aura, la 22 April 2013 - 01:08 PM, a spus:

glumesti, nu? Eu de cate ori vreau sa fac un tort pentru cineva, am un milion de surprize, ba nu se intareste gelatina, ori blatul iese crud

Cand il fac pentru noi e alta treaba, merge atza.
Sa stii ca ma gandeam si eu asa pe la ora 12 spre 1 de noapte cand inca invarteam la glazura,zic oare de ce ironia sortii sa iasa tocmai asa,tocmai cand e de dat?S-a mai intamplat sa am surprize,dar doar la o parte,nu ca la asta,surpriza la tot pasul.Se vede ca atunci cand tremuri si vrei sa iasa excelent,e momentul surprizelor(la unele fete,ca dac-ar pati asa fetele care isi castiga o paine din asta,nu le-as invidia deloc)No,acuma-i in urma aventura,dar nici nu stiu daca ma mai aventurez la alta de gen degraba.
any_annette, la 22 April 2013 - 02:17 PM, a spus:
Ellani, e superb tortul, felicitari!!!!!! Mama, esti profesoara de-acum, ti-a iesit super

! Cred ca a fost bun tare si la gust.

Merci frumos,Any! Eeeeee,cred c-ar trebui sa patesc asa ceva zilnic,ca s-o iau de la capat pana s-ajung profesoara.Din ce mi-a descris lumea,crema de vanilie s-a 'pupat' de minune cu blatul de cacao(si unul alb simplu,caci iarasi l-am facut in sah) si glazura de ciocolata.Acuma nu pot decat sa-mi imaginez,ori sa trec la treaba si sa fac altul pentru noi de proba
Olguta, la 22 April 2013 - 03:21 PM, a spus:
Ellani, superb tortul... daca nu te superi, poate iti voi imprumuta ideea de grilaj de genul asta candva in viitor

Eu, un tort care trebuia sa fie de dat, dar n-a fost sa fie, asa ca ne delectam noi cu el... ciocolata alba si neagra si capsune
Multumesc,Olguta

Ale mele torturi sunt asa,fara certificat,le fac si eu cum ma taie capul.Bine-ar fi sa fie la nivel profesionist,cum spre exemplu mi-a spus recent o doamna cofetar,ca bliz-blizurile astea de cioco,ies ca lumea doar daca-i ciocolata speciala de aia de la cofetarii.Eu fac cum se primeste cu cea din comert,la care am acces,de fapt. Daca place,cu atat mai bine,cat despre imprumutat,mie mi s-a pus ochiul pe decoratia de la tortul Cerrei si poate o voi incerca,candva o data,asa ca,be my guest,caci doar de aia ne-mpartasim cu ideile pe-aici.
Si cred ca v-ati intristat taaaaaaaaaare ca trebuie sa va chinuiti acum voi cu tortul
Carmen L, la 22 April 2013 - 03:26 PM, a spus:
Fetelor torturile voastre arata impecabil, sunteti profesioniste.
Carmen,daca te referi si la mine,eu inca nu,dar nu mint,as vrea

Oricum, multumesc frumos de apreciere!