpg

Si in plus am umplut rulada din albusuri tot cu crema joffre.

Maine cozonac cu mac si eu cred ca ajunge cu prajitureala

#4365 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 23 December 2012 - 10:02 PM

Vezi postareakoral, la 23 December 2012 - 07:08 PM, a spus:




Foarte frumoase fursecuri!

Sa le mancati sanatosi :floare:

#4366 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 23 December 2012 - 10:03 PM

Vezi postareazoazorel, la 23 December 2012 - 04:07 PM, a spus:




Nashico,

Te specializezi si imi place mult :bounce: :floare:

#4367 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 23 December 2012 - 10:06 PM

Vezi postareaCarmen L, la 23 December 2012 - 02:30 PM, a spus:

Cerra merci de ponturi incerc la kaufland.
De framantat sa sti ca am dat coca si la KA, dar tot nu a iesit elastica se rupea usor.De asta am facut rulourile mai mari, da sunt excelente se topesc in gura.

Ai insirat o gramada harnicut-o spor la treaba.


Linistita! gasesti untura ca si cea facuta acasa.

Multumesc!

Numai pot sa fac si sarmalele acum dar maine , ma trezesc de dimineata sa fac fugutza cozonacul pina plec la lucru si ma intorc acasa si fac painica si colacii iar sotul meu mi`a zis sa las pe maine ptr ca ma ajuta si el sa facem sarmalele. Ma mira ptr ca nu a impletit niciodata sarmale (cel putin in casa noastra dar mai sti...).

#4368 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 23 December 2012 - 10:08 PM

Vezi postareaKiva, la 20 December 2012 - 09:32 PM, a spus:




Ma uit la sectiunea aia si vad ca are un miez foarte frumos. Sunt sigura ca si cozonacul are la fel ce a ce inseamna ca este un cozonac de nota 20.

#4369 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 23 December 2012 - 10:29 PM

Numai minunatii aici si prevad ca zilele ce urmeaza vor fi si mai si . :D
Asta dovedeste cat ne place noua romanilor, oriunde am fi, sa mancam bine. Dar...macar de sarbatori se ne rasfatam cu atatea feluri care mai de care.
Cred ca acum e momentul cel mai potrivit sa inaugurez o noua agenda pt. retete caci va fi , cred, cel putin una pe zi de scris :P Numai chef si timp sa am.

Cerra bafta pt, maine. Ai multe de facut, din cate am vazut, iti doresc sa te descurci cu timpul. Aceeasi urare e valabila si pt.mine ca si eu mi-am propus destul de multe.
Eu am trisat insa, sarmalele le-am facut de acum, le dau la rece si maine le bag la cuptor (eu asa le fac, la cuptor).



Spor la bucatarit tuturor in continuare!

Edit : Acum am citit mai bine si am vazut ca si tu Cerra faci sarmalele tot la cuptor.
Asta inseamna vas de lut,nu ? :notworthy:

#4370 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 23 December 2012 - 10:57 PM

Vezi postareaVika, la 23 December 2012 - 10:29 PM, a spus:



Cerra bafta pt, maine. Ai multe de facut, din cate am vazut, iti doresc sa te descurci cu timpul. Aceeasi urare e valabila si pt.mine ca si eu mi-am propus destul de multe.
Eu am trisat insa, sarmalele le-am facut de acum, le dau la rece si maine le bag la cuptor (eu asa le fac, la cuptor).



Spor la bucatarit tuturor in continuare!

Edit : Acum am citit mai bine si am vazut ca si tu Cerra faci sarmalele tot la cuptor.
Asta inseamna vas de lut,nu ? :notworthy:


Multumesc la fel!

Da, in cuptor in oala de lut si las sa fiarba la foc mic vreo 5 ore.

Am facut pregatelile cum se cuvine ca in fiecare an. La noi este obiceiul de Sarbatori sa amintim si pe cei care numai sunt printre noi si atunci numim si ptr ei din bucatele pregatite, inclusiv mancare nu doar dulciuri si le impartim. Asa este obiceiul. Eu dau la prieteni, frati si la ceva oameni mai nevoiasi.

Sa facem bine tot timpul dar cand sunt Sarbatori sa fim mult mai milostivi si Dumnezeu ne va ajuta in tot ce facem.impartelile se fac prima data apoi mancam noi.

#4371 Useril este offline   EMMA -MON 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 60
  • Inregistrat: 08-November 12

Postat 24 December 2012 - 01:39 AM

Bună tuturor, revin și eu prin preajmă și vă arăt ce am mai pregătit în ultimul timp. :notworthy:

Stollen spirals

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1714-13563053057738.jpg

Steluțe roz (nu am folosit coloranți alimentari ci sfeclă roșie)

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1714-13563053905478.jpg

Biluțe roz cu prune uscate

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1714-13563054242083.jpg

Iar di ziua mea mi-am făcut curaj și în loc de tort am făcut două prăjituri suuuuuper ciocolatoase, au fost un succes enorm.

Andalousie, biscuit ciocolatos-cremă de ciocolată-cremă de lămâie-sos de ciocolată

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1714-1356305589713.jpg

Bacchus, biscuit ciocolatos-stafide albe imbibate în rum-cremă de ciocolată-sos de ciocolată

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1714-1356305766687.jpg


#4372 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 24 December 2012 - 09:04 AM

Vezi postareaMon, la 24 December 2012 - 01:39 AM, a spus:

Bună tuturor, revin și eu prin preajmă și vă arăt ce am mai pregătit în ultimul timp. :notworthy:

Stollen spirals

Atasament 118.jpg

Steluțe roz (nu am folosit coloranți alimentari ci sfeclă roșie)

Atasament 119.jpg

Biluțe roz cu prune uscate

Atasament 122.jpg

Iar di ziua mea mi-am făcut curaj și în loc de tort am făcut două prăjituri suuuuuper ciocolatoase, au fost un succes enorm.

Andalousie, biscuit ciocolatos-cremă de ciocolată-cremă de lămâie-sos de ciocolată

Atasament 130.jpg

Bacchus, biscuit ciocolatos-stafide albe imbibate în rum-cremă de ciocolată-sos de ciocolată

Atasament 127.jpg



desi meriti toate felicitarile, nu-i cinstit asa, fara reteta!
sper sa te amendeze careva, ca esti obraznica rau :D

dar...poate te iarta daca pui si retetele :P

#4373 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 24 December 2012 - 11:28 AM

Frumos obicei Cerra!

Legat de sarmale, eu nu reusesc sa le tin atat. Mai mult de 3 ore nu cred ca le-am tinut vreodata. Dar candva ma incumet si las focul mai domol si le tin si eu atat.


Mon'em Cuisine, arata delicios tot ce ai acolo! :tongue3:

#4374 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 24 December 2012 - 03:58 PM

Vezi postareaVika, la 24 December 2012 - 11:28 AM, a spus:

Frumos obicei Cerra!

Legat de sarmale, eu nu reusesc sa le tin atat. Mai mult de 3 ore nu cred ca le-am tinut vreodata. Dar candva ma incumet si las focul mai domol si le tin si eu atat.





Poi sa incerci sa vezi ce bune ies. Mamuca le baga seara in cuptor si le scotea la pranz cand erau inca fierbinti. Asta la cuptorul cu lemne acasa aici la aragaz , asa nu se poate dar le las 4-5 ore la mic mic si imi plac mult cum ies asa. Iarasi o chestie de gust: mie nu imi palc daca au zeama dar asta zic eu am vazut la cumnata mea care este din caras, sarmaloaie si cu zama multaaaaaa. Am mincat, nu am zis nimik (fiecare cu obiceiul lui) dar la acsa mea nu fac asa ceva. Nepotul meu nu manica la mine sarmale ca nu`s mari ca lu maica`sa si inca un motiv ca au legume ale mele. Am zis o sA vad cand te insori cum mananci (si`a luat tot o fatutza carasanca (Caras Severin banatul de munte) asa ca am pierdut eu:))))))

#4375 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 December 2012 - 01:19 PM

Bravo doamnelor in corpore. aveti manutze de aur.
Felicitari maxime la tulemond

#4376 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 25 December 2012 - 08:12 PM

Inainte de pranz la mine acasa inainte de a pleca aranjarea prajiturelelor

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-1356459046068.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13564590972891.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13564591076945.jpg


Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13564591220063.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-1316-13564591348125.jpg

#4377 Useril este offline   Rain 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 25 December 2012 - 11:14 PM

Cerra,arata minunat platourile tale!
Enjoy the silence!

#4378 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 25 December 2012 - 11:24 PM

Vezi postareaRain, la 25 December 2012 - 11:14 PM, a spus:

Cerra,arata minunat platourile tale!


Multumesc ptr apreciere!

#4379 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 26 December 2012 - 10:21 AM

De Anul nou mi`a casunat pe niste macarons. Recunosc ca nu am facut pina acum niciodata, dar place la copilita mea draga si o sa ma apuc de ei dar nu azi cred ca Duminica. Nu exista sa nu imi iese si mie asa frumosi cum am vazut pe topicul cu macarons. In general iubesc bezelele si dupa cum ati vazut imi plac prajiturile cu bezea deasupra . Ar fi un ghinion sa nu imi iese. Plec de la ideea ca daca doresti ceva tareeeee, tare musai sa iese ca tu ii faci pe ei nu ei pe tine nu?

Am vazut la Lidl un posh mai mare ca si al meu si cu duiuri mariiiiii si daca exista il cumpar ca si asa imi mai trebuia unul. Asa ca nu o sa numar o sa pun duiul ala mare si cred ca ajunge daca strang odata de el sa fac macarons`ul.

Hai vreau incurajari sa nu dezamagesc copila si nici pe voi cu macarons`ii mei. Eu am notat reteta a 2a a irinei doar ca eu nu ma risc asa la rece si o sa fierb pe foc zaharul sa fiu sigura. Altadata o sa fac si asa normal dar acum nu ma risc. Eu am multa incredere in albusurile preparate asa ori pe abur , ori sa pui siropul sau caramelul fierbine peste ele baute spuma. Fiecare cu piticul lui din dotare.

Voi tre sa ma incurajati.

#4380 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 26 December 2012 - 11:46 AM

La multi ani si Sarbatori fericite!
Cerra, finutzo, nu exista sa nu-ti iasa tocmai tie! Nashica-ta (io) are incredere-n tine!
Daca mi-a iesit mie tortul! Imagine postata
Sectiune poate deseara, cand l-or taia ! Comanda fu CIOCOLATA!, asa ca are ciocolata 150 %.
Mi-a iesit ganajul, asa ca va multumesc tuturor celor care-ati "pus umarul" Imagine postata O crema de ciocolata 75 % cacao si una cu lapte! La fel si glazura si ornamentul! Tineti-mi pumnii sa le placa!

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-73-13565151282179.jpg

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-73-13565151308942.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi