Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#4681 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 07 February 2013 - 10:17 PM

La mine a fost o prajitura gen pandispan pe care am gasit-o intr-o carte cu retete toscane, torta pisana se numeste prajitura. Original era cu seminte de pin, dar nu am avut si am pus migdale :lol:
A iesit pufoasa, dar un pic cam inecacioasa. In schimb se taie bine, merge ca si blat de tort.

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-341-13602677622972.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#4682 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 08 February 2013 - 09:11 AM

Vezi postareaVika, la 07 February 2013 - 09:53 PM, a spus:

Vin si eu cu ceva facut dupa-masa aceasta , Coconut & Banana Bread :



Si eu fac de asta, dar fara "coconut" si stiu ca este tare gustos!
GEORGIA

#4683 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 08 February 2013 - 09:12 AM

Vezi postareadana3262, la 07 February 2013 - 05:40 PM, a spus:

Buneee! Multumesc pentru reteta!



Chiar ca arata bine, trebuie sa le incerc si eu!
GEORGIA

#4684 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 08 February 2013 - 09:13 AM

Vezi postareaaura, la 07 February 2013 - 10:17 PM, a spus:

La mine a fost o prajitura gen pandispan pe care am gasit-o intr-o carte cu retete toscane, torta pisana se numeste prajitura. Original era cu seminte de pin, dar nu am avut si am pus migdale :lol:
A iesit pufoasa, dar un pic cam inecacioasa. In schimb se taie bine, merge ca si blat de tort.



Este o idee, poate spui si cum ai facut-o!
GEORGIA

#4685 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 February 2013 - 09:57 AM

Inspiratie Anutza,prajitura cu cocos revizitata ca si data trecuta alla je' :lol: si Izuk,ca-mi ramasesera si mie 2 cornuri de la bub'(cornul si laptele) si am facut exact pe principiul crema de zahar ars eu!

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13603101552788.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13603101900279.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13603101606342.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13603101660576.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13603101960395.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13603102017497.jpg

#4686 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 08 February 2013 - 10:20 AM

Giani, ce faci, dom'le? ti-ai deschis patiserie?

Ah, si-am vazut si rulourile Cerrei, ce bune-s!

#4687 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 08 February 2013 - 10:25 AM

Vezi postareaGeany, la 08 February 2013 - 09:57 AM, a spus:

Inspiratie Anutza,prajitura cu cocos revizitata ca si data trecuta alla je' :lol: si Izuk,ca-mi ramasesera si mie 2 cornuri de la bub'(cornul si laptele) si am facut exact pe principiul crema de zahar ars eu!



HHHMMM, ce bine arata ce ai facut tu fata acolo! Hai ca iau primul tren si ma infiintez la usa ta!
Vezi sa nu mancati tot, sa mai imi lasi si mie! :biggrin:
GEORGIA

#4688 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 08 February 2013 - 10:51 AM

Aici e intrecere de dulciuri :biggrin: Care mai de care mai fatzoase.

#4689 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 February 2013 - 12:27 PM

Hi hi! Daa, Moatzo! :)
Giorgi' hai! :lol:

Izuk,le-am pus si frisca :)

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-405-13603192467772.jpg

Merci ca m-ati inspirat! :biggrin:

#4690 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 08 February 2013 - 12:41 PM

Buna idee cu frisca , data viitoare o coafez si eu :lol: :biggrin:

#4691 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 February 2013 - 12:44 PM

Vezi postareaizuk, la 08 February 2013 - 12:41 PM, a spus:

Buna idee cu frisca , data viitoare o coafez si eu :) :lol:

Chiar se pupa bine ca frisca e acruta si-i mai ia din dulceata :biggrin: daca nu ar merge si o crema buna de lamaie :) (eu ador crema de lamaie)

#4692 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 08 February 2013 - 03:22 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 08 February 2013 - 09:13 AM, a spus:

Vezi postareaaura, la 07 February 2013 - 10:17 PM, a spus:

La mine a fost o prajitura gen pandispan pe care am gasit-o intr-o carte cu retete toscane, torta pisana se numeste prajitura. Original era cu seminte de pin, dar nu am avut si am pus migdale :occasion15:
A iesit pufoasa, dar un pic cam inecacioasa. In schimb se taie bine, merge ca si blat de tort.



Este o idee, poate spui si cum ai facut-o!

120 g unt moale
350 g faina
zahar vanilat
1 lingurita praf de copt
275 g zahar pudra
2 oua mari
4 linguri lapte
1 lingurita suc de lamaie
150 g seminte de pin (eu am pus migdale)

Se bate untul cu zaharul. Se adauga pe rand cate un galbenus. Se amesteca bine se se adauga amestecul de faina & praf de copt. La sfarsit se adauga si laptele. Separat se bat albusurile si se incorporeaza la amestecul de faina. Se pune in tava si se coace 50 min la 180 C (mediu).
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#4693 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 08 February 2013 - 03:38 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 08 February 2013 - 09:11 AM, a spus:

Vezi postareaVika, la 07 February 2013 - 09:53 PM, a spus:

Vin si eu cu ceva facut dupa-masa aceasta , Coconut & Banana Bread :



Si eu fac de asta, dar fara "coconut" si stiu ca este tare gustos!


Si ce bine miroase in casa dupa si in timp ce-l coci... :occasion15:

#4694 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 08 February 2013 - 03:40 PM

Vezi postareaGeany, la 08 February 2013 - 12:27 PM, a spus:

Hi hi! Daa, Moatzo! ;)
Giorgi' hai! =))

Izuk,le-am pus si frisca ;)

Atasament SAM_6837.JPG

Merci ca m-ati inspirat! :director:



Pffff...mi-au picat cu tronc...dar alea cu ciocolata rau de toooot.
Cum le-ai facut? Daca poti sa spui asa rapid, scurt si la obiect, si nu e cu suparare... :occasion15:

#4695 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 February 2013 - 03:44 PM

Uite ca am spus aici la mama ei :occasion15: daca ai nelamuriri detaliez http://artaculinara....os/page__st__20

#4696 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 08 February 2013 - 04:12 PM

[quote name='Geany' date='08 February 2013 - 10:27 AM'
[/quote]

Eu ce sa zic in afara ca sunt foarte apetisante?

Sa zic ca imi faci pofta da?

#4697 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 February 2013 - 06:50 PM

Vezi postareacerra, la 08 February 2013 - 04:12 PM, a spus:


Eu ce sa zic in afara ca sunt foarte apetisante?

Sa zic ca imi faci pofta da?

Imi pare rau ca ti-am facut pofta! :)
Si eu doar am gustat sa vad cum au iesit la gust,ca nici eu nu pot papa ca-s la dieta,dar nu e un efort f. mare pt. mine sa renunt la dulciuri,daca intru in criza rontai un patratel mic de ciocolata amaruie de la Stelin' :)

#4698 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 February 2013 - 12:21 PM

Aura, :-* :-* =))
GEORGIA

#4699 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 09 February 2013 - 09:56 PM

Chec cu lamaie, cacao si caise uscate

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1316-13604396460765.jpg

Am folosit in loc de pudra de migdale, faina de soia (nu dati in cap cei anti soia) mi`a placut mai mult cum a iesit consistenta checului.

#4700 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 10 February 2013 - 04:06 PM

Am reușit să descarc pozele de pe ultimele 2 săptămân, așa că vin iute cu dovezi că și eu gătesc Imagine postata

un repetir de tort pentru Maia. povesteam pe la han că am avut o restanță de petrecere sâmbăta trecută
Imagine atasata: monthly_02_2013/post-84-13605049525237.jpg


de ieri mă bântuia o poftă pe care mi-am satisfăcut-o azi și am făcut și familia fericită: o cremă de ciocolată, ca la tarta lui Kiken, peste care am pus spuma de la albușe. mmmmmmmmmm Imagine postata
Imagine atasata: monthly_02_2013/post-84-13605049246155.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-84-13605049282448.jpg

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi